23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • PyRex
  • Abruzzi
    Pff..ki vagy te? Basszus nekemis csúszott de nem balfaszozom le a készítőjét hanem bsplayerben nyomok 2-t és ennyi. gratula(Y)
  • zaki
    Pfff, inkább maradj csendben.
  • desigo
    1- balfasz? Gondolkozz már,hogy kinek köszönheted a feliratot.
    2- Esetleg ha megnéznéd a feliratot,hogy milyen akkor esetleg a hozzá megfelelő filmet szednéd:

Prison.Break.S03E02.HDTV.XViD-Caph.srt

Ehhez nem az xvid-xor-os verziót rakd...

Érdekes nekem nem késik és még más sem írta,hogy gondja lenne

Arról nem is beszélve,hogy kb 10 mp beállítani a normál időzítést...
  • Dave0092
    az a balfasz victorpictor mikor méltoztatok rendes srt-t adni a 2. rsézhez, mert csomot késik....
  • szucsy89
    hát ez a rész nekem se mondott sokat...nah de lesz ez még jobb is érzem:D
  • barnie1990
    Nekem is feltűnt,de én úgy vettem,hogy a kamera nem mutatta,amikor még öntenek neki,vagy valami ilyesmi.
    Ez legyen a legnagyobb baki.
  • II Rocky II
    azt nem láttuk amikor repetát kapott...:D
  • Csaba007
    jaja ezt énis észrevettem:D
  • hunbasser
    azért elég látványos volt,amikor kapott egy kis vizet,ivott belőle,és utána meg már félig volt a pohár :D
  • Rockynhooo
    lehet kettőjük gyereke xD
  • Quantumleap
    Komolyan mondom, nekem a kosárlabdás kölyök tökre olyan, mint Tweener és Sucre ötvözete.
  • Quantumleap
    És majd ily módon ellátja a rabokat hallal és kenyérrel.
  • shaba23 #12365
    szkófild=jézus!!! minél több vizet ivott/öntött ki a poharából annál több volt benne!
  • ProGabe #12364
    eszméletle hullámzű ez a sorozat :\

egy részen belül van egy csomó jó pillanat,viszont vannak akkora f@szságok,hogy nem bírok mellettük elmenni :|

#12354:te sem állsz le a dologgal,én sem fogok :P szóval,te most megint jössz a spoilerrel,miközben a #12321-ben te sem használtad,és még írták is a következőben hogy használd... tényleg azt a következtetést vonom le ezzel kapcsolatban,hogy nálad ez csak egy allergia :D
  • desigo
    mindegy
    lépjünk túl rajta
  • Flamer
    mékell fojton kötözködni bazzeg.. :| már a rák f4szom kivan azzal hogy idenézek és akkor 8hsz-ből 4 arról szól hogy oltyák am ásik azé me nem szpojlerezik.. :| hát omg.

ráadásul ő a 3. rész tréleréről beszélt, ami ugyanojan mint amit mi egész nyáron csináltunk a 3. évadról.. és ha yól emléxem semmitse írutnk spojlerbe mivel még nem ment le semmi belőle.. szóval rákf4szé kell fojton beszólni mindenkinek..
  • hunbasser
    az miért nyalás,ha megköszönöm a fordítást? :P
  • II Rocky II
    nenyalj ennyit....:D
  • desigo
    Egyből nem lesz levágós

Na mind1
    sorry,hogy így írtam...
  • PyRex
    ja ok, akkor leírom az egész sorozat tartalmát, de nem írom oda, hogy ki végezte a cselekvést...
  • desigo
    direkt nem írtam,hogy kire lőnek...
  • hunbasser
    ezzel azt akarod mondani,hogy amikor vitték a rabszállítóban,akkor őt nem lőtték le??!!

véleményem a részről:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az előző rész jobban tetszett,de még egy olyan rész sem volt PB-ben,amire azt mondhattam(/mondhattuk) volna,hogy rossz :P ez a vizes megoldás nagyon tetszett :) Bellick meg amilyen hülye,még így is képes keresztbetenni Scofieldéknak...meg T-Bag is.mellesleg ez a közvetítő csaj nem gyengén bejövős :) kiváncsi vagyok,hogy ezt a szökést hogy fogja összehozni Scofield...

és nagy köszönet victorpictornak
  • PyRex
    A felépülés kb. 2 napig tartott, úgyhogy ezt nehezen lehet "kimagyarázni", vagy szimplán csak 2 nap alatt helyrejött, mert kialudta magát...
  • PyRex
    szerinted pl. ezt nem kellett volna spoilerbe írni? (már a lövést)
  • Flamer
    az Mahone :D
  • desigo
    prison break S03E03 Call Waiting Trailer

gecc lőnek a kerítésnél...
  • desigo
    Mahone keményen büntetésben van ...
    nem kicsit van folyamatosan szivatva
    előző évadban mekkora arca volt még :)
  • desigo
    jaja az komoly volt
    nem csak a tesója az ész :)
  • Larvin
  • Atisz #12348
    Lincoln milyen okos volt már hogy vett még 1 madármeghatározót ;D
  • Rockynhooo
    sztem bellick örülhet h ennyivel megúszta, én Sucre helyében ott agyon lőttem vna
  • Csaba007
    Nagyon király volt!!! A Köv részben már mehet a szökés!!
    [spoiler]Sucre szerintem segíteni fog Lincoln-nak! Legalábbis más szerepet nemtudok elképzelni neki:D[spoiler]
  • Quantumleap
    Jól emlékszel. Mondta is, hogy a macskája csinálta. :)
  • II Rocky II
    ez egy film.és ahogy az előttem is aki irta sztem tényleg ha nem volnál vizközelben akkor te is ugy cselekednél mint ott eszedbe nem jutna hirtelen hogy gyüjtsed....
  • II Rocky II
    ez sztem igaz legalább a mondatod utolsó része.hiszenláthattuk az első részben ahogy sminkeli magát és ott viritott egy kék fotocska a jobb arcán ha jol emlékszem.vagyis nem alaptalan a felvetés. :)
  • II Rocky II
    igaz Sucre elég meglepő volt számomra.legalább egy családnál kellvolna fel és ment volna a boltbe be...de igy hogy csak ott van :O...amugy elég jo rész volt.Scofield eggyütt Wishlerrel mostmárcsak meg kell szökni és sztem a fönökis benne lessz hiszen ő intézi a külsö belső ügyeket.Talán nem ugy fognak megszökni hogy majd bejönnek a börtönörök egy rohamra a sonaba és akkor egykettőt elkapnak ésabban az egyenruhába mennek majd ki ? erre cask a rövid jelenetből gondolok amikor mutatják a szereplőket.:)
  • Quantumleap
    Lehet furcsán hangzik, de szerintem Sucrétól prosztóság, hogy nem hívta fel Bellick anyját. A felépülése az előző évad végéhez képest tényleg furcsa, lehet, hogy majd Lincnek elmeséli a következő részben, és mi láthatjuk is. Ami a Lincnek közvetítő csajt illeti, van egy olyan gyanúm, hogy idővel ki fog derülni róla, hogy valamivel őt is zsarolják, magyarán nem szívesen teszi, amit tesz.
  • kill3r21
    nah kijöt a rendes hivatalos soundtrack franko :)
  • Flamer