23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Atisz #11215
    Ez a "meghalt-e Kellerman" viccnek tényleg k*rva jó, de most komolyan...van vki ezt komolyan gondolja (mármint hogy nem halt meg)?
  • Rockynhooo
    deh deh, direkt területre "sebez" , méghozzá elég nagyra

de nem vok én fegyverszakértő :D

na yoo fogjátok rá hogy belöttek 2 shotgunnal párat egy kis furgonba és 2 ember életbe maradt , a "gyilkosok" meg elszaladtak :D
  • II Rocky II
    nah majd kiderül skacok hogy milessz....akkor aug.28 vagy még nem tisztázott a kezdés?
  • sweech
    még soha nem lőttem shotgunnal, de nem hiszem hogy olyan kurvára széthordana hogy egy lövéssel szétírt mindent ha belőssz egy furgonba :|

az más kérdés hogy a filmben nem egyet lőttek ^^ a #11210-t meg csak hülyeségből írtam
  • Rockynhooo
    nézz utána a Shotgun tulajdonságainak
  • sweech
    és ha testre céloztak? :c
  • Rockynhooo
    a fején is?
  • II Rocky II
    a rendőr él (mivel golyóálló mellény volt rajta) és ő fogja elmesélni hogy rátámadtak,és a rabjuk meghallt....:)(vagy nem? :))-
  • Rockynhooo
    végre vmiben egyet értünk :)
    persze majd 1 m ről... 2 socóóóóval lőnek.... lehetetlen h nem halt meg a rendőr meg keller
  • Rockynhooo
    persze azért lőttek rá 1 m - ről socóval :D
  • Quantumleap
    Igen. És ugyebár a "Nem kapkodták el" egyes szám második személy magázás formában. És a bérencek szegezik a fegyvert. Ha nem halt volna meg, az számomra jóllehet a sorozat cancelezését jelentené. Szvsz ugyanolyan baromság lenne, mintha Abruzzit feltámasztanák.
  • PrisonMan
    Megkerestem a 2x22 feliratát, hogy legyen valami biztos pontunk.
    Szinte 90%, hogy meghalt:
    Miután megakarta ölni magát, és a golyó besült és beszélt a testvérével (én ezt gondolom) azt gondolta, hogy úgyis megakar halni, de akkor legalább segítsen valakin, hamár úgyis annyi embert bántott. A tárgyaláson:
    Azok után, amit itt Önök előtt el fogok mondani, könnyen lehet, hogy
    nem hagynak életben. Sőt, ezt garantálhatom.

A szervízhiba sem volt véletlen... És akkor most figyeljetek Kellerman szavaira:
    A francia ellenállásban megtiszteltetésnek tekintették, ha szembe nézhettek a náci kivégzőosztaggal. De a legnagyobb megtiszteltetés az volt, ha mosolyoghattak közben. Nem kapkodták el.

Döntse el mindenki maga... Nekem ebből a náci kivégzőosztagból és a tárgyalásból az jön le, hogy halott
  • PrisonMan
    Az már csak részletkérdés Két lehetőség van: (nyílván )
    1. meghalt (és akkor valamilyen módon értesülünk róla /telefon, tévé stb/)
    2. életben van (és csak pár epizód erejére tér vissza)

Amikor néztem nekem 1000 millió% volt, hogy meghalt, de így belegondolva lehet, hogy őt jöttek kiszabadítani
  • Quantumleap
    Vagy Linc valahol tévét néz, és ott bemondják a hírekben.
  • Rockynhooo
    nem akarom látni kellerman holttestét :\szarrá szetthette a socó :S
  • PrisonMan
    Én is veled értek egyet! Kellerman (még nem 100%) meghalt
    Majd ha látjuk a holttestét, csak akkor lesz biztos
    Külömben meg állandó szereplőként (mint Sara a terhessége miatt) biztos, hogy nem fog szerepelni, mert szerepet kapott a Grace klinika spinoffban a Private Practice-ban. Max (ha túlélte), akkor is csak 1-2 epizódra tér majd csak vissza, ha meg nem, akkor majd pl. egy telefonbeszélgetésben ráfenynegethetnek valakire, hogy "nehogy úgy járt, mint Kellerman, hogy egy rabszállítóban végzed..."
  • Quantumleap
    Szerintem ha egyszer vége lesz, az utolsó nap avval fog zárulni.
  • Quantumleap
    Smiley volt a hsz-em végén. Úgyhogy ne érzékenykedj.
  • NeoMaN
    dede
  • scorpeeon
    Biztosan nem! :)
  • desigo
    24 azért pár évaddal előrébb jár...

