23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Larvin #12458 Ez a sebhelyes csajszi remélem megkapja a magáét Linc-től, mert marhára idegesítő, túlságosan nyeregben érzi magát. Tipikus emancipunci. Csak aztán nehogy az legyen a vége, hogy kiderül, hogy ő is rendes csak bábú. Az túl tipikus lenne, ha összejönne Linc-kel. Kíváncsi vagyok mi van azzal a szöszivel akinek a kiscsávóra kellett vigyáznia. -
#12457 Abruzzi nagy arc volt. Sajnálom én is -
#12456 R.I.P. -
#12455 szellemet látok XD kéne egy kép ABruzzi és Kellerman (hátha nem jár büntipont mert leírom a nevét) , mind2jük feje fölé egy glória , plussz vmi felirat h sosem feledünk fijuk xD -
#12454 Cuki a szerkója xD
-
#12453 :| -
#12452 R.I.P. Abruzzi :'(
emlékezzünk meg egy perces gyászszünettel :D -
#12451 azért nehogy szerelmes legyé má bele:DDDDDD -
#12450 Abruzzi... Emlékeinkben mindig élni fox... :D -
#12449 Abruzzi a hőőőős!!! ezt is megéltük... :D -
#12448 dettóóó :D szememben is egy hős :D a kedvencem volt :) ő a PB hőse xD -
#12447 Ahogy mondod, megkönnyeztem a halálát...:DDDDDDd -
#12446 beszt vót, halálát jól megcsinálták legalább:D -
#12445 Jah...
Szememben egy hősként halt meg... :D -
#12444 :DDDDDDDDDDDDdddddd
ő volt az egyik kedvencem őt nagy hiba volt kinyírni... -
#12443 az milyen lenne már...Abruzzit bevinnék a Sonába.szerintem csak lesne mindenki,hogy ez még hogy van életben :D -
#12442 T-Bag-nek van esze:D inkább így mondanám, egyik legjobb a sorozatban nemkéne kinyírni, Abruzzi kéne ide... -
#12441 Sucre is keci tényleg, hogy nem segített Bellicknek felhívni a mamiját... :D
Szerintem Bellick együtt fog szökni Scofielddel, T-Baget meg előbb-utóbb már ki kéne nyírni... :D
Szerintem sem fog embert ölni Scofield, bár ki tudja. Lehet épp a kistáskát fogja taccsra tenni... :D -
#12440 én csak pörgök rajta :D örülök h ezt kapja, megérdemli szvsz :) -
#12439 :DDDDddddddddddd
én is sajnáltam már... :D szerintem az az ember ott fog megrohadni a Sonában,de lehet,hogy még idő előtt meghal
szerintetek Scofield fog ebben az évadban már embert ölni? :) nem hiszem,nem viszi rá a lelkiismerete -
#12438 Bellick tényleg mennyire meg van már alázva, ott sétálgat egy szál alsónadrágban, összeverve, szarosan, én már komolyan mondom megsajnáltam... :D
De milyen cuki kis diszkókirály szerkót kapott... :D -
#12437 én csak röhögök rajta,mert annyira száni ^^ -
#12436 egyedül arra tudok gondolni, hogy valami kövér ellenes törvény van ott, hogy aki némileg jól megélt szabad életében, az leaggyon pár kilót a bent töltött idők alatt :D -
#12435 2. évad végén, mikor szkófild ment kifelé a folyosón, a hangok alapján minimum absolomra gondoltam:) -
Seeley #12434 ugyan, azért nézd meg őket, eléggé megvannak alázva (Bellick :DDD), de valamilyen szinten rendet is tartanak bent, ugye 'boss' alakítja a szabályokat, nem hagyja hogy kitörjön a káosz, meg szerintem azt a rabok sem akarják...amúgy abban igazad van, hogy a s02 végén keményebbnek tünt..de jó ez így. -
#12433 én egyedül azt nem értem hogy:
ez a Sona egyáltalán nem ilyen "hűdeparavérszomjasseggbekukis" hely lett amire számítottam, a Season 2 ending után... Szinte nyugisabb mint a Fox River, majdnem mindenkinek megörizték eddig a méltóságát, nem cseszegették satöbbi.. Ezért számomra érthetetlen, hogy egy olyan cingár alakot, mint Scofield simán kiszolgálnak vizzel, addig egy Bellicket mért aláznak meg minden percben, miért kellett eddig alsógatyába flangálnia ? A fővezér csávó is elmondta hogy senki, senkibe se köthet bele ha probléműjuk van, ott a tyúkláb XD Viszont Bellickre (meg a másik már lelött csávóra) nem nagyon vonatkoztak e szabályok..:S
-
Seeley #12432 én rühellem..oké, Knepper jó színész, én a karakterről beszélek...egy fos, remélem kicsinálják Sona-ban. Remélem Sco öli meg.
Sco és Mahone a legnagyobbak :P -
#12431 t-bag legnagyobb arc egesz sorozatban :D -
Seeley #12430 én sem tudnék időzíteni, kábe egybe rakni se
szerencse hogy perfekt angol vagyok és usákban szoptam az anyatejet meg a sorikat, és ezért nem szorulok ilyesmire.
de télleg nem kéne hálátlannak lenni... -
Seeley #12429 ahh, alig bírom kivárni.... -
Seeley #12428 208 új üzenet, visszanem olvasok :DDD
Lényeg hogy Sco még mindig írtó láv, ügyes volt a robbantással, a chief nem lesz sokáig az ha így folytatja, T-bag egy köcsög, Mahone meg ne legyen már morcis, fogjon össze szép Scoval már. Emberünk is megvan..már 'csak' kiköll menni :DD
thx hogy adtak ruhát Bellikre... -
#12427 htx. :D :DDd -
#12426 egy HG-nek mennyi dolga van ? :)
tom h már ez is flém h megkérdezem :D -
Larvin #12425 ok
én nem vállalom, de szavazni fogok -
#12424 igazából a HG önmagában semmi sem ér:a flamekeltőket és a flamelőket meg kell büntetni.ha egy lezárult flamesorozatot törölsz,attól nem lesz jobb senkinek sem.úgy van értelme a dolognak,ha esetleg van olyan szerencséd,hogy elkapsz egy olyan hsz-t,ami flamekeltő,és olyankor elfojthatod csírájában a flamet.inkább össze kellene itt haverkodni egy modival,aki néha-néha ránéz a topikra(bár ha szól valamelyikünk is a moditopikban,hogy kéretik jutalmazni xy-t,akkor úgyis megteszik) -
#12423 én aztán nem kívánom senkinek a házigazdaságot,elég csak benézni a fifa topikba,és úgy olvassátok,hogy a javát már töröltem...
nagy az isten állatkertje sajnos :\ -
#12422 A nem olvasom az nem írok akart lenni:D
Na jól bemutatkoztam vazze:D
Szóval minden órába benézek van-e valami új fejlemény de ez a flame áradat engem is idegesít és kiszűrném gyorsan a flamelőket. -
#12421 na akkor oké amit irtam??????? pls válaszoljon még vki:D akkor irom össze a jelentkezőket.:) -
#12420 Én szívesen leszek!
Nézeem általában óránként az oldalt attól hogy nem olvasom és kiszűrném az ilyen flameket. -
#12419 BSZ! :)