Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
24 az 2szer szarabb mint a pb...
de komolyan, mekkora arc kell már, hogy egy jó munkásember beszoljon nekem, olajos arcú fószer. arcán védõszemüveg, 120 kiló , gépet/ TVt nem simer , bal keze meg nincs...
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Ma néztem 16-ot, egyik felem titkon bízott benne hogy eljut barátunk Hollandiába, de nem gondoltam volna hogy így.. Oké a másik felem így gondolta...😊
[merlinw.org]
Akár bannerba is mehet...
[merlinw.org]
de komolyan, mekkora arc kell már, hogy egy szánalmas kis magyar warezelõ pattogni kezdjen egy amerikai tévécsatorna programmingja tekintetében😄 elkényeztetett kölke. karcsinszemüveg, 90 kiló, gép elõtt ébred, bal keze az fps-k mozgásbillentyûin😊
ezazwinnie, óccsad a népet.
😊
de komolyan, mekkora arc kell már, hogy egy szánalmas kis magyar warezelõ pattogni kezdjen egy amerikai tévécsatorna programmingja tekintetében😄 elkényeztetett kölke. karcsinszemüveg, 90 kiló, gép elõtt ébred, bal keze az fps-k mozgásbillentyûin😊
ha te csinálnád a mûsorrendjüket akkor is vezetnék a nézettséget a 18-49-es korosztályban vajon????
értsétek már meg:egy évben 52 hét van ugyebár,egy sorozatévad pedig 22 rész,amit kb 32 hétre kell leosztaniuk hiszen nyáron ki nézné(ezek kb,majd winnie leírja az igazságot...),szóval ezt így kell,így lehet,ok tudom hogy a 24-et egyben nyomják,annak is megvan az oka hidd el
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
help
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Hol lehet letölteni,hol van felirat,én még scak most néztem emg elsõ évadot,mér nem müködik felirat,mi lesz abruzzival stb😄
annyi felesleges hsz-t lehetne megspórolni😄 visszakellene olvasni !
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
nem dupla. szimpla.
A KÖVETKEZÕ RÉSZ FEBRUÁR 19-ÉN!!!
😄Ddd
http://loal.atw.hu
Yo, Bitch!
ha igen akkor mikor lesz fönt hogy letudjam tölteni?
továbbra is az mondom, hogy aktuális sorozatokról van szó. akkor az alias nem volt aktuális akkor. meg fõmûsoridõs sem.
semmilyen duplarész nem lesz... ha egy oldal hülyeségbet ír, akkor máshol is utána kell olvasni. mondjuk a hivatalos oldalon, ilyesmi. vagy bármelyik tévémûsorban megnézni. (mellesleg jó nagy baromásg lenne a februári sweeps-ben nem adni 24-et, ezért is van most dupla 24)
olvass fejlécet.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
természetesen aktuális sorozatokról van szó, nem amelyekbõl már leadható a teljes évad.
a tévés évad augusztusban indul. a fõmûsoridõs sorozatok is. szökés, lost, odaát, gyilkos elmék, vészhelyzet, grace klinika, született feleségek, médium, nem folytatom.
de ha nem, akkor évente, vagyis, ami tavasszal indul, az tavasszal is folytatódik.
Azért kösz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
miért ne adná? õsszel, ahogy szokás.
Ott biztos megtalálod azt ami neked kell! Egy részhez van vagy 4-5 verziós felirat! Ott lesz a tiéd is!
For sale: thedronewebshop.com
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ööö, LOL? csókolom, sorozat. és nyilván nem vérgagyi és a nézettségi listák alján lévõ, naná, hogy lesz.
még nincs hivatalos bejelentés, de mivel a sorozat még sosem volt ilyen nézett, ezért eléggé 99,9%
"Mit lehet ezen még kavarni? "
azt bízzuk az írókra.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.