23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#11736 uram mennyire remegtek ezen :D majd kiderül ... annyira mindegy ... inkább beszéjjünk kellermanról -
Quantumleap #11735 Mármint mi az egyértelmű?
Hogy EZ AZ UTOLSÓ SZEZON, és összefoglalják az előző évadban történteket, vagy pedig az, hogy AZ ELŐZŐ SZEZONBAN, és összefoglalják az előző évadban történteket? -
#11734 kellerman meghalt xd -
#11733 annyira egyértelmű: LAST SEASON, és összefoglalják az előző évad kulcsszavait... rosszabb mint a Kellerman vita.
nah mind1 ahogy érzitek -
#11732 ijóóó -
#11731 dehonnnem -
#11730 de -
#11729 já ne mond má -
#11728 igen!
nagyrészt felsorolásban használják a last-ot,ilyen esetben nem!ez persze ne legyen vita tárgya
mellesleg azt,hogy ez lenne az utolsó szezon,már rég tudnánk.de miért is lenne,hiszen a nézettség nem indokolja a cancel-t -
#11727 Egyébként az egészet végignézve hanggal lehet előző season is, mivel utána arról beszélnek egy darabig. Csak sztem ebben az esetben in last season lenne inkább. Nemtom, nem vitatkozok. -
#11726 A last jelenthet utolsót, ha ezt nem tudod, akkor neked kéne jobban elmerülni az angol nyelv szépségesiben. -
#11725 hm angol nyelv... -
#11724 Valóban jelentheti azt is. De csak jelentheti, jelenthet utolsó évadot is. Viszont nem így mondja a hang a videóban, hogy in last season, csak így: last season. Ha előző évadot jelentene itt, akkor nem lenne sok értelme így. Final season az egyértelműen az utolsót jelentené, de sztem ez is azt jelenti. Ezt az is megerősíti, hogy vki meg ezt beírta a kommentekbe: "last season??????!!!! But tnx...:))" -
Quantumleap #11723 Az utolsó szezont hogy kellene mondani? Final season? -
#11722 last season=az előző szezon!nem az utolsó!hiába,az angol nyelv néha becsapós tud lenni :P
tulajdonképpen jó ez a trailer,csak félek hogy Michael átmegy szuperhíróba :S -
#11721 hát má nem sok mindent lehetne kihozni ebből a sztoriból szerintem -
#11720 Sztem nem írnának ilyet ha nem lennének benne biztosak. Nem a legnézettebb sorozat, simán lehet h eldöntötték már, hogy a 3. lesz a utolsó évad. -
#11719 Új 3. évados promó:
http://www.youtube.com/watch?v=vll16KytVBY
Az elején az van: LAST SEASON
Jólvan, jólvan tudom, hogy azt még nem most döntik el, de neke ez akkor is furcsa.. -
Quantumleap #11718 -
#11717 Mert a kisbalta volt az elkövető, Zakkant csak segédkezett :D -
#11716 ez a két klipp kurva jó -
Quantumleap #11715 Mint ahogy a Dallasnak is saját főcímzenét csináltak. -
#11714 Tényleg? Micsoda szánalmak ezek a franciák :) -
szilvalé #11713 Ez már nekem is feltűnt...
Egyébként...Tuti assem fogják mutatni, amikor a Steadman fejbe lövi magát..és 2 lityi vér loccsan a falra -
#11712 foggalmam nincs már ,de nem is érdekel nagyon :D -
Quantumleap #11711 Amúgy nekem valami csak mostanában tűnt fel, és nem igazán értem:
Zakkantnál miért mondanak gyilkosságban való bűnrészességet? Hát nem a szülei feldarabolásáért került be? -
Quantumleap #11710 A franciáknál ez a szám a sorozat főcímzenéje. -
#11709 ez régi
de ezt most láttam mtvn. -
#11708 Nem olvasok csak álltam a sorba a boltban és ott láttam a címlapon! -
#11707 ámérikában lerombolnák a stúdió székházát és felszórnák sóval,ha ez tényleg igaz lenne!ahol egy kolléganődet nem dícsérheted meg,mert jól néz ki,és ezért beperel szexuális zaklatásért.... á minek tépem a számat,ne olvass szennylapokat :) -
#11706 :DDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sőt Linc feje ki lesz vágva az egész sorozatbol , nehogy megrémüjjenek a gyerekek a gorilla fejétől -
#11705 A kellerman-es résznél már az ki lesz vágva a 12-es karika miatt, amikor a 2 rabszállító őr felhúzza a fekete álarcot... -
#11704 ott van neki Sarah xD -
#11703 ezt énis olvastam, de ugygtudom Scofield-nak menyyasszonay van... -
#11702 tuti kamu a cikk. -
#11701 nehogymár pont Amerikában büntessék meg mert homi xD :) kizárt dolog! -
Quantumleap #11700 Az az érdekes ebben a mai világban, hogyha csaj hírességről derül ki, hogy leszbikus, az szinte természetesnek számít, semmi botrányveszély nem fenyeget, sőt inkább örülnek is neki a férfirajongók. De ha fickóról, hogy buzi, mindjárt rajongói elpártolás, karrierveszély. Fura dolog ez. -
#11699 az hogy rontja a színvonalat és elpártolnak a nézők ezzel veszélyezteti a műsort de a pénzbírság az tuti csak az nem hogy búza -
#11698 1. - annak, hogy buzi (ha buzi) mi köze ahhoz, hogy kirúgják-e a sorozatból?
2. - pénzbírságot, mert buzi? ugye ez csak valami vicc :) ki bírságolta meg lol, a rendező? vagy ezt nem nagyon vágom :)
3. - szennylapok powa!
4. - a pletykát én is hallottam, de állítólag tagadta, sőt kifejtette, hogy őt nem érdekli, hogy minek nézik, de a nőket szereti ;) -
#11697 Na most olvasom, hogy Scoefildet majdnemkirúgták a sorozatból mivel kiderült róla, hogy buzi, de csak pénzbírságot kapott!
Habár lehet hogy semmi igazság tartalma nincs ennek mert valami szennylapba olvastam, na mind1 ő tudja!