23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#12138 Hát én most néztem meg, és naon tetszett!
Remélem továbbra is ilyen jó lesz! :D -
#12137 felvágós topik lesz,hogy kinek milyen netje van
lejön mindenkinek hibátlanul ha nem épp fake :) -
Dave0092 #12136 nekem 8 perc alatt jött le :) és teljesen ingyen -
#12135 Kedd hajnalban jönnek ki a részek, szerencsés esetben még aznap, kevésbé szerencsés esetben szerda estéig meg szokott lenni a felirat. Mondjuk csütörtök estétől már ne kelljen használni sztem spoiler-t (vagy péntek éjféltől), addig igen. -
#12134 közben megkerestem:
szept 24
szept 27-től meg My Name Is Earl -
#12133 jogos...
Egy vagy két hét múlva jön a következő rész? -
#12132 Viszont most az első 17 percet nem kellet fordítani megint! -
#12131 jah az úgy szerintem is korrekt
most hibátlan gyorsan volt felirat is... -
#12130 remélem nem lessz.:D -
#12129 én már ez ügyben hoztam egy felvetést hogy szavazzuk meg hogy megjelenés és felirat mikor van utána kb hány napra lehessen tag nélkül spoilerezni...sztem 2-3 nap elég. -
#12128 Spoiler
Úgy gondolom,hogy T-bag gyorsan hatalmi helyzetbe fog kerülni
Remélem Sucre színre lép pikk-pakk -
#12127 Kellene szavazás is,hogy lehessen-e spoilerezni vagy ne?
Úgy korrekt ha döntünk... -
#12126 Hát a piros szöveg helyet mehetne sztm. -
#12125 Jó lenne egy számláló a bannerba,hogy mikor lesz a következő rész...
ilyesmire gondolok -
Quantumleap #12124 Egy rövidebb részlet a 3x02-ből
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem ez a kosaras gyerek egy kicsit valahogy emlékeztet Tweenerre. Úgy látszik, Bellick végre normálisabban felruházkodik.
-
#12123 -
#12122 azér nehogymár idegösszeropanásod legyen:| -
#12121 yókat halucinálsz Kvántum...!
on
mennyit hülyültünk itt nyáron, h majd hogy folytatódik a sztori, és az a durva h sok be is jött belőle :D -
#12120 bakker én is ezt mondom már...de otthaggyák..:S már rég kikellett volna venni... -
Quantumleap #12119 Amúgy nem igazán értem, hogy egyesek miért emlegetnek cancelt mindjárt az évad első epizódjánál. Mellesleg elég méltatlan lenne, ha egy ilyen sorozatot csak úgy elvarratlanul lelőnének. -
#12118 bazmeg csak bemásolt egy hozzászólást, ne kötöszködj már D: -
#12117 Ki lehetne venni a banner alatti piros csíkot, legalábbis az alsó sort mindenféleképpen. Szerintem. -
Quantumleap #12116 És amit ő jósol, az szentírás? -
#12115 Van bannerünk :) -
#12114 -
#12113 pont ennyit ! -
#12112 nem fogok visszaolvasni most
a verekedés után kedvem lett volna cancelezni, ennyi. :)
de egyébként jó rész volt -
Quantumleap #12111 Beidézted Victorpictor egy hozzászólását valahonnan, hogy szerinte cancelt fog kapni az évad. De mit akarsz vele? -
#12110 jovan haggyuk már ezt a fizet nem fizet témát...vki betette köszi és kész.nem kell blamálni,mert jot akar.megamugyse.mind1 -
#12109 Én hajnali 6-kor odarakom torrentről, mire felkelek, le is jött, ingyen és bérmentve. Hogy 10 vagy 40 perc alatt, nem tökmindegy? -
#12108 tök 8 végülis, mert mire van felirat addigra már megvan mkinek, meg mindenki úgyis akkor nézi meg mikor van rá ideje! -
#12107 Én torrentről szedtem le és szintén 10 perc volt, szóval még csak a gyorsaság sem jó érv a fizetős sz@r mellett. Csak jó helyről kell szedni. Ráadásul 100%, hogy előbb fent volt, bár úgyis csak akkor szedem le ha hazaértem, mert 10 perc az egész. -
#12106 mi lenne? :| -
#12105 ty -
#12104 részemről a fáklyás menet -
#12103 figyi nem gondolta annyira koomolyan.,...azért van ott ez---> :D (amugy meg köszönjük szépen alinket.való ezért nem jár sztem kitiltás hiszen joszándékkal adtad be,hogy minnél hamarabb letudjuk tölteni,de ha azt nézzük sajnos sokan felirattal akarják s mire felirat van addigra van máshol is PB,de van aki nem várja meg a feliratot (vagy nagyon penge angolbol,vagy meglesi anélkülis) ezeknek meg jo ezaz oldal.szal sztem semmi gond nincs itt....:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én rosszabra számitottam, elöször azt hittem valami superherová fog átalakulni a dolog ( remélem hogy a továbbiakban sem ), de ez igy elsőre nemrosz. Sona a FoxRiverhez képest egy disznool, már igy ránézésre se néz ki tul bonyolultnak az építmény. Lehet már lesz annyi tapasztalata a Fox után. Nem véletlen a "Mastermind" jelző mert ez még belefér a dologba. Ki fogják tapasztalni a dolgokat, és ugyan úgy segítséggel 5-6an szépen összedolgoznak , majd megfognak szépen szökni megint egy jó tervel. Hogy hogyan? Ezért kell nézni :) -
#12101 hiba írtam a modiknak, nem rakják be.:( -
Quantumleap #12100 És most ezzel mi van? -
#12099 Nekem van egy jobb érvem minek töltsem le 10 perc alatt ha úgysincs még hozzá felirat:D
Torrentről mire lejön kész a felirat:D