Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Bocs, de ez elég gagyi folytatás lenne. Bár szerintem már minden folytatás gyenge volna. Kivve talán, ha minden szereplõt jót rosszat a fal elé állítanának és gépfegyverrel megsoroznák õket.<#eplus2><#violent><#gun><#beka2>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

szerintem nem fox river hanem sona lesz belõle

BUDA > miskolc.

Nah énis megnéztem, izgi lesz, kár hogy már csak 1 rész lesz, de sztem ezlesz a 22. vége:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szval az lesz az évad befejzése, hogy ugye be kerül bellick, és t-bag a börtönbe, májkül odaadja a pénzt mahonénak, vhogy májkült vissza viszik a börtönbe, és ezzel lesz vége, hogy ottfog álni a fox river kapujába. a 3. évad meg sztem azzal fogja kezdeni, hogy vki megmenti scofieldot, talán az a szõke csaj akirõl meséltek hogy 3. évad ba benne lesz, oyasmi mint scofield.... vagy ha nem, akkor 3 résznél tovább ugysem lesz benn a börtönbe, mert akkor már ucnsivá válna!

Atisz
Hmm azért ez elég otromba stílus, moderáld magad légyszíves.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nesster
Hát remélem lelövi Linc-et. Az lenne fordulat nem az hogy a ,,rossz megbünhõdik, a jó pedig elnyeri méltó jutalámát,, stb stb...

Flamer
hátha teis idejöttél már este 8 elõtt feliratért kuncsorogni akkor nekedis. és tudod mit? nem vonok vissza semmit. ostoba csira vagy. pusztujjon a nyakad.
és továbbra is fennáll: #9686
és ha nem teccik akkor mehecc ahova gondolod<#kuss>

http://loal.atw.hu

Rockynhooo
Áldjuk Viktor piktort 😄😄😄😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hát szerintem most te kaptad fel a vizet, meg ezzel a "bazzeg" meg hasonló dolgokkal a te hozzászólásod is kevésbé kultúrált lett, de mind1. Abban mondjuk igazad van, hogy nem kellene rögtön lekapni vki fejét ha a feliratról érdeklõdik, de ennyi idõ után már mindenki megtanulhatta volna, hogy legkorábban este van felirat a szökéshez, vagy inkább másnap reggel, és még ez is nagyon szép teljesítmény. Szóval szerintem az lenne a legjobb ha nem lenne ebbõl megin vita, meg nem írogatnánk egymásnak h bazzeg, meg hasonlók. Köszi

leoon
????

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

leoon
nem tom kinek írtad, hogy idejön délben és kell neki a felirat, ha nem nekem, akkor bocs. De még véletlenül sem délben voltam itt bazzzeg valamint, nem tom mit kell felkapni a vizet!!! Mi van még kérdezni sem lehet?! Amúgy tudomásul vettem és nem értetlenkedtem itt. Még jó, hogy vannak itt értelmes emberek akik kultúráltan tudnak válaszolni! Amúgy ez itt nem fórum...<#gun><#violent><#boxer>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

BlackShadow
T-Bag bácsi szerepelni fog a Hitman filmben 😄
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20687

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Atisz
A szerepe szerint értettem. A Rejtélyek Városában is negatív figura volt, de a végére "megjavult". Remélem itt is hasonló lesz a helyzet...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

InfectedMann
Érdekes rész volt. Nagyon tetszett ahogy Michael odaszögezte T-Baget 😄 Megérdemelte a kis köcsög.
Kiváncsi vagyok mit fog csinálni most Scofield meg Mahone, és van egy olyan érzésem, hogy a végén azért nem mutatták, hogy Kim lelövi Linc -et mert nem Kim lövi le Linc -et hanem Mahone lövi le Kimit 😄
Legalábbis szerintem.
Erre a T-Bag -es dologra kiv leszek. Meg, hogy mi lesz Bellick -el meg Sucre -val.
Csak be ne csavarodjak a köv. részig 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Nekem a promo végén az a lövés olyan furcsa. Lehet, hogy nem is Kimi lövi le Link-et hanem mondjuk Mahone lövi le Kim-et? Szerintem az is elképzelhetõ. Csak akkor meg ott a kérdõjel, hogy hogy kerül Michael börtönbe... Kíváncsi vagyok rá 😊

Engem a színész kicsit Christopher Walkenre emlékeztet a gonosz szerepeiben. Bár ezt alapból adja a néminemû külsõ hasonlóság.
Atisz
Nem bánnám, mert roppant visszataszító figura.

a 22. rész promo-jából mintha ugy vettem volna észre , hogy egy FBI ügynök kiviszi majd T-Bag-et a börtönbõl!!! ez smot igaz ??? vagy ki nézte a promot lefordítaná mit is jelentett amit a két muksó beszélt ?

