Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kellermann neeeeeeeee...
Scouser
Na az elõbb kitöröltétek hatalmas örömömet:

És igen! Paul Kellerman visszatért és megoldott minden problémát! Óriási részek voltak, sajnáltam, hogy meghalt Michael, de ennek így kellett lennie!

You\'ll Never Walk Alone

kabel15
Hello!

Ha lesz felirat PLZ rakjátok be ide!
Elõre is kösz!

BattleTag: kabel15#2672

desigo
hehe
Sara használni is fogja vagy csak dísz a kezében?

nah csorog már a két rész
jihhi
mgenya911
huh 21 dik rész megvolt 😄 most még 5 perc és kész a 22. 720p hd ba de naaaagyon lasssan telik az idõ 😄😄

Dynamic
De rossz. Olyan, mint valami amatõr rajongói fan made.
tommygear
VinylToy
Akkor elnézést mindenkitõl a félrevezetésért.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

tnm
persze és a Föld meg lapos.

a linkelt honlap, meg jó szokás szerint géped órája alapján számol. ha azt átállítod, akkor a honlapon a visszaszámláló és megváltozik aszerint.

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ForzaInter
holnaptól

Yo, Bitch!

Mikortol lehet totleni a dupla epizodot? Holnaptol lehetseges?

Vagy a lányodnak?
De azért sokat változott! Jó irányba...
Herr Lehrer
még mindig jobb mintha azt álmodnád hogy T-Bag bevágja neked a lompost😄DD

Your suffers will be legendary even in hell!

Herold
Nem hiszem mert azt nem láttam.

hunbasser
uhh,lehet hogy te a Blade III-as Drake-kel álmodtál nem? 😄dddddd

ReaL MaDRid x siempre

Herold
Azt nem tudom, csak arra emlékszem, hogy közben õrület csillogott a szemében. <#gonosz2>

hunbasser
nem nem...

-You got Scylla! Where is Scylla???
-I don't know,I swear.
-WHERE IS SCYLAAAA????

de amúgy tök szar,hogy álom közben az ember nem gondol olyanokra,hogy pl Linc most a csomagtartóban fekszik meglõve...vagy Herold,megálmodtad azt is,hogy hogyan jut ki? 😄

ReaL MaDRid x siempre

kommersz
Uhhh biztos azert torte el mert a veget kivanod😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Herold
Na épp ideje, hogy vége legyen ennek. Ma azt álmodtam, hogy Linc eltörte 2 ujjamat.

Akkor már inkább Sára seggérõl, mint Grecsenérõl...

Misi!!! 😄😄😄😄😄😄
dragon11
xDDDDD

jah, elmegy, megkeresi grecsent, kirámolnak egy bankot, vesznek pár kiló kokaint, amit misi grecsen csupasz seggérõl fog leszívni és nagy ívben tesznek lincre, sárára, krantzre meg a scyllára... 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

dragon11
Hát, amikor kicsípte magát qrva jó volt.. de Gretchen is nagyon jó.😊 persze még hosszú hajjal volt a király..😄

Én Gretchent választanám.😊

Tuti, hogy nem menti meg. Egyikük meg fog halni, ez már régóta egyértelmû. Hónapokkal ezelõtt kiadták spoilerban

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

hunbasser
😄ddddddddddd égett arcú kojak 😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az lesz majd sztem,hogy Sándor megy Linkolnért,Mihály meg megy Sáráért

ReaL MaDRid x siempre

threeman
áhh, misi lenyomja a vén szukát is + az égett arcú kojaket is.

Nekem is bejön Sára, jó kis nõ. Amúgy Mike tuti megmenti mindkettejüket, kiagyalnak majd valamit Mahone-nal. 😊
hunbasser
volt talán két ember,aki azt mondta rá,hogy bányarém. amúgy én se rugdosnám ki az ágyamból

ReaL MaDRid x siempre

Flamer
kifikáz. simán sára. nekemis bejön. yómuff😄

http://loal.atw.hu

Jah, azt gondoltam, hogy csak en latok rosszul 😄 amugy behoztam alemaradast 1 het alatt 20 epizod, igy most mar tudom olvasni a forumot 😛😛

Attila8805
A végén a lövöldözõs jelenetben füldugó van Linc fülében😊

Nem fontos csak észrevettem😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

N o N a m e
egyetértek, amúgy ha jól emlékszem Lincoln mondta is a 20. részben, hogy eddig miért nem ölték meg.
vagy 10szer átcseszte õ is a bandát, csodálkozok, hogy nem intézték még el... pusztán amiatt, hogy ennyiszer megbocsátottak neki, azt feltételezi, hogy nagyon kedvelik a búráját 😊 de most tényleg... mindig ott lebzsel körülöttük már az 1. évad óta, folyamatosan keresztbe tesz mindenkinek, csak a saját érdekeit nézi és még mindig nem belezték ki... 😊 már abruzzinak ki kellett volna nyírnia az 1. évadban...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

T-Baggel azért nem annyira.
nem csak mahone-val... hanem ott volt pl bellick is... meg t-bag-gel is eléggé összemelegedtek már itt-ott... arról meg ne is beszéljünk, hogy self is átbaszta õket rendesen a palánkon és mégis jól elvoltak... grecsennel is kavartak kicsit, de az sem gond... krantz-el is majdnem összepuszizkodtak már :S volt jópár ilyen helyzet...

ForzaInter
Lehet hogy vérszerint nem a tesója, de nem hinném hogy ez változtatna is vmin, most ha kiderülne pl hogy az én tesóm nem vérszerinti tesóm attól még ugyanúgy tesómnak tekinteném, mert vele nõttem fel stb.

Yo, Bitch!

Fene tudja. Végülis a tesók Mahone-nal is milyen jól zöldágra vergõdtek, pedig õ az apjuk gyilkosa. Akkor ilyen szempontból Kellermannel csak könnyebb lehet, elvégre õ nem ölte meg senkijüket.😊
Nem csak a mai világban lehet(ett) már Lincolnt is...
Sok híres ember volt "más", akik nem a mai világban éltek!

Én is Sárát választanám, mert Linc nem is a tesója.

Nekem bejön Sára! Most jön a fikázás... Már alig várom 😊😊😊😊
kuzco007
a mai világban már Lincolnt is lehet...XD

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Flamer
nyilván akit lehet dugni 😄

N o N a m e
4×21-22 rész promoja felirattal:

thx to PBaddict SzökésFan.hu
pyrohun
Inkább L.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
élje túl Sara és sírjon 2 percet. Ennyi. ASD:ASD:S😄D😄

Amúgy az aktuális rész szerintem elég jóra sikeredett! Egyedül a
belelövök a bordái közé a tüdõt súrolva
rész nem jött be 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Vajh' kit választ Májkül?
Sárát, vagy a Link féltestvérét
kuzco007
ennyibõl megtudjátok állapítani? kik vagytok Ti a Miami helyszínelõk?😄

Flamer
õleszhát. kimás.

tommygear
beszarnék ha õ lenne <#idiota><#idiota>
kuzco007
az kemény volt nagyon, jól osztotta Linc a skúlót😄