23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
DJ BP #11938 akkor elvileg USA-ban ma este van az évadnyitó? -
#11937 Ejjjj szegény bellick hogy nézett ki a zárórész végén -
#11936 Ok igaz lehet belőle tanulni. De vedd azt hogy aki élvezni akarja a filmet az nem fog minden mondat útán szótárhoz nyulni ez és ez mit jelent mert az elveszi a film varázsát. De másrészről igazad van lehet nyelvet tanulni így is :) -
#11935 lehet h az esetek többségében igazad van, de speciel én nem tartozom az esetek többségébe. 14 évig "tanultam" németet iskolában, abból egy jóképű bővített mondatot nem tudnék összerakni. Angolt 1,5 évig tanultam + a több száz (talán 1000) film, sorozat és az internet az aminek a felsőfokú angol nyelvvizsgámat köszönhetem. szóval nincs igazad teljes mértékben. -
#11934 lezárásképpen annyit, hogy van aki még suliba jár pl. 8dikos és szereti és nézi a PB-et,ő még hogyan tudna angolul annyira hogy értse a film szövegét?sztem sehogy,sőőt egy két szlengeet nem is tanitanak,azt az embernek magától kell megtanulni/utánanéznie.Szal előbb gondolkozzunk és aztán irjunk marhaságokat.:) -
#11933 nah ma van a nagy nap:P -
#11932 LOL...ha spanyol nyelvű lenne a sorozat akkor te is magtanulnál spanyolul, mi?Ne próbáld már meg az iskolai kötelező nyelvtanulásodat úgy beállítani, mintha az angol tudásodat önszorgalomnak köszönhetnéd, és pusztán a filmek megértése miatt szerezted volna. -
#11931 Azért szebben is fogalmazhattál volna.... Egyébként szinkronba nem nézek főleg nem magyar adón ahol az egész filmet szétvágják a karika miatt.Az angol tudásom igaz nem jó de senkinek sem kötelező megtanulni perfect angolul csak annak akinek muszáj iskola vagy munkahely miatt.... És én a hozzászólásommal csak Victor-t dícsértem hogy ŐNZETLENÜL lefordítja azoknak akik szeretik a felíratos filmeket és azoknak akiket érdekel a sorozat pedig nem tudnak angolul vagy nem perfect... Részemről ennyi. -
Larvin #11930 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bírjátok már ki holnapig :D -
#11929 Kicsit off:
De 27-én jön a nyitó 1 órás My nam is Earl-is ami nekem naon tetszik várom azt is.
Aztán lesz még Dr.House 4. szezon:D
Lessz mit nézni. -
#11928 és az nem jövőhét? :D -
#11927 agyad jövöhéten, HOLNAP :D -
#11926 Bízzunk benne, hogy jó is lesz ám a nyitórész! :) -
#11925 ÁÁááá, fel se tudom fogni, jövőhéten már PB3!!!
New Prison, New Break! -
#11924 nem kell....:D egyszerűen annyi hogy ha lessz felirat az vki ugyis berakja vegye tudomásul mindenki és akkor nem is kell felslegesen leirogatni majd...:)
Nyarlathotep miért vagyunk szinkron pártiak?ha azok lennénk akkor nem is lennénk hanem másik topicba...:D -
#11923 Kezdjük el most és akkor nem kell holnap ezt nézni:D
Mikor lesz már felirat? -
#11922 ha-ha-ha,ismét jót derültünk :PPP
kell egy hg,aki rendesen törölget,és akkor nem fogjuk azt olvasni! -
Nyarlathotep #11921 Látom a szinkron pártiak máris támadásba lendültek! :D :D
Kurva jó lesz holnap 3-4 oldalon keresztül azt olvasni, hogy "mikor lesz már felirat?"... -
#11920 tökéletes válasz és / vagy kijelentés.:) -
#11919 nehogy el kezdjetek ezen vitatkozni!
a lényeg:ne szapulja az angolul tudó azt aki nem tud(főleg ne úgy mint Nyarlathotep ,mehet is a warn.én is a nélkül nézem,mégsem küldök el senkit az anyjába mert nem tud olyan szinten angolul,hogy teljes mértékben élvezni tudja a sorit).
viszont mehetne annak is,aki majd feliratért könyörög,főleg úgy,hogy 10 perccel a rész vetítése után teszi azt :\ -
Larvin #11918 én tudok annyira angolul, hogy megértsem a filmet mégis igénybeveszem a feliratokat, mert úgy kényelmesebb nekem -
#11917 részben igazad is van,de legalább szebben irtad volna le és nem néznéd le és/vagy ocsárolod le azokat akik nem tudnak angolul...örülj neki és huzzz a csába.... -
#11916 Jó kérdés .. -
stoner27 #11915 holnap lesz fenn az első rész?már nagyon várom!! -
#11914 ilyen parasztok mé nicnsenek még bannolva? -
Nyarlathotep #11913 "Szegény victorpictort már előre sajnálom a sok türelmetlen ember miatt... De végülis remek fordítást kapunk és mi értünk csinálja én mindenesetre fejet hajtok előtte."
Én azok elött hajtok fejet, akik megtanulnak angolul, és nem olyan kibaszott lusták, hogy csak feliratokat képesek kuncsorogni, mint mondjuk TE! -
#11912 Tenksz!!!! -
#11911 azt tudom, hogy bsplayer-ben Ctrl+nyilak, de aztán lehet, hogy a többibe is jó -
#11910 Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy miként lehet korrigálni az elcsúszó feliratot??? Második évadból WAD verzióm van, és leszedtem az összes létező feliratverziót, de mind késik, vagy siet... =(
HaLp! -
#11909 De jó lesz újra hétről hétre izgulni és várni az újabb részeket -
#11908 Nem nagyon zajlik a élet nálatok node hétfőn vááááá. Szegény victorpictort már előre sajnálom a sok türelmetlen ember miatt... De végülis remek fordítást kapunk és mi értünk csinálja én mindenesetre fejet hajtok előtte. -
#11907 Írhatsz ide, csak spoilerezd a spoilereznivalót....
-
Quantumleap #11906 Na, én eldöntöttem, jövő keddig nem írok ide. Talán akkor más lesz a helyzet, második évad vége óta mindenki marhára unja magát. Négy büntetőpontot, ha megszegem. Te is hallottad, Rákinhú? -
#11905 Én a maygart hallottam először, az első 5 résu után nyomtam le az angol S1-et, de ugyanezen a véleményen vagyok. -
#11904 jaja,,emberek 80%a vagy még több igy van ezzel..de lehet csak azért vagyunk igy vele,hogy elsőre angol hangal hallottuk...:D amugy a tiszteletet megadhatnád,legalább a nevét rendesen irnád le.! -
#11903 képzelődsz Kvántumlíp!
na de flém off, legalábbis részemről!
Ma néztem bele elsőnek az Rtl-es változatba , hát a szinkron yo nagy ... :S! eredeti hangal nyolcmilliószor élvezhetőbb :) -
#11902 -
Quantumleap #11901 Szándékos személyes sértegetés és ebből eredő szándékos vitaszítás. Lehet, hogy ezeket is kellene büntetni. -
#11900 Most kellene bezárni a topikot 17-éig... -
#11899 úúúúristen :D azt még megértem mert lemertem írni Kellerman nevét azért kaptam 3 bp-t , amúgy ennyi erővel egy hsz-be se kerülhetne bele ez a név, yoo amúgy elismerem h megérdemeltem de tudnék vitázni!
és miért érdemelnék még egy büntit kedves Kvantumlíp? xD
[választ megvárja, és nem flémel tovább]