Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Nem értem mi a gond ezekkel a magyar oldalakkal... <#guluszem1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nem ordításnak, hanem figyelemfelkeltésnek szántam. És mit értesz irígység alatt? És a magyar oldalnevek kiírása talán nem indok?
Atisz
Egyébként nem értem ezt az irígy hozzáállást. Sõt azt sem értem hogy ha vki kiírja egy oldal nevét (ami tudtommal nem tiltott) miért kell leordítani...
Amúgy sg-s moderátorok elõtt le a kalappal (ez nem nyalás), tényleg csak akkor moderálnak amikor indokolt. Ezt sajnos sok magyar hírportál moderátorairól nem lehet elmondani, némelyikük a pártállambeli cenzorok emlékét idézi <#csodalk>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

lele
3ik éadban mér roswelbe mennek hogy tiisztázzák magukat beállitnaak az elnökhöz 5 millával meg 6 ufoval és szkáli ügynök is beáll hozzájuk a gyerekével
hi im agent scully and he is agent sculy's son

Atisz
Fishing Shop a.k.a Holiday Break <#vigyor3>

Atisz
Mi a baj a mininovával? Lassú? És? Egyszerre 6-8 töltés legyen aktív, akkor már megéri /villanyszámla <#buck>

Atisz
Igen ez a legnagyobb gond ezekkel a sorozatokkal. Sztem a 2 rész/hét lenne az ideális. Vagy 1, de "egész estés" rész...

gabo91

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tnm
olyat nem lehet, hogy emberek nevét írom le agyba-fõbe és azok tünnek el? XD<#idiota>

gabo91
Hát igen reklámnak minõsül.

Hétfõn már lessz uj epizod ugye?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Igenis tilos kiírni. És a magyar oldalak szabályzata ezt ki is mondja. A feliratos oldal topikjaiban azonnal kimoderálják, ha valaki leírja, ott is körülírást szoktak használni. De ha azt akarjátok, hogy eltûnjenek oldalak, nyugodtan irkáljátok csak ki agyba-fõbe.
merthogy?
attol hogy a nevezetes moderátorok csak mininovárol tudnak eltölteni, arrol mi nem tehetünk

Gerbill
Nem tilos, csak a moderátorok nem mindig szeretik😊. Amúgyis mi a különbség, ha azt írod, hogy bitg@te, vagy bitgate. Mindenki tudja mirõl van szó. Szerintem legalábbis ez a helyzet, a moderálási elvekben semmit nem találtam errõl.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

TILOS KIÍRNI MAGYAR TORRENTOLDALAK NEVÉT!
Hétfõn új rész már alig várom!!
Azért most 3 részben menekülni fognak Panabába vagy mi???
Nem tudom elképzelni a 3. évadot,mirõl is szólhat majd!!
Meg amikor az elsõ pletykák voltak a 3. évadról,akkor nem azt mondták hogy máslesz a címe??,mert elvileg már nemfognak szökni!
Mindeggy

lele
igen a pb-nek nagyon sokkoló lezárásai vannak. anyiól vagyok mázlista hogy egyszerre néztem meg de amig betöltöttem a kövi részt is kinszenv volt 😄 mostmeg várok a 20ikra asszem 😄 ez meg eleve kinzáás 😄 szal télleg valahogy másképp kellene vagy itt lezárni.

Fido4life
mindenki ezt mondja, mondjuk engem nem zavarna csak akkor ne hetente adják mert ez így kura szar fõleg a kihagyásokkal... de fõleg ilyen sorozatoknál mint PB, 24, Heroes nagyon genyaság.. És mire jönne a köv. rész már el is felejtem mi volt az elõzõbe...

lele
hh? sztem egyszerûbb lenne lezárni itt és most nem?

lele
rengeteg van még privit küldök

SpiritFire
Ok.
Mert én is ismerek egy oldalt a bitgate-et csak az meg betelt sajnos

De köszönöm

Voltam nyitás után!

