Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem rossz xDDD

dienesoft
3.évad elõzetes 😄 (a saját szemszögembõl)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kellermant és Sara-t bezárják a börtönbe. A harmadik évad fõcselekménye, hogy Scofield hogyan szökteti meg Sarat a Fox Riverbõl természetesen egy tûzokádó sárkány hátán. T-bag szülinapjára kap még egy pótkezet és egy pótlábat is. Lincoln elmegy a túlvilágra megszöktetni Veronicát, Mahone megveszi a Richter Gedeont és nyugtatókat fog gyártani. Kim Bill találkozik Hiro Nakamurával a jövõben, aki ezt az üzenetet adja neki: Save the prime minister, save the world! (aki érti, az érti 😊 ).

nesster
1. Maricruz marad csak más játsza.
2. Lincoln nem megy börtönbe, szerintem, ez biztos. inkább megölik.
3.-

aki megfog murdelni az sucre meg a párja,vagy a 2 távozó színész mariakrúz meg kellerman!!!
ide a milliót😉

dienesoft
Egyeseknek marad a 24, sajnos nekem csak a 6. jutott mert a többit már végignéztem 😊Csomó sorozatomnak most lesznek az évadzárásai 😊 Nekem csak , a 24 6.évadja , illetve a Heroes utolsó 5 része maradt. A Lostot is nézem, csak az lagymatagabb.

Azt nyilatkozták a készítõk, hogy az eddigi szálak kb 80%-át zárják le. És csak az a maradék 20% megy át majd a 3. évadba. Állítólag nagyon sok új dolog lesz a 3. évadban, és nagyon brutális, meg kegyetlen évad lesz. Kíváncsian várom mire gondoltak 😊

desigo
Addig marad a 24 3,4,5,6 évadja
JAST
a baj az hogy aug-ig kell várni 😞

desigo
jaja
az tuti,hogy kétségek közt fogunk szenvedni😊

megy majd a találgatás
VinylToy
Azért lesz harmadik évad! Ti komolyan azt gondoljátok, hogy most úgy lesz vége a 2. évadnak, hogy nem lesznek elvarratlan szálak, hát akkor nem néztek elég sorozatot.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ez a sok esemény bele sem fog férni 45 percbe (asszem annyi egy epizód 😛)<#wink><#wink><#wink><#wink>

Ringat a víííííííz!

De William Fitchner viszont tényleg hasonlít Christopher Walkenre. 😊
desigo
nem is hasonlít😊

leoon
Amúgy nagyon érdekesnek tartom, hogy az autós jelenetekben (mikor pl: Mahone neki megy Scofield-ékan) mindig pont ki tudják számolni, hogy összeütközzenek! Jó tumod, hogy csak film, de akkor is....Nah mindegy, érdekes...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

leoon
Sztem nem hasonlít egyáltalán! Csak mondjuk, hogy kopasz annyiban! 😄

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

II Rocky II
sztem sem hasonlit rá.Megtévesztõ a kopasz hajviselet.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Nemtom, én nem vélek felfedezni hasonlóságot. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

a.carkey
Szerintem marad Maricruz, csak más fogja játszani.
Linc biztos nem megy dutyiba, hiszen azt írják, az õ dolga megoldódik.
desigo
jaja
azt én is megnézném...
GTheo
Szerintem MariCruz is elfog tûnni a sorozatból mert állítólag aláírt vhova máshova...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zmeor
sztem olyan még jó lenne ha a Mahone meg a Scofield együtt lennének!
Miket ki tudnának találni😄

leszarom a konfigod...

Enyem velemeny:

ha mar lenyilatkoztak, hogy ketten meghalnak, akkor en kellermanra gondolok, aki atmegy masik sorozatba, szval szerintem o inkabb meghal...a masik meg sucre szerintem, aki halni fog. Bellick meg tbag megy a dutyiba. Mahone meg Sarah eltunnek egy jo ideig, Sarah t alakito karakter terhes, allitolag o az elso par reszben nem fog szerepelni. A testverek kozul pedig szerintem linc meg a dutyiba...

http://teddike.freeblog.hu

II Rocky II
akkor bocsi,de akkor is maradok a vélemény mellett.Majd kiderül és elnézést kérek ha tévedek.

24 - Exile -Nov.23

asszem lenyilatkozták(?) hogy 2-en is meghalnak finale epizódban

BUDA > miskolc.

