Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Victorpictor írta, hogy nyolcig dolgozik, ma ne számítsunk feliratra. Holnap lesz, és elõször nem is a feliratok.hu-ra fog felkerülni, hanem egy www.gyorsfelirat.hu nevû helyre.
remélem már ezerrel a feliraton dolgozol 😛 Ha még éjfélig vagy kicsivel utána lesz felirat akkor meghajolok elõtted 😄
Elõször gondoltam megnézem angol felirattal, de annyira nem vagyok biztos sajna az angol tudásomban!
De ahogy olvasom itt a nem spoileres hszeket jó az utsó rész és valszeg a 3. évad is talán jó lesz... 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
csak étnézik, de megvannak a föbb szálak pontok hogy mi hogy lesz a 3. évadban...."
ó, az csak nagyon nagy vonalakban - pár szóban. lesz ez meg ez, majd ez és a végén pedig ez. az, hogy a részekben pontosan mi is fog történni, hogy hogy ankezdõdik meg mi lesz pontosan a részekben, az csak a napi munka folyamán eerül ki.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
már kész a történet...
csak étnézik, de megvannak a föbb szálak pontok hogy mi hogy lesz a 3. évadban....
ilyeneket nem érdemes olvasni, hiszen még el sem kezdték írni. majd júniusban.
elég gyorsan jön le...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olvastam, hogy a harmadik évad elsõ része ugy kezdödik hogy egy föszereplö mexikoban börtönben ül...
ha ez biztos és michