23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#11375 ha bellick a főköcsög akkor nem értitek miről szól a sorozat! -
Quantumleap #11374 Hogy mondhatnánk? Bellick volt a benti, Kellerman pedig a kinti "főköcsög". -
#11373 de -
#11372 bellick sosem volt a "főköcsög"!
-
#11371 Miért? PB-ben mármi előfordulhat
1. évadban pl. Bellick volt a főköcsög, ő szaglászott Scofieldék után meg minden, 2. évadban Mahone üldözte őket, erre a 3. évadban Mahone + Bellick is valszeg együtt fognak szökni Scofieldal nah pl. ezt ki gondotla volna az elején? senki sztem. -
#11370 Nah, ezt 5x olvastam el, és végülis van benne vmi :) -
Quantumleap #11369 Fenemód érdekes jelenség a mellékszálakról úgy gondolkodni, mint elevenítésre érdemes dolgokról. -
#11368 Hoh ezt hogy találtad meg? :D Mire kerestél rá, mert én sehogysem találtam! :( -
Seeley #11367 Jó, akkor várja majd a kapuban :DDD -
#11366 de egyszer onnan is kiszabadul. -
Seeley #11365 hogy vadásszon rájuk? Sco a Sonában, azért szerintem van annyi esze hogy oda nem megy utána :DDD -
#11364 HA már a mellékszereplőknél tartunk.
Mi a helyzet Falzoneval?
tudjátok akit Scofield meg Abruzzi elég szépen átbasztak még az 1. évadban és lecsukták. Ő nem fog vhogy bosszút állni vagy ilyesmi?sztem nagy lenne ha a 3. évadban kiszabadulna és elkezdene vadászni Scofieldékra :D -
Seeley #11363 A legnagyobb sorozat -
#11362 komoly! -
Reyes #11361 Ez nagyon komoly, THX! -
#11360 A Google Earth-hez szedjétek le ezt, a jobb oldali Fugitive Tracker-t. A Google Earth-ben lehet látni az egész utat, ahová mentek a 2.évadban. Szerintem faja. -
nagykovi #11359 A nevét 2x is elírtam de azér az lesz az :D -
nagykovi #11358 A Joilet börtönt keresitek?
Ha igen akkor itt van :)
Joilet (Fox river) -
#11357 nem vágom sajna :( -
#11356 Én Google Earth-be néztem, de nem találtam! :(
Melyik városban van pontosan? -
#11355 Pont az a csaj, aki egy egérnek se ártana? Végülis nem olyan rossz ötlet... -
Quantumleap #11354 Hát én inkább magánzárkába mennék, minthogy ilyen senkiházi mellékszereplőkkel felvegyem a kontaktust.
3.évadban, mint főszereplő? Nem rossz ötlet. Nekem is eszembe jut mindenféle lélegzetállító ötlet az elkövetkezendő részekkel kapcsolatban. Például kiderülhetne, hogy Debra gyereket vár Tweenertől, és meg akarja őt bosszulni Mahonén. -
#11353 vagypedig mikor kiszöktek banks akkor került be....es secc perc alatt hatalomra tört. meg hát a termete miatt is hamarabb sikerül érvényt szereznie magának.
Neoman.:senkiháza mellékszereplő.---jah mellékszereplőnek gondoljuk,de mivan ha ős is főszereplővé lép elő a 3.dik évadban.nemtudni, -
Quantumleap #11352 Egyszerű logikai kérdés. Ha már az első évadban is a Fox River lakója volt, hogy a fenébe nem próbálta megkörnyékezni Michaelt vagy Tweenert? Csak a magánzárka az elfogadható magyarázat. Esetleg az, hogy akkor még nem volt akkora hatalma T-Bag és Abruzzi miatt. Vagy pedig kizárólag az ex-fegyőrökre bukik. -
#11351 tessék megkeresni a börtönt... -
#11350 Miért fontos, hogy hol van?
Sztem egy sima senkiházi mellékszereplő... -
Quantumleap #11349 Valóban ő. Az igaz, hogy az imdb-n nincs feltüntetve a karakter neve. -
#11348 ha minden igaz,az a batárnagy néger vadállat,akit Bellick elintézett a börtönben
lehet majd valaki mindjárt jól megcáfol -
#11347 Ki a faxom az a Banks? -
#11346 Kösz. -
#11345 teis nézted a Prison Breaket látom.:D -
#11344 Ki az a Banks? -
#11343 szept. 17,ez 100% -
Quantumleap #11342 És iyen rövid idő alatt ekkora hatalmat vívott ki magának? Na neeee! Akkor inkább mondd azt, hogy az 1. évad eseményei alatt magánzárkás büntetését töltötte. -
#11341 imdb-n aug. 29-re írják az 3. évad 1. részét.
Valaki meg tudja ezt erősíteni? -
#11340 valahol.egyszerű aztán került börtönbe mikor a csapatnak sikerült kiszöknie.nah meg ugye ha ő lett volna velük akkor elég rázós lett volna.:DŐ ment volna ki a wc nél kifurt kis lukon...:D -
#11339 hát remélem,hogy nem -
Quantumleap #11338 Ami engem visszamenőleg foglalkoztat:
Banks hol volt az 1.évadban? -
#11337 Tényleg unalmas már.
Szerintetek Scofield-nek sikerül megszüknie a börtönből? -
#11336 ok ez a kellerman téma már tényleg unalmas
találjunk ki mást
Sucré meghalt vagy nem? :DDD