Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez lightos? szerintem volt benne fordulat. jó lesz itten a vége..

football without ultras is nothing

Drephis
megnéztem. 😛 sztem kicsit lightosabb rész volt

help

Jólvan, kösz.



most akartam elkezdeni angolul.
köfi

Drephis
wááá jeee köszi ^^

help

fent van a magyar felirat 😊
itt
Drephis
mindig van de azt töltsd amit a legtöbben töltenek/seedelnek

help

Htx.
Itt szokott lenni fake?



Drephis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
isohunt

help

Hali,

Gáz itt megkérezni ti honnan szeditek? Olvasgattam vissza de késõ van és meguntam 😛



hello all. fasza a 19-dik rész is! csak kár h heteket kell várni a következõ részekre :S
Rusid
Nem blöfföltek egyész egyszerüen az elnök nem akarja hogy megtudják ,hogy a testvérével huncutkodott.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Herr Lehrer
azt töltöttem amelyiket a legtöbben töltik
már lejött de kellett hozzá 4 óra

Your suffers will be legendary even in hell!

Szolnokboy1
épp ez volt a lényeg! blöfföltek...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Vaxi
e... megpusztulok.

Gondoltam, hogy lesz valami, de ez.. tûnjünk el örökre... dejó :|
Sucre-n meg jót röhögtem, Bellic sokat akar markolni, aztán meg semmit sem fog fogni 😄
De elég kikészítõ volt, hogy 10 részen keresztül szarakodnak a kazettáért, aztán meg hoppá, kiderül h nemjó.
azt azért nem értem, hogy ha nyilvánosságra hoznák a kazettát, az bizonyítaná, h nem linc ölte meg a csávót. (bár volt vmi olyan h nem ér semmit, mert az idõvalami nincs rajta, de akkor meg mitõl fosott az elnöknõ?)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Drephis
azt kell tõteni amelyiket a legtöbben töltik és kész

help

scorpeeon
Nekem is 8megabit, szóval 1000el is jöhetett volna 😊 Sztem te mást töltesz, van ott több is... Próbálj 1 másikat.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Drephis
8Mbites??? akkor le kellett volna már jönnie. nem értem :\

help

Herr Lehrer
igen?
én ugyanonnan töltöm már 6 óra óta kb 20-al, miközben 8 Mbites netem van!!!!!!!!

Drephis
én is onnan szedtem.

help

scorpeeon
Mit szerencsétlenkedtek mán? isohunt -15 perc alatt lejött, 400-as átlaggal, a végén már 500 felett jött 😊 És mindez volt délután 3-4 fele 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Drephis
nekem 2 óra volt kb. 2megabites a netem

help

desigo
Nekem is lassan jön torrentrõl😞

inkább szedem emuléval
a.carkey
Igen

A medve nem játék.

kösz

tnm
sweet caroline; lejjebb van

ennek a résznek miaz angol neve?

sweech
feliratok.hu

angol feliratot hol találok?

sztem még ma kész lesz 😊
belenéztem és alig van benne szöveg, legalábbis az elsõ negyed órában
Victorpictor nagy jó csávó 😄

Herr Lehrer
ezt törölték
másnak is ilyen kurva lassan jön torrentrõl vagy csak nekem?
az miért van hogy másoknak 100-al 200-al jön nekem meg csk 20 körül amikor 8 MBites netem van?

Flamer
régebben szökésé is megvolt még aznap 😄

http://loal.atw.hu

Mayday
" © Victorpictor ma 16:41 | Válasz | #6774
Prison Break 2x19 elkezdve, ha ma nem lesz kész, ami valószinû, akkor csak holnap este, mert délelõtt nem lesz rá idõm. "

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

GTheo
Nemtudom, lehet, de én szerintem összekevertem a losttal, mert annál szokott lenni még aznap...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Herr Lehrer
még ma lesz felirat???

GTheo
Le is mond ugye?értettem kb., de még nem vettem biztosra...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Szinte biztosra vehetõ A szökés 3. évada2007. március 6. 13:44, Kedd - Szekeres ViktorAmerikával ellentétben Magyarországot meghódította az RTL Klub sorozata, melynek második évada õsszel kezdõdik idehaza, de odakint már a harmadikat tervezgetik.

Míg itthon lepihent a sorozat és az augusztust kivárni kénytelen rajongók tüntetni készülnek azért, hogy egy évad ne csak huszonegynéhány epizódból álljon, addig Amerikában javában tart a Prison Break (A szökés) és már csak 4 epizód van hátra a második évad várva várt fináléjáig. A sorozat nézettségben nem dönget csúcsokat, de így is megbízható számokat hoz, így a FOX csatorna fejesei várhatóan nem fognak sokat teketóriázni, ha a 3. évad megrendelésérõl lesz szó.

A Prison Break készítõi már jelezték is, hogy igény esetén készen állnak az újabb évadokra (igen, többes számban), mert a 2. évad lezárása után vannak még ötleteik, hogy milyen új irányokba mozdíthatnák a cselekményt. Jó hír a rajongóknak, hogy a sorozat atyja, Paul T. Scheuring is meggondolta magát és a 3. évadra is vállalja a sorozat fõ irányvonalaának meghatározását.

Egyébként a második éved teljes egészében a Fox River fegyintézetbõl elszökött 8 rab menekülését és a rájuk vadászó FBI-osokat követi figyelemmel, miközben az elsõ évadból ismerõs kormányzati összeesküvés szálait is szép lassan felgöngyölítik Scofieldék.

forrás: SG.hu

--------------------------
Ez elõre várhaató olt, mert sztem már a készitõk befejezték a 2. évadot, és most gondolom trágyalnak a 3. évadrol, és ha a FOX megrendeli, akkor szeptembertõl indul a 3.évad
és sztem megfogja rendelni

a.carkey
Rákos ...

A medve nem játék.

GTheo
sajna én se értettem teljesen, szerintem õ se bírja ki, mivel én se, este 7-8 körül lesz szerintem csak felirat, de 8kor Lost AXNen magyarul, utána meg Liv'pool - Barca 😊
Kül a promo elég durci, michael veszekedett benne linccel??

Drephis
nem bírod ki a feliratig?

help

Nem tudná valaki megírni(magyarul), hogy mit mondd Caroline mert nem nagyon értettem?

Drephis
én ezt töltöm mer az izóhánton azt töltik sokan

help

Japep
prison.break.s02e19.hdtv.xvid-xor..avi

Ez a változat jó?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Munch
Munch
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3108960/prison-break-sweet-caroline-en

kisdead99
Megköszönném, ha valaki be tudna linkelni egy angol feliratot tartalmazó oldalt.

Úgy néz ki...sajnos<#szomoru1>

Miért, jövõ héten megint szünet lesz?
Viccelt. Ott a smiley.