Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
pedig sztem kijönn T-BAG a dutyiból.Láttátok az elõzetesét a final seasonnak??Nah abban ahogy látjuk T-Bag et meg a nyomozonak a pillantását,nah de lehet beképzelem,vagy mégsem?!<#mf1>

24 - Exile -Nov.23

Amúgy te nem ismered a www.feliratok.hu-t?<#wow2>
De én hanyatt fogom magam vágni, ha T-Baget olyan könnyen kihozzák a sittrõl, mint Mahone Bellicket. Pedig tartok tõle, hogy ez lesz. Azért lássuk be, ez valóban nem lenne élethû. Egy ferdehajlamú pszichopata többszörös gyilkos, csak egyet csettintünk, és kint van. Na neeee!!!<#falbav>
leoon
Hát nem tom az a valaki honnan szedte ezt a böszmeséget! A lábával még semmi sem történt vagy csak nem láttuk! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Lehet, hogy inkább Bellick-nek kell, majd új láb! 😄 Ááá, nem hiszem, hogy T-bag a cégnek dolgozna. Vagy, úgy értetted, hogy majd a cégnek fog dolgozni, mert az lehet, bármi megtörténhet!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

bocsi! tényleg a 2x21-et keresem, csak közben összekombináltam a LOST-al <#circling>

szal... köszi!

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

<#merges2>
hát asszem nekem sem kellett volna megnéznem...^^"

😊)
Írtam h nagy spoiler... tényleg az úgy hogy csak az nézze meg akit nem zavar az ilyesmi 😊

zoviet
ejjjj, ezt nem kellett volna meglesnem..... 😊

VinylToy
Ha viszont a 02x21-hez kellene felirat az ittvan

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
aha, sõt most csinálják a 04x12-höz! keresgélj tovább!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

van már felirat a 03x21 hez? mert nem nagyon találtam 😞<#confused>

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

UHÚHHHHH!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez nem éppen a bíróság épületének néz ki.

http://prisonbreakcity.com/gallery/albums/epi/222/normal_22203.jpg

Nagy spoiler az utolsó részbõl... nagyon érdekes...
Megnézni csak saját felelõsségre 😊

Seth
vagy 20 másik film hasonló jelenetérõl ^^ Úgy mondtad mintha csak pb-ben lett volna ilyen

PSN ID.: Beegabor

zolee90
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20070329gyarfas.html
Interjú Gyárfás Tamással. Csak egy érdekes szemelvény:
"- És igaza van?
- Nem tudom. Én azt vallom, hogy az utolsó percig küzdeni kell. Láttam egy amerikai filmben, hogy viszik kivégezni a fõszereplõt, amikor telefonál a kormányzó, hogy álljanak meg, megváltozott az ítélet."
Kövezzetek meg, ha nem a Prison Break-re gondolt 😄

Én talán Tweenert is meghagytam volna. Másodjára már nem köpte be a többieket. És fiatal volt még a halálhoz.<#sir>
Hogyhogy másik keze?
lele
T-Bagnek csak a másik keze sérült nem? a Lába még megvan 😄 ugye? mert itt valaki azt irta hogy kell neki mûláb is...(lejjebb sokkal lejjjebbbb)
mellesleg az én tippem az elõzetes alapján az hoogy T-bag a cégnek dolgozik...beszél azzal akopasz emberkével szal kiaszabaditják és szabadon lelép... a pénz az pedig tuti hogy elúszik 😄 Szkófiiild csaját meg valszeg felmentik

leoon
Amúgy T-bag-tõl eltérve, sztem az Abruzzinak nem kellett volna meghalnia. Jó volt a szereplése valamint vagány is volt! <#gun> Nah szóval jó volt...Inkább halt volna meg T-bag helyette!<#eplus2> Na, de azért õ sem olyan rossz szereplõ!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

leoon
Jaja, lehet...

Atisz
A fegyházban töltött rutin azért bejátszik gondolom...<#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

leoon
Jó, oké annyira télleg nem, csak 1 kicsit elfogult vagyok azóta! 1 kritikus szemével nézem t-bag-et! <#nevetes1><#nevetes1>

Atisz
Ha nem is annyira jó 24 mint PB, nálam a listán a 2. helyen van. (mondjuk én csak az 1. és 2. évfolyamot láttam)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Na, az például tényleg csoda. De a többiek nem annyira. Talán még a doki, aki visszavarta a kezét.

Bár egy kicsit én is kezdem õt Ash-hez hasonlítani a Gonosz halottak 2-ben.<#wow2><#vigyor0>
leoon
Semmi csodaemberek de pl: a faszi akinek volt 1 kilánya és beadta nekik, hogy katona volt... Gondolom vágjátok! nem? Nah azt is, hogy a fenébe ölte meg, úgy, hogy ráadásul a faszi 1 vasalóval támadt rá!!!!!

