Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki látta itt a Sakál címû filmet? (Bruce Willis)
Némi párhuzam van az és a mostanában történõ részek között: Ott is az elnököt akarja kinyírni egy csávó, szerez egy fegyvert, kinyírja, akitõl vette, aztán... aztán nem bírja kinyírni az elnököt és még õt nyírják ki. Remélem itt nem így lesz 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

GTheo
Whááááá ien promot!!!!!!!!!!!!!vmi bazijóó lett, nem bírom ki addig, holnap lost avval 2 napig bírom aztán jövõkedd eszméletlen jó rész lesz 😄
Szerintem az elnöknéni nem hal meg, sucré sem, bár kimbill&scofield durci volt :|

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Atisz
Jaja... <#vigyor3>
Mondjuk én inkább hívnám ezt magabiztosnak, mint keményfiúsnak.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kellermen testvére úgy szólítja Kellerment,hogy Paul.Ez rendben is van,de az elsõ évadban nem az volt hogy az õ eredeti neve Owen Kraveczki vagy vmi hasonló?Még a ferdeszemû is mondta hogy vége van Paulnak(mert hiszen az csak álnév volt,volt neki eredeti neve),õ már csak a régi Owen Kraveczki. Most akkor mi a neve? Kekeckedés...de már nem az elsõ ilyen...
emgemet nem zavar 😮

Amse
Titeket nem idegesít még Wentworth Miller keményfiús nézése? Minden részben ugyanúgy grimaszol és mutatják 10mp-ig... Falnak megyek már, ha meglátom.

Bandee1987
Jaj, de hülye vagyok
Hisz Bellick kimondja Sucre nevét a promóban

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
Lesznek itt még komoly fordulatok az évad végére az tuti!
Herr Lehrer
de az csak egy lábujj volt nem pedig haláleset, azok eddig mindig egyértelmûek voltak

Your suffers will be legendary even in hell!

Japep
Most szedtem le a 18-ast, de a hdtv.xor-osat, és most látom, hogy a felirattal valami baj van...nem tudjátok ez mennyi idõ lesz? <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Herr Lehrer
Ez nem valami kibaszott brazil szappanopera hanem PB.

Mahone nem fog tesztelgetni senkit nincs abban a helyzetben, ha nem csinálja amit mondanak neki akkor neki annyi. max ha megbuherálta a kötelet akkor azt azért mert nem akarta megölni, de azért beküldte a kötelet hogy Bill Kim tudjon róla hogy õ megprtóbálta megölni de "véletlenül" elszakadt a kötél. vagy az is lehet hogy egy õr megtalálja, de az is lehet hogy csak simán megmurdel és kész. BEllick nem fogja kinyírni T-Baget ez szinte biztos. Én inkább annak örülnékl ha Zsebi nyírná ki BEllicket 😄 Kellerman pedig ki fogja nyírni az elnököt és pont ez fog bebaszni Scofieldéknak, mert így nem tudják majd megzsarolni. de SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!! az elõzetesbe benn van az is hogy BEllick elkapja Sucrét, Bill Kim pedig Scofieldot, ZSebes pedig verexik valakivel a reptéren szal egyáltalán nem úgy lesz ahhogy te mondod.

Your suffers will be legendary even in hell!

Na nézd már, egyszerre szóltunk hozzá. És leírtad azt is, amit én akartam.<#wow2>
Megint csak Michael lábujjait tudom mondani az 1x02 végén. Valakik ott is reménykedtek, hogy talán nem vágták le neki.
scorpeeon
Sztem sem, de ez azért nem 100%, mint már vki írta: Scofield lábujjainál is félbeszakadt az epizód és a következõ rész úgy kezdõdött, hogy lazán levágták szegénynek 😊 Meg ugye Veronica is minden további nélkül ki lett csinálva, egy bumm, és kész 😊
Viszont sztem is lesz itt még csavar, cnote túl rendes ahhoz, hogy így végezze.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Dynamic
C-Note tuti, hogy nem hal meg.Ha már félbehagyták a jelenetet, akkor nyílván azért, hogy izguljunk érte a következõ részig.Ha meg akarnák ölni akkor "egyértlemûen" mutatnák(mint Abruzzinál,Patoshiknál,Apolskisnál) és nem vágnák félbe-szerintem.Legalábbis az ilyen sorozatok dramaturgiáját követve, nehezen tudom elképzelni, hogy egybõl azzal kezdõdjön a film, hogy mégis meghal.
Bandee1987
ezt arra alapozom
hogy látszik, hogy furcsán van összevágva, valamint a szoba fala (ahol a kép is van) Bellicknél nem látszik 1 minta sem, Sucrénél meg mintás a fal, bár lehet, hogy pont Bellicknél nem látszik rendesen a minta (mert nem túl nagy részt látni a falból, azt is eltûnteti a kép

