23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ForzaInter
    túl nagy fele is elég:D
    sztemm nemis engednék ekkora bannert, meg olyan kéen mint mostani csak kicsit durvább legyen:D
  • AntiHero
    nem, csak kiegészítettem.
  • ForzaInter
    te csináltad?
  • AntiHero
    Esetleg bannernak? Vagy túl nagy ?:D
    De ha nem jó akkor átszerkeztem.
  • ForzaInter
    T-Bag papában nem csalódtam:DDDDDDDDddd
  • skinnyman
    Ahogy sejtettem: a főcímet pont 2:50-re tették. Nem volt rossz végülis, csak lehetne még több új fordulat, kicsit túl egyszerű volt, de biztos beindul majd.
  • raven87
    Huh én most annyi ötletet olvastam a továbbiakra, hogy már nekem nincs is.
    Jó évad kezdés volt és ez a lényeg.
    Várjom a 3x02-t. :)
  • II Rocky II
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de lessz vmi váratlan fordulat,tuti és nem fog sikerülni 1 hét alatt megszöktetni...:)Amugy az a baj,hogy megint az lessz mint az első évadban h megszöknek ,szal vhogy ugy kéne hogy 5-6 epizod után megszökjenek és kész..Remélem nem fog 1 évadot kitenni a szökés művelete...Amugy megláthattuk az uj szereplőket is ami jó.:D,jó volt várjuk a következő részt...bár én ugy gondolom az első évadban jobban vártam a kövi részt mint most.:)
  • InfectedMann
    Ehhh.
    Nah asszem szép kis évad elé nézünk

Amúgy rosszabra számítottam az első résztől, de asszem újra a régi fényében fog tündökölni a PB :P
  • Quantumleap
    Ja, és ha Michaelnek egy hete van megkeresni és kihozni az illetőt, akkor az azt jelenti, hogy a szökés még az évad fele előtt le fog zajlani. Majd biztos evvel fog zárulni a vetítésközbeni szünet előtti utolsó epizód.
  • Rockynhooo
    ha még nem láttad az uj részt akkor ne olvasd el:

nekem az tetszett nagyon mikor Szkó bunyózott, és MAhone megölte az embert , annyira bejön h együtt vannak bent, remélem Szkó összeáll Mahoneval, baromi nagy lesz! de Mahone milyen hidegvérrel kinyírta a csáveszt:D
  • Quantumleap
    3x01

Az alapsztori ígéretes. Szerintem majd valami olyasmi lesz, hogy Michael megkeresi az ürgét, és kényszertársul Mahone-nal a szökés végett. T-Bag és a nagykutya tudomást szereznek a dologról, és őket is be kell, hogy vegyék. Persze ez elég hétköznapi elgondolás. Bellickre nincs elképzelésem, eléggé csicska lett.
    Nagy ötlet volt az origamidarut csirkelábra cserélni. Sucréval vajon mi lehet?
  • hunbasser
    ajjajajjjajajjjj,de durva volt :)

t-bag mekkora szánalom már,a sona meg elég kemény,azt hiszem,nem lesz csalódás ez az évad sem :))
  • Bandee1987
    pb 3x01

Nem volt rossz, történet már megvan, kiváncsi leszek Májkül hogyan hozza ki azt a csávót a börtönből. T-bag a kis nyalógép :)
  • II Rocky II
    sztem megkéne egyezni.mittom én 2 napra a kikerülés és felirat megjelenésére rá lehessen. vagy 3 vagy 4 megkell egyezni...:D
  • setuh
    jah igen is nagyon koszi victorpictor a feliratot
  • setuh
    aaa ez nagyon allat volt hogy birok ki meg egy hetet
  • Rockynhooo
    uhhh ez durva rész :D sokkal rosszabbat vártam! szóljatok ha már lehet róla beszélni spoiler nélkül :D
  • Atisz #12000
    A leglényegesebb talányra nem adtál választ: meghalt-e ...
  • ForzaInter
    jóhogyszóltál kösz:D
  • baxxterboy
    köszi a feliratot, nagyon durva rész... és ez még csak az első volt
  • Bandee1987
    victorpictornak hatalmas köszönet a pb feliratért, szupergyors volt :)
  • dienesoft
    Keszenjük szépen :)
  • zaki
    $0l@r!0n-ról szedd...
  • Munch
    Itt a felirat:
    http://www.janosekweb.com/hosszupuska/feliratok/2708.zip
  • ForzaInter
    isohuntról de kurva lassan jön:\
  • ProGabe #11992
    akarooooood? :)

hát nekem vegyesek az érzéseim.van benne egy-két jó dolog, ami nagyon érdekel hogyan alakul,de van pár izzadságszagú is.tehát részemről a fő kérdés most az,hogy ezek milyen arányban lesznek.ha megint elmegy a sorozat a lehetetlen,hihetetlen felé(itt most nem az oltári nagy véletlenekről beszélek,azokat simán el tudom fogadni,hanem kézvisszavarrásról,idióta döntésekről,rossz feszültségkeltésről,stb) akkor bizony nem nézem "live".

igazság szerint már eleve úgy terveztem hogy 5-10 részenként nézem - persze ezen rész és a további vélemények tükrébe - viszont ez volt annyira jó,hogy a 2-ik részt is egyből nézzem!
  • dienesoft
    Szoktam Real-t is nézni, csak mindig az ellenfélnek szurkolok ! De pssszzz!
  • cement
    szedemszedem jajdejó
  • Rockynhooo
    úgylátom ugyanaz az esti programunk :D

csak nem Realt nézel ? :D
  • Atisz #11988
    Vki nyomjon má' spoilert! :D
  • DJ BP
    necces lesz ha 8-kor készül el, ha :)

tán Realt nézel? :DD
  • fsgh
    szerintem erre készül a felirat!
  • baxxterboy
    Prison Break S03E01 Season 3 Episode 1 HDTV XviD --> ezt a verziót érdemes lehuzni? menni fog rajta normálisan vajon a felirat?
  • dienesoft
    Ollééééé hurrá megvan az esti programom a BL-meccs előtt :)
  • Attila8805
    Gyors munka:D
    Victorpictor isten vagyol
  • REALista
  • DJ BP
    jó hír

Victorpictor: ,,Prison Break 3x01 elkezdve gőzerővel, este 7-8 körül itt fog figyelni az oldalon."

supersubtitles fórum
  • ProGabe #11980
    ezen az oldalon van egy!így fél évvel a reg után a visszaolvasás még mindig luxus? :O
  • Egerwin
    hát ja :D