Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
õõõ nem😄DD azért nem mert mindegyik más szvsz...a 24 évadokat össze szoktam néha keverni pedig még csak a 3.elejénél tartok😛😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fido4life
lol, és te nem szoktál összezavarodni, ennyi story követése közben ? 😄

fsgh
😄DDD nézz be a topikomba😄 azokat a sorozatokat nézem amik a bannerban vannak😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fido4life
na mégis kipróbáltam, és a nyolcadik résznél tartok..😄 asszem nagy sorozat fan lesz belõlem, ha így folytatom 😄

Fido4life
és akkor megint dupla 24 ?

egy hét szünet, egyszer nem lesz epizód.
nem néztem utána hogy már leírtátok e... most akkor két hét szünet van megint?!?!

jah akkor bocs ha már volt, azthittem csak én emlékszek arra a részre 😉<#merges2>3dik évadban feltámadhatna Abruzzi 😄. tíbeggel folytathatná harcolást.😊 hogy is mondta? "én csak isten elõtt térekelek le, de úgy látom õ nincs itt.." <#hawaii>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eszembe jutott valami:
Mi van akkor, ha Sara lesz az egyik, aki látszólag meghal?
Gerbill
Vagy már el is felejtették a készítõk😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Ezt már én is írtam. Akkor "abban maradtunk", hogy majd a sírját meglátogatja, vagy kiderül, hogy még mindig él, és a halálos ágyán.
Seth
gondolod van most ideje ilyesmire? 😄

PSN ID.: Beegabor

héy azt tudjátok h scófild nem tartotta be az ígéretét! annak az öreg palinak megigérte (aki kipált a szökés közben a gyengélkedõbe)h ha kijut a börtönbõl akkor meglátogatja lányát. db cooper vagy kicsoda.
http://prisonbreak.atw.hu/kepek/hir_kep/100-200hir/106hir/106.html
itt van az angol!!!

Ez milyen képregény? Volt már a Kretén magazinban? Ha igen, melyik számában?
barnie1990
Nem is tudtam képregényrõl.Linkeljen már valaki!

Zene nélkül mit érek én?

a képregény engem is érdekelni. nagyon melegítõ lehet <#worship>
Mit jelent pontosan ez a két mondat?
Michael decides that he must terminate T-Bag's murderous actions, while Lincoln and Mahone square off. Sara faces charges as Kellerman decides his fate. Sucre is desperate to find the money.[

2x21-es rész
Herr Lehrer
"Egy másik lap másik topikjában valaki bakiként felrótta"

jahh ez elkerülte a figyelmemet.
Akkó bocs

Your suffers will be legendary even in hell!

CSá!
Valaki betudná linkelni hogy honna szedhetném le a Prison Break magyar nyelvû képregényét???
A neve Prison Fake, pár rész hiányzik!
Elõre is kösszz

Naná, direkt azért írtam!<#nevetes1>
zmeor
sztem ezt õ pontosan tudja<#idiota>

leszarom a konfigod...

Herr Lehrer
Azért nem mutatják mert nem cukorbeteg. Külön gyógyszert szedett a Fox Riverben azért hogy csökkentse az inzulinszintjét hogy így rendeszeresn bejuthasson a rendelõbe.

scorpeeon
Az igen! <#idiota>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

De ráhelyeselt, hogy ugorjon le.
a.carkey
? Hozzá sem "ért". 😊

A medve nem játék.

Maak
hátha valaki még nem látta 😄D egyébként ha úgy vesszük Haywire-t is õ nyírta ki...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ja, tényleg, így utólag belegondolva.

Azt amúgy magam sem értem, az ilyesmiket miért SPOILERezzük, hiszen már megtörtént dolgok.
a.carkey
Abruzzit nem a rendõrség lõtte le? Mahone lehúzta a fejét is.

A medve nem játék.

Egy másik lap másik topikjában valaki bakiként felrótta, hogy a második évadban egyszer sem látható, hogy Michael inzulinozná magát. Jó, mi?<#wow2>
Azért Abruzzi nem egészen passszol a másik kettõ mellé. Õ fegyvert rántott, mert mind mondta, inkább meghal, mint hogy újra lesitteljék.
Szinte bizots, hogy mahone-et a 20-as részben még nem kapják el. Már ha rá lehet bizonyítani bármit is, hiszen eddig is 3 szökevényt nyírt ki büntetlenül (Oscar Shales, Abruzzi, Tweener)
Ice Cortez
Kössz Broatka! <#worship>

Mondjuk az fullon borulós lenne, ha Michael és Mahone egy cellába kerülnének. <#wow2><#wow1>
a.carkey
De ha Mahone-t elkapják, akár õ is lehet szökevény? 😊

A medve nem játék.

Ki van hangsúlyozva, hogy két SZÖKEVÉNY fog sittre kerülni.
a.carkey
Mahone? Mi lesz, ha õ lesz az, aki bekerül a dutyiba a többiekkel? Sõt, a köv. részben le is akarják tartóztatni.
Más.
Azt se felejtsük el, hogy a két tesó apjának még van két embere. Egy csak, és egy valaki, aki az FBI-nál segít nekik. És mivel ahogy elnézem Mahone nem kapja el a köv. részben a két tesót, a néger csaj lesz az, sõt, a fehér okostojás sem hinném, hogy ellenük dolgozna. Lesz itt még kiszámítható csavar!

A medve nem játék.

Akkor valóban érdemleges lehet. Csak én nem szeretek egyszerre túl sok sorozatot nézni.
nunogomes
Én sem igazán értem, de talán: Let's get things getting started.
De ez egyáltalán nem biztos, elég hülyén mondja 😊

Visca Barca! Visca Cataluna!

Broafka
hogy ne lássa az amit ír az illetõ!
ez akkor jó ha valami oylasmit közölsz a fórumozókkal ami élményromboló lehet!

pl: ha õ már látta a 22. részt de te még nem, akkor a mondandóját spoilerbe teszi, hogy ne rontsa el az örömödet, amit te a 22. részben fogsz látni!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ice Cortez
Mire jó ez a spoiler???

Alien
De igen 😊

Szerintem C-Note nem számít bele. Valószínûleg a sitten marad az évadzáróban. Ha tehát biztosra vehetõ, hogy Michaelt elkapják, akkor a Fox Riveri 8-asból marad Lincoln, T-Bag és Sucre. Akkor még valakit elkapnak, ketten megússzák. A készítõk bizonyára tudják, hogy T-Bagnek mekkora rajongó tábora van. De szerintem, ha egyszer véget ér a sorozat, valószínûleg ki fogják nyírni.
Lynx_TWL
én azt nem értem minek spoilereztek még mindig😄
igazából már azt is elfelejtettem miért volt jó hogy steadmen eltünt?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Dynamic
Mondjuk azt nem értem, hogy a Cégnek tulajdonképpen miért fáj, ha amnesztiát kapnak Májkülék?
Herr Lehrer
valamit nem értek. A 2 szökevény sittrekerülésébe beleszámít C-note is vagy még rajta kívül valaki? Mivel máûr csak 5 szökevény van így ha 2 szabadlábon marad, és 2 sittre kerül, akkor ha C-note is beleszámít 1 szökevény marad aki se nem kerül sittre se nem marad szabadlábon, tehát vagy meghal vagy halottnak tûnik, és ha valaki meghal közülük az valszeg T-bag lesz, amit nem szeretnék mert kurva nagy arc.De ha C-note nem számít bele akkor überfasza mert a megmaradt szökevények mind életben maradnak. az se egyértelmû hogy az uccsó részben hal meg 1 valaki, vagy a visszalevõ 3 részben összesen. Én itt Bellickre tippelek, vagy Kellermanra, de lehet hogy Bill Kim lesz az nem tom.De most hogy ezt az infót megtudtam esélyt látok rá hogy lehet mégis csak jó lesz az a 3. évad 😊

Nézzétek meg a 2x10-es részben azt a jelenetet, amikor Mike bezárja Mahone-et a ketrecbe! "Nem számít mikor, de el fogom kapni, talán ma, vagy holnap Új-Mexikóban, vagy Panamában" Valami ilyesmit mond. Hogy erre hogyan jött rá azt nem tudom. Mivel Mahone tud Panamáról, értelemszerûen a Cég ügynökei is tudhatnak.
Seth
szerencsé(tlen)s véletlen 😄

Arról nem tudnak hogy Scofield-ék Panamába oda készülnek.
és mivel elvileg ugye errõl a kopaszéknak fogalmuk sincs, így ennyi erõvel a paksamétán egy venezuelai, kubai, vagy bármilyen név is lehetne.
Seth
Mi az hogy nem tudnak róla? egy börtönrõl?