23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • DeerHunter01
    ezaz ügyes vagy !!!!
    felfedezted a világ legnagyobb bakiját!!!!!
    büszke lehetsz magadra,amúgy már vagy 100-an leirták.
  • Seth
    Ja,emlékszem rá most már hogy 2005 volt. Nade amúgy előtte volt róla szó, hogy milyen évet írtak egyeltalán mikor elkezdődött ez az egész?
  • pyrohun #22110
    Mi volt a sírkőre írva...? Én figyeltem :)
  • mephi666
    én vagyok a rohadt köcsög, mert savaztam rendesen az elmúlt fél évadot :D de ha pedálozol, benne lehetsz a "rohadt geci pb-fikázók klubjában" :)

inkább nézzétek mihály oscar-esélyes alakítását, amit előbb linkeltem...
  • cement
    kerek 150 hozzaszolassal elobb azert az megsem "minden 10.hsz" .....

amugy gecinagy bunt kovettem el ezert aztan haragudj tnm telleg rohadt kocsog vagyok !

nc
  • tnm #22107
    volt kb 10-20 hsz arról, hogy ha 2005-ben lett vége, akkor hogyan használhattak annál újabb autókat, meg telefonokat, stb...
    azt is megbeszéltük, hogy ez a product placement miatt kellett.
  • ForzaInter
    Legtöbb auto amivel rohangáltak 2009-es volt, mivel a szponzorok valószínű nem járultak ahoz hozzá hogy régebbi modeiljeiket használják, mert ez nekik így volt reklám, de ezt már tényleg többször leírtuk.

-fav
  • mephi666
    pl én itt :)
  • cement
    mutasd mar meg az en "felfedezesemet" hol irtak le elotte?
  • tnm #22103
    hihetetlen, hogy ebben a topikban mennyire kevesen képesek olvasni, mielőtt írnak. minden 10. hsz ugyanaz (és nem arról beszélek, hogy ugyanaz a vélemény, hanem ugyanaz a hatalmas felfedezés, kérdés.)
    mindjárt jön valaki, aki megkérdezi, hogy miről fog szólni a film.
    ki is szedem fav-ok közül, értelmes társalgás már úgy se nagyon lesz, legfeljebb a film után. és ez a körbenjárás meg k.rva unalmas.
    (azokról nem is beszélve, akiknek meg kell magyarázni, hogy mit is láttak, meg akik nem látták, amit néztek)
    szomorú... :(
  • cement
    meg az osszes tobbi auto ujabb 2005nel ami benne van de mind1 :)
  • cement
    jaj de jo jutott eszembe a sirkorol.... aszerint 2005ben halt meg.

a caddy escalade hybrid amivel rohangalnak 2009es auto. FAIL :D
  • hunbasser
    ugyanúgy mint az első évadban...
  • desigo
    hogy néz már ki xDDD
  • mephi666
    bazz, na, ez az ami lol... csak meglett misi a buffy-ból... ehhez képest a másik epizódszerepe "kismiska" :))

itt van a link
  • hunbasser
    :Dddd az nagy jelenet volt...:D
  • tnm #22096
    sírkő...
  • Fülüke
    Én akkor most megszavaznék mindenkinek egy rágót. :P
  • Seth
    4 év telt el a parton sétálós jelenet óta( a fia már nem csecsemő ha nem vetted volna észre XD).Közben bármikor meghalhatott, 1 évre, 2évre vagy 3 évre rá, lényegtelen
  • pyrohun #22093
    ja, tényleg :DDDD
  • a.carkey
    Az a könyves poén a végén azt juttatta eszembe, amikor Alan és Charlie a Kincs ami nincsben megtalálja Pongo Pongon az amerikai raktárat és Alen rálel valamire. Megkérdezi Charlie, hogy mi az, mire Alan:
    "Nem tudom, de az van ráírva, hogy csak a Puffin adhtat ..." ...
    -Dobod el! :D

