Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
szal... köszi!
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
hát asszem nekem sem kellett volna megnéznem...^^"
Írtam h nagy spoiler... tényleg az úgy hogy csak az nézze meg akit nem zavar az ilyesmi 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy spoiler az utolsó részbõl... nagyon érdekes...
Megnézni csak saját felelõsségre 😊
PSN ID.: Beegabor
Interjú Gyárfás Tamással. Csak egy érdekes szemelvény:
"- És igaza van?
- Nem tudom. Én azt vallom, hogy az utolsó percig küzdeni kell. Láttam egy amerikai filmben, hogy viszik kivégezni a fõszereplõt, amikor telefonál a kormányzó, hogy álljanak meg, megváltozott az ítélet."
Kövezzetek meg, ha nem a Prison Break-re gondolt 😄
mellesleg az én tippem az elõzetes alapján az hoogy T-bag a cégnek dolgozik...beszél azzal akopasz emberkével szal kiaszabaditják és szabadon lelép... a pénz az pedig tuti hogy elúszik 😄 Szkófiiild csaját meg valszeg felmentik
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bár egy kicsit én is kezdem õt Ash-hez hasonlítani a Gonosz halottak 2-ben.<#wow2>#wow2><#vigyor0>#vigyor0>
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Mekkora geci vagy! Máshogy nem mükszik, mi? Gondolom ezzel utalsz magadra h gyûljön a kredited! Na GTFO de qrvagyorsan! <#gun>#gun>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Talán a vége nincs megírva még...
Yo, Bitch!
Talán a vége nincs megírva még...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scofield felébred a kocsmában,hogy csak álmodta az egészet :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"