Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem Mahone valamien módón segiteni fog Scotfieldéknek, mivel mondta Kimnek hogy ártaltan burrows szal tutti átáll,sztem!
a.carkey
OFF:

Nem tudjátok, hogy a West Wing (Elnök emberei) tegnapi részét honnan lehetne letölteni?

A barom kábelszolgáltatóm úgy döntött tegnap, hogy az 1 órára jelzett leállást (ugyan csak Internetet írtak, de mindegy), egy órával elõbbre hozza, így mind a 6. napon végérõl mint a WWrõl lemaradtam.
ON:

A medve nem játék.

a.carkey
Vsz ha meg akarták volna "ölni" Franklint, akkor nem így ér véget a legutolsó rész. Ahogy Patoshik halálakor véget ért a rész, tudtuk, hogy meghalt, így ha Frankiln itt meghalna, szerintem a rész azzal ért volna véget.

24 !!!!SPOILER!!!!

Bár ahogy pl. a mostani 24 is véget ért??? Hát, nem lennék abban biztos, hogy Asszad ott nem halt meg, pedig nagyon úgy tûnt. Mondjuk az 24, ez meg PB. A PB eddig egyértelmû volt. De még csak a 2. szezonnál tart. 😊 Itt volt az ideje keverni a dolgokat.

A medve nem játék.

motyodlee
<#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Akkor tovább idegesít 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Fent van a felirat!
Eddig még nem.
De ez annyira idegesít 😄

motyodlee
nnnnnnne kérdezõsködj már 😄
magadtól tagadod meg a sorozat élményét

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

10. rész körül tartok és érdeklõdöm lesz e még az 5millió Scofieldéké?

Én a legjobban Tweenert sajnáltam. De az õ halálát már tudtam, mert hülye ésszel spoilereztem magamnak.
precision
lehet, hogy szívtelen vagyok, de az õ halála nem zavart...iszonyat idegesítõ karakter volt

Bazinga!

Együttéreztek a karakterrel, és ezért nem szeretnétek, ha meghalna. Én is együttérzek, de megszoktam, hogy ebben a sorozatban nem várt emberek nyiffannak ki. Eddig a legnagyobbat Veronica Robinsonnál néztem.
Alapjában véve poénnak szántam a hsz.-t. Ott vannak a smile-k is.
precision
szerintem c-note nem fog meghalni, vagy elszakad a kötél és/vagy a csõ, vagy egy õr észreveszi és még idõben leszedi onnan...stb.

Bazinga!

"Jóhogy már azt nem mondjátok, hogy hozzák vissza Abruzzit. "

miért hoznák vissza? aki halott, az halott. viszont, ha nem halt meg, akkor miért NE hoznák vissza? (komolyan ez dedó. a film sem kívánságmûsor, a sorozat sem. nem az történik, amit egyetlen nézõ akar, hanem amit az a 10-12 ember a writer's roomban)

nem tudom, benne valahogy nincs olyan, hogy szurkolok, hogy "NE MÁR" vagy "LEGYEN EZ!". nézem, szórakozok és kíváncsi vagyok hogyan alakítják a készítõk a sztorit. ha úgy érzem, hogy nem tetszik, akkor csók és nézek más sorozatot. bõven van.
Shaman
vedd ki a google toolbart,mert abba teszi ] -ezt.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Zs0lt1
a makrókból kopipészt? <#ravasz1>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Jóhogy már azt nem mondjátok, hogy hozzák vissza Abruzzit. De miket is mondok, valahol másutt olvastam is efféle reménykedést. Azért Aliasba ne menjünk át.<#ejnye1><#gonosz2>
kisdead99
OFF
Próbálkozz a Character Map-pal, vagy másold be a makrókból a jelet.
ON

zaki
Az Bellick... <#ravasz1>

The Hedgehog
Azért Mellicket egyszer igazán megdughatták volna odabent...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

"Remélem, nem szakad el a kötél, és semmi ilyen baromság"

nem kell elszakadnia. egy csõre akasztotta, simán eltörhet.

"Sajnálom õt, de azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól hollywood felé."

ez nem így mûködik. nem úgy van, hogy megírják, hogy felakasztja magát és utána eldöntik, hogy tényleg meghal vagy hollywood és nem hal meg. nem. elõre megírják, hogy meghal-e vagy sem. eldöntik. ha nem hal meg, akkor a börtönlétét érdekesnek, konfliktussal telinek kell ábrázolni és úgy megöngyilkolni, ogy legyen esélye a túlélésre. megcsinálhatták volna, hogy nem csinál semmit, hanem csak ül a cellában. ezt hívják dramaturgiának. van, aki szívesebben elnézi, ha bizonytalanságban tartják.

