Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herr Lehrer
azt már próbáltam

Your suffers will be legendary even in hell!

Drephis
végre lejött 😊 már csak egy felirat kell ^^

help

tnm
jah, valszeg francia
szedd inkábbezt😉

barnie1990
Mikor lesz felirat a 20.részhez?Bolondulok meg,mert sehol sem találtam.<#szomoru1>

Zene nélkül mit érek én?

fifi
infoban angol nyelv és spanyol felirat van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
linkeld már azt a torrentet...
vagy privátban inkább...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Atisz
Próbáld újraindítani a letöltést ahonnan abbahagytad...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Én meg majd lehet hogy kérek egy letölthetõ angol verziót a 2x11-es részbõl...mert van egy olyan érzésem hogy amit most szedek az francia lesz (Prison.Break.2x11.VOSTFR-LAST.avi -ismeri vki?) <#conf>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Herr Lehrer
isohuntról töltöm ahonnan mindenkinek kb 300al szokott jönnis, nekem is jött 200-al kb 92 %ig aztán azóta 0-val
elkezdtem egy másikat az is letöltötte kb 84 %ig 200al utána az i 0.

fifi
csak nem jó, ha nem tudja 100-ra leszedni...

Atisz
Hmm, ha 10 perc alatt 92%-ra lejött neki akkkor nem lehet szar... Azt nem vágom hogy miért állt le.

fifi
"kurvajó"
az a kurvajó, hogy annyi agyad van, hogy seeder nélküli torrenten nyomod... olyan részt ráadásul amit többszázezer ember várt, tehát nem nagy feladat jó arányú torrent felkutatni...

tnm
proper-t, az jelenti azt, hogy nincs benne hiba
felirat meg mindig lesz properhez, maximum egy vagy két órával késõbb
btw. FAQ!!!!!!!!!!!

Herr Lehrer
nagyszerû, kurvára nagyszerû
leszdtem torrentrõl 92%ig 10 perc alatt és megállt
kurvajó

H0ri
Hosszupuska >> Fórum >> A szökés - Prison Break (sub by Victorpictor)- S02E20 felirat a LOL release-hez várható

scorpeeon
Proper-t érdemes szedni vagy LOL-t? Melyikhez lesz felirat?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Igen. Utána nekem is eszembe jutott ilyesmi.
Shaman
Amerikában az energia spórolás miatt több mint 1 hete már átálltak a nyári idõszámításra. Ezt IT területen dolgozók tudják,hisz példul a szerverek idejeit ennek megfelelõen kellett beállítani. Szóval számoljatok ezzel.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sil3nt
elvileg csak 2mp-es csuszashiba, alig eszreveheto, de azert proper jol jon.

Mindenképp leszedem, mert angoltudásom minimális. Csak elsõre jobb szeretem kényelmesebben.
boyscout
Prison.Break.S02E20.HDTV.XviD-LOL
minor problem: bad.video.and.audio.glitches.at.24.27

nincsojanom

Atisz
Ezt megszívtad...most le kell töltened <#buck>

desigo
kösz
Prison Break S02E20 HDTV.LOL

http://rapidshare.com/files/21889911/prison.break.220.hdtv-lol.part1.rar
http://rapidshare.com/files/21891530/prison.break.220.hdtv-lol.part2.rar
http://rapidshare.com/files/21893798/prison.break.220.hdtv-lol.part3.rar
http://rapidshare.com/files/21894953/prison.break.220.hdtv-lol.part4.rar

Hogy cs*ssze szájba! Felkeltem öt perccel öt elõtt, mint szoktam, benyomom, erre épp csak látom azt uccsó két percet!<#violent><#violent><#violent>

Hogy a francba kezdték egy órával korábban? Vagy csak én voltam hülye, mert nem hesszeltem rá a tévémûsorra?
Drephis
igen.

help

Atisz
Köszi. Még nem néztem meg, de hamarosan leszedem.
Ezt a kódot akkor fogja kérni amikor kicsomagolom?

