Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De csak nem olyan szintûeket, mint itt Michael és Linc.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kopasz fõmufti adott Bill Kimnek egy "SONA" nevû paksamétát. Namost elvileg õk nem tudnak Panamáról - ergo nem feltétlen börtönnév...
Innen
http://209.85.129.104/search?q=cache:KUtAaL0SVkcJ:www.fanforum.com/f15/prison-break-s-s-13-can-real-pope-please-stand-up-62791135/+Prison+Break+Sona+Spoiler&hl=hu&ct=clnk&cd=6&gl=hu
2.22 "Sona"
The name Sona does refer to the prison in Panama. And yes Michael does end up in there, but he is not alone. One character dies in this episode. Two other characters appear to be dead, but won't be revealed if the really are until season 3. Of the four remaining escapees, two are in prison and two are not...obviously one of those in prison is Michael. And Sara gets good news.
- The Man(Prisonbreakscene)
desigo
ez nagyon nagy😊)))))))))
Ezt hololvastátok hogy scofield bekerül a börtönbe?

Alien
Igen, elég sokat már 😊

Én nem nézem a 24-et. Abban nyírtak már ki valaki legfõbb fõszereplõt?
Alien

-T-Bag remélem nem hal meg és szabadlábon marad, igaz, hogy egy velejéig gonosz figura, mégis az egyik kedvenc számomra 😄 Nagyon hiányozna a szinészi játéka.
-Sara a terhessége miatt biztosan eltünik egy idõre, errõl volt is szó.
-Kellerman fog meghalni szerintem, no meg Bill Kim se hinném, hogy megússza ép bõrrel. Lehet, hogy majd pont egymással végeznek.
-Ha bátrak lennék az írók mint a 24-ben akkor Michael vagy Linc közül megölnék az egyiket, és inkább Linc legyen, mert Michael-t birom, Linc meg idõnként eléggé idegesít 😄
- Sucre lesz az egyik aki börtönbe kerül és hát ezekszerint Michael maradt még hátra, ami azért lesz hülyeség, mert a harmadik évadban úgyis kiszabadul megint....
-Bellick vajon megszerzi a pénzt? Szerintem nem fogja 😊
-C-Note elárulja Mahone-t, ezért biztos kap majd vmi enyhitést. Mahone pedig vagy börtönbe kerül, vagy elfog tûnni egy idõre, meghalni az az érzésem, hogy nem fog, talán csak úgy fog látszani, bár egyszer ezt már eljátszották vele, hogy lelõtték.

JAST
Mivel Michael cellájából szöktek, egyértelmû, hogy felelnie kell amiért kiszöktette bagwell papát, így várható volt, hogy scofield nem ússza meg a sittet

Fritz Von...
LOLLLL

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

De amúgy ez csak hét. 😊
Nem hiszem, hogy C-note-ra gondolnának, hisz õ már bent van. Szerintem Sucre lesz az. Michael nyilván azért fog bekerülni, mert nyakába varrják T-Bag gyilkosságait, plusz Haywire iszákos fater gyilkosságát.
VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ez tunik a helyes megoldasnak szerintem is 😊 es ebbol kettohoz mar hir is tartozik, ami miatt ez varhato.
kellermant alakito szineszt felkertek egy masik sorozathoz, illetve a sarah t alakito holgy pedig terhes, igy o par reszt ki fog hagyni biztosan

http://teddike.freeblog.hu

mike0013

szerintem:
- 1 meghal: Kellerman (már semmi szerepe)
- 2 halottnak tûnik, de nem derül ki mi lesz velük, talán az új évadban: Sarah, Mahone
- 2 szökevény szabadlábon marad: T-Bag, Linc
- 2 szökevény sittre kerül, az egyik Michael: másik C-Note

