23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • jacky87
    Hát én most néztem meg, és naon tetszett!
    Remélem továbbra is ilyen jó lesz! :D
  • desigo
    felvágós topik lesz,hogy kinek milyen netje van

lejön mindenkinek hibátlanul ha nem épp fake :)
  • Dave0092
    nekem 8 perc alatt jött le :) és teljesen ingyen
  • skinnyman
    Kedd hajnalban jönnek ki a részek, szerencsés esetben még aznap, kevésbé szerencsés esetben szerda estéig meg szokott lenni a felirat. Mondjuk csütörtök estétől már ne kelljen használni sztem spoiler-t (vagy péntek éjféltől), addig igen.
  • desigo
    közben megkerestem:

szept 24

szept 27-től meg My Name Is Earl
  • desigo
    jogos...

Egy vagy két hét múlva jön a következő rész?
  • AntiHero
    Viszont most az első 17 percet nem kellet fordítani megint!
  • desigo
    jah az úgy szerintem is korrekt

most hibátlan gyorsan volt felirat is...
  • II Rocky II
    remélem nem lessz.:D
  • II Rocky II
    én már ez ügyben hoztam egy felvetést hogy szavazzuk meg hogy megjelenés és felirat mikor van utána kb hány napra lehessen tag nélkül spoilerezni...sztem 2-3 nap elég.
  • desigo
    Spoiler

Úgy gondolom,hogy T-bag gyorsan hatalmi helyzetbe fog kerülni

Remélem Sucre színre lép pikk-pakk
  • desigo
    Kellene szavazás is,hogy lehessen-e spoilerezni vagy ne?

Úgy korrekt ha döntünk...
  • AntiHero
    Hát a piros szöveg helyet mehetne sztm.
  • desigo
    Jó lenne egy számláló a bannerba,hogy mikor lesz a következő rész...

ilyesmire gondolok
  • Quantumleap
    Egy rövidebb részlet a 3x02-ből

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Engem ez a kosaras gyerek egy kicsit valahogy emlékeztet Tweenerre. Úgy látszik, Bellick végre normálisabban felruházkodik.

• Rockynhooo
  • ForzaInter
    azér nehogymár idegösszeropanásod legyen:|
  • Rockynhooo
    yókat halucinálsz Kvántum...!

on
    mennyit hülyültünk itt nyáron, h majd hogy folytatódik a sztori, és az a durva h sok be is jött belőle :D
  • II Rocky II
    bakker én is ezt mondom már...de otthaggyák..:S már rég kikellett volna venni...
  • Quantumleap
    Amúgy nem igazán értem, hogy egyesek miért emlegetnek cancelt mindjárt az évad első epizódjánál. Mellesleg elég méltatlan lenne, ha egy ilyen sorozatot csak úgy elvarratlanul lelőnének.
  • sweech
    bazmeg csak bemásolt egy hozzászólást, ne kötöszködj már D:
  • zaki
    Ki lehetne venni a banner alatti piros csíkot, legalábbis az alsó sort mindenféleképpen. Szerintem.
  • Quantumleap
    És amit ő jósol, az szentírás?
  • skinnyman
    Van bannerünk :)
  • shaba23 #12114
  • Rockynhooo
    pont ennyit !
  • Fyrex
    nem fogok visszaolvasni most

a verekedés után kedvem lett volna cancelezni, ennyi. :)

de egyébként jó rész volt
  • Quantumleap
    Beidézted Victorpictor egy hozzászólását valahonnan, hogy szerinte cancelt fog kapni az évad. De mit akarsz vele?
  • II Rocky II
    jovan haggyuk már ezt a fizet nem fizet témát...vki betette köszi és kész.nem kell blamálni,mert jot akar.megamugyse.mind1
  • kisdead99
    Én hajnali 6-kor odarakom torrentről, mire felkelek, le is jött, ingyen és bérmentve. Hogy 10 vagy 40 perc alatt, nem tökmindegy?
  • Rockynhooo
    tök 8 végülis, mert mire van felirat addigra már megvan mkinek, meg mindenki úgyis akkor nézi meg mikor van rá ideje!
  • skinnyman
    Én torrentről szedtem le és szintén 10 perc volt, szóval még csak a gyorsaság sem jó érv a fizetős sz@r mellett. Csak jó helyről kell szedni. Ráadásul 100%, hogy előbb fent volt, bár úgyis csak akkor szedem le ha hazaértem, mert 10 perc az egész.
  • Rockynhooo
    mi lenne? :|
  • AntiHero
    ty
  • Kandurex
    részemről a fáklyás menet
  • II Rocky II
    figyi nem gondolta annyira koomolyan.,...azért van ott ez---> :D (amugy meg köszönjük szépen alinket.való ezért nem jár sztem kitiltás hiszen joszándékkal adtad be,hogy minnél hamarabb letudjuk tölteni,de ha azt nézzük sajnos sokan felirattal akarják s mire felirat van addigra van máshol is PB,de van aki nem várja meg a feliratot (vagy nagyon penge angolbol,vagy meglesi anélkülis) ezeknek meg jo ezaz oldal.szal sztem semmi gond nincs itt....:)
  • Smuge

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én rosszabra számitottam, elöször azt hittem valami superherová fog átalakulni a dolog ( remélem hogy a továbbiakban sem ), de ez igy elsőre nemrosz. Sona a FoxRiverhez képest egy disznool, már igy ránézésre se néz ki tul bonyolultnak az építmény. Lehet már lesz annyi tapasztalata a Fox után. Nem véletlen a "Mastermind" jelző mert ez még belefér a dologba. Ki fogják tapasztalni a dolgokat, és ugyan úgy segítséggel 5-6an szépen összedolgoznak , majd megfognak szépen szökni megint egy jó tervel. Hogy hogyan? Ezért kell nézni :)
  • AntiHero
    hiba írtam a modiknak, nem rakják be.:(
  • Quantumleap
    És most ezzel mi van?
  • Attila8805
    Nekem van egy jobb érvem minek töltsem le 10 perc alatt ha úgysincs még hozzá felirat:D
    Torrentről mire lejön kész a felirat:D