23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Larvin #12338 jah így oldják majd meg Kellerman dolgát is egyszercsak azt látjuk, hogy bemegy egy boltba és, hogy hogy úszta meg az már a képzeletünkre van bízva :P
#12328: ezek nem a Harwardról jöttek, mit vársz tőlük? :D -
#12337 sorry a hibáért :D
szval: az évad végén még ott feküdt vérző testel! -
#12336 mindenkinek jobban tetszett ez a rész mint az előző ? :D
elég nagy kivétel vok akkor :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy Sucre csak ennyi ? az évad végén még ott feküdt vérő nem testel , most meg csak úgy feltűnik egy boltba?! vagy nekem maradt ki nagyon vmi ? XD -
nagykovi #12335 Ittak is közben, nah de ilyen kis dolgokon ne vitatkozzunk :)
Jó rész volt nagyon, ez a lényeg, és a köv-t meg már nagyon várom:D -
#12334 hát tudod én előbb iszom minthogy megfüröggyek :D
#12331: nem. és kössé bele. htx -
Dave0092 #12333 a bőrnek szöksége van vizre, én nem birok ki 1 napot fürdés nélkül, de azok havonta ha fürdenek.... -
nagykovi #12332 Ha hetekig (vagy akár hónapokig) nem érné a bőröd az esőn kívül más lehet h te is pancsikolnál a vízben... -
#12331 Te ismered a magyarból az "ly" betűt?! -
#12330 yódeazért volt benne élethű dolog.. szóval.. ez sokkal reaálisabb film bármi más.. és az emberek mért ijen hüjék?:D nekem az első gondolatom azvolt hogy viszem a kannát :D erre nézem ezek a marhák micsináltak.. :D -
#12329 ez film :DD -
#12328 namegis néztem, zorall volt. :D
bár..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
én nem értem mért ennyire hüjék az emberek.. ahejett hogy tálakkal meg vödrökkel meg mindennel gyüjtenék be a vizet, ahejezz inkább pancsikolnak mint az 5évesek..
előbbutobb megszűnik a nyomás és elfogy a víz.. mértnem gyűjtik be.. hüjék..
-
#12327 pedig kénytelen, mert akkor mi lesz T-Baggel? :) -
#12326 valóban van feliart ehhez is...tenksz.. -
#12325 mijen verziod van rákegye ki a bexxx.. :!!:C
caph verzióhoz is van már felirat.. nézdmeg hátha azod van és akkor azzal má yólesz. -
#12324 rendes nem csuszos felirat mikor lessz? -
Larvin #12323 nem hiszem hogy Sco mégegyszer elköveti ugyanazt a hibát -
#12322 ne spoilerezz pls...még nem láttam szal ne mond el.ha teszed akkor csak taggal:) -
#12321 tuti megint összejön egy kisebb csapa, mire megszöknek
lehet, hogy t-baget kinyírják de helyette ott lesz a másik feka, aki feldöntötte a vizeshordót, na az is kb. hasonlóan őrült, csak nem annyira psziho. -
#12320 Szerintem nagyon frankó rész volt! Most már a nagyfőnök is remélem úgymond "észhez tér"! Következő résztől meg már ideje lenne tervezni magát a szökést! :) -
#12319 :) nálam pont fordítva, inkább az 1. rész tetszett jobban, a mostani annyira nem fogott meg!
Quantumlep: Csak szóltam h van magyar felirat, és raktam egy linket ,hogy honnan van! -
Quantumleap #12318 Szerintem az passzentos, ha Michael mostantól tegezi Bellicket. -
Quantumleap #12317 Hogy elsiklottál felette. -
#12316 Ez a felirat kicsit összecsapott, de alapvetően respekt viktor barátunknak :) -
#12315 Faintos rész volt.
Kezdenek belejönni. Régi jó PB hangulat. -
#12314 hirozzban nem volt semmi baj.
de pb talán azért csuszik mer a felirat a xor verzióhoz van, lehet nektek meg a caph verzió.. -
#12313 nem egy sokatmondó rész? Szerintem qrva jó rész volt, az első részhez képest szvsz messze jobb volt. Ismét jön a PB feeling :) -
#12312 azért többet értettem felirattal mint nélküle :) -
#12311 utána helyreáll csak kb 3-4 percig szar -
#12310 mi olyan vicces ezen ? -
#12309 nekem is csúszik, de nem baj megnéztem, élvezhető volt így is ! mellesleg nem egy sokat mondó rész , de azért elment :) -
#12308 na végre már :) -
zsozsizsá #12307 Belenéztem és a felénél csúszik a felirat nem értem meg a heroesban is :S:S -
dieselG #12306 Köszönjük, Victorpictor! ;) -
Quantumleap #12305 #12286 !!! :D -
#12304 http://www.janosekweb.com/hosszupuska/
megjött a felirat :) -
#12303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha bármelyik rab meglátja akkor halott ember(gondolom vmi díj van a fejére tűzve- az a kosaras csávó is mondta hogy mindenki őt keresi) -
#12302 Ok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hülye aki elolvassa :P
Bocs, de nem lehetett kihagyni :D -
#12301 amíg nincs felirat legalább addig spoilerezzünk már ! HTX -
#12300 Whistler mit mondott Michaelnek az elején? I'm a dead man az vlt a vége... -
#12299 off
mert amikor még "csak" 6 mbit volt aláírtam asszem 2 évre és még van belőle 1, közben megemelték 20-ra de a szolgáltatás minősége (eddig kiváló volt) most sajnos sokat romlott. szóval ha lejár a hűség, akkor vagy szolgáltató váltás, de ha az nem is, akkor is tuti kisebb csomag.
on