23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#12378 -
Abruzzi #12377 Pff..ki vagy te? Basszus nekemis csúszott de nem balfaszozom le a készítőjét hanem bsplayerben nyomok 2-t és ennyi. gratula(Y) -
#12376 Pfff, inkább maradj csendben. -
#12375 1- balfasz? Gondolkozz már,hogy kinek köszönheted a feliratot.
2- Esetleg ha megnéznéd a feliratot,hogy milyen akkor esetleg a hozzá megfelelő filmet szednéd:
Prison.Break.S03E02.HDTV.XViD-Caph.srt
Ehhez nem az xvid-xor-os verziót rakd...
Érdekes nekem nem késik és még más sem írta,hogy gondja lenne
Arról nem is beszélve,hogy kb 10 mp beállítani a normál időzítést... -
Dave0092 #12374 az a balfasz victorpictor mikor méltoztatok rendes srt-t adni a 2. rsézhez, mert csomot késik.... -
#12373 hát ez a rész nekem se mondott sokat...nah de lesz ez még jobb is érzem:D -
#12372 Nekem is feltűnt,de én úgy vettem,hogy a kamera nem mutatta,amikor még öntenek neki,vagy valami ilyesmi.
Ez legyen a legnagyobb baki. -
#12371 azt nem láttuk amikor repetát kapott...:D -
Csaba007 #12370 jaja ezt énis észrevettem:D -
#12369 azért elég látványos volt,amikor kapott egy kis vizet,ivott belőle,és utána meg már félig volt a pohár :D -
#12368 lehet kettőjük gyereke xD -
Quantumleap #12367 Komolyan mondom, nekem a kosárlabdás kölyök tökre olyan, mint Tweener és Sucre ötvözete. -
Quantumleap #12366 És majd ily módon ellátja a rabokat hallal és kenyérrel. -
#12365 szkófild=jézus!!! minél több vizet ivott/öntött ki a poharából annál több volt benne! -
#12364 eszméletle hullámzű ez a sorozat :\
egy részen belül van egy csomó jó pillanat,viszont vannak akkora f@szságok,hogy nem bírok mellettük elmenni :|
#12354:te sem állsz le a dologgal,én sem fogok :P szóval,te most megint jössz a spoilerrel,miközben a #12321-ben te sem használtad,és még írták is a következőben hogy használd... tényleg azt a következtetést vonom le ezzel kapcsolatban,hogy nálad ez csak egy allergia :D -
#12363 mindegy
lépjünk túl rajta -
#12362 mékell fojton kötözködni bazzeg.. :| már a rák f4szom kivan azzal hogy idenézek és akkor 8hsz-ből 4 arról szól hogy oltyák am ásik azé me nem szpojlerezik.. :| hát omg.
ráadásul ő a 3. rész tréleréről beszélt, ami ugyanojan mint amit mi egész nyáron csináltunk a 3. évadról.. és ha yól emléxem semmitse írutnk spojlerbe mivel még nem ment le semmi belőle.. szóval rákf4szé kell fojton beszólni mindenkinek.. -
#12361 az miért nyalás,ha megköszönöm a fordítást? :P -
#12360 nenyalj ennyit....:D -
#12359 Egyből nem lesz levágós
Na mind1
sorry,hogy így írtam... -
#12358 ja ok, akkor leírom az egész sorozat tartalmát, de nem írom oda, hogy ki végezte a cselekvést... -
#12357 direkt nem írtam,hogy kire lőnek... -
#12356 ezzel azt akarod mondani,hogy amikor vitték a rabszállítóban,akkor őt nem lőtték le??!!
véleményem a részről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az előző rész jobban tetszett,de még egy olyan rész sem volt PB-ben,amire azt mondhattam(/mondhattuk) volna,hogy rossz :P ez a vizes megoldás nagyon tetszett :) Bellick meg amilyen hülye,még így is képes keresztbetenni Scofieldéknak...meg T-Bag is.mellesleg ez a közvetítő csaj nem gyengén bejövős :) kiváncsi vagyok,hogy ezt a szökést hogy fogja összehozni Scofield...
és nagy köszönet victorpictornak -
#12355 A felépülés kb. 2 napig tartott, úgyhogy ezt nehezen lehet "kimagyarázni", vagy szimplán csak 2 nap alatt helyrejött, mert kialudta magát... -
#12354 szerinted pl. ezt nem kellett volna spoilerbe írni? (már a lövést) -
#12353 az Mahone :D -
#12352 prison break S03E03 Call Waiting Trailer
gecc lőnek a kerítésnél... -
#12351 Mahone keményen büntetésben van ...
nem kicsit van folyamatosan szivatva
előző évadban mekkora arca volt még :) -
#12350 jaja az komoly volt
nem csak a tesója az ész :) -
Larvin #12349 -
#12348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lincoln milyen okos volt már hogy vett még 1 madármeghatározót ;D -
#12347 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem bellick örülhet h ennyivel megúszta, én Sucre helyében ott agyon lőttem vna -
Csaba007 #12346 Nagyon király volt!!! A Köv részben már mehet a szökés!!
[spoiler]Sucre szerintem segíteni fog Lincoln-nak! Legalábbis más szerepet nemtudok elképzelni neki:D[spoiler] -
Quantumleap #12345 Jól emlékszel. Mondta is, hogy a macskája csinálta. :) -
#12344 ez egy film.és ahogy az előttem is aki irta sztem tényleg ha nem volnál vizközelben akkor te is ugy cselekednél mint ott eszedbe nem jutna hirtelen hogy gyüjtsed.... -
#12343 ez sztem igaz legalább a mondatod utolsó része.hiszenláthattuk az első részben ahogy sminkeli magát és ott viritott egy kék fotocska a jobb arcán ha jol emlékszem.vagyis nem alaptalan a felvetés. :) -
#12342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igaz Sucre elég meglepő volt számomra.legalább egy családnál kellvolna fel és ment volna a boltbe be...de igy hogy csak ott van :O...amugy elég jo rész volt.Scofield eggyütt Wishlerrel mostmárcsak meg kell szökni és sztem a fönökis benne lessz hiszen ő intézi a külsö belső ügyeket.Talán nem ugy fognak megszökni hogy majd bejönnek a börtönörök egy rohamra a sonaba és akkor egykettőt elkapnak ésabban az egyenruhába mennek majd ki ? erre cask a rövid jelenetből gondolok amikor mutatják a szereplőket.:) -
Quantumleap #12341 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet furcsán hangzik, de szerintem Sucrétól prosztóság, hogy nem hívta fel Bellick anyját. A felépülése az előző évad végéhez képest tényleg furcsa, lehet, hogy majd Lincnek elmeséli a következő részben, és mi láthatjuk is. Ami a Lincnek közvetítő csajt illeti, van egy olyan gyanúm, hogy idővel ki fog derülni róla, hogy valamivel őt is zsarolják, magyarán nem szívesen teszi, amit tesz. -
#12340 nah kijöt a rendes hivatalos soundtrack franko :) -