• Flamer
    igen igen. :D beépült mellé. itt szette fel :D
  • xido
    vagy a tábornok biztonságképpen rakatott a fejébe kis távirányítós chipet,hogy ha nagyon átverné a palánkon,akkor is kicsinálhassa egy utolsó gombnyomással
  • pyrohun #22089
    pár hét alatt? nemár...
  • Herold
    Kiújult a fejrákja vagy miaszar.
  • ForzaInter
    Valószínű nem skerült a műtét, van ilyen.
  • lele
    de miért halt meg michel? jó hogy emghalt tökéletes befejezés pedig megműtőtték nem?
  • ForzaInter
    De a végén már segített michaeléknak, és a ügynököknek sem segített végül, nekem nem volt annyira ellenszenves, sajnáltam azért a végén.
  • pyrohun #22084
    Na megint megnéztem a végét, hát elég szomorú, de több momentumból is sejteni lehetett, hogy ez lesz.
  • lele
    mekkora harcok voltak hogy kellerman hallott-e vagysem :D
  • Dean Winchester
    jaja én is azt mondtam h megérdemlte de a rész közben most kiderült hogy ő is a családjáért lopta el a sylat h a felesége mütétjét fedezze szóval igy h ez kiderült h ezért tette amit tett már jobban sajnáltam én is!
  • pyrohun #22081
    De azon röhögtem a legjobban, hogy az uccsó rész előzeteséből már páran megmondták, hogy az a faszi Kellerman lesz, mert hátulról olyan a feje és nekem is úgy tűnt és tényleg :) amikor néztem és megjelent C-Note vagy ki és mondta Sucrenak, hogy van valaki aki segít, akkor már éreztem, hogy igen ez nem lehet más és utána a gyűrű az ujján... lol, hangosan felröhögtem.. :)
  • buldozer99
    Énis
  • pyrohun #22079
    Egyetértek.
  • pyrohun #22078
    igen hát a tábornok is elég lol volt, de visszatérve Mrs. Scofield-re: egy ilyen robbanásnál az a minimum, hogy a dobhártyái kiszakadnak. Az onnan utána nem megy sehova a saját lábán elég sokáig, az tuti...
  • kommersz
    De ha belegondolsz, atbaszta oket.Valamilyen szinten megerdemelte.Habar ot sajnaltam legjobban^^.
  • Dean Winchester
    a-a inkább már az h a tábornok,hogy tudta túlélni a robbanást mikor már akkor robbant mikor még az övet elsem tudta vágni!

mic anyja viszont fedezékbe volt mert felette volt a testőrkomája =)
  • sambauer
    hát az évad vesztese inkább Self, eléggé rácseszett azzal az inyekcióval...
  • desigo
    az évad vesztese egyébként Brad Bellick
    pedig már kezdtem megszeretni a rinyálós tekintetével

Mind a 4 évad legnagyobb karaktere nekem T-Bag
    Robert Knepper amilyen fejeket levágott.Döbbenet

Whistler nem tudom mi akart lenni?Csajoknak Scofield kiváltás?
    nem volt túl meggyőző a karaktere

Self viszont egy igazi ellenszenves szánalom.Csoda,hogy nem írták ki előbb.

Sajnálom,hogy Sucre keveset szerepel az utolsó évadban.Kár érte
    szeretnivaló figura

Mahonenak meg jobban állt az üldőző szerep a második évadban.
    Ott nagyon pro volt.

Lincolnnak jól álltak a bunyók meg az erőszak amikor neki állt agyalni az erőltetett volt.

Sara ultra gáz volt.Kb börtönorvosként szimpatikus volt.

Michael meg mindig toppon volt.Egyedül talán a szenvedése,fájdalmai nem voltak túl hitelesek.

Év közben kicsit ellaposodott,kicsit erőltetett volt a Scylláért kutakodás de évad végére eléggé feljavult.

Kár,hogy vége :/

talán Michael fiát egyszer lecsukják
    hátha :)
  • pyrohun #22073
    inkább az az érdekes, hogy egy g*cinagy robbanásba sem halt bele, sőt 1-2 órával később alig porosan besétált a raktárba és még meg is tudta lőni májkült... napersze -.-