23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Rockynhooo
    ez olyan mint a CÉG , az ORTT (vagy mi) -nél is van egy Bill kim xD
  • tommyg
    HM!
  • PyRex
    nem hiszem. :( tényleg elmondanám szívesen de kifiléznek.
  • Rockynhooo
    értyük ;)
  • PyRex
    lehet, hogy ez is egy ok, de nem feltétlenül ;)
  • scorpeeon
    Tehát nem a kereskedelmi tv-k "gyengítik" le 12+-osra, hogy nagyobb nézőközönséget szerezzenek ezáltal nagyobbat kaszáljanak a reklámokból? Mert én eddig ezt tartottam a legvalószínűbbnek.
  • PyRex
    Sorry de erről nem beszélhetek mert az állásomba kerülhet (sajnos). Azt fogadjátok el, hogyha csak a kereskedelmi tv-ken múlna, akkor nem lenne trükközés.
  • Seeley
    eredetibe Mahone for prez, egy isten, najó Sco mögött, de készek lesznek ezek a Sonában ahh :DDDD
  • tommyg
    az axn nem karikázik semmit
  • Quantumleap
    Sajna mi magyarok a germánoktól tanultuk.
  • ProGabe #11686
    16-os karika meg nem lehet, most nem mennék a részletekbe,

naaaa,menj bele egy kicsit,naaaa :)
    tényleg érdekelne a dolog.egyszerűen szánalmas,amit az oertété csinál!van egy olyan érzésem,hogy sokszor plot alapján osztályoznak.ja meg persze a boríték vastagsága is sokat számít,gondolom...

azért is érdekelne,mert reteken sokkal több az átszinkronizálás,a vágás,mint nálatok!ez pl miért van?ok,gondolom azért,hogy azok a mocskok leadhassák korábban,12-es karikával,de akkor most miért kellett kivágni,ha úgyis 21:00 után kezdődött,és az első évadból semmi sem volt kivágva.

az ortt-t meg ideje lenne jól megtámadni művészi érték rombolása címén.vagy valami hasonló dologgal!ilyen szintű vagdosás van máshol is a világon?mármint tv-n.és most nem arra gondolok,amikor maga a stúdió vágja meg
  • Ice Cortez
    Igen ez tényleg csak az első 17 perc (amit tegnap linkeltem), de legalább tudod hogy mi lesz a folytatásban!
  • Ice Cortez
    Ha valakit érdekel a második évad első része szinkronosan akkor:

Part 1
    Part 2
    Part 3

Nagyon szívesen amúgy!
    Part 4
  • scorpeeon
    Ez érdekes, mert (bár nem néztem az rtl klubon) úgy emlékszem, hogy az első részt 12+-osan vetítettél le az rtl-nél az első évadból, majd amikor későbbi részek folyamán rákapcsoltam, többször 16+ díszelgett ott. De te pont a konkurenciánál vagy, ha jóllátom, nem? :) (tv2)
    Nem fogom én az rtl-en nézni ezt, az biztos. A House-t fogom tv2-n. Ugye abból nem vágtok ki semmit? :)
  • ChaosTeam
    Barátok Köztnél volt már párszor váltás 1-1 rész miat :D
  • sweech
    Foglalkozás: tv2
  • II Rocky II
    te belső ember vagy az ortt nél vagy mi?:) (amugy akkor meg mértnem rakják későbbre a PB-et és akkor meg már leadhatnák,,nem?)(de )
  • PyRex
    furcsállanám, de végülis...
  • sweech
    ha jól emlékszem a prison break s01-nél is váltogatta a karikákat az rtl
  • PyRex
    Évadonként esetleg lehet váltás, de évadon belül soha.
  • Quantumleap
    A retekklubon is avval ment az első két évad.
  • Quantumleap
    Inkább sajnálom azokat, akik így látják először. Nekem is vannak ismerőseim, akik nem szeretik feliratosan a filmeket.
  • PyRex
    Alias az AXN-en megy (ment?) 12-tes karikával, ha jól tudom.
  • Rockynhooo
    látom nagyon megrázott ez a kis finomítás téged :S
  • Quantumleap
    Mondjuk az Alias. A Filmmúzeum pedig korhatárkarika nélkül nyomta a Monty Pythont, de egy idő után átálltak 12-esre.
  • Quantumleap
    Meg én úgy vettem észre, hogy a két lövés hangerején is finomítottak az eredetihez képest.
  • PyRex
    igen? pl. melyik sorozatban...?
  • PyRex
    ez kb. egy erős 16-os 21 óra után...
  • Zséé
    Hát azért ez megér egy +18-ast :D
  • Rockynhooo
    nem véletlen 13-14 éveseknek tanítják :\
  • Quantumleap
    Remélem, csak lemaradt a smiley a hsz.-ed végéről. De példának okáért, az Egri csillagokban nem durva a levágott törökfej?
  • Quantumleap
    Mi az, hogy nem lehet? Egyes sorozatoknál oda-vissza váltogatják.
  • Rockynhooo
    yo de gondolj már bele ha ezt egy 10 éves gyerek nézi ? !
  • PyRex
    Én is de nekem kell is! :)
  • Quantumleap
    Meg amúgyis:

Annyira durva, hogy 4-5 másodpercig felülnézetben látjuk a csajt fejbe-szíven lőve? Nem is olyan bazi nagy golyókkal lőtték le, hogy sugárban ömöljön a vér.
  • PyRex
    Az ORTT nem mond le, az egy szerv(ezet) :) Maximum megszűnik a fennhatósága a kereskedelmi televíziókra, de ez olyan formában biztos nem fog bekövetkezni, ahogy sokan szeretnék.

16-os karika meg nem lehet, most nem mennék a részletekbe, de higgyétek el, hogy nem a televíziók tehetnek erről.
  • Rockynhooo
    Retek klubbot eleve utálom szval nekem tök 8 :)
  • Quantumleap
    Akkor legyen 16-os karika! Az ORTT pedig remélem, hamarosan lemond, mint rebesgetik.
  • PyRex
    Kicsit szeretném rendbetenni ezeket a gondolatokat: nem azért vágjuk ki a jeleneteket és nem azért light-osabb a szinkron, mert azt mi úgy gondoljuk, hogy ettől jobb lesz a film / sorozat, hanem mert az ORTT keményen megb*sz (értsd: egy-egy bennemaradt káromkodás vagy durva (véres, erotikus, stb.) jelenet a nem megfelelő műsorsávban sokmillió forint bírságot jelenthet a kereskedelmi televízióknak).

Tehát ne minket szídjatok, hanem az ORTT-t :)
  • II Rocky II
    nekem scodild hangja nem tetszik semennyire sem.szal nálam ő a best:D
    tegnap is mondom megnézem ,elis kezdtem de nem tudtam végnézni. a szinkron miatt.most nmetom lehet azért mert eleve felirtaosan néztem minden részt és azért.?:S ha szinkronnal kezdem nézni és felirat utána nemtom már akkor mi lett volna .:S szal a lényeg nme is néztem .:)