Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
help
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként szinte minden nagyon jól érthetõ, kivéve Scofield-et akinek elég suttogós a hangja illetve Bellick-et aki az orra alatt dörmög és szinte totál érthetetlen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nálam is néha volt,hogy eygezett,s látszólag minden rendben volt,mégse tette alá. Ilyenkor leszedtem egy másikat,s szépen ment.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Fido4life: igen erre próbáltam én is kilyukadni, mivel nekem is ezt mondták. Az a gond hogy át van nevezve a felirat és engedélyezve van, de sehogy sem akar menni. Ez érdekelne bõvebben kifejtva.
Bõven elég a 3 lejátszóprogram, jó lenne ezen a kereten belül megoldani ezt a felirat ügyet. Annyira egyébként nem fontos, mert értek ángliusul, de azért jó lenne ha mûködne.
Egyébként van ez a vlc player, nagyon egyszerû, nagyon jó program, szerintem érdemes kipróbálni, mert minden videót le tud játszani, és feliratot is könnyen lehet használni vele.
ON
Nekem 1.35-ös verzió van.
Nem baj a spyware-es részét leírtottam és ez a lényeg.
Szóval megkérdezhetem a tiétek verziószámát?
Ezt írja ki:
Thank you for using BSplayer. Unfortunately, we are unable to detect the presence of WhenU Save which is a required component for BSplayer to function properly.
To continue using BSplayer, please click here to reinstall WhenU Save, the only software that provides you with the ads you want, when you need them most!
If you do not want use BSplayer with WhnU Save, please upgrade to BSplayer Pro at our website www.bsplayer.com
Tehát magyarul ez így néz ki:
WhenU Save segédprogram nélkül nem lehet futtatni a BSplayer-t. Ha megveszed a progit online, nem kell felinstallálni. Ha nem veszed meg, "büntetésbõl" kapsz spyware gyanús cuccokat.
Ez így jött le az én olvasatomban.
régebbi nem volt se fizetõs se semmi
Hacsak nem vetted meg a programot online (esetleg crack-elt).
Anélkül meg sajna nem megy a program <#szomoru1>#szomoru1>
Szóval ha van még vkinek tippje, az szóljon.
Akkor megnézem ezt a vobsub-ot.
Köszi a gyors választ.
Ha vki tud még vmi mentõövet, az ne tartsa vissza.
vagy leszedsz egy olyan lejátszót, ami képes feliratot is lejátszani, vagy leszeded a Vobsub nevezetû programot
ezzel ha a felirat fájlneve uaz, mint a filmmé, hozzájátsza akármilyen playerben...
Hogy tudok feliratot csiholni alá? Mert ki van tömörítve a megfelelõ epizód felirata, elvileg a filename is ugyanaz. Felirat engedélyezve van.
Lehet hogy a Windows Media Player verziója kavar be?
A segítséget elõre is köszönöm.
BUDA > miskolc.
http://www.tv.com/prison-break/show/31635/episode_listings.html?season=2&tag=nav_bar;2
vagy lehet h mindkettõnek <#wow2>#wow2>
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Ezt valamiért úgy olvastam: "tényleg nem tudom, hogy kell használni a spoilert".
De sebaj 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"