23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#11776 nem kicsit nagyon -
#11775 NEm lehetne bevezetni,hogy a Kellerman szóért bünti járjon?
Nem kicsit uncsi... -
Reyes #11774 #11773 meg ide ment:D -
Reyes #11773 Ezt most nekem?
Válaszgombot...máskor...pls.... -
#11772 :DDDD
Egyébként szerintem a készítők nem fognak már Kellerman-nel foglalkozni... tuti hogy meghalt -
#11771 Tudjátok, előre röhögök, amikor majd feltűnik, vagy céloznak rá, hogy nem halt meg, micsoda flame-et fogtok kapni! :) -
-
[center]
-
Quantumleap #11768 Ha a 3x01-ben nem kapunk rá egyértelmű választ, megkeresem a módját, hogy vírusbombát küldhessek a készítőknek. -
Paddy #11767 meg kellerman sem halt volna meg...mindíg ez a kellerman...LoL.. -
Quantumleap #11766 De legalább akkor Abruzzi újra élne. -
Quantumleap #11765 Ja, Michael még mindig a leégett tetkórész miatt van szarban, mert csak álmodta, hogy Zakkant le tudta rajzolni. -
Seeley #11764 és legyen olyan a történetvezetése is, mi? :D álmodtak, 10.-dik évad után felébrednek, még mindig Fox Riverben vannak, Bellick liheg a rácsokon kívül... -
Quantumleap #11763 Érjen meg annyi évadot, mint a Dallas! -
#11762 -
#11761 Szerintem legyen még vagy öt évad
aztán majd utána meglátjuk :) -
#11760 adatlap alapján nem kell egyből igy beszélni.vater:D -
Seeley #11759 ismerem a junkiet, nyugi.
nincs hivatalos infó, tehát spekulálunk.
De, kedvenc sorozatom, de attól függetlenül nem nyalok be mindent, szerintem nem kell végtelenségig húzni, van ami jó egész kerekbe, most azt mondom hogy elég ennyi, lehet ügyesek lesznek és meggyőznek hogy a 4.-dik évadnak is simán have a go-ja van és akkor várni fogom.
-
#11758 Ő már a múlté
-
#11757 :DDD -
#11756 ejjpasszekkkk
akkor milliomodjára:a lost az a bizonyos kivétel,amikor a készítők mondják meg meddig tart.amúgy a nézettség "dönt"
de nem tépem a számat,inkább ajánlom a banner alatti egyik oldalt,nevezetesen a sorozatjunkie-t!sőt még pontosabb leszek:EZEKBŐL szemezgess kérlek!
és a lényeg:te bármikor befejezheted,ezt ne felejtsd el!nem kell megvárnod hogy a csatorna tegye meg helyetted.úgy érzed majd a 3-ik évad végén hogy neked így teljes a sori?hát akkor nem kell megnézni a 4-ik évadot.ilyen egyszerű!
és akkor ezt is még egyszer:ebben az esetben a last season=előző szezon.kész.ennyi.punk tum!aki mást mond az nem ért sem az angolhoz,sem a csatornák "lelki világához" -
#11755 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd -
Seeley #11754 nem kell h indokolja
Lostnál sem indokolja, mégis megmondták, 2010 és ennyi, 6 évad, vége.
Én remélem hogy a last season erre vonatkozik, többet ebből nem tudom hogyan lehetne kihozni...lehet aztán évad közepére kiderül és mégis lehet...de már rég elvesztette akkor az eredeti prison break-et...lehetne mondjuk neki egy spin-offja, azt nem bánnám. de eredetit zárják le..új szereplő, max néhány átmenekítése, ahogy spin-be kell. -
Seeley #11753 szerintem elég lesz három évad, még tudtak egyet húzni rajta a SONA-val, mert akik nem bírták annyira a Manhunt-ot, azok visszakapták az első évad fíílinget, durvábban, de utána nincs hova. Linc szabad, Sco is az lesz..Sona és cég mindent megtudunk....szóval van amikor tovább nem húzni....
attól függetlenül egyik legkedvencebb, de inkább csúcson temessem el mint kínlódva végső golyó -
Seeley #11752 LOL -
[center]Ki halt meg??
-
#11750 dehogy halt -
#11749 de kiderült h meghalt -
#11748 bokszolni akarsz, gyermekem? :) -
#11747 -
#11746 Jah... még az sem derült ki belőle, hogy Kellerman él.
-
Quantumleap #11745 Na most ki az egyszerű? -
#11744 befejeznétek ezt a Kellerman meghalt témát????már kxrv@ra idegesit a f@azom kivan veletek.ok irhjatok a PB ről de ne a kelermanról naon unom,de sztem máe is igy van ezzel.szal az ő nevükben is beszélek.előre is köszi.csumi...a 17 perces filmből meg sajnos nem sok minden derült ki...várjuk a szept. 17-ei napot. -
#11743 Pedig de :P -
#11742 Úgy van. Az előző az a "last"/"previous", az utolsó pedig a "final". A befejező epizódok pedig amik általában az egészet zárni szokták és az esetek többségében hosszabb, vagy netán dupla részek a "season finale" megnevezés alatt futnak. -
Reyes #11741 Hehe:)
Kellerman szerintem sem halt meg:D -
Quantumleap #11740 Jajj, ugye látjátok a smiley-kat a hsz.-em végén? Nehogy valaki b*szt*tni kezdjen, hogy "egyszerű" vagyok! :D -
Quantumleap #11739 Kellerman meghalt!
És
24SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tony Almeida is!
Punktum! -
#11738 :DSA -
#11737 nem halt meg oszt kész