Fido4life
lesz

lele
www.google.co.hu ide beirod h prison break download vagy egyéb más dolgokat és esetleg torrentesen uténanézel.vagy nem.vagy vársz sima szaroknál.de a google az a biztos

SpiritFire
Tudnátok nekem egy olyan oldalt mondani ahonnan ingyenesen lehet letölteni a sorozat részeit?

elõre is köszönöm

Voltam nyitás után!

lele
😄😄 hogyne 😄 én apolskis-t sajnálom nagyon... meg franklin bácsinak szurkolok 😄

szimida
Szerintetek lesz 3. évad?

<#violent>Bellick

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

boyscout
meg épíccs hajót

nincsojanom

boyscout
teis ugorj 😄

nincsojanom

Haywire-t én is sajnáltam. Hisz én úgyszintén Hollandiáról álmodozom.<#vigyor0>
Bellick egy péklapátdíjas atombunkó!<#gun><#violent>
lele
én is 😄
na meg a pb 😄

szimida
Én a Losttal estem át rajta😄 azt hiszem...

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

Drephis
azt a rohadékot utálom olyan jó volt látni ahogy szenved 😄

help

szimida
szegény Patoshik!!!<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

már kezdtem megsajnálni Bellicket, most meg kiszabadult...

lele
köszi aztn körbenéztem és megtaláltam mindent, elõre tervezett levetités meg minden csak a 19ik rész után nem volt ennyi lelki erõm ezért rögtön ide jöttem 😄

Atisz
Õõõ...talán mert a PB megéri? <#vigyor3>
Amúgy tök jól lehet érteni felirat nélkül, csak ha valaki rajtam kívül még nézi annak lehet szinkrontolmácsolni és az elég zavaró...

Bocs, ha már ebben a topikban írtam:

Úgy látom, sokan vannak, akik a PB által esnek át az elsõ feliratos avifilmnézés élményén.<#vigyor0>
szimida
Én most a 15. résznél járok, már leszedtem a 19.-ig!

szimida
A BS player a legjobb!<#vigyor4>

boyscout
mikell = mékell <#wilting>

nincsojanom

boyscout
de mikell azelõtt keresni a részt mielõtt kijönne? megvan a dátum nem? addig én keresni se szoktam seholse mer ugyis fake ha már van is valami..

nincsojanom

Drephis
ezek az amcsik mindig beveszik h 1 héttel a megjelenés elött van rész. aztán meg ott káromkodnak 😄DD

help

Atisz
*sugárzása = sugárzásának idõpontja

Atisz
Nem kell bocsánatot kérni...
Elárulok egy trükköt: felmész a Fox5 honlapján a Prison Break-es részhez, ott megnézed a kis idõpontot az "airing" után(/elõtt) és jót röhögsz azokon a nyomikon akik azt mondják hogy már fenn van a 20. rész.
Uezt megteheted az imdb-n is, ott is fenn van a következõ rész sugárzása.
(Ebbõl ugye logikusan következik hogy azelõtt nem lehet fenn az aktuális rész mielõtt az anyacsatorna leadná)

Atisz
Nos, a korábbi felirat problémára reagálva elmondanám hogy végre mûködik. Egy barát ajánlotta a Klite codec pack-et és bevált. Tehát mindenkinek akinek gondja lenne még, annak ajánlom feltelepítését.

Köszönet mindazoknak akik megpróbáltak segíteni.

Fido4life
good idea !

akyyy
öhh, ki lehetne irni a banner alá a linkek közé a másik topikot?<#rolleyes><#miaz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lele
öhhm... Köszi srácok 😄 Bocsánat 😄

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

scorpeeon
60adszorra is:
NINCS 20. RÉSZ! MAJD JÖVÕHÉTEN!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

nyamiag
ÉN nem tudok hejesen irni és minden amit irok az csak a jelenlegi lelki állapotomat tükrözi!

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"