Bandee1987
2x19 promo
Nemtom, hogy Bellick most Sucre-re fogja a fegyót, vagy pedig megint ügyesen vágták össze az egészet, és T-Bag-re fogja valójában, csak a készitõk szeretnek a promókban átbaszni minket 😊))

Bandee1987
Mindenki tippelget a köv. részrõl. Nézzétek meg a promót, így talán többet tudtok!

Prison Break 2x19 - Sweet Caroline Promo (00:39)

Prison Break 2x19 - Sweet Caroline AMEX Preview (02:17)

az a kötél franklinnek meg van buherálva szerintem.mahone kicsit megfaragta azt a kötelet csak tudni akarja hogy mindent megtenne -e a kis családjáért, hát nem aranyos,,,
t-bag tuti elbassza a pénzt vhol,bellick fejbelövi t-baget
kellermen is kap 1 szép fejlövést az elnök elleni merényletre készülvém,a tesók pedig holiday napfény ms tancredi kiderül hogy terhes és voila prison break - next generation

tnm
azt hittem átment Lostba, és valami lakatlan sziget kavart be😊
nah ez az, amit én sose tudok -szereplõk valódi nevét 😄DD

Úgy, hogy Robin Tunney játsza, és ez részlegesen akaratlanul is ebben a formában rögzült bennem.<#falbav><#rinya>
tnm
OFF
Ebben nem hinnék túlságosan. Túé sok idõ telt el, és a pletykák is elég öregek.
Továbbá Matt Le Blanc ugye Joey-val bukott. Lisa Kudrow tudomásom szerint teljesen eltünt. Jennifer Aniston filmeket akar -ill. elvileg talán rendszeres lesz a Dirt c. sorozatban, amelyben a fõszereplõ Courtney Cox Arquette. Matthew Perry meg hatalmasakat alakít fõszereplõként a Studio 60 on the Sunset Strip-ben. Szal nem hiszem, hogy a többségüknek beleférne, csak úgy balkézrõl is, egy pár rész Jóbarátok. Amúgyse balkézrõl csinálnák...
Jah, David Schwimmer meg állítólag áttért a rendezésre. (Jóbarátok részeken kívûl pl. rendezett egy Joey-t is.)
ON

Igen igaz. Egy kicsit lemaradtam. Viszont a Friendsbõl még lehet valami. Furcsa az élet. Meg állítólag újra összejönnek 1-2 részre.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

tnm
huh, kicsi update:
1. Bellick szökése már jó ideje nem aktuális;
2. Jóbarátokat lehetett volna nyomni a végtelenségig.

Igen én is pont ezt hallottam. Ez a stori lezárul a 2. évaddal de a készítõknek nem okoz gondot 4-5 évadig húzni-nyilatkozta Wentworth Miller és az egyik producer.

SPOILERT TARTALMAZHAT
Bár sztem úgy már nem az igazi. Én azt mondom hagyják abba. Bár Bellivk szökése se lenne semmi, de az meg már nem eredeti ötlet. Ilyen sorozatnak nem jó ha túl hosszú. Talán egy sorozat van amit bármeddig (a szereplõk haláláig) lehetne nyomni: A jóbarátok...

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

"Én úgy hallottam, hogy 3. évadban ha lesz is más szereplõkkel. Sztem amúgy nem is kellene. Tökéletesen elég ez a 2."

ugyanezek a szereplõk maradnak, természetesen.