Atisz
Hmm akkor az másfél óra...nem rossz <#smile>

nyamiag
fél 4 körül már fenn van

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Drephis
most akkor interneten mikor lesz? 4-5 órakor?

help

lele
Mind2töket megértem 😄 de én ebböl asszem ma kimaradok 😄

Én meg szoktam.
scorpeeon
Na azt én azért nem szoktam 😊 Egyszer maradtam fenn fél4-ig h elindítsam a letöltést.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

lele
ezt az aktivitást megis néézitek hajnali 5kor? 😄

Itteni idõ szerint kedd reggel ötkor nézhetõ a FOX-on a TVUPlayerrel.
Atisz
* -> 02:00

Atisz
Mivel márc. 19. 20:00 a vetítési ideje amihez hozzá vesszük a 6 órás idõzóna különbséget USA és Magyarország között (-> 04:00), ezért szerintem nem... <#buck>

persze
LINK

helló mindenki

2. évad 20. részét le tudom már tölteni vhonnan?

elõre is köszi

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Drephis
?

help

Prison.Break.S02E19.HDTV.XviD-XOR

Üdv valaki tudna segíteni ehhez a változathoz kersnék magyar feliratot.
Addigis köszönöm

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Drephis
ugye kedd hajnalban lesz fent a neten a 20. rész? mer akkor megvárom 😊

help

VinylToy
Season 2, Episode 9: Unearthed

Kód:
http://rapidshare.com/files/1405582/Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR.part1.rar
http://rapidshare.com/files/1412748/Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR.part2.rar
http://rapidshare.com/files/1420288/Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR.part3.rar
http://rapidshare.com/files/1424968/Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR.part4.rar
http://rapidshare.com/files/1424969/Prison.Break.S02E09.PROPER.HDTV.XviD-XOR.sfv

RAR pass: NO1DRAGON.NET

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Atisz
Hmm, a 9. részt nem tudom sehonnan letölteni (mármint amit eddig letöltöttem az mind spanyol volt és ugye azért az angol az igazi<#vigyor3>). Tud vki segíteni?

amire keresõvel simán rá lehet akadni

Épp itt van a gond. Bizonyos szervezeti tagok meglátják a nevet és rákeresnek. De téma részemrõl is lezárva.
Atisz
Rendben 1 hsz-ben fogok írni, bár ezt nem csak nekem kellett volna címezned, hiszen ahogy visszanézek nem csak én vagyok aki néha több post-ot nyom 1más után...
Mivel a srác semmi olyan infót nem említett meg, mindössze beírt egy olyan nevet amire keresõvel simán rá lehet akadni, gondoltam nem nagy gond...
Na mind1, téma részemrõl is lezárva.

precision
Idézet egy magyar torrent oldal szabályzatából:
Azonnali kizárás jár az alábbiakért:
- Meghívó küldése pénz ellenében.
- Meghívó osztogatása nyilvános helyeken (chatszobák, fórumok).
- Feltöltõk zaklatásáért
- Innen letöltött dolgok feltöltese más torrent oldalakra 4 órán belül (az itteni megjelenéstõl számítva).
- Itteni torrentek megosztása DC-n, másik torrent oldalon, stb.
- Az oldal reklámozása (értsétek meg, ez nem publikus oldal!).

Errõl ennyit. TILOS magyar oldalak nevét/címét beírni, mert kitilthatnak érte. OFF/FLAME vége. Iq-betyárok pedig mielõtt írnak olvassanak szabályzatot, és a legfontosabb, tartsák is be.

Bazinga!

tnm
az hogyha mindenhova beírják a nevüket, akokr elõbb-utóbb szemet szúr bizonyos szervezeteknek, és akkor nem lesznek többé, ez a baj velük; a mininovának meg nem fog nekimenni az ASVA
btw. legközelebb egy hszbe reagálj légyszi több embernek (ha úgy is egyidõben írsz), mert így csak higítod a topikot thx