Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
leszarom a konfigod...
Bazinga!
Egy késõbbi részben Mahone amikor üldözi õket Június 4. van a naptárában.
A fejfán pedig egyértelmûen november 4 van...
A hó pedig azért volt, mert a Fox megrendelt 3 részt és akkor éppen olyan idõ volt és nem lehetett vele mit kezdeni. Az elsõ szezon audio kommentárjában ezt meg is említik.
You\'ll Never Walk Alone
leszarom a konfigod...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Yo, Bitch!
De most komolyan...szerinted azt, hogy 5 óra múlva meghal azt is úgy értette, hogy pontosan 300 perc és 0 másodpercnél megérkezik a kaszás? Ne már...
-nyilvánvalóan nem tudná pontosan megmondani
-a vér nyilvánvalóan megalvad és nem folyik ugyanolyan tempóban hosszú idõn keresztül
és végsõsoron ami miatt ezen el sem kell kezdeni gondolkozni:
-nyilvánvalóan túlzott. ha csak szó szerint vagy képes értelmezni az elhangzottakat, brávó.
1974. okt. 8.: Michael megszületik (ez látszódik a fejfán.)
2005. áprilisa: Michael Fox Riverbe kerül
2005. május vége: Megszöknek Fox Riverbõl
2005. júni 17.: Bekerülnek a Sona-ba, ezen a napon tûnik el Paul Kellerman
2005. november 4.: Michael meghal(ez is látszik a fejfán)
Ezeket találtam meg amik tutira jók. Úgyhogy P.K. nem sok idõre tûnt el, meg Michael sem fog sokáig már élni. Azt mondták Sara elég terhes lesz már a "Final Break"-ben, tehát sanszos, hogy abban a 2 részben mutatják majd hogyan hal meg az eltelt idõ rövidsége miatt.
You\'ll Never Walk Alone
Turn Me On Dead Man
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
jó volt... jó szar lett... de nem bánom h végignéztem... de nem kezdeném újra az istenért sem... amit már írtam (meg írt más is): tényleg nagyon jó akciósorozatnak indult, ami nagyon logikusan fel lett építve... aztán lett belõle egy akció-szappanopera, értelmetlen feltámadásokkal/csavarokkal megoldásokkal... ennyi...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Yo, Bitch!
én is letettem már a soriról, de ma bepótoltam az utolsó 5 részt. méltó, szép kerek befejezést kapott.
csak ennyit mondok
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A végét megkönnyeztem, nem tudok mást mit mondani: Rest in peace.
Bazinga!
Holnap megnézem mindkét részt!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!