Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Némi párhuzam van az és a mostanában történõ részek között: Ott is az elnököt akarja kinyírni egy csávó, szerez egy fegyvert, kinyírja, akitõl vette, aztán... aztán nem bírja kinyírni az elnököt és még õt nyírják ki. Remélem itt nem így lesz 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Mondjuk én inkább hívnám ezt magabiztosnak, mint keményfiúsnak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Your suffers will be legendary even in hell!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Your suffers will be legendary even in hell!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Prison Break 2x19 - Sweet Caroline Promo (00:39)
Prison Break 2x19 - Sweet Caroline AMEX Preview (02:17)
t-bag tuti elbassza a pénzt vhol,bellick fejbelövi t-baget
kellermen is kap 1 szép fejlövést az elnök elleni merényletre készülvém,a tesók pedig holiday napfény ms tancredi kiderül hogy terhes és voila prison break - next generation
nah ez az, amit én sose tudok -szereplõk valódi nevét 😄DD
Ebben nem hinnék túlságosan. Túé sok idõ telt el, és a pletykák is elég öregek.
Továbbá Matt Le Blanc ugye Joey-val bukott. Lisa Kudrow tudomásom szerint teljesen eltünt. Jennifer Aniston filmeket akar -ill. elvileg talán rendszeres lesz a Dirt c. sorozatban, amelyben a fõszereplõ Courtney Cox Arquette. Matthew Perry meg hatalmasakat alakít fõszereplõként a Studio 60 on the Sunset Strip-ben. Szal nem hiszem, hogy a többségüknek beleférne, csak úgy balkézrõl is, egy pár rész Jóbarátok. Amúgyse balkézrõl csinálnák...
Jah, David Schwimmer meg állítólag áttért a rendezésre. (Jóbarátok részeken kívûl pl. rendezett egy Joey-t is.)
ON
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
1. Bellick szökése már jó ideje nem aktuális;
2. Jóbarátokat lehetett volna nyomni a végtelenségig.
SPOILERT TARTALMAZHAT
Bár sztem úgy már nem az igazi. Én azt mondom hagyják abba. Bár Bellivk szökése se lenne semmi, de az meg már nem eredeti ötlet. Ilyen sorozatnak nem jó ha túl hosszú. Talán egy sorozat van amit bármeddig (a szereplõk haláláig) lehetne nyomni: A jóbarátok...
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ugyanezek a szereplõk maradnak, természetesen.
és, ha nem kell 3., akkor a 2. végén hagyd abba. nyilván, akinek kell, az meg nézni fogja, ilyen egyszerû ez.
T-Bag tuti szörnyû halállal fog lakolni a tetteiért.
Egyedül a Sucre szál tûnik számomra zökkenõmentesnek de sajna ez nem sokáig fog tartani
Ha Franklin életben is maradna mi értelme lenne a szerepének?Megszökni ugysem tud a börtönben meg nincs már egy szereplõ sem.Ugyhogy neki annyi (bármennyire is sajnálom)
Egyedül a két testvér fogja megúszni szvsz...
BUDA > miskolc.
és szünet lesz a mostani évad után, ha lesz 3. (vajon)?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A 3. évadot még nem jelentették be, de már vannak "nem hivatalos" info-k róla:INFO
Õk arra hívták fel a figyelmet hogy még 4 rész és talán minden kiderül 😄sztem
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
amúgy most azt nem értem, hogy a 19. rész promojában azt írták, hogy 4 rész van hátra, akkor lesz 3. évad vagy sem:S?
bocsi, ha már volt rá válasz
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
valaki majd biztos javítja
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Örüljünk inkább, hogy van felirat...
Légyszi ha tudja v.ki nem emlékszem pontosan,hogy amcsiban a 2.évadot mikor kezdték el? köszi!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Szuperzsenik jelentkezését várom akik 40 perc alatt lefordítanak egy 40 perces sorozatot... sügér.
19. rész Tipp: C-Noteot megmenti valami õr mielõtt elpatkolna.
Egyébként meglehet nézni mindig a következõ rész trailerét, így nem kell mindent találgatni. Pl a 19 részben Kim tartja fogva Scofieldot, vagy legalábbis egy szobában lesznek, T-Bag leüt vkit miután leszálltak, de valszeg nem a Bellicket, mert ha jól láttam akkor Sucrét megtalálja mexikóban.