23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #11255 Az viszont lehet, hogy őt illetően már csak a hullaszállítókat látjuk, és egy panamai riportert, aki tudósít az esetről. -
#11254 nem lesz időtolás szvsz, hát Sucre miatt eleve nem lehet! -
Quantumleap #11253 Évad eleji időtolás szvsz nem valószínű. Az lesz a lényeg, hogy mi a bús vár Michaelre az udvaron? -
#11252 Még nem biztos, hogy nem lesz időtolás.. A második évadban is volt, asszem 1 hét.
Lehet, hogy most is lesz, majd meglássuk
Max annyi lehet, hogy pár nappal később kezdődik! De egy pár hét vagy hónap biztos nem.. Szerintem -
Quantumleap #11251 Én arra leszek kíváncsi, hogy vajon Sarah-t hogy fogják "nem szerepeltetni" az első 5-6 epizódban? Lincoln kap egy üzenetet valakiktől, hogy túszul ejtették, és ha jót akar neki, vegye rá az öccsét a szökésre? -
#11250 áh itt kizárt hogy ilyen időcsuszás legyen...Jah majd ugy jön vissza hogy Scofield meg barátkozott a bentlevőkkel az uj szereplőkkel összejön és go ki?::D:D:) áh ugy folyattodik hogy Scofield kimegy a térre és kész.Dnagyon remélem- -
Quantumleap #11249 24 effekt?
24
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az 5.évad végén Jacket erőszakkal elhurcolták kínába. A 6. évad elején (2 évvel később) pedig hazajön, durva sebhelyekkel hátán és kézfején.
-
#11248 bisztos nem lesz ilyen ugrás :D -
#11247 Arra lennék kíváncsi, hogy ott folytatódik, ahol abbahagyták, vagy majd kapunk egy "6 months later" feliratot és hopp?
Úgy lenne jó ahogy az elsőt folytatták... -
#11246 ti vagytok az én embereim ;)
én is így láttam :D -
#11245 és nem is egyedül egy ember lőtt -
#11244 Shotgun volt és nem éppen a láb felé céloztak és nem is egyet lőttek... -
#11243 jó, oké, csak ez hirtelen felmerült bennem :D -
#11242 canceleztem a témát! mki döncse el maga mi volt :) -
#11241 nem is shutgonnal lőttek akkor :O
vagy csak én vok a hülye? -
#11240 Azért utolsó Michael a késes harcban, hogy legyűrte már T-Baget
Más már rég halott lenne, de Michael nem ijedt meg, sőt kést szűrt a kezébe -
Quantumleap #11239 Azt mondod, hogy T-Bag egyetlen haverja az unokatesója volt, akit Abruzzi embere véletlenül kinyírt az 1.évadban? -
Quantumleap #11238 Az volt, csak mivel szarul vezette a játékot, meggyepálták és elvették a ruháját. -
#11237 Hát már megbocsáss de Bellick nem úgy nézett ki, mint egy bíró... :P -
#11236 T-Bag-nek nincs haverja, ő 1 magányos harcos :D
Amúgy igazad van. Ám én ott kezdeném, hogy kb. 3 óra elteltével a levágott kézfejében a valóságban úgy elszaporodtak volna a baktériumok, hogy a visszavarrás után nem sokkal kivetette volna a szervezete a kezét... -
#11235 vagy nem -
#11234 vaktöltény, ez kész
Vagy az utolsó részben az öreg faszi nevezzük Darth Vedernek, felfedi titkát: MÁJKÖL én vagyok az apád, bocsi csak teszteltelek, hogy érett vagy-e. Upsz megöltünk pár embert is... -
Dave0092 #11233 szeritnem azlesz a 3. évadban, hogy az a örült tudos aki teszteli, létrehoz egy teleportálot,scofield odajut valahogy de nemtudja kezelni a gépet és a gép a LOST szigetére portálja, ott Jack és Juliett kérdezgetik Bent hogy hogy jött ide, végül Jacobotküldi vissza a Sonába, és mivel 16 évig volt rádio adásban rosszue, ezért ami rajta van scorfild börén tetko, azok a számokat gyökre emeljük, megszorozzuk 16 al, és segitséget kérnek azon a porton, és hopp megmenekitik őket, aztán scofield hirtelen felébred a cellájába, hogy csak az egész álom volt: D -
#11232 Vagy amint kilép a folyosóról, a LOST szigetén találja magát ahonnan csak az ő tetkóival lehet megmenekülni :D -
#11231 vagy egy másik világ van ott xD -
Quantumleap #11230 Vagy pedig:
Gladiátorharc lesz közte és Mahone között. -
Quantumleap #11229 Már írtam:
Az udvaron rögbimeccs folyik, és Michaelnek kell átvennie a bíró szerepét. Eredetileg ugyanis Bellick volt, de láthattuk, hogy ő mennyire vált be. Michaelnek ki kell tennie magáért, ha nem akar ő is a sorsára jutni. -
#11228 Inkább azt mondjátok meg,hogy mit fog látni Michael az udvaron? -
#11227 vaktöltény....
