Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Némiképpen annak is bátrak a készítõi, de nem annyira mint a PB-nek. De ajánlom figyelmedbe. Néhány epizódjában feltûnik Reynolds elnökasszony. 😊
espio
Na ja, de mikor? Szeptemberben talán kezdik el a FOX-on? Én kihasználom az idõt hogy megismerkedjek más sorozatokkal is. Pl. Alias

Talán a vége nincs megírva még...

zoviet
Tudom, hogy lesz, de azt nem várom annyira. Az eredeti történet ma lezárul, a harmadik évad szvsz már nem lesz ugyanaz.

scorpeeon
Csak annyira utolsó, mint az elsõ évad utolsó napja, ugyanis lesz 3. évad 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zoviet
elérkezett az utolsó nap... <#szomoru1>

lele
nekem meg van privit kapsz

Telepítsd fel és keress rá Torrent Harvesterrel. Vagy Emule, BCDC. Nem tudom, hol kerested.
II Rocky II
sajna holnap vége...😞
vki nem tudna nekem segiteni abban hogy megszerezzem a PB.betétdalát?!jólenne már probáltam annyihelyen,de nemtalálom sehol.Lécci segitsetek.

24 - Exile -Nov.23

soo277
holnap e22 királyság<#nyes>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

lele
ott a pont 😄 meg a jobban rosszban😄

Rockynhooo
barátok közt a kiráy<#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bocs ha épp nem aktuális meg kései de:
Quantumleap...szerintem mindneképp kezdd el nézni a 24-et. Jó tudom ez PB-s topik, és nemis esek abba a hibába mint aki már egyszer beleesett, hogy le merte írni, hogy a 24 ezerszer jopbb mint Pb és emiatt le lett hurrogva a nagy PB fanok miatt, de a 24 ezerszer jobb mint PB 😄 Ha mondjuk az elsõ évadokat kell összehasonlítani akkor PB elsõ évad jobb mint 24 ezt elismerem. De összességében a 24 ezerszer jobb sorozat. Szóval kezdd el nézni és majd próbáld meg összeszedni az állad a földrõl:d
Atisz
Nekem meg továbbra is a 15-ös részbõl kéne egy normális verzió, normális felirattal...ha tud vki. Kösz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rockynhooo
oké köszi! király <#eljen><#nyes>

jah és ki is adták mind2-t
igen az 1. és a 2. évadhoz is 1-1 special rész készült😊
leoon
Hát, akkor sztem nem! Gondolom nem véletlen most láttad csak! Vagyis lehet készült ilyen csak még nem adták ki!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Rockynhooo
PLZ vki segítene! az lenne a kérdésem h a Prison Breakhez láttam egy special részt.. ami a kulisszák mögötti dolgokat mutatja be... de az még az elsõ évadhoz kapcsolódik annak is az elejéhez! azóta készül több ilyen rész??

Atisz
Na igen ezek a tények elég monumentális anyagra engednek sejtetni. A gond a sorozatokkal, hogy nagyon limitált anyagi forrásból gazdálkodnak (ami teljesen érthetõ) és ezért ott spórolnak az effektekkel, ahol lehet. Na most ez nem gond egy PB vagy 24, vagy akár Dr. House esetében, de pl. Heroes-nál már szembeötlõ. A Rome-ben ezzel hogy állnak (mert ugye a történelmi is elég pénzcentralizált téma)?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Grove4
OK

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

II Rocky II
ha rám céloztál akkor jol gondolod.amugy csak azértmert kicsit offnak számít.De másik szempontból meg teccik...<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

leoon
Kössz. Így az elmondottak alapján biztos jó film. Majd ha már lesz 1 pár részem akkor elkezdem nézni! De mostmár ne beszéljünk a Roma-ról, mert már van olyan akinek nem tetszik!<#nevetes1>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Grove4
Nagy vonalakban Ceasar--->Ceasar Uralkodása---->Pompeiusszal való harca----->halála------>Octavianus hatalomátvétele------->Antoniusszal való harca---->2.triumvirátus létrejötte etcetera...etcetera.Jah és még két katona Titus Pullo és Lucius Vorenus történetét is elmeséli.Rendkivül korhú és eléggé véres.Sztem jó.😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

II Rocky II
a címrõl nem gondolsz semmire sem????Amugy ezt egy másik topicban kellene megnézned,azért ne follyunk már bele ennyire.PLZ.De ugye nincs gond?

24 - Exile -Nov.23

leoon
Tulajdonképpen mirõl szól a Rome? Én csak itt hallok róla elõször.

Grove4
A Rome-nak vége teljesen.

leoon
Értem, értem!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

II Rocky II
talán nem láttad a lényeget:Scofield sok embernek fog segiteni---itt ilyeen McGcyver beütésre gondoltam...Meg elég fura szereplõk vannak a sorozatban és kilehetett volna találni elég érdekes történetet.Meg amugy a 3.évad lehetett volna pl.10 részes is.Mint leguccso évad.Szal,a lényeg hogy erre gondoltam anno,de mint mondtam mára sõt kicsit anno után már a véleményem megváltozott...

24 - Exile -Nov.23

leoon
Hát nem hinném, hogy csináltak volna egy 3. évadot, azért, hogy a szereplõk mindennapjait bemutassák! Ki lett volna kíváncsi arra, hogy Scofield hazamegy a munkából, ledobja a cipõjét, elintézi Sarah-t, utánna megiszik 1 üveg sört és....<#nevetes1> Én nem lennék erre kíváncs!

II Rocky II
tulajdonképpen idetartozik vmilyen szinten.Mivel arról van szó hogy én a Rómát nézem még a Prison Break szünetel.Amugy meg tutiezekszerint hogy annak nem lessz több évadja???Jah és PB-nél maradva,azt hittem a 2.évad kezdetén hogy a végére mindenki tiszta lessz és a 3. évad arról szól hogy Scofield sok embernek fog segiteni meg a szereplõk mindennapi életérõl szól madj.Nah de msotmár vagyis mára rájöttem,hogy ez egyálltalán nem igy van vagyis lessz,hanem.....................és........<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Grove4
Jah és a 2.Évad tizedik része a sorozat befejezõ része.Most tudtam meg én is.Bocsánat az ide nem tartozó témáért a többiektõl.

II Rocky II
kössz.amugy én mos nekem még csak 3 rész van meg de szépen lassan jövöget a többi és ahogyan jön ugy nézem,mig nem jön a PB 3.évaja amit nagyon várok.<#nemtudom>,hogyfogom kibirni..<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Grove4
Eddig 1évad(12rész)és a 2. évadból 10-rész jött ki.Minden rész közel egy óra,amúgy én is nézem.

II Rocky II
hahóó.igaz nem ide tartozik,de a rómába kezdtem bele én is csak egy kérdésem lenne vele kapcsolatba:hány részes összesen illetve hány évadból áll.

24 - Exile -Nov.23

Atisz
Rowan Atkinson = Mr. Bean. Kár mással próbálkoznia, nekem nem jött be, erõltetett volt. Ami viszont nagyon tetszett: Father Ted (ír sorozat). Hihetetlenül humoros, nem tudom nálunk miért nem adják (elég sok nyelvi poén van benne ezért csak feliratozva lehetne élvezhetõ mondjuk).

Atisz
A Rome-ról már hallottam (jó értelemben), a West-Wing nekem nem jött be.

fifi
nem nézted te még "átéléssel" akkor a Fekete viperát...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

leoon
Ja, T-bag zsarut jáccik benne! LJ-t, meg most, hogy mondjátok télleg szereplet benne!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Az Túszdráma, csak az idóta retekklub szeret saját címeket adni. Egyszer láttam, de akkor még nem néztem a PB-t. LJ a túsz üzletember gyereke, T-Bag ki is? Egy zsaru?
zolee90
Tegnap belenéztem a Túszjátszma (? ez volt a címe?) címû filmbe, és hát T-Bag és LJ is játszott benne 😊

Én majd a 24-be kezdek bele, már amikor megengedhetem magamnak, vizsgára készülés mellett. Még az Alias volt olyan sorozat, amit végignéztem, de annak csak az elsõ két évadja nyerte el annyira tetszésemet, hogy végig kiírjam. Ami mostanában még nagy kedvencem, az A holtsáv, de az inkább epizodikus, a részek között csak olyan mértékû összefüggés van, mint az X-akták esetében.
a.carkey
Azért van hála istennek néha olyan sorozat is, mint a Rome (Róma), a The West Wing (Az elnök emberei), a Band of Brothers (Elit alakulat), vagy a From the Earth to the Moon (A végtelen szerelmesei - Az Apollo program) volt. Egyiket sem sajnálom, hogy megnéztem/nézem, szántam/szánok rá idõt, sõt, több meg is van otthon díszdobozban eredetiben (Róma, Elit alakulat, A végtelen szerelmesei), mert mind zseniális, és ha van egy-egy órája az embernek, akkor elõveszi õket, és megnézi.

A medve nem játék.

Atisz
Hát véleményem szerint nem kell mindenáron sorozatot nézni. Számomra alacsonyabbrendû egy egész estés filmnél. A Prison Break meg a 24 kiemelkedõ, de a többi sajnos számomra csak kín. <#vigyor3>
Ha nagyon unatkozom megnézek 1-1 részt a jobban sikerültek közül még, de olyan rajongást mint az alábbi 2 sorozat, nem váltanak ki.

Fido4life
bekéne újjítani még1 sorozatot..ááhh inkább csak a HEroes és a 24 után

Atisz
Valahogy azért csak túléled, nem? <#nevetes1>

lele
nem sokára...jön az utso...és vele 1ött a hosszu szenvedés a 3ik évadig...

a.carkey
Nem volt ez már korábban? Egyszer ezt már eljátszották, nem?

A medve nem játék.

desigo
Nagyon sok minden lesz belezsúfolva az utolsóba😞
leoon
Kegyetlen az a Lincoln!<#nevetes1> Azt birom a legjobban amikor üt valakit egyrészt a hanghatások miatt, másrészt pedig, hogy soha semmi extrát nem mutat csak üt<#boxer> !!! Valahogy mindig megmosolygok azokon a jeleneteken! <#wink>