Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
help
Ahogy Vinyl mondá, tényleg tudom hogy kell használni a spoilert, és azért csak ennyit csináltam, mert -ahogy Te is mondtad- nem éreztem különösebb spoilernek, de azért az érzékeny lelküek kedvéért feltûntettem a figyelmeztetést 😉
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
!!!!!SPOILER!!!!!!!!
Akkor az eddig lement részek közül az uccsó rész (sajna nemtom az epizód számát) az, amikor az elnöknõ lemond és a srácok koppannak egy nagyot?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
😞
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
(és ha van mit, akkor azt meg a neki megfelelõ helyre kéretik)
ez elsõsorban nem neked szólt, csak a Te hsz-ed volt hozzá a jó alap
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Most miért... Eladom az ötletet az SG-nek és (mivel FIDO4Life volt az elsõ) 50%-os haszonnal részesülhet...
És máris van egy kis kenyérrevalónk...
Talán a vége nincs megírva még...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de értelme nem sok van...
Asszem tényleg elkéne az sg-nek egy értelmezõ szórát (ezt nem sértésbõl mondom, az újregeknek tényleg jól jöhetne)
arra azért rájöttél, hogy óránként ~15-18 percet nem látsz? És a többiben se 100%ban Jacket mutatják.
On
A medve nem játék.
Szökés részek torrent és rapidshare linkek!
azok a kedvenc részeim-.-😛😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!