Eljátszották a halálát /kiderül majd hogy van tanu is/, hullát cseréltek.
Innentől KMan nem létező személy és simán mehet Michaelékért, aztán bosszú. Uccsó részben fedi fel magát, amikor golyót röpít Kim felyébe /aki szintén nem halott ugyebár/.
:D -
#11226 háhááhá :D
-
#11225 Ha lábra céloztak? -
Quantumleap #11224 Ami T-Baget illeti, nekem leginkább csak a visszavarrás-leszakítás játszik szarvashiba szerepet. Oké, azt még esetleg megkajolom, hogy olyan szinten bírja a fájdalmat, hogy levágás után max fetreng öt percet, majd összeszedi magát és a kezét, és rohan a rendőrök elől. Vegyük úgy, hogy 100 emberből egy ilyen, az is pont ő. Na de az már mégis túlzás, hogy nem hagyja a dokinak, hogy bármit is beadjon neki, és rászegezi a kést, hogy ha varrás közben bármi turpisságra utaló mozdulatot tesz, akkor végez vele. Szerintem a való életben érzéstelenítés nélkül egy tűrántás elég, és az illető vagy félórára elájul. Akkor már inkább csinálták volna meg úgy, hogy T-Bag felhívja egy haverját, elmennek a dokihoz (akár ugyanahhoz a lovashoz), a doki elaltatja T-Baget, varni kezdi a kezét, T-Bag haverja pedig szegezi rá a stukkert, nehogy valami hülyeséget csináljon. Ami meg a leszakítást illeti, tudom, hogy nem érzett vele, de azért ilyen esetben a csuklónak úgyszintén vért illik öklendeznie, nem? És a szoba elég tisztának tűnt. Nemhiába, T-Bagről mindig eszembe jut az alábbi Chuck Norris-tény:
Chuck Norris egyszer megküzdött egy fél kezű nindzsával. Mivel látta, hogy így a harc nem fer, fogta magát és letépte mindkét kezét és az egyik lábát, majd körbepörgőrúgta a nindzsát, aki egyből elpusztult. Ezután visszarakta a végtagjait egy rozsdás sátorszög és egy nejlonmadzag segítségével. -
#11223 "utolsó hsz-em vele kapcsolatban:" okés-de akkor ez mi? ->>>>"kellerman mindig feldobja a topikot :D"
csak nem utolso..:D
nah nemcsak Kman dobja fel..hanem más is..:D.) -
#11222 kellerman mindig feldobja a topikot :D -
#11221 mekkora élet lett itt... -
#11220 hát, a kézlevágás-erdőben egy éjszakát menekülős is necces...
:D -
#11219 jaja így igaz! én több szót nem is ejtek kellermanról!
utolsó hsz-em vele kapcsolatban: ha valakire rátartanak egy socit , és 3szor meghúzzák a ravaszt, az halott! nincs az az isten h túlélje 3 löövést!
na részemről itt lezárva :) -
#11218 igy igaz. -
#11217 tudod mit ér egy golyóálló egy ilyen shoti ellen?elárulom:semmit!amúgy az itthoni egyenmellény,tehát ami a járőr rendőröknek van kb a légpuska ellen ér valamit,esetleg egy .38-ast megfog,9mm-esek meg úgy hussannak át rajta mint kés a vajon.
persze ez egy olyan sorozat ahol egy lódoktor visszavarta T-Bag kezét,szóval tényleg bármi megtörténhet,de ha Kellemran besétál egyik részben a szobába,nekem ott,abban a pillanatban cancel lesz,ennyit erről.ja meg talán már észre lehetne venni hogy a poénkodás ezzel kapcsolatban az első 50 után már eléggé lerágott csont volt -.- -
#11216 tudod mi az érdekes??? hogy mióta végelett a sorozatnak elég sűrűn elöjön hogy meghallt e kellerman vagy sem.Másra nem isgondoltok.csak Kellerman.mekkora sztár lett.Scofield ről meg alig esett szó.:Dnah mindegy csak megjegyeztem.kivi leszek hgy meddig megy a kellerman sztori.hjah amugy vki poénból irja hogy él kellermann akkor ruri vagy 30 hsz arrol szol hogy blablabla.....:)