Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing

köfi
football without ultras is nothing
Itt szokott lenni fake?

Gáz itt megkérezni ti honnan szeditek? Olvasgattam vissza de késõ van és meguntam 😛

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
már lejött de kellett hozzá 4 óra
Your suffers will be legendary even in hell!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam, hogy lesz valami, de ez.. tûnjünk el örökre... dejó :|
Sucre-n meg jót röhögtem, Bellic sokat akar markolni, aztán meg semmit sem fog fogni 😄
De elég kikészítõ volt, hogy 10 részen keresztül szarakodnak a kazettáért, aztán meg hoppá, kiderül h nemjó.
azt azért nem értem, hogy ha nyilvánosságra hoznák a kazettát, az bizonyítaná, h nem linc ölte meg a csávót. (bár volt vmi olyan h nem ér semmit, mert az idõvalami nincs rajta, de akkor meg mitõl fosott az elnöknõ?)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
én ugyanonnan töltöm már 6 óra óta kb 20-al, miközben 8 Mbites netem van!!!!!!!!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
belenéztem és alig van benne szöveg, legalábbis az elsõ negyed órában
Victorpictor nagy jó csávó 😄
másnak is ilyen kurva lassan jön torrentrõl vagy csak nekem?
az miért van hogy másoknak 100-al 200-al jön nekem meg csk 20 körül amikor 8 MBites netem van?
Prison Break 2x19 elkezdve, ha ma nem lesz kész, ami valószinû, akkor csak holnap este, mert délelõtt nem lesz rá idõm. "
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Míg itthon lepihent a sorozat és az augusztust kivárni kénytelen rajongók tüntetni készülnek azért, hogy egy évad ne csak huszonegynéhány epizódból álljon, addig Amerikában javában tart a Prison Break (A szökés) és már csak 4 epizód van hátra a második évad várva várt fináléjáig. A sorozat nézettségben nem dönget csúcsokat, de így is megbízható számokat hoz, így a FOX csatorna fejesei várhatóan nem fognak sokat teketóriázni, ha a 3. évad megrendelésérõl lesz szó.
A Prison Break készítõi már jelezték is, hogy igény esetén készen állnak az újabb évadokra (igen, többes számban), mert a 2. évad lezárása után vannak még ötleteik, hogy milyen új irányokba mozdíthatnák a cselekményt. Jó hír a rajongóknak, hogy a sorozat atyja, Paul T. Scheuring is meggondolta magát és a 3. évadra is vállalja a sorozat fõ irányvonalaának meghatározását.
Egyébként a második éved teljes egészében a Fox River fegyintézetbõl elszökött 8 rab menekülését és a rájuk vadászó FBI-osokat követi figyelemmel, miközben az elsõ évadból ismerõs kormányzati összeesküvés szálait is szép lassan felgöngyölítik Scofieldék.
forrás: SG.hu
--------------------------
Ez elõre várhaató olt, mert sztem már a készitõk befejezték a 2. évadot, és most gondolom trágyalnak a 3. évadrol, és ha a FOX megrendeli, akkor szeptembertõl indul a 3.évad
és sztem megfogja rendelni
Kül a promo elég durci, michael veszekedett benne linccel??
http://www.youtube.com/watch?v=VaVF6k1eO4k
http://www.youtube.com/watch?v=jKtZeCJ2XtQ