23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • pyrohun #22072
    jaa én most kellermanra asszociáltam.
  • Rockynhooo
    nincs ebbe semmi érdekes.
  • ada87
    az azért érdekes, hogy Michael anyja nem halt bele ugyanabba a betegségbe amibe a fia igen...
  • DeerHunter01
    Michael él
    szerintem csak megkavarták a szart a 2 extra rész előtt és kifog derülni hogy él és mindeki örülni fog
  • hunbasser
    Gretchen kórházba került.
  • xido
    4.évadban számomra a legkellemesebb meglepetés T-Bag volt,meg az írók,hogy milyen zseniális szerepet írtak neki,mikor a GATE-hez berakták...ott azt mondtam,ez a csávó színész...:))
  • desigo
    bárki is lehetett volna
    pl földimogyoró Selfet faggató ügynököknek megjöhetett volna az eszük
  • mephi666
    sára a 3. évadban "halt meg" :) panamában ültek misiék, grecsenék meg elkapták linc fiát meg sárát és szórakoztatták őket... tuti h 3. évad...
  • cargame
    Lehet, hogy tudjatok de aze meg irom :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A dvd kiadasban ami lesz, ott Sara bortonbe kerul es ot fogjak kiszabaditani :) meg ilyrsmi, meg olyat is olvastam, h Misi igazabol el :D majd kiderul
  • pyrohun #22063
    Végül is csak az egész sorozat főszálát ő oldotta meg, télleg hiába, valóban -.-
  • cargame
  • desigo
    Hiába tért Kell vissza...
    kb felesleges volt
    ha minden részben szerepelt volna komoly szereppel akkor lett volna értelme...

Gretchen egyébként elvérzett vagy mi?
  • pyrohun #22060
    Az a 2. évad vége volt.
  • mephi666
    a 3. évad elején, amikor "kinyírták", mondtam is munkatársamnak, hogy tuti nem halt meg... ő kb ott hagyta abba a nézést, mert tele lett a töke :) aztán be is jött: sára visszatért... nem az ő feje volt a dobozban, mert persze linc félhomályban merte csak megnézni... sára meg becsinált és elbujdosott... de semmi jelet nem adott magáról, hogy él vagy sem... :S
  • cement
    énis ős kellerman-comeback törzstag vagyok :) aszittem elobb ter vissza de igy is jo volt :) amugy ja a sara-s dologgal egyetertek. az gazabb volt
  • pyrohun #22057
    Nem tudom mi a FASZ bajod van pl. Kellerman visszahozásával. Rohadtul egyértelmű volt (ezen már akkor is nyivákolt pár emberke), hogy DIREKT nem mutatták a hulláját. DIREKT hagyták nyitva a karakterének a történetét, amiből EGYÉRTELMŰEN következett (mint ahogy azt folyamatosan a kezdettől fogva mondtam is - vissza lehet olvasni!), hogy vissza fogják hozni. Tényleg, akadjatok már le erről a témáról.. Sara visszahozása 1000-szer gázabb volt... de itt basszus pontosan ezen ment a vita. Mi páran azt mondtuk, hogy épphogy Kellerman-t kiszabadítani jöttek... és jéé, igazunk lett.
  • 5c0rp330n
    mondjuk én is biztos voltam benne, h meghalt annó. és tényleg meg kellett volna halnia, kellerman visszatérése egy olyan dolog volt, amivel sokáig vicceltünk itt, aztán még viccnek is rossz lett :) erre a végén tényleg visszatért, beszarás.
  • Rockynhooo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd de jóóót nevettem most: "Rockynhooo, Quantumleap a két kedvencem" _A:SD_A?:SD

hát bazz jah igazatok lett :D de tényleg vicc h mennyire arcoskodtam itt h mki hülye csak nekem lehet igazam :D még számolgattuk is h mekkora területre lő egy socó :D
  • hunbasser
    jah,kurva anyját,kamuzós kis köcsög :Dddddddd
  • mephi666
    jah, és biztos westmoreland macskája állt rajta bosszút emiatt, nem? :) misi nyitott ablaknál aludt, a macska meg besurrant az ablakon és ráugrott a fejére, aztán kiharapta a nyaki ütőerét... de ezt majd a duplarészben láthatjuk? :) (a macska trénere a gyalog galopp-os nyúl volt)
  • kommersz
    jogos:D
  • desigo
    Michael nem látogatta meg Westmoreland lányát

szal megkapta a büntetését...
  • cargame
    Csesszetek meg....ilyen befejezoreszt :( az utolso 10 percben ereztem, hogy nem lehet happy end ezert kezdtem futtatni :D es lam lam , ugy maradtam az utolso resznel. Szomoru....csak azt banom, hogy az elso 3. evadot szinkronnal neztem.
  • a.carkey
    Azért hatalmas, hogy mi ment itt korábban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kellerman ügyben. :D Rockynhooo, Quantumleap a két kedvencem, de NeoMaN: "Aki meg az mellett kardoskodik, hogy 100% meghalt az buta." és ProGabe: "Kim,Kellermen:halott,ha nem lesznek azok,akik eddig ezt nem bírták felfogni kapnak tőlem egy sört..." sem volt semmi! :D Érdemes visszanézni 144-től (#9900-tól) visszafelé az egész Kellerman hozzászólásdömpinget! :D

• FRenkie
    Ilyen szar évedot még nem néztem végig, örülök hogy vége lett a sorozat szenvedésének. Az 1. évad jó volt, a2. elment, de utána szenvedés volt, tele röhejes összecsapott és hihetlen cselekménnyel. Kár érte...
  • xido
    Úgy tudom az hivatott elmesélni nagy vonalakban,mi történt a 4 év alatt..
  • Fülüke
    üdv!

Két kérdésem van.
    Akkor most lesz még nyáron egy nagy befejező film, vagy ez a vége?
    A másik:
    Vajon mi történt Westmoreland pénzével ami elúszott a vízben?! XD
  • xido
    itt meg Sára szerepét vette át

mihálydoki
  • Flamer
    sárát keresi :D
  • KAMIONOS KOGYO
  • hunbasser
    nabazz :Dddddddd
  • mephi666
    bammeg... szerintem itt tanulta a benézését... szerintem előtte elküldték a fedettpályás távolbanéző-világbajnokságra és helyből megnyerte :D buffy-ba nem tudom milyen szerepe volt... ott is hasonló?
  • xido
    nesze neked zombi Mihály

zombimihály
  • Police88
    tartály :D
    vízipisztoly? :D
  • hunbasser
    ölt,pl azt a csávót megölte akit az anyja küldött rá. meg sammyt is megölte
  • mephi666
    viszont ha szemmel ölni lehetne, szerintem senki nem élte volna túl a sorozatot, csak ő :) a nigger(ek) kellett(ek) a végére... jöttek sucréval, aztán gettómódszerrel legyalulták a népet... (oké, sucré nem néger, de mindegy)
  • Count Adyn
    arcjátékán nem kellesz változtatni ehhez:DDD
  • Dean Winchester
    én mondjuk vártam h sco ölni is fog erre nem:(
    t-bagnél na mondom jól fejembikázza erre nem!
    a tábornoknál szintén mondom most tuti lelövi errre semmi :S
    az anyjánál szintén vártam h löni fog, és hálisten lőtt de a fegyver nem sült el mert üres volt a tartály :(((
    pedig mndenki h mondta h kivégzi a céget michael :DDD végülis szó szerint igaz mert kivégezte csak egyetlen egy embert sem ölt meg :S
  • hunbasser
    hát,majd ha kifogynak az ötletekből,akkor majd max legyártják a Grave Break horrorsorozatot,ahol Mihány zombiként feltámad (persze alapos tervezgetés előzi meg a sírból való "kitörést"),majd leszámol mindenkivel,aki ártott neki vagy a családjának.én már látom lelki szemeim előtt Michael zombi fejét :Dddddddd
  • mephi666
    végülis a sorozat besorolása akció/krimi/dráma... kellett dráma a végére... nem hinném, hogy krantz-et, misi anyját vagy valamelyik negatív szereplőt megsajnálták volna... valakinek a jó oldalról is meg kellett halnia... sucré halála értelmetlen lett volna... mahone semleges szereplő lett a végére... linc-nek azért nem volt szabad meghalnia, mert miután a vérveszteségből jobban lett, hülyeség lett volna... sára halála sem hatotta volna meg a népet... misinek kellett... ennyi... meg annyiban is "jó" ez így, hogy foxéknál nem tudják hipp-hopp előszedni újra, ha folytatást szeretnének... nem szeretem, ha lezárt dolgokat újra felforgatnak... ezt az utat így kitörölték a későbbi számításból... anno az alien4-ben ripley-t klónozták és láthattuk milyen gyatra lett az eredmény... békén kellett volna hagyni azt a trilógiát is... az ilyen "feltámadós buli" a péntek13-ban még elmegy, máshol annyira nem...