23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#12058 Ez kéész :) -
am nekem is tetszett az első rész, Scofield újra börtön falai közt ezt már szeretem visszatért a régi hangulat:D
várjuk a folytatást! -
#12056 ilyenkor már szokott lenni a következő részhez promo nem ? -
#12055 A:SD:AS:AS:Ds b+ lefordultam a székről!
-
#12054 Nah tessék berakatni... -
#12053 Na, most néztem meg a premiert. Hátöö..... Nem volt rossz, de tényleg nem. Ez a Sona nagyon nagy hely, bár a világ minden kincséért nem mennék be oda. XD Bár nem rizsáztak sokáig, fel is van vázolva az alaphelyzet, jöhet a szökés. Az pedig meglesz, úgy hiszem. És igen, várom a következő részt, meg nem érzem úgy, hogy annyira húzzák a sorozatot. Csak Sucret hiányolom. :D -
#12052 jaja ! engem a 2jük közti kapcsolat hogyan alakul majd az bojgat nagyon! de az a jelenet nagyon nagy volt, vissza is pörgettem párszor :D -
#12051 csak neked:DDDD
-
#12050 Hát igen.. nem titkolom, a rész elérte, hogy várjam a következő részt, de még mindig tartom magam ahoz, amit egyik kedves forumozó társam irt az egyik forumon: a gyémánt sorozatból csupán csak egy érdekes kőport csináltak a készítők. Kár ennyire húzni az egészet, az én gyomrom legalábbis nem veszi be. -
#12049 Jó kérdések... :D
Sztem zsír volt nagyon az új rész... -
#12048 Zsír lett nagyon, grat a készítő(k)nek! -
#12047 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hmm, vajon milyen üzenetet küldhet kifelé a srác a csajnak? És miért van elbújva alul? :) És mi köze a céghez??
-
#12046 na az tényleg ott volt... -
#12045 Hm nemtom ki az a néger csóka meg az a csaj Sara mellett meg a csóka T-Bag mögött :D ,de ugyis majd kiderül! -
Larvin #12044 -
#12043 remélem nem fogják elhúzni a szökéssel megint az egész évadot, mert akkor szvsz nem fogom sokáig nézni :( amúgy az első rész jó volt! -
#12042 -
#12041 szerintem ez nem jó. hiszen hiányzik róla KELLERMAN!
LOOOOOOOOOOOOL as_AS_DA_SDASD:ASD:SA:D:ASD: -
juve1127 #12040 Mivel a PB alapvetően egy szökéses film, sztem az összes rész a szökésről fog szólni. Ami nem baj sztem. Az első két évad is nagyon izgi volt(nekem speciel a 2. jobban tetszett) úgyhogy ez is biztos az lesz. -
#12039 fox esetleg más angol amin már előréb járnak mint magyarul -
#12038 Gondolom a FOX-ra. -
#12037 milyen csatornáról beszélsz?? -
#12036 előző jobb -
#12035 Hali mgyarországon lehet fogni ezt a csatornát? tudtok valamit adni hogy hogyan tudnám megtalálni? nem tudom h mire gondolok, de ha van magyarországon valami elérhetőségetr hogy hogyan tom beprogramozni :D
-
#12034 mértnem veszitek már ki onnan azt a szept17 a várható kezdés lollll már elmúlt...:Smeg nem is várhatóan hanem azt elevenem kellett volna oda... -
#12033 New Version. Sztem így jobb.
-
#12032 Nagyon jóól kezdődik a 3.Évad :) -
#12031 yaaa yooo vágom! kicsit zavaros még nekem minden :)! de 1-2 rész és majd tisztul :)! de ez az alapsztori tetszik nagyon! -
#12030 ez elég egyértelmű hogykivan t-bag mellet... -
#12029 mégmajdcsak senki se tudja,de sztem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akit Scofieldnak megkell szöktetnie -
#12028 talán a rab a téglafal mögül .... ^^ -
#12027 yoo lett Antihero szép munka HTX mki nevében!
én pl nem tom BAgwell mellett ki az a csávó :D:D:D -
#12026 jaj hát úgyis kederülnek előbb utóbb:D -
#12025 épp ezt akartam mondani h jokis spoiler....:D -
#12024 nemrossz. -
#12023 NA és ez tetszik nektek?
Kicsit SPOILERES:D de gondolom mindenki tudja ki a kicsoda képen:) -
Csaba007 #12022 Most néztem meg És Nagyon KIRRÁÁLLY!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem Hamar lemegy a szökés,nemkéne hogy az egész évad erről szóljon! -
#12021 hát gyerekek asszem izgalmas 3. szezon lesz ez ez az elsö résszzz áhhhhhh Atomiirály :D -
#12020 ok,sok sikert:) -
#12019 csinálok akkor másikat;)