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Valahová felkerült pár infó az évadzáróról. Ezen gondolkozzon el mindenki kivel mi lesz:
8 szereplõvel fognak foglakozni
- 1 meghal
- 2 halottnak tûnik, de nem derül ki mi lesz velük, talán az új évadban
- 2 szökevény szabadlábon marad
- 2 szökevény sittre kerül, az egyik Michael lesz
ha tényleg lesz szünet,akkor mindenki összeszedhetné minden furmányosságát, és leírhatná egy(!) hosszabb kommentbe, hogy szerinte melyik szál milyen véget fog érni a maradék 3 részben..
ha hülye játék akkor szarjatok rám 😊

football without ultras is nothing

desigo
Jó rész volt a mostani csak az nem tetszik,hogy szinte semmi nem fordul jóra😞
De legalább Franklin megúszta...
"Igen. Szemérmetlen spoilerezés."

nem spoilerezés volt, csak kamuzás.
"Gondolom nem mindegy honann szeded. Honann töltöd?"

nem az a lényeg. hanem, hogy melyik verzió.
Amúgy azt nem tudom, hányan vágjátok, hogy az elnökasszonyt az a színésznõ játsza, aki az Aliasban volt a CIA-s lélekbúvár. A retekklubon mostanában jönni fognak olyan részek, amelyekben szerepel.
Torrentoldalakról, hogy konkrétan honnan, az változó (mininova, btjunkie stb.) Meg az se mindegy, hogy milyen verziót szedek le (hány megás, hogy vágták stb.). De amúgy beugrott, a foxon láttam én ezt, csak hallás után nem annyira vágom az angolt.
ForzaInter
Gondolom nem mindegy honann szeded. Honann töltöd?

Yo, Bitch!

Nekem nem mutatják.<#shakehead>
Igen. Szemérmetlen spoilerezés.
ForzaInter
Valószínû hogy Mahone szopni fog mert mutaják a a film után a 20-as promot és az ajtón kopognak hogy mahone jöjjön ki mert le van tartózatatva.AMugy kurva jó rész volt!

Yo, Bitch!

Arra lennék kíváncsi hogy mit mondd az új promóban Linc...mi az évad legnagyobb meglepetése?Meghallgattam vagy 20x de nem értem...😞(((
Az epizód végén a kopasz pali a Cég ügynökeinek legfõbb vezetõje. Eddig kb. 2-3 részben szerepelt és mindig papírcetlikkel kommunikál Kimmel. A SONA pedig állítólag egy börtön neve Panamában, mert ha lehet hinni a híreknek, akkor a megmaradt 4 szökevénybõl kettõt elkapnak az évadzáróban.
scorpeeon
Ez milyen kemény rész volt!
Michaelék azért mielõtt elhúznak, feltölthetnék 50 helyre a neten a kis felvételt, hadd tudja meg a világ az igazságot, és hadd derüljön fény Caroline és Steadman huncut kis kapcsolatára 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

MerlinW
"Gáz itt megkérezni ti honnan szeditek?"
Nem gáz. Az a gáz hgy minden második hozzászólásomban leírom:
http://www.eztvefnet.org

3 éve innen húzok minden sorozatot. Este bepakolod az epizódokat, reggel nézed.

[merlinw.org]

VinylToy
Én elõször azt hittem, hogy az új börtönigazgató Fox Riverbõl, de jobban megnézve, csak nagyon hasonlít rá, szóval nem Õ az 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

espio
Én eddig az összes PB részt láttam. Nem figyeltem, és benne volt hogy ki az a kopasz pali, akivel a végén beszél a Bill Kim, vagy más sem tudja még?

Talán a vége nincs megírva még...

espio
Hol vannak a hsz-ek 9168-9175-ig? Valami kis csetepatéról maradtam le ami a moderátorokig is eljutott?

Talán a vége nincs megírva még...

Azt mondjuk én se értettem, hogy azon a mappán amit mutatott Kimnek mi volt az a "Sona" felirat. Vagy hogy kiaz...

