Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
keverem a részeket D: <#falbav>

help

a 19. rész már 1 hete kijött szóval eléggé könnyedén elképzelhetõ hogy nem fake 😄
Drephis
fenn egy "állitólagos" 19. rész a torrent oldalakon és néhány kommentbe azt irják az az igaz 19. rész. sztetek fake?

help

Francba, pedig én aszitte elküld valaki az anyámba 😄
boyscout
"hanem tedd láthatalanná a betûket" <#idiota>

nincsojanom

majd egy hét múlva nézd meg azokat az oldalakat és majd le lehet. értsd: ezen a héten szünet
Honnan lehet tölteni a 2x20-at, néztem mindenütt de nem találtam 😄😄 ,,\,,(O_o),,/,,
Blasta
Értem, köszi.
Ahogy Vinyl mondá, tényleg tudom hogy kell használni a spoilert, és azért csak ennyit csináltam, mert -ahogy Te is mondtad- nem éreztem különösebb spoilernek, de azért az érzékeny lelküek kedvéért feltûntettem a figyelmeztetést 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

VinylToy
Szerintem Blastát nem kell "kioktatni" mi a spoilerezés lényege! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Amúgy remélem, ebben a topikban nem fognak a napokban megjelenni "Most töltöm a 2x20-at" kaptafájú hsz-ek.
Igen, az. Mostmár nem számít spoilernek, hisz innen szinte mindenki látta. De máskor, ha valóban spoilerezel, ne csak ennyit csinálj, hanem tedd láthatalanná a betûket.
Blasta
Sziasztok!

!!!!!SPOILER!!!!!!!!
Akkor az eddig lement részek közül az uccsó rész (sajna nemtom az epizód számát) az, amikor az elnöknõ lemond és a srácok koppannak egy nagyot?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bauer15
nem a Fox-on is az van írva hogy Márc.19-én lesz
😞

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

0ppika
nem volt új rész? 😞

http://epica.nl

vegicsek
np

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Fido4life
végülis fasza ötlet, kiváncsian várom a fejleményeket <#hehe>

tnm
nem akarok Beléd kötni, de ha nincs mit mondani, akkor nem kell megszólalni.
(és ha van mit, akkor azt meg a neki megfelelõ helyre kéretik)

ez elsõsorban nem neked szólt, csak a Te hsz-ed volt hozzá a jó alap

vegicsek
amig nincs új rész, szerintem nincs sok beszélnivaló<#vigyor0>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Drephis
ne offoljunk már<#vigyor2>

help

espio
THX
Most miért... Eladom az ötletet az SG-nek és (mivel FIDO4Life volt az elsõ) 50%-os haszonnal részesülhet...
És máris van egy kis kenyérrevalónk...

Talán a vége nincs megírva még...

Drephis

help

espio
Inspirated by me...

vegicsek
Sg értelmezõ újregszótár

modellmaker
fetrengve, sírva röhögés... -.-'

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gondolom röhögés lenne...
de értelme nem sok van...

Fido4life
<#hehe>

Asszem tényleg elkéne az sg-nek egy értelmezõ szórát (ezt nem sértésbõl mondom, az újregeknek tényleg jól jöhetne)

bertino
good boy <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

espio
Tudjátok, mit? Szerintem megint hülyeséget kérdeztem, szal inkább ne válaszoljatok! <#szomoru1>

espio
Mi az az AS:dasdadas_DDSSS?_SDD:SD ?

espio
Fú, bocs. Ez hülye kérdés volt. Már vagyok itt pár hónapja de mindig van valami új, felfedeznivaló...

desigo
Tudom nem szép dolog dehát:

ForzaInter
AS:dasdadas_DDSSS?_SDD:SD

Yo, Bitch!

vegicsek
Szerintem, te arra a piros csíkra gondolsz, ami jelöli, hogy honnantól kezdõdnek az olvasatlan hozzászólások.

espio
Hogy csináljátok azt a piros sorválasztó vonalat?

Az a bizonyos néhány perc fõleg azért van, hogy kitöltsék az idõt, mivel a sorozat realtime-ban megy és egy rész csak kb 40 perc. Persze ez az idõ pont arra is jó hogy az ilyen felesleges részeket kihagyják, amikor valaki WC-re megy, meg ilyesmi.

Drephis
azz

help

De messze van az a jövõhét hétfõ, franc... ráadásul hülye osztálytársam elhitette velem hogy duplarész lesz, aminek - bár kételkedtem - de végülis elkezdtem örülni, itthon pedig a FOX.com -on a rideg valóság fogadott. Sebaj, másrészt meg örülök azért neki... nem lesz olyan hamar vége 😊
nyamiag
paraszt :o

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

kösz ,nem
Jövõ hétfõn lesz új. De kicsit visszaolvashatnál, mielõtt kérdezel.
ma ugye lesz uj rész? és ugye nem lesz megszakitva mostmár ez az évad?!
tnm
Off
arra azért rájöttél, hogy óránként ~15-18 percet nem látsz? És a többiben se 100%ban Jacket mutatják.
On

a.carkey
Nekem az a furcsa, hogy Jack és társai közül eddig kétszar volt bárki is WC-n. 1x cloe, 1x Morris. 😊 Jacket pl. még a klotyó környékén sem láttuk. Jól bírja! Mint egy törpe vízmûtelep ...

A medve nem játék.

http://seriesgeek.extra.hu/
Szökés részek torrent és rapidshare linkek!
Fido4life
😄

desigo
jah azok a 18+ os részek😊
Fido4life
hát én a 24-et meg a PB_t néha összeszoktam keverni 😄 de csak pár pillanatra, megkérdem magamtól, hogy mit is nézek ? 😄

fsgh
igen 24-bõl 8 rész azt mutatja hogy forgolodik az ágyban...LOL😄DDD
azok a kedvenc részeim-.-😛😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Seth
Jack soha nem alszik <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

nem értem a 24 et, egy évad 24 ora, akkor van oyan rész hogy csak alszik?