és, ha nem kell 3., akkor a 2. végén hagyd abba. nyilván, akinek kell, az meg nézni fogja, ilyen egyszerû ez.
macselek
lol, elnézte... elõfordul😊

tnm
:S
hogy lett a Donovan-bõl Robinson???

desigo
Nah én is meglestem
T-Bag tuti szörnyû halállal fog lakolni a tetteiért.
Egyedül a Sucre szál tûnik számomra zökkenõmentesnek de sajna ez nem sokáig fog tartani
Ha Franklin életben is maradna mi értelme lenne a szerepének?Megszökni ugysem tud a börtönben meg nincs már egy szereplõ sem.Ugyhogy neki annyi (bármennyire is sajnálom)
Egyedül a két testvér fogja megúszni szvsz...
Szünet biztosan lesz, mivel a 3. évadot még el sem kezdték forgatni (még hivatalosan be se jelentették) ennek meg ugyebár 4 hét mulva vége

<#wilting>

BUDA > miskolc.

Én úgy hallottam, hogy 3. évadban ha lesz is más szereplõkkel. Sztem amúgy nem is kellene. Tökéletesen elég ez a 2.

mike0013
áh, köszi😊
és szünet lesz a mostani évad után, ha lesz 3. (vajon)?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ebbõl az évadból van 4 rész.
A 3. évadot még nem jelentették be, de már vannak "nem hivatalos" info-k róla:INFO

motyodlee
hát célzás nincs arra hogy lenne 3.évad de ki törõdik most azzal...
Õk arra hívták fel a figyelmet hogy még 4 rész és talán minden kiderül 😄sztem

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

mike0013
hátja

amúgy most azt nem értem, hogy a 19. rész promojában azt írták, hogy 4 rész van hátra, akkor lesz 3. évad vagy sem:S?
bocsi, ha már volt rá válasz

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Lehet, hogy nem azér csinálják, hogy "megérje nekik", hanem, hogy másoknak segítsenek ezzel, akik kevésbé tudnak angolul. És ez nagyon tiszteletreméltó...

macselek
Nem is értem, hogy miért éri meg ez nekik... Én még ha tudnék is olyan szinten angolul mint Õk, akkor se csinálnám😛 De mindazonáltal nagyon tisztelem Õket érte. 😛

ez sajnos azért van, mert sokan lihegnek az ember nyakába (akinek nem inge) és már a gagyi idõzítést is elkezdi, ahelyett, hogy a kedd esti jó idõzítésbe történne a felirat készítése.

valaki majd biztos javítja
macselek
Elég nehéz lesz megzsarolni az elnököt, ha kellermann lelövi 😛

Csak 1 nagyon picit. És télleg nem feltûnõ. Láttátok volna a 24 6x01-et W3ndigo fordításában.. Na az vészesebb volt.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Van, de nem zavaró.
Örüljünk inkább, hogy van felirat...

scorpeeon
Ejnye, ez a Pictor féle felirat helyenként siet pár másodpercet, máshol meg jó, vkinek van hasonló tapasztalata?

Alien
Jaja, Motorola van mindenkinek, ahogy a 24-ben is 😄

JAST
biztos szerzõdés köti õket, kb mint a dr houseban a nike csuka 😄

Sziasztok!
Légyszi ha tudja v.ki nem emlékszem pontosan,hogy amcsiban a 2.évadot mikor kezdték el? köszi!
Bandee1987
Remélem c-note túlélni, kurvára nem lenne jó, ha meghalna. Nehéz dilemma: Reynolds meghaljon -e vagy sem? Ha meghal, akkor megérdemli, de ebben az esetben meg Michaelék kit zsarolnak majd meg...

motyodlee
Azt már észrevettétek hogy mindenkinek ugyanolyan mobilja van? 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

JAST
Üdv! Én ritkán szólók hozzá itt a dolgokhoz, most megpróbálkozom vele, no meg életem elsõ spoilerével 😊 A fórumot sose nézem meg addig míg nem láttam az aktuális részt, látom valakinek most is sikerült spoiler-mentesen elsütni mi lesz a rész végén...
Szuperzsenik jelentkezését várom akik 40 perc alatt lefordítanak egy 40 perces sorozatot... sügér.

19. rész Tipp: C-Noteot megmenti valami õr mielõtt elpatkolna.
Egyébként meglehet nézni mindig a következõ rész trailerét, így nem kell mindent találgatni. Pl a 19 részben Kim tartja fogva Scofieldot, vagy legalábbis egy szobában lesznek, T-Bag leüt vkit miután leszálltak, de valszeg nem a Bellicket, mert ha jól láttam akkor Sucrét megtalálja mexikóban.

Ja szerintem Franklinnél tuti leszakad a csõ vagy valami ilyesmi.