állítom h scófildék tisztáramosása ügyében az a nagydarab kopasz pali fog vmit lépni,akinek a 19részben kitejelt mindent a keletázsiai pali a fekete limuzinban 😄 egyálltalán kiaz ? tud vki vmit róla?
Úgy veszem észre, hogy egy rakás ember a PB által ismerkedik meg a feliratos avifilm nézés élményével. Meg se tudom számolni, hányan kérdezték mostanában a sorozat topikjaiban, hogy mit kell csinálni, hogy a felirat megjelenjen a filmen.<#wow2><#vigyor0>
"De Michael, Linc, és Sarah nyilván benne lesznek. Rajtuk kívül lennének új szereplõk."

ebben tényleg csak az a vicces, hogy egyelõre nem tudni, hogy lesz-e folytatás, mint ahogy azt sem, hogy ha lesz, ki lesz benne. ezzel csak akkor fognak foglalkozni, ha megkapják a zöld lámpát. (szóvakl a kamuinfókat így kéne kezelni)
Szolnokboy1
Rohadj meg te köcsög, ez a buzi lopta el az accountomat nem tudom, hogy hogyan de valaki bannolja már pls! Most mondom, hogy semmi közöm nincs ahhoz a "Szolnokboy" accounthoz. Kihez forduljak? Moderátorok tudnak bannolni?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

9118-as hozzászólás. De Michael, Linc, és Sarah nyilván benne lesznek. Rajtuk kívül lennének új szereplõk.
InfectedMann

Tényleg. A 3. évadról tud valaki valamit? Nem tudom ez mennyire számít spoiler -nek, de inkább spoilerbe írom 😄
Én olyan hallottam (persze egyáltalán nem biztos forrásból),hogy a 3. évadban már teljesen már szereplõk lesznek egy új story -val. Szerintem kamu, de aki tud valamit ne tartsa vissza.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Kíváncsi vagyok, vajon C-Note mit köp el a szemüveges pacáknak. Lehet, hogy Mahone ezáltal fogja megszívni? Nekem mindenesetre frankón van egy olyan érzésem, hogy a harmadik évadban már nem lesz benne.
Szolnokboy1
Engem az is érdekelne, hogy Kellerman drukkolt-e vajon Michealéknek?
Mert úgy nézett ki, de lehet, hogy nem...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Nem hiszem, hogy ez miatt lenne szünet. Gondolom azért a maradék 3 rész már böven le van forgatva.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Úgy olvastam, hogy Wentworth Millernek volt valami utcai balhéja, a rendõrség vitte el. Továbbá mostanában szinte mindenkivel öszevitázott a stábból. És mostanában eléggé zaklatottan érkezik a forgatásokra, még nem heverte ki a Sarah-hal való csúnya szakítást, egyszer majdnem ételmérgezés áldozata lett, az is betett neki, hogy bele akarták keverni egy melegbotrányba. Húga szerint ráférne a pihenés. Talán ez összefüggésben áll az újabb szünettel.
Mert még nem mindenki látta az új epizódot. Kijövéstõl 1-2 napig úgy illik.
InfectedMann

Te jó ég hát mi volt ez?
lefekvés elõtt nézem a hosszupuskát és már van felirat. Mondom a faszom sem fexik le akkor 😄
De hát ilyet. Ezzel fogok álmodni. Hát kiv. vagyok arra a maradék 3 részre, szerintem az lesz amit Michael mondott, örökre eltûnnek. Semmi nincs amivel 3 rész alatt tisztára mossák magukat. Valami kurva nagy csodának kell történnie. De az a leghihetetlenebb, hogy 2 k*******tt hetet kell várni a köv. részre.
Kerolájn tényleg egy kurva. De amúgy, hogy gondolta, hogy lemond? Nem szart be attól, hogy Scofieldék nyilvánosságra hozzák a felvételt? Mindegy, nem fogják mivel szart sem érnek vele, bár egy IT guru simán megoldaná ez a gebaszt is 😊 No mindegy.

20. rész promo: Szopjanak le a 2 hét szünetükkel <#vigyor><#nyes><#falbav>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Drephis
am. minek irtok spoilerbe ez nem az rtl-es topic :\

help

Drephis
mert az elnök nõ nemtudott az "idõvalamirõl"

help

Flamer
hogy mekkora cigány ez a kerolájn.. hogy lehet ijen köcsög állat? bazz..

http://loal.atw.hu

Drephis
t-bagrõl nem sokat szerepelt pedig már kivi vok mi lesz a sorsa vsz meghal

help