Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You\'ll Never Walk Alone
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
a linkelt honlap, meg jó szokás szerint géped órája alapján számol. ha azt átállítod, akkor a honlapon a visszaszámláló és megváltozik aszerint.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
De azért sokat változott! Jó irányba...
Your suffers will be legendary even in hell!
-You got Scylla! Where is Scylla???
-I don't know,I swear.
-WHERE IS SCYLAAAA????
de amúgy tök szar,hogy álom közben az ember nem gondol olyanokra,hogy pl Linc most a csomagtartóban fekszik meglõve...vagy Herold,megálmodtad azt is,hogy hogyan jut ki? 😄
ReaL MaDRid x siempre
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Misi!!! 😄😄😄😄😄😄
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Én Gretchent választanám.😊
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ReaL MaDRid x siempre
Nem fontos csak észrevettem😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Yo, Bitch!
Sok híres ember volt "más", akik nem a mai világban éltek!
Én is Sárát választanám, mert Linc nem is a tesója.
Nekem bejön Sára! Most jön a fikázás... Már alig várom 😊😊😊😊
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Amúgy az aktuális rész szerintem elég jóra sikeredett! Egyedül a
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!