23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#12418 Tolvajtempóból,most már vágom,kössz. -
#12417 ki az aki legjobban vágja a pb-et...vagy sztem jelentkezzen aki házigazda akar lenni pl 3 nap a hat.idő-.aki jelizik én összeirom és 3 nap után kitesszük szavazásra és arra is adunk időt aki a legtöbb szavazatot kapta az lessz a házigazda?(szavazó linkjét meg ki a bannerba) mit szoltok? -
#12416 hát,tényleg elkéne már egy... -
Quantumleap #12415 Meg az Ál/Arcban ő volt a néger kolléga, aki halálra égett. -
#12414 ... aka Prison Break: Manhunt (USA: second season title)
... aka Prison Break: On the Run (Australia: second season title)
érdekes.. már yáccot a manhuntba is?:D észrese vettem.. -
#12413 Nekem egyből ez ugrott be... :D -
Dave0092 #12412 igen,a zis készik -
#12411 nah már megörültem hogy ennyi új üzenet, erre csak egy kis köcsög flémel it...
#12410: jaja, nekem is a tolvajtempó ugrott be.. -
Zséé #12410 Nekem ez a kettő ugrott be róla:
Tolvajtempó
A tökös a török az őr....
-
#12409 amit belinkeltem azt is nézted? -
Dave0092 #12408 neem tök mid1 ki miért ugatott le?
kész sry, victor, de akkoris idegesitő hogy az én verziomhoz ninscen a feliratok.huán srt, azt lehet nézni a 5 mp s késéskeet -
#12407 Nekem is rohadtul ismerős valahonnan... :D
Passz. -
#12406 Ki tudja megmondani,honnan ismerős nekem a néger boss? -
#12405 na akkor itt az ideje HG-t választani,aki rendben tartja a topikot! -
Larvin #12404 f.aszért kell tönkretenni ezt a fórumot egymás csesztetésével?!?
beszéljetek már a filmről bakker!
Nem akarok senkit kioktatni, de nézzétek meg az utsó pár oldalon végig egymás oltása van. Hülye vagy, béna vagy stb.
Legyen már béke! -
#12403 Mert ő leugatta victorpictort hogy nem jól időzített és ő szintén kigúnyolásból leugatta hogy ő akkor miért nem tudta időzíteni.
Ennyi!
-
#12402 "hogy lehetsz ennyire balfasz, hogy egy kész feliratot nem tudsz időzíteni?"
ezért ugattad le.. nem értme mit magyarázol :o :Cccc -
#12401 te kis buta...nem azért lett leugatva mert nem tud időzíteni, hanem mert hülye...olvass a sorok között, bár azt nehezebb mint BSplayerrel időzíteni, úgyhogy lehet nem fog menni -
#12400 yóvan nem kell leugatni azért mert nem tud időzíteni egy feliratott.. nem mindenki használja a f4szom bsplayert.. belehet fogni aszád..
de viszont azért lelehet szólni hogy rákér nem tudja megkülönböztetni a két fajta verziót és a hozzájuk tartozó feliratot..
meg.. elkéne olvasni mihez tölti le a feliratot és hogy mijet szedett le..
ennyi. -
#12399 -
#12398 hogy lehetsz ennyire balfasz, hogy egy kész feliratot nem tudsz időzíteni? -
#12397 értsétek már meg hogy semmi baj a felirattal, csak annyi hogy 2 fajta verzio van filmben , és feliratban is! a Xor-os részhez nem fog passzolni a Caph-os felirat ennyi..! -
#12396 Prison.Break s03e02 (hdtv-Caph) Fordította: Victorpictor időzítette:Lord Sywulf 2007-09-25 magyar -
#12395 Amúgy nem Victorpictor időzítette. -
Dave0092 #12394 Azt a srt, használtam amit belinkeltek ide, és nem 4-5 percet késett, hanem az egész alatt elvotl csuszva, értettem, de akkoris szar volt -
#12393 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem ez a Sona nem tetszik már az első rész óta... kicsit olyan mintha 2 épület lenne. Kívülről nagy a területe, belül meg sokkal kisebbnek tűnik. És nem tudom miért kellett ez a földes rész középre... a betont a dél-amerikai börtönökben is ismerik :/ -
Gabe18 #12392 Ja biztos,te már csak tudod.
Talán te fizettél neki?
Érdekes amúgy rajtad kivül mindenki talált megfelelőt ugy nézem.Ez is biztos a forditó miatt van...
-
#12391 Normál esetben én is filmhez szedek feliratot már ha van.
Pl a legutóbbi részt leszedtem mindkét említett verzióban.
De a Weedsnél megszívtam mert nem találtam az első évadhoz olyan feliratot amilyen az avi volt.Szedtem hozzá olyan avit mint amilyen a felirat volt :)))))) -
#12390 háháháháá mi mozi xD :D
FLamer : jaja az biztos :D:D:D , és a végére még odaszúrta hogy "elhiheted" :D XD -
#12389 Panamában jó rendszáma van az BMW-nek
KÉP -
#12388 yaya. hónap idézete :D -
#12387 -
#12386 pl én sem orvosoltam a problémát, megnéztem így h késik , majd mikor vége lett rájöttem mi a hiba :D de érdekes nem kellett ujra néznem total érhető volt így is :)
"de biztos valaki fizet neki, elhiheted..."
ezen de yoo nevettem xD:D -
#12385 azon van fennakadva,hogy kb 4-5 percig a közepén egy PICIT késik a felirat...istenem,komolyan mondom,nem értem az ilyen embereket.és akkor csodálkoznak rajta,ha egyszer ezt megunják a fordítók,és szarnak bele az egészbe,hát,meg tudom őket érteni. -
#12384 ja...:D meg a fdave megse köszöni nekem pedig kitettem a linet is...na menjen a sunyiba az ilyen.... -
#12383 mégis ki a f*sz fizetne neki?? gondolkodjál már ember...
ha nem fordítaná le neked,akkor te most nem nagyon néznél PB-t,úgyhogy pofa lapos,és örüljél,hogy van felirat.képzeld,nem magának csinálja,ő meg tudná nézni angolul is,NEKÜNK PB-SEKNEK csinálja.
bocsánat a többiektől,de az ilyen hálátlan f*szoktól teljesen elborul az agyam...erre szokták mondani:"nyújtja neki a kisujját,de kell az egész karja" -
#12382 Akkor se balfaszozzál... Örülj, hogy tudod magyar felirattal nézni a sorozatot te... -
#12381 te nem vagy normális... -
Dave0092 #12380 ne istenitsetek már egy fordito embert...
midn aztmodnjátok hogy jaj ingyen csinálja, de biztos valaki fizet neki, elhiheted... -
#12379 inkább fordítva azaz a filmhez a feliratot keressük ,de mindegy.:)
Dave.: inkább kussolj minthogy igy beszélsz....idézem egyik forumozó társamat- "#12284" (3.oldal visszafele:)
de íme a két féle verzio...ki keres az talál nemcsak ugat...:D
1.cap- http://www.janosekweb.com/hosszupuska/feliratok/2792.zip
2.xor- http://www.janosekweb.com/hosszupuska/feliratok/2788.zip