Abruzzit sajnáltam :(
  • REALista
    A lényeg hogy Kellerman megmaradt...:)
  • PrisonMan
    "Pedig valaki kell a filmbe mert a fele banda kihalt:("
    Kihalt meg/vagy sitten van
  • PrisonMan
    Majd szólj ha Jack bácsi meghalt és akkor tárgyalunk a 24-ről, mint valósághű...
  • PrisonMan
    2x22: vége ütött
    Így visszagondolva az évadra, háát nem semmi
    Üldözőből ugyanúgy üldözött lett, senki sem golyóálló (Bill barátunk, Abruzzi, Kölök, Kellerman) és az emberek még mindig nem tudnak repülni
    Mahona meg a példa, hogy az ember mit meg nem tud tenni a családjáért, na meg C-note...
  • leoon
    (24)nem ám...
    most lényegtelen mit nézek vagy mit nem most a Prison Break-ről van szó. Nemde?
    szal ennyi részemről...
  • Quantumleap
    Hülyeségnek tartottam azt, h ennyien meghaltak benne.

Mondd csak, 24-et szoktál nézni?
  • leoon
    Hülyeségnek tartottam azt, h ennyien meghaltak benne. Pl. amikor Mahone megölte a 'kölyköt'...stb. Lett volna benne legalább 1 kis valódiság is, h nem öldökölhet benne mindenki kedvére. Nah mind1 ez így lett és kész. :D
  • desigo
    Pedig valaki kell a filmbe mert a fele banda kihalt:(
  • Munch
    Én félek ezektől az új szereplőktől...
    Már mahone is sok volt a megszokott szereplők mellé olykor.

Na mind1, várom a folytatást.
  • PrisonMan
    Jah, oks
  • desigo
    Thx az infót !
  • hencs
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Infó! végre! végre! végre! köszi neked!

Winnie! Köszi neked is, de nagyon!

Sziasztok!

• tnm #11182
    OFF
    nah, lehet jelentkezni a FAQ birtoklásáért/szerkesztéséért [ha magad jelentkezel, vagy csak ajánlasz valakit mindegy, de inkább privibe] ha több megfelelő jelentkezés is lesz. akkor majd talán szavazást is lehet tartani... bár nem egy nagy érték:P
    ON
  • Reyes
    "Én csak kettőről találtam képet... :D"

Én mind a 3-ról. Gugli?
  • Quantumleap
    Nem érted. Nem kell spoilerezni (spoiler tagba rakni) a dolgokat, mert már lefutott a 2.évad. Oké?
  • Japep

Ideje volt: A Prison Break új főszereplői

Sokan már tűkön ülve várják, hogy kik csatlakoznak a Szökés stábjához a harmadik évadra. A forgatás heteken belül indul, a 3. évad premierjének dátuma még nem ismert, de az már igen, hogy kik fognak szerepelni újonnan.

Ezek az információk azoknak nem biztos, hogy sokat mondanak, akik az RTL Klub által befejezett első évad végén tartanak, viszont akiket érdekel, hogy miképpen újítják meg a sorozatot a Szökés készítői, azok engedélyt kapnak a továbbolvasáshoz.

Aki tudja miképpen fejeződött be a 2. évad az sejtheti, hogyan fognak Michaeléknek új spanokat összeválogatni. Az új szereplők között ott lesz az eddig jobbára tévésorozatos mellékszereplőként ismert Jodi Lyn O'Keefe, aki Betty Crockert fogja játszani, a Company elnevezésű, összeesküvésre szakosodott kormánycég egyik operatív tisztjét.

A Drót című sorozat egyik sztárja, Robert Wisdom lesz Scofield egyik börtöntársa, egy panamai származású, Luchero nevű drogbárót fog alakítani. Chris Vance, pedig aki az ausztrál All Saints című sorozatban szerepelt eddig egy nagyon, de nagyon titokzatos elítélt szerepét öltheti magára a sorozat 3. évadára.

--------------------------------------------
    Én csak kettőről találtam képet... :D
  • Rockynhooo
    omg xD
  • PrisonMan
    Ami spoiler, azt mind a spoiler mögé raktam...
  • sweech