Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
olyan kis pihentetõ sorozat😊 vicces szerintem 😊 és olyan típusu soroza hogy a részek nem igazán függenek egymástol...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nesster
Euréka milyen? vagyis, inkább megnézem junkie-n.

fsgh
nekem eddig

1.Holtversenyben a HEROES,24
2.Prison Break
3.Eureka
4.4400

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fido4life
jaja így gondoltam 😊

Gerbill
Gondolom az rtl-es részre gondolt(bár én ilyenre nem emlékszem). Nekem a Lost a harmadik kedvencem, a második a My Name is Earl, az elsõ pedig a Heroes. A PB meg a negyedik helyért küzdd a Romával😊

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Drephis
de volt egyszer a jelent néha meg a múltat mutatták de úgy hogy össze lehessen zavarodni 😊

help

Amse
te mirõl beszélsz? a mostani részben semmi ilyen nem volt... 😮

Drephis
még a tv-be se volt

help

scorpeeon
Nálad van a gubanc: képtelen vagy visszaolvasni, hogy csak jövõhéten lesz új rész így nem fogod fel, hogy lehetetlenség, hogy fentvan bárhol a 17-es rész, ami fent van az csak fake lehet, semmi más...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

fake-t szedtél le,

b4rc4
sziasztok , leszedtem a 17,részt... rittig ugyanaz mint a 16.. nektek is vagy csak nálam van valami gubanc?😄

ja idáig is mindíg néztem... de ez a mostani rész betett nagyon:S
lost is király....

nem néztél bele a mostani lostba?? Eléggé értelmetlen..mármint 1ik pillanatban a pasas a bunkerben pánikol, elrohan vmerre, othaggya a másikat... aztán a másik pillanatban odafentrõl dörömböl a bejáraton és össze vissza üvölzötik ugyanaz a pasi akit otthagyott.. aztán visszamegy és megint ott van:S szal visszament au idõben vagy én nemtom... de elég érdekes v. túl bonyolult hogy én azt megértsem😊
Drephis
az biztos hogy inkább pb mint lost de sztem az se rossz sorozat. de amúgy mért a lost bakis vagy logikátlan vagy csak a nézettség miatt?

help

Atisz
A Lost-ot kb. annyira érdemes 1 lapon említeni PB-kel, vagy 24-el mint a Suzukit a BMW-vel...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

precision
ja, az lehet 😊

Bazinga!

Szerintem úgy érti, hogy a sorozat az nem film, és több esély van, hogy olyan részt pörget át, ami meghatározó.
precision
nem a tvben nézi

Bazinga!

Fido4life
Bele tekerni ? Sorozatba ? 😄 -.-

engem is az a kim idegesít a legjobban, de szerintem kifejezetten elbaszott karakter az egészben, a bamba bárgyú vigyoirával, valami nagy, erõsen jellemezhetõ karaktert akartak belevinni a történetbe ezel, de kurvára nem sikerlt, erõltetett, sikertelen, és PANCSHHEEEER.
ha õt látom, áttekerem.
Fene tudja. Az is lehet, hogy berohan és rájuk kiált:

Vazze, kamultam! Ki ne nyissátok azt a k.... dobozt! 😄
Drephis
nemtom hogy most ténleg segít e nekik. bár most rájött hogy szivatta bill kim

help

remélem azért majd jol megszívja..😊
Drephis
hát van benne valami.

help

Broafka
hát engem rohadtul idegesít, gondolj már bele:
"Drephis, ha holnap nem veszel egy doboz tejet, akkor kinyírom az anyádat!" és ezt folyamatosan mosolyogva, legalább az a minimum ha már fenyeget, akkor ne röhögj :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Drephis
nekem az a mosoly rohadtul tetszik képes mosolyogni miközben másra fegyvert fog

help

Fido4life
<#szomoru2>

nyamiag
ezt eléggé benézted :|

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

zaki
Hát, ilyen a karaktere... Jó nagyot fog koppanni a végén szvsz... 😄

Broafka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tom ti hogy vagytok vele, de engem az a Bill az kurvára idegesít, hogy mindig ilyen gennyesen mosolyog, agyon zsarolja az embereket aztán még mosolyog is meg mindenen, iszonyat idegesítõ :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

nyamiag
szar

ahhaha :|

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Munch
Hát itt meg mi van. <#idiota>

zaki
Bunyó van! <#buck>

õsz

BUDA > miskolc.

egy kérdés semmi kedvem visszaolvasni és egyebek fõleg úgy hogy valami micimackó meg anyád kifejezésekkel van tele a totyic, mikor fog folytatódni az rtlen a 2. évaddal ? 😮 danke schön.

Amse
sok sorozat van a világon...

Drephis
a lostot nem is veszitek figyelembe vagy az nem ér annyit mint a pb vagy a 24?<#conf>

help

nesster
#8448 Hû de laza valaki, ha nme tudsz mit mondani, ne szóljál!
de komolyan, mekkora arc kell már, hogy egy jó munkásember beszoljon nekem, olajos arcú fószer. arcán védõszemüveg, 120 kiló , gépet/ TVt nem simer , bal keze meg nincs.. ez marhajó, micsoda poén. vegyél vissza tényleg.

Amúgy én is ugy vagyok vele hogy már nem mondom azt hogy pb 4ever, heroes óta nem. 24óta fõleg 😄. de ettõl függetlenül nézem és várom a köv. részeket. és részben örültem a tegnap esti dupla 24nek. igaz még csak a 3. évad következik nekem, de jó.

fsgh
húú a 24 nagyon állat😊 1.évadot láttam még csak..de ahogy az befejezõdött...uhhh minél hamarabb be kéne szereznem a második évadot...

Bandee1987
Én a pb-t tartottam a legjobbnak, míg meg nem néztem a 24-et (ugyanott tartok ahol az amcsik jelenleg, tehát a 6. évadnál).
És bár a pb nagyon jó sorozat, de a 24-et nem veri, ez a véleményem.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
te is sokat nézhettél 24-et, ha ilyet mondasz...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

The FlashBack
tese sírjál.\

tnm
látom alig volr off
és ez is egy😊
ó basszus, jövõhéten meg ouse nem lesz...

Fido4life
nem kicsit, nagyon 😄

Sil3nt
nah... szerintem sem fer ketseg hogy winniebe nemlehet belekotni sorozatok szempontbol 😊... kicsit vegyel vissza

Amse
biztos láttad az eddig lement 5 évadot + a 6. eddigi részeit szóval nc.

UltimateGamR
na jó nem leszek anyira kõszívû , egyszerûen csak unalmas kuki....<#crazya>

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Fido4life
anyádat, ha még egyszer szarnak nevezed a 24-et

The FlashBack
azérsorikba mégiscsak winnie az ász?