Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép is lenne...😊
BlackShadow
S03E01 - Scofield felébred a rémálmából, és tervezi tovább bátyja szöktetését a börtönbõl ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

majd meglátod..😊
InfectedMann
lesz 3. évad? <#wow3>
Mit lehet ezen még kavarni? <#merges2>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

nesster
nekem egyik rész se késik.

mint minden országos sorozat - igen. szeptembertõl májusig tart az idény, a pb S3 gondolom augusztus végén indul majd. ha megkapjék a zöld lámpát hivatalosan.
fsgh
harmadik évad...az mikor kezdõdik egyáltalán? õsszel?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

The FlashBack
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Harmadikéved elsõ hat részében nem lesz benne, ugye...

Sarah nem fog meghalni, hivatalosan is megerõsítették. Terhessége nem lesz bent a sorozatban, néhány részre elbúcsúzunk tõle. És hamarosan újra láthatjuk Caroline-t.
The FlashBack
bsnél ctrl plusz nyilak

Hali! Köszi, olyat szedek le és a 2.07 elején nincs gond, csak a végén. Bs-t használok, majd utánanézek.
Mayday
Hat figyelj oda ra, hogy olyan release-t szedj le, amihez a felirat van...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nekem több résznél is csúszik. Megoldás: BSplayer-felirat idõkorrekció
Sziasztok! Feltûnt valakinek, hogy a 2.07-résznél késik a felirat? Kicsit zavaró! Tud valaki érdemben intézkedni vagy esetleg van olyan felirat, ami ennél a résznél nem csúszott el? Egyébként Viktorpiktor klassz feliratokat csinál!
Fido4life
nekem is 😞 de legalább ma lesz 24 😛

Drephis
7 nap nekem az sok(k)

help

desigo
Jó azért így sem kis költségvetésû sorozat!

Kár,hogy nem lesz holnap😞

megszoktam,hogy jön

már csak hét nap😊
nesster
Hát nem tünik makettnak de az a tüzoltó autó nagyon gyanus nekem.

zaki
Nézzétek meg az imdb-n, ha ennyire kíváncsiak vagytok rá... 😊

tnm
miért Veronica Donovan mi volt?😄

btw. FAQ? 😊

nemhinném... õ is egy "fõszereplõ"... szegény Scofield belehalna<#smile>
jahhh bocs, nemfog meghalni...

Broafka
hmm... nem hiszem, az csúnya lenne! akkor haragudnék a sorozatra >-(

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Félreértettél. Én úgy értettem, hogy a második évad következõ (tizenhetedik) részében.
Drephis
megszoktam hogy minden nap megnézek egy részt 😞

help

leirom ied, ne löjjetek le,
nem hal meg, csak megtalálják a hányásában, mert be lõdte magát...
am. asszem már a 2. évadba él és virul

A retekklub Prison Break topikjában valaki azt írja, hogy Sara meghal a következõ részben. Nem tudom, honnan vette, remélem csak kamu. Ti tudtok ilyesmirõl?
zaki
😄DDDD

tnm
izé, FAQ-t akkor belinkeli valaki banner-ba?

vagy én is 10 hsz-enként beírjam, hogy miért nem használjátok a FAQ-t?
aztán persze beírnám FAQ-ba mint banolt kérdés😊)))

Kmarha
és?

nem kapsz munkát, holnapra kell a pénz különben a maffia kitépi a szived, elmész bankot rabolni és meghal pár ember, akkor a biroságon úgy védekezel: nem volt más választásom

Kit érdekel? bünt követtél el. Õk is. Max egy elnöki amnesztia az ami segithet rajtuk, különben börtön vagy szökés el a jog elõl 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

scorpeeon
De igazából nem volt más választásuk...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zaki
Nincs linkkéregetés.

Broafka
csak igazából ez azért hülyeség, mert még ha meg is tudják magyarázni hogy ártatlanok, már annyi mindent elkövettek ami szintúgy felér egy börtönnel (Szökés, lopás, emberrablás, stb)

Hi! A to road to freedom special részhez valaki dobjon már egy linket légyszi! Kössz!

Vani

Mondom:

Szerintem az kéne, hogy Lincoln-t felmentsék, Michael-t viszont továbbra is üldöznék, és valami okból kifolyólag Sarah-t is. És Michael nem is annyira maga, hanem Sarah miatt menekülne vele.
scorpeeon
Hát jah, ha Scofield-et visszazárnák, olyan börtönbe tennék, mint Hannibal-t 😊 Az más kérdés hogy õ onnan is megszökött 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

nemtom... nekem pl. jobban bejött az 1. évad. A 2. is nagyon jó, több fordulat meg meglepi van benne, de a "fílingje" megfogodt😊
sweech
mi lenne annyira jó benne?

Igen az tényleg jo lenne ha visszakerülne valaki és ism. arról szólna hogy meg kell szöknie... de ugye az biztos nem lesz<#circling> Ha visszakerülne nemtom pl. Scofield, õt biztos vmi szuperbiztos magánzárkába zárnák ahonnan biztos nem tud meglógni pl. a lyukba ugye.
a.carkey

A medve nem játék.

Gondolom, az agyafúrtságára, találékonyságára céloztak.
tnm
rajta is van egy börtön-tervrajz? vagy mi? /mert, ha arra a képességre gondoltak, hogy figyel a részletekre, és betegesen segíteni akar mindenkin, akkor meg nem tudom, hogy hogy lenne hiteles, hogy hovatartozik -amennyiben megmarad a jók vs. rosszak felállás/

wáááááááááááá
nekem az tecene, ha vmeyik visza kerülne a fox riverbe, és másfelekéne neki megszökni Á😄

A legújabb infók szerint a Lincoln-dolog le lesz zárva a második évad végén, és a kérdések 90%-a megválaszolásra kerül. Valamint a harmadik évadban jönni fog egy hovapártolását tekintve kiszámíthatatlan nõi szereplõ, aki Michaelhez hasonló képességekkel rendelkezik.
Drephis
nem hinném hogy ez makett

help

Munch
Kigoogliztam egy pár tûzoltókocsis képet, én sem hiszem, hogy makett lenne.
De itt a kép.
http://kep.kepfeltolto.hu/465/1171158029.jpg
http://kep.kepfeltolto.hu/202/1171158051.jpg

Kmarha
a sorozatban nem kelltenek, csupán csak te látod úgy 😄 megcsal az agy és a szem 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Broafka
lehetséges, de miért keltenek olyan hatást mintha makett lenne? <#fejvakaras>

Pheaper
bannerba vele

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Kmarha
ha nagyon kell töltök fel neked képeket, melyek úgy néznek ki mint a makettek, pedig nem azok. én is tanulgatom hogyan lehet ilyen hatást elérni. Egyszerüen csak érzék csalódás. Miután a Fox Riveres diszlet igazi, felépített, nem hiszem hogy csak úgy a poénból csinálnának egy makettet. Szóval semmi nem volt az, csak egy kis optikai csalódás.