Herr Lehrer
nem tudom miért nem engedi ez a szar billentyüzet ennek a [ jelnek a forditottját írni de emiatt nem tudok rendesen spoilerezni szal

SPOILER!!!!!!!!!

Nem kell semmilyen elrugaszkodás, mert mi van ha direkt úgy van csinálva a kötél hogy elszakadjon? Mondjuk az angol felirat miatt sokmindent nem értettem belõle de nekem nagyon úgy tünt hogy Mahone nem szivesen nyírja ki Franklint és mivel õ küldte a kötelet lehet direkt olyat küldött ami gyenge volt, így Bill Kimnek meg tudja magyarázni hogy õ beküldte a köteletkarról hogy szar arról õ már nem tehet. habár most lehet hogy elég nagy faszságot irtam de eddig bárki meghalt annál egyértelmûen mutatták hogy meg van halva de most nem. de amugy nem tetszik nekem hogy így hal meg, egy öngyi bõven elég volt ugye nemrég PAthosik is ugyanigy murdelt meg, de õ egy gyogyós volt neki ez jól állt 😄 d egy családos ember aki nemrég még azt tervezte hogy lép le a családjával együtt nehogymá' felakassza magát.

Your suffers will be legendary even in hell!

Én a Foxon néztem, ott is úgy ért véget, hogy lelépett a székrõl. Remélem, nem szakad el a kötél, és semmi ilyen baromság. Sajnálom õt, de azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól hollywood felé.
Egy valamit nem vágok, az én verzióm végetér C-note öngyilokának kb felénél. Most akkor meghalt vagy nem, vagy direkt így csinálták hogy majd úgy folytassák hogy elszakad a kötél?😄
jó kis FAQ lett! grat hozzá 😊
tényleg nem ártana kitenni. sok hasznos info van benne

zaki
Mindig ezt írja, aztán 1.5 óra múlva már kész a felirat... 😄

tnm
látom csak ez nem került be a bannerba 😞
hát így jártam.😊
sztem jó rész volt
Mahone szerintem egyre közelebb van ahhoz, hogy kövesse Kellerman-t. (Vagy C-Note-t.)

Kmarha
<#banplz>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ForzaInter
<#rinya><#szomoru1>

Yo, Bitch!

BlackShadow
franklin :'(

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bandee1987
© Victorpictor ma 19:52 | Válasz | #1168
Menjetek aludni, ma nem lesz felirat. Holnap igyexem majd.

😞((

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Japep
Hello!
Amúgy melyik nevût érdemes leszedni? Vagy lesz mindhez felirat ugyan úgy???
(pl.: Prison.Break.s08e18./hdtv.xvid-xor. /hdtv.xvid-xor /HR.hdtv.xvid-CRiMSON /hdtv.xvid-xor. )

Mert nekem eddig havertól volt, és nemtom, õ milyet szedett...
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Herr Lehrer
és hol?

És hol? Mert feliratok-on és hosszupuskán nincs.
espio
Angolul már fél napja, magyarul már kb 5 órája fönn van a neten...

Talán a vége nincs megírva még...

Herr Lehrer
a magyart kérdeztem 😄

De nem a magyar. És õ azt kérdezte.
gondolom magyarra gondolt

espio
már órák óta fönnvan...

Talán a vége nincs megírva még...

igen, estére

Herr Lehrer
még ma meglesz a felirat ugyanugy mint multkor?

desigo
jah😊
Zs0lt1
Az igazi fun az, hogy összekeverted a 'fan' szót a 'fun'-nal ;-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Miért? Az elsõ évad második részében Michael lábujjait talán nem a legvégén vágták le?
kisdead99
Tippek a következõ részre:
Paul le fogja lõni az elnököt, így nem tudják majd megzsarolni. A repülõn összefut T-Bag és Bellick, és meg fognak lépni a pénzzel, így a mázlista Sucre ismét megússza ép bõrrel 😊 De mi lesz Franklin-nel? Nem véletlen, hogy a rész legvégén ugrott, remélem életben marad.

Flamer
A szökés - 2x18 Prison Break - 2x18 - Wash (HRHD-CRiMSON)
A szökés - 2x18 Prison Break - 2x18 - Wash (HDTV-XOR)

vagy itt: engsub

http://loal.atw.hu

kisdead99
Angol felirat ITT.

Most kezdtem el szedni de még nem találtam angol feliratot :s
Ha van már akkor valaki pls linkeljen egyet, nagyon megköszönném! thx