II Rocky II
hülyeség,mert lehetséges, sõt többmintvalószinû hogy senki se hal meg.Esetleg megsérül,de halál nem lessz!<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Amúgy lehet, hogy tippelõs szavazást kéne indítani, hogy ki fog meghalni jövõ hétfõn.<#conf>
De a 24-ben tényleg ilyesmi szintig is elmennek a készítõk? Azért kérdem, mert ha vége a PB-nek, lehet, belekóstolnék abba.
lele
nem hisszem hogy bárkit is komolyan megsebezne a golyó 😄 vagy az elég kemény húzás lenne az egész eddig arról szolt ogy szkófiiild kihozza a bratyeszt erre záráskép az feldobja a taccsot...kiis törne a polgárháború 😄 ha meg sszzkóófiiild hal meg akkor vesztünk rengeteg nõi nézõt és értelmetlen lesz a sorozat 😄 max csak megsebesülnek, nagyon remélem h max csak ennyie

Rockynhooo
Sztem nagyon lapos volt a 2. évad az elsõhóz képest :S Uhhh nem lenne aza folytatás rossz amit az elõttem szóló írt 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
😄D

Yo, Bitch!

leoon
Ez elég jó lenne! Rendezhetnéd akár te is! <#nevetes1>

Herr Lehrer
Ez tényleg gagyi lenne
elmondom mi lenne jó
Bellicket meg T-baget dutyiba vágják, utána Mahone lelövi Kimet aztán jön a rendõrség és õt is meg Scofieldot is lecsukják és bebasszák belick meg T-bag mellé és a 3. évadban õk szöknének de nem egy egész évadon keresztül, csak egy pár részen keresztül, és valami újitást is belerakhatnának.

Your suffers will be legendary even in hell!

elkéne jövöhéten már egy uj banner....
amin márcsak azok a szereplõk vannak akik szerepelnek..
meg vmi akcio képet...
a spoiler danger izé sztem maradhat....

desigo
de az messze van
<#rinya><#rinya>
leoon
Hát azért nincs vége csak lesz 1 kis szünet és jön a 3. évad!<#pias><#wink>

II Rocky II
nah azért nincs vége,csak szünetel <#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

desigo
El sem hiszem,hogy nemsoká vége😞
tnm
spoiler nem ártott volna...

A 24-ben vannak ilyesmi fordulatok?
II Rocky II
amugy,bocsi az offocskáért,de nembirom az ilyen embereket,még jó hogy nem sok ilyen van...Amugy a filmnél maradva-láttam az elõzetest amin T-BAG börtönbe került.Sztem tuti kikerül onnan.Linc lelövésére meghát lehet lelövi,mivel attól hogy meglövik még nem biztos hogy megis hal.Szal nagyon várom a 22. részt.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
egy is kimaradt a végérõl 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
flamer:<#boxer> nemtudom kinek hiszed magad,hogy így leosztasz és durva hangnemben sértegetsz itt másokat.Jelen esetben leoont.Idejött kérdezett értelmesen mire te mint egy idiota tökellütött ovodás egybõl leugatod.Nos te alapból 3 büntetõpontot megérdemeltél volna.Amugy meg nemtudtam hogy barmok is bejöhetnek ebbe a forumba.
victorpictornak meg gratula hogy ilyen nemes célra szenteli az idejét. <#taps><#worship>

24 - Exile -Nov.23

Bandee1987
2x21
Kellermanon meglepõdtem. Sejtettem, amikor láttam a videót, h öngyilokra készül, de azt nem hogy túléli, utána pedig a nõvére karjaiban sírja el magát. Nem semmi...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

leoon
Jaja, sztem is Mahone lövi le Kim-et, mert nem hiszem, hogy pont az hal meg aki miatt az egész 'elindult'!

leoon
Amúgy megnéztem a 21. részt és sztem jó volt. A 20. rész után mondjuk féltem, hogy el fog laposodni a történet, mert elég uncsi volt legalábbis számomra!

leoon
NO COMMENT!

Atisz
Így van szerintem is. Le kellett volna zárni egy jó kis sejtelmes befejezéssel. Elnök megbukott, testvérpár felszívódik Panamában, olajlobbi tovább mûködik. (kár volt azt a kopasz vénembert importálni, bár gondolom õ lesz a fõgonosz a 3 évfolyamban)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

válasz midnkettõre:
akkor sona, de elégszar lenne, ha megint egy évadon át keresné a csavarokat, meg egyéb hogy kijussona börtönböl aztán emgint kezdõdik elõrõl,