Pardon. Kétszer ment.
Talán lehetnél kicsit bõvebb.
Talán lehetnél kicsit bõvebb.
Rockynhooo
elég szar eza 2.évad, az elsõhöz képest :S:S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nem csak sorozatgyilkos, hanem ferdehajlamú is, mint mindig. Miután leszúrta Michaelt, megcsinálta volna vele azt, amit a sitten nem sikerült az elsõ évad elején. (És gondolom, lelke mélyén azóta is vágyott rá.)<#zavart1>
Mahone lehet, hogy megmurdél a következõ részben. Esetleg õ lesz az, aki látszólag halott.
Atisz
T-Bag egy sorozatgyilkos. Én Sucrét sajnáltam, bár neki egy ideje már kilátásban volt egy kis tockos, mert õ eddig mindent megúszott nagyobb balhé nélkül.

R0sc0
ohh köszi!

Zsír! Még jó h tok angolul!<#mf2>
Flamer
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#ejnye1>

fifi
innen

húú, de nem bírom az ilyet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

barnie1990
Ja,ez elég nagy lámaság.Én azt is megérteném,ha egy hetet kéne várni,nekem pl.nem lenne se idõm,se kedvem elcseszni órákat azzal,hogy a lámáknak örömet okozzak.Ez van,fösvény vagyok.<#mf2>

Zene nélkül mit érek én?

Flamer
birom bazzeg mikor délbe idejönnek hogy õk nekik kell felirat a részhez.. mintha viktorpiko fojton ráérne bazz és mintha nem lenne saját élete és csak a szökést fordítaná éjjel nappal.. agag. :Ccc

leoon
Kössz!

desigo
sehonnan mert nincs még kész
sicc

Sehonnan. Várj amíg elkészül, és felkerül a www.feliratok.hu-ra.
leoon
2. évad 21. részéhez feliratot honnan tudok szedni (magyar feliratot)

Ez az oda tûzés elég brutális volt. T-Baget még sajnáltam is egy kicsit, de bizonyos szinten megérdemelte. Szerintem a két testvért kapják majd el a következõ részben.
Herr Lehrer
valaki adhatna egy normális linket ahonnan le is lehet tölteni az angol feliratot mert ait alattam belinkeltek onnan nem tudom

Your suffers will be legendary even in hell!

A jelek arra engednek következtetni, hogy T-Bag lesz az egyik, aki börtönbe kerül. Az is lehet, hogy õ nem lesz állandó szereplõ a 3.évadban.

2x22
Mintha úgy hallottam volna, hogy Kellerman tanúvallomása sajna a visszájára fog elsülni.

nevezd at srt.re !!!
leoon
a 2.-hoz kellene

Atisz
Lol...én egybõl tudtam hogy leszögezte, csak azt nem tudtam melyik pontot. Én a vállat választottam volna. Persze úgy azért esélyes az elvérzés...

R0sc0
ez meg hoghy van?? nem vágom hogy tudom megnzni mert html fájbna van

Én amúgy elõször azt hittem, hogy Michael kasztrálta.<#ravasz1>
3.-hoz😄

Nem tudom, azért egy ilyen leszögezõ döfés okozhat olyan mértékû maradandó károsodást, hogy jó, ha a recskázást normálisan tudja végezni.
desigo
Az elsõ vagy a második évadhoz?
De nehogy rosszul válaszolj mert azért örökban jár😊
leoon
hali, 21. részhez magyar feliratot honnan tudok leszedni?

Atisz
Bocs a duplapost-ért, ha lehet a moderátor törölje a #9665-öst. Kösz.

Atisz
Mert át lett szúrva a keze??? Az azért nem olyan vészes... Mindenesetre elég vicces volt amikor a gumikézzel próbálta kihúzni a kést<#buck>)

Sztem sem fog meghalni egyik sem a testvérek közül. Az olyan lenne mint egy új 24 évfolyam Kiefer Sutherland nélkül <#vigyor3>