Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
Hát ez ûberbrutálkirálygigamegajó<#worship>#worship><#worship>#worship><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De legalább most már lesz jogalapunk ahoz hogy elküldjük a p.. õõ melegebb éghajlatra 😄
fel a bannerre! 😄 (de ne sima FAQ szöveggel, hanem "Mielött kérdést tennél fel, katt ide" vagy valami hasonlóval 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
komolyan csinálok egy FAQ-t, csak azt mondjátok meg, hogy hova a legjobb feltölteni, aztán be lehetne rakni a linkjét a bannerba,majd ezután lehet bünti pontokat adni annak, aki olyat kérdez, ami benne van egyértelmûen a FAQ-ban.
adjatok egy jó, megbízható tárhely szolgáltatót!
on
Komolyan mehetnének az ilyenekért büntipontok. Elvégre nem warezelünk (nyílvánosan)... 😛
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
...máskor olvass vissza
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
hogy lehet ez ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.