Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
1.Holtversenyben a HEROES,24
2.Prison Break
3.Eureka
4.4400
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
help
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ha õt látom, áttekerem.
Vazze, kamultam! Ki ne nyissátok azt a k.... dobozt! 😄
"Drephis, ha holnap nem veszel egy doboz tejet, akkor kinyírom az anyádat!" és ezt folyamatosan mosolyogva, legalább az a minimum ha már fenyeget, akkor ne röhögj :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
BUDA > miskolc.
help
de komolyan, mekkora arc kell már, hogy egy jó munkásember beszoljon nekem, olajos arcú fószer. arcán védõszemüveg, 120 kiló , gépet/ TVt nem simer , bal keze meg nincs.. ez marhajó, micsoda poén. vegyél vissza tényleg.
Amúgy én is ugy vagyok vele hogy már nem mondom azt hogy pb 4ever, heroes óta nem. 24óta fõleg 😄. de ettõl függetlenül nézem és várom a köv. részeket. és részben örültem a tegnap esti dupla 24nek. igaz még csak a 3. évad következik nekem, de jó.
És bár a pb nagyon jó sorozat, de a 24-et nem veri, ez a véleményem.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3