Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudjátok, hogy a West Wing (Elnök emberei) tegnapi részét honnan lehetne letölteni?
A barom kábelszolgáltatóm úgy döntött tegnap, hogy az 1 órára jelzett leállást (ugyan csak Internetet írtak, de mindegy), egy órával elõbbre hozza, így mind a 6. napon végérõl mint a WWrõl lemaradtam.
ON:
A medve nem játék.
24 !!!!SPOILER!!!!
Bár ahogy pl. a mostani 24 is véget ért??? Hát, nem lennék abban biztos, hogy Asszad ott nem halt meg, pedig nagyon úgy tûnt. Mondjuk az 24, ez meg PB. A PB eddig egyértelmû volt. De még csak a 2. szezonnál tart. 😊 Itt volt az ideje keverni a dolgokat.
A medve nem játék.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
magadtól tagadod meg a sorozat élményét
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Bazinga!
Bazinga!
miért hoznák vissza? aki halott, az halott. viszont, ha nem halt meg, akkor miért NE hoznák vissza? (komolyan ez dedó. a film sem kívánságmûsor, a sorozat sem. nem az történik, amit egyetlen nézõ akar, hanem amit az a 10-12 ember a writer's roomban)
nem tudom, benne valahogy nincs olyan, hogy szurkolok, hogy "NE MÁR" vagy "LEGYEN EZ!". nézem, szórakozok és kíváncsi vagyok hogyan alakítják a készítõk a sztorit. ha úgy érzem, hogy nem tetszik, akkor csók és nézek más sorozatot. bõven van.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
"Remélem, nem szakad el a kötél, és semmi ilyen baromság"
nem kell elszakadnia. egy csõre akasztotta, simán eltörhet.
"Sajnálom õt, de azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól hollywood felé."
ez nem így mûködik. nem úgy van, hogy megírják, hogy felakasztja magát és utána eldöntik, hogy tényleg meghal vagy hollywood és nem hal meg. nem. elõre megírják, hogy meghal-e vagy sem. eldöntik. ha nem hal meg, akkor a börtönlétét érdekesnek, konfliktussal telinek kell ábrázolni és úgy megöngyilkolni, ogy legyen esélye a túlélésre. megcsinálhatták volna, hogy nem csinál semmit, hanem csak ül a cellában. ezt hívják dramaturgiának. van, aki szívesebben elnézi, ha bizonytalanságban tartják.
SPOILER!!!!!!!!!
Nem kell semmilyen elrugaszkodás, mert mi van ha direkt úgy van csinálva a kötél hogy elszakadjon? Mondjuk az angol felirat miatt sokmindent nem értettem belõle de nekem nagyon úgy tünt hogy Mahone nem szivesen nyírja ki Franklint és mivel õ küldte a kötelet lehet direkt olyat küldött ami gyenge volt, így Bill Kimnek meg tudja magyarázni hogy õ beküldte a köteletkarról hogy szar arról õ már nem tehet. habár most lehet hogy elég nagy faszságot irtam de eddig bárki meghalt annál egyértelmûen mutatták hogy meg van halva de most nem. de amugy nem tetszik nekem hogy így hal meg, egy öngyi bõven elég volt ugye nemrég PAthosik is ugyanigy murdelt meg, de õ egy gyogyós volt neki ez jól állt 😄 d egy családos ember aki nemrég még azt tervezte hogy lép le a családjával együtt nehogymá' felakassza magát.
Your suffers will be legendary even in hell!
tényleg nem ártana kitenni. sok hasznos info van benne
hát így jártam.😊
sztem jó rész volt
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Menjetek aludni, ma nem lesz felirat. Holnap igyexem majd.
😞((
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Amúgy melyik nevût érdemes leszedni? Vagy lesz mindhez felirat ugyan úgy???
(pl.: Prison.Break.s08e18./hdtv.xvid-xor.
Mert nekem eddig havertól volt, és nemtom, õ milyet szedett...
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Talán a vége nincs megírva még...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A szökés - 2x18 Prison Break - 2x18 - Wash (HDTV-XOR)
vagy itt: engsub
http://loal.atw.hu
Ha van már akkor valaki pls linkeljen egyet, nagyon megköszönném! thx