Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄! butus :|

BUDA > miskolc.

UltimateGamR
látom nagy arc vagy MICIMACKÓ ( WINNIE the pooh ) de csak felszínileg vagy okos , agyad helyén egy kilõtt puskacsõ füstölög.. amugy
24 az 2szer szarabb mint a pb...

de komolyan, mekkora arc kell már, hogy egy jó munkásember beszoljon nekem, olajos arcú fószer. arcán védõszemüveg, 120 kiló , gépet/ TVt nem simer , bal keze meg nincs...

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

ForzaInter
<#eljen><#hehe><#worship> Jó szöveg.

Yo, Bitch!

MerlinW
SPOILER?

Ma néztem 16-ot, egyik felem titkon bízott benne hogy eljut barátunk Hollandiába, de nem gondoltam volna hogy így.. Oké a másik felem így gondolta...😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ennyire nem vagyok antiszoc😊

[merlinw.org]

The FlashBack
feleslegs, ne mi mondjuk már meg nekik, ha nem jönnek rá, csókolom azt pá

MerlinW
Dzsnákiknak meg itt van ez az oldal: http://www.eztvefnet.org
Akár bannerba is mehet...

[merlinw.org]

The FlashBack

de komolyan, mekkora arc kell már, hogy egy szánalmas kis magyar warezelõ pattogni kezdjen egy amerikai tévécsatorna programmingja tekintetében😄 elkényeztetett kölke. karcsinszemüveg, 90 kiló, gép elõtt ébred, bal keze az fps-k mozgásbillentyûin😊

ezazwinnie, óccsad a népet.
😊

MerlinW
LoL😊 Jobb keze meg egéren vagy a gatyájában, attól függõen mit néz?😊

[merlinw.org]

19 én lesz ugye a dupla rész ami ezt a mai elmaradtat pótolja ugyééé?😄
csak nem ért hozzá - laikus a kollega, ennyi az egész. 13 rész, szünet és 9 rész. ennyi. és az egyik februári rész helyett betoltak egy 24-et, hogy mert a februárban elért nézettség mondhatni duplán számít és ez fontos egy csatornának a jövõjét tekintve. és naná, hogy egy 24-et fognak adni, mint egy pb-t😊

de komolyan, mekkora arc kell már, hogy egy szánalmas kis magyar warezelõ pattogni kezdjen egy amerikai tévécsatorna programmingja tekintetében😄 elkényeztetett kölke. karcsinszemüveg, 90 kiló, gép elõtt ébred, bal keze az fps-k mozgásbillentyûin😊
ProGabe
az,persze -.-
ha te csinálnád a mûsorrendjüket akkor is vezetnék a nézettséget a 18-49-es korosztályban vajon????
értsétek már meg:egy évben 52 hét van ugyebár,egy sorozatévad pedig 22 rész,amit kb 32 hétre kell leosztaniuk hiszen nyáron ki nézné(ezek kb,majd winnie leírja az igazságot...),szóval ezt így kell,így lehet,ok tudom hogy a 24-et egyben nyomják,annak is megvan az oka hidd el

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

joaz...

Drephis
ott az internet elötte és minket basztat hogy hol lehet mikor stb!!!! egy rohadt torrent keresõ kell meg gugli na!

help

UltimateGamR
mekkora gagyi már ez a FOX!!!!!!!!4 semmi logika a mûsoraik vetítésében! egyik héten van pb utánna egyhónap szünet majd 6 rész egybe... szánalom róka csatorna

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Oncsi
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

desigo
Egyébként csak határozottan kellene moderálni a topikot ennyi...
desigo
már csak az hiányzik,hogy:
hol kell bekapcsolni a monitort?
Oncsi
ennyi faszt már elnézést😄
Hol lehet letölteni,hol van felirat,én még scak most néztem emg elsõ évadot,mér nem müködik felirat,mi lesz abruzzival stb😄
annyi felesleges hsz-t lehetne megspórolni😄 visszakellene olvasni !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

"Most akkor dupla rész lesz vagy sem? :/"

nem dupla. szimpla.
desigo
te ezt már nem tudhatod
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
béke poraidra😊)))))))))))))9
desigo
hehe😊
Most akkor dupla rész lesz vagy sem? :/
The FlashBack
igen, gyere bátran...

Flamer
EZ NEM AZ RTL-ES TOPIC!.....EZ NEM AZ RTL-ES TOPIC!.....EZ NEM AZ RTL-ES TOPIC!
A KÖVETKEZÕ RÉSZ FEBRUÁR 19-ÉN!!!

😄Ddd

http://loal.atw.hu

ForzaInter
<#violent><#idiota><#levele> ÁÁÁ istenem olvass már vissza!!!

Yo, Bitch!

zaki
Mindjárt fõbe lövöm magam. <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

nem volt tegnap a pb 2. évad 17. rész?
ha igen akkor mikor lesz fönt hogy letudjam tölteni?
milyen magyar szót találjak ki akkor? az alias nem rögtön került el hozzánk, mint és most idézem "szökés, lost, odaát, gyilkos elmék, vészhelyzet, grace klinika, született feleségek, médium", hanem késéssel.
Már hogyne lett volna aktuális? Akkor még javában forgatták.
"Úgy értem, annak esetében se adta le belátható idõn belül a retekklub a második után a harmadikat, több mint két évet kellett várni egy hónappal ezelõttig."

továbbra is az mondom, hogy aktuális sorozatokról van szó. akkor az alias nem volt aktuális akkor. meg fõmûsoridõs sem.
Úgy értem, annak esetében se adta le belátható idõn belül a retekklub a második után a harmadikat, több mint két évet kellett várni egy hónappal ezelõttig.
" Ezen a heten nincsen, jovo heten lesz, de akkor dupla resz, tehat 17-18."

semmilyen duplarész nem lesz... ha egy oldal hülyeségbet ír, akkor máshol is utána kell olvasni. mondjuk a hivatalos oldalon, ilyesmi. vagy bármelyik tévémûsorban megnézni. (mellesleg jó nagy baromásg lenne a februári sweeps-ben nem adni 24-et, ezért is van most dupla 24)
"Prison Break 2*17, ki tud vmit?"

olvass fejlécet.
Mayday
Mi a kerdes rola? Ezen a heten nincsen, jovo heten lesz, de akkor dupla resz, tehat 17-18. Ha megis meglatod torrenten ma a s02e17-et, akkor az fake.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Prison Break 2*17, ki tud vmit?
"Azért ez nem általánosítható. Ott van például az Alias."

természetesen aktuális sorozatokról van szó, nem amelyekbõl már leadható a teljes évad.
"Ahogy szokás? Nos én eddig nem véltem ilyesféle rendszert felfedezni, de majd jobban figyelek..."

a tévés évad augusztusban indul. a fõmûsoridõs sorozatok is. szökés, lost, odaát, gyilkos elmék, vészhelyzet, grace klinika, született feleségek, médium, nem folytatom.

de ha nem, akkor évente, vagyis, ami tavasszal indul, az tavasszal is folytatódik.
Drephis
nem

help

BiG G
ez az rtl-es topic?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Azért ez nem általánosítható. Ott van például az Alias.
Atisz
Ahogy szokás? Nos én eddig nem véltem ilyesféle rendszert felfedezni, de majd jobban figyelek...
Azért kösz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

"Hanem hogy mikor jön a második évfolyam (ha adja majd vmelyik kereskedelmi csatorna egyáltalán)?"

miért ne adná? õsszel, ahogy szokás.
És mikortól álmodott rémet? Már a börtönben vagy még szabadlábon? 😄
sufnituning
nézz körül a http://home.of.donsystem.hu/-n!
Ott biztos megtalálod azt ami neked kell! Egy részhez van vagy 4-5 verziós felirat! Ott lesz a tiéd is!

For sale: thedronewebshop.com

Atisz
Õõõ, kösz...de én nem az Rtl-Klubos topikot kérdeztem. Hanem hogy mikor jön a második évfolyam (ha adja majd vmelyik kereskedelmi csatorna egyáltalán)?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Drephis
én a sorsukra vok kiváncsi elmenekülnek és bujkálva élnek vagy meghalnak stb..

help

"lesz 3. évad?"

ööö, LOL? csókolom, sorozat. és nyilván nem vérgagyi és a nézettségi listák alján lévõ, naná, hogy lesz.

még nincs hivatalos bejelentés, de mivel a sorozat még sosem volt ilyen nézett, ezért eléggé 99,9%

"Mit lehet ezen még kavarni? "

azt bízzuk az írókra.
Kmarha
tiszta Dallas! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zaki
😄DDDD

Be is baxna... 😄