Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lele
srácok fen van már a 20ik rész? mert sehol nem látom...

Drephis
áhháá

help

Drephis
jól van na csak segiteni akartam

help

bertino
már kezdetektõl hajtja a media playert... 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csak van úgy, hogy nem mûködik, ha nincs a gépen VobSub. Az általam írt kettõhöz pedig nem kell.
Drephis
#9355 <---- sztem ez a legegyszerûbb

help

Vagy BsPlayerrel vagy GOMPlayerrel nézd. Azokkal külön is meg lehet nyitni a feliratfájlt.
tnm
faq

Drephis
a felirat és a film neve legyen ugyanaz (pl: film.avi film.srt) és inditsd el a filmet media playerrel

help

Fido4life
<#szomoru1>

norbi56
feliratot hogykell filmhez társítani?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

OK közben rájöttem hogy amit lekaptam az fake volt!!
espio
Még az epizód se jött ki... Nem hogy a felirat

Talán a vége nincs megírva még...

Üdv, látott már vki ungaris feliratot a 2x20 epizódhoz?
bertino
hát bizony én se számítottam rá :|

Atisz
Ja igen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szegény ügyvédnõ, nem hittem volna hogy ennyi vszontagság után ilyen véget érjen...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
KÖszi, majd megpróbálom. Már leszedtem egy codec pack-et, de azzal sem ment. Picit most elszállt tõle az agyam, majd legközelebb megpróbálom, más részekkel, más feliratokkal.
Egyébként szinte minden nagyon jól érthetõ, kivéve Scofield-et akinek elég suttogós a hangja illetve Bellick-et aki az orra alatt dörmög és szinte totál érthetetlen.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Shaman
szedj le egy új feliratot ennyi.
Nálam is néha volt,hogy eygezett,s látszólag minden rendben volt,mégse tette alá. Ilyenkor leszedtem egy másikat,s szépen ment.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hát ha nem megy sehogy, akkor rakd fel a vobsubot, vagy a vlc-t, az tuti megoldja a problémádat.

Atisz
kifejtva=kifejtve

Atisz
Rendszer visszaállítás is your friend <#buck>

Fido4life: igen erre próbáltam én is kilyukadni, mivel nekem is ezt mondták. Az a gond hogy át van nevezve a felirat és engedélyezve van, de sehogy sem akar menni. Ez érdekelne bõvebben kifejtva.
Bõven elég a 3 lejátszóprogram, jó lenne ezen a kereten belül megoldani ezt a felirat ügyet. Annyira egyébként nem fontos, mert értek ángliusul, de azért jó lenne ha mûködne.

OFF

Egyébként van ez a vlc player, nagyon egyszerû, nagyon jó program, szerintem érdemes kipróbálni, mert minden videót le tud játszani, és feliratot is könnyen lehet használni vele.

ON

Fido4life
mondom a haveromnál BSPLAYER NÉLKÜL a Windows Media Playerben megy felirat, ha átnevezi a feliratot az avi nevére.. nálam igen WhenUsave-et kellet letölteni, de nála fent sincs a BSPlayer...

Nekem is problémáim voltak ezzel a Whenusave-el, úgyhogy letöltöttem egy régebbi verziót, és azzal nincs gond.

Nekem 1.35-ös verzió van.

Atisz
Fasza. Már fel is rakott egy olyan file-t a gépre amit nem lehet letörölni...

Nem baj a spyware-es részét leírtottam és ez a lényeg.

Szóval megkérdezhetem a tiétek verziószámát?

Atisz
Esetleg adhattok vmi verziószámot a BSplayer-hez, mert lehet hogy ezt csak nálam csinálja.

Ezt írja ki:

Thank you for using BSplayer. Unfortunately, we are unable to detect the presence of WhenU Save which is a required component for BSplayer to function properly.

To continue using BSplayer, please click here to reinstall WhenU Save, the only software that provides you with the ads you want, when you need them most!

If you do not want use BSplayer with WhnU Save, please upgrade to BSplayer Pro at our website www.bsplayer.com

Tehát magyarul ez így néz ki:
WhenU Save segédprogram nélkül nem lehet futtatni a BSplayer-t. Ha megveszed a progit online, nem kell felinstallálni. Ha nem veszed meg, "büntetésbõl" kapsz spyware gyanús cuccokat.

Ez így jött le az én olvasatomban.

bertino
esetleg régebbi verzióhoz nem kell semmi ? ;D
régebbi nem volt se fizetõs se semmi

Atisz
Hát pedig itt mindenképp szükség van a WhenUsave-re, mert anélkül nem indul el maga a BSplayer...
Hacsak nem vetted meg a programot online (esetleg crack-elt).

Fido4life
én is BSplayert használok, de a haveromnál mindenféle segédprogi nélkül, ha a feliratot ugyanarra nevezed át ami az avi neve, akkor a Winfos Media Player automatikus alárakja..

Atisz
Nos kipróbáltam, nem is lenne rossz. Csak az a WhenUsave segédprogram fellõtt pár spyware gyanús cuccot.
Anélkül meg sajna nem megy a program <#szomoru1>

Szóval ha van még vkinek tippje, az szóljon.

bertino
én bsplayert használok...

Atisz
Ouch. Azóta megpróbáltam Powerdvd-vel társítva. Eredmény: 0.
Akkor megnézem ezt a vobsub-ot.

Köszi a gyors választ.
Ha vki tud még vmi mentõövet, az ne tartsa vissza.

bertino
winfos media player véleményem szerint képtelen feliratot lejátszani
vagy leszedsz egy olyan lejátszót, ami képes feliratot is lejátszani, vagy leszeded a Vobsub nevezetû programot
ezzel ha a felirat fájlneve uaz, mint a filmmé, hozzájátsza akármilyen playerben...

Atisz
Egy kérdésem lenne:
Hogy tudok feliratot csiholni alá? Mert ki van tömörítve a megfelelõ epizód felirata, elvileg a filename is ugyanaz. Felirat engedélyezve van.
Lehet hogy a Windows Media Player verziója kavar be?

A segítséget elõre is köszönöm.

még csak teaser megy, majd kiderül

BUDA > miskolc.

És mikor? Esetleg ráérõs pillanatokban belehesszelek, hogy milyen szinkronnal.
Fido4life
<#buck><#hehe><#nyes>

Drephis
fake

help

doncarlos
nna... most látom... csak nem néztem utána... akkor ez fake mi? ez valós hír? hogy csak jövõ héten lesz?

http://www.tv.com/prison-break/show/31635/episode_listings.html?season=2&tag=nav_bar;2

doncarlos
Halihó,sziasztok... leszedtem a 20. részt, de valami kibaszott jelszót kér kicsomagoláskor... tudtok ilyesmirõl?

Alien
😄DDDDD

nyamiag
azt hittem már a How I Met Your Mothernek :o

vagy lehet h mindkettõnek <#wow2>

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Drephis
😞

help

nem, a Housenak

BUDA > miskolc.

espio
PB-nek?

Talán a vége nincs megírva még...

coolon ismétlik az elsõ évadot

BUDA > miskolc.

tényleg tudom hogy kell használni a spoilert

Ezt valamiért úgy olvastam: "tényleg nem tudom, hogy kell használni a spoilert".
Blasta
Úgy tûnik nem fogalmaztam egyértelmûen a #9306-ban 😊
De sebaj 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Fent a "makrók" nevezetû dõlt kék téglalapban rejlik a folyamat kulcsa.<#vigyor0>