De amúgy kik azok például, akiket annyira csoda, hogy kinyírt?
leoon
Ez így van pont ahogyan mondod!

Gerbill
Azért T-baget írta, mert elõtte merült fel, hogy T-bag egy csomó olyan embert tett el láb alól, akit még két ép kézzel is csoda lett volna, ha kinyirná õket, nemhogy egyel

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

II Rocky II
bocsi,hogy más helyett válaszoltam.Csak láttam kérdezel és gondoltam válaszolok leoon helyett.De a mostani kérdésedre nemtom a választ,gondolom õneki csak ugy eszébe jutott,poénból vagy komolyan?!

24 - Exile -Nov.23

De hogyhogy éppen T-Baget írtad, aki ellátná a baját?
II Rocky II
Banks?!<#nevetes1>õ a 2.évad 14.része körül volt látható mikor Bellick börtönbe került és Banksnak kellett a kajánál a sütit odaadnia mire Bellick nekiment és aztán jól megruháázták Bellt....(sztem már vágod, hogy kiis Banks.-nagydarabb színes egyéniség)

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
jamaicának látom már megis van az ajándéka amit a fórumpostás kézbesitett.:1 hét nyaralás akárhol.((5 büntetõpont (reklám,off,csalás--)<#boxer>

24 - Exile -Nov.23

Az ki is?
scorpeeon
"REFERRAL ID: 90293701 ez legyen mindenképp!!!másképp nem mükszik"

Mekkora geci vagy! Máshogy nem mükszik, mi? Gondolom ezzel utalsz magadra h gyûljön a kredited! Na GTFO de qrvagyorsan! <#gun>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

espio
Nekezd már te is... Három ilyen mailt is kaptam... Te is csaló vagy... Ezzel csak adatbázist gyûjtenek az emberekrõl. Megéri kockáztatni?

Talán a vége nincs megírva még...

buldozer99
Én tuti hogy megveszem😊

Forca Barca

buldozer99
<#banplz><#lama><#kocsog>

Forca Barca

ForzaInter
BAZZ EZ EGY ÁTBASZÁS, NE HIDD MÁR EL, ÉS LEHETÕLEG NE ITT REKLÁMOZD!<#banplz><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#levele>

Yo, Bitch!

espio
Egyébként ha kijön az elsõ évad DVDRiPPElten akkor ti képesek lennétek újra leszedni jobb minõségben? Vagy megveszitek szeptemberben?

Talán a vége nincs megírva még...

leoon
Még lehet azt is megéljük, hogy T-Bag visszatér a Fox River-be és Banks-nek is jól ellátja a baját!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

leoon
Acél kéz??? Minek az neki??? Így is mindenkit meg tud verni, ölni stb...<#boxer> Sztem, ezeket a dolgokat jobban is átgondolhatták volna! De mind1. Egy ekkora ember mint T-bag még sztem 2 két épp kézzel sem tudna olyanokat kicsinálni mint akiket kicsinált!

Amúgy T-Baget illetõen itt az elképzelésem a 3. évadra:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kezét sajnos amputálni kell. De egy ügynök kihozza õt a sittrõl, és felajánlja, hogy dolgozzon a Cégnek. Kap két acélkezet, amikkel fájdalmasakat lehet csapni, valamint betanítják neki a kannibalizmust, és a csáknoriszos pörgõrugást. Megbízatásaira mindig elkíséri egy másik ügynök, aki az ajtónyitást, és a lövésleadásokat végzi helyette. (Meg a kézimunkát és hasonlóakat.) <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Azt azért remélem, nem az lesz, hogy az alkardöfést csak egy kis karcolásnak állítják be, és aztán jobb, mint újkorában.
buldozer99
jaja😄DD

Forca Barca

T-bag-nek már lassan nem marad ép végtagja 😄

Shaman
egyénként a befejezés egyszerü és hatásos lesz.
Scofield felébred a kocsmában,hogy csak álmodta az egészet :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
látom van benne Heroes,24 stb beütés :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Rockynhooo
Szerintem Abruzzinak igazából az iker tesóját nyírták ki.. és mot visszatért... és lelövöldöz mkit.... sztem ez a legvalószínûbb.. ebben a helyzetben mást nem tok elépzelni <#idiota><#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

leoon
És a találgatások el is indultak...<#nevetes1>Ilyen erõs mezõnyben már tippelni sem merek!<#nemtudom>

fsgh
a következõ rész lesz az utolsó?😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!