23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#11898 Azért érdemel meg még egy büntit, mert rád értette h ne járj fórumokra? Haggyuk már... -
Quantumleap #11897 Ott is vagyok, de azok kevésbé pörögnek. Epizódok bemutatása után is ezt a topikot találom a legaktívabbnak. -
#11896 Én igazat adok neked,de van még más PB-fórum is,esetleg keresd fel azokat. -
Quantumleap #11895 Ezért megérdemelnél még egy büntit, már ha rám érted.
Unom már, hogy az utóbbi időben mindenféle hülyeségen borul a bili. Legjobb, ha mihamarább itt van jövő hét kedd. -
#11894 én ezt nem neki tanácsolnám! -
Quantumleap #11893 Mondom, akkor ne járj fórumokra. -
#11892 szerintem meg rosszul gondolod. egy sorozatot az izgalmakért nézik az emberek, ha csomó mindent előre tudnék, meg sem nézném. -
Quantumleap #11891 És most mit lehet tudni? Sarah vagy visszatér vagy nem a jelenlegi helyzetállás szerint. 50-50%. És szerintem ilyenkor a legtöbben inkább szeretik tudni, ha teszem azt, nem tér vissza, semmint hogy hiába várják, akik odavannak érte. -
#11890 büntit neki is
[árulkodikxD] -
#11889 vagy nem említik meg.:D gondolom azóta van benne mióta feljött témába...de nagyon lol..:S:Dhaggyuk...:D -
#11888 különben meg az aláírásomban régóta bennevan, csak azt sokan nem olvasák el :)))) -
#11887 ok....:D -
#11886 az, hogy "majd valahogy ki fognak szökni", meg az, hogy a csaj kilép a sorozatból szerintem nem ua. az utóbbi sokkal konkrétabb infó. A Kellerman most csak azért ment mert ideges voltam és gondoltam akkor más is legyen az :))))))))))) -
#11885 első évadban is tudtuk,hogy kifognak szökni..mind1.....amugy nem olyan észvesztőnagy spoilert irt hogy igy felkéne dühödni rajta.Másrészt muszáj volt megint elsütni egy Kellerman-t ...lol....de ne veszekedjetek...eddig senki nem jelezte hogy nem érdekli az ilyen hírek.esetleg aki ir csak egy szoval odairhatná hogy érdekli e vagy sem és kiderült..mégegyszer mondom akkor irja oda ha ir vmi lényegeset is ,szal nem csak annyi hogy érdekel.:) -
#11884 Kellerman visszatérésétől eltekintve persze! -
#11883 Jó, akkor megismétlem magam: ha a sorozatjunkie-n is a hasonló témájú dolgokat csak egy kattintás után lehet végigolvasni (magyarul spoilerezve vannak), akkor ne gyere már át ide és nyögd be spoiler nélkül, mert kurva idegesítő. Az egy dolog, hogy az USA epizódvetítések alapján pörög a topic, DE szerintem nem csak én vagyok egyedül, aki nagyon nem akarja tudni, hogy mi FOG történni a sorozatban. -
#11882 sosem kaptam még büntetést egyszer ezt is megkell élni :) :S!
amúgy kössz ProGabe ;)!
6 nap méééég, ahoz képest h nem rég még itt találgattunk h Scofield hova lép be stb, meg h jajj még 3 hónap... ahoz képest gyors eltelt :)
-
#11881 neked elnéztem a csillagokat.akkor meg nmeértem mért csináltad de mind1.....amugy victorpictor valoban jo...:D szal mindenki igy van vele,aki nem az meg vagy irigyli vag ynemtom.:S:Dkössz a választ amugy...:D -
#11880 még 6 nap 5 óra 35 perc 25 másodperc a premierig... -
#11879 ez gondolom egy javítás akart lenni,mert Rocky rosszul írta a #11871-ben.[megvédi,mert madridista :)]
basszus fel sem fogtam még:jövő héten folytatódik :O
nálam ez a 2-ik évad gyengélkedése miatt már nem élvez akkora prioritást,hogy live nézzem :\ szerintem 5 részenként fogom.persze ha csak jó kritikákat hallok róla,akkor úgy sem bírom ki :) -
#11878 persze persze! nem találtam kivetni valót a munkájában, jah de egyszer vmi norbi update-t benyomott xD bár odailett :)! voltak más próbálkozók is akik fordítottak de egyértelműen a VictorPictor-é a legjobb! -
#11877 Remélem Victrpictor nagyúr a régi pontosságall és gyorsasággal dolgozik mert azzal szerintem mindenki egyetért hogy naon jól csinálta. -
#11876 jaja mindig 1-2 napra a "premier" után van kész a felirat, legalábbis a Victorpictoros fajta! -
#11875 amugy lehet direkt csinálta,mert nem akar jönni 1 hétig és nem birná ki de így meg kénytelen,de nemtom amugy ,csak tipp volt.:) szal akkor jövöhét hétfő PB vagyis elvileg kedd este vagy szerda este lessz felirat is elvileg,ugye jol tom.?:S :) -
#11874 pont úgy mehet a bünti mint a "Vótmá" zásodért
nem tanulsz a hibáidból... -
#11873 kellerman -
Quantumleap #11872 Mármint nekem adsz igazat, és ezt PyRexnek írtad? -
#11871 igaza van.szal...minden hír érdekel s azért van a topic...hogy tudjunk egy két dolgot...stb...szal most ennyi erővel mindent lehet ne spoilerbe tenni.kivéve a megint feljövö kelermann poénnak nemmondható hszeket.:D -
#11870 nem szitává de lelövik :D sotival. és felkel ugymint Kellerman :DDdd -
Quantumleap #11869 Abban az esetben lett volna érthető a reakciód, ha olyamit írtam volna:
"Sarah-t szitává lövik a 3x01-ben." -
Quantumleap #11868 Evvel az erővel fórumokba se járjál, csak ha majd a teljes sorozatnak vége. Amúgy meg most ismét az a helyzetállás, hogy vissza fog térni. -
#11867 Érdekes módon a Sorozatjunkie-n is csak az aloldalon olvasható a teljes hír, vajon miért...? -
#11866 :D -
#11865 a-a:D
Akkor az ivásról leszokás?:D
Én letettem a poharat egyik napról a másikra és majdnem 2 éve tiszta vok:D -
#11864 na szval , durvább azt kibírni h ne gyújts rá, minthogy ne nézd meg a pb-t! -
#11863 meik?:D -
#11862 azért a cigi yoval durvább:) -
#11861 Én se néztem még meg,kb. én is a cigizéshez tudnám hasonlítani.
-
#11860 a cigire értette.:) -
#11859 Tom mint az eddigi részek de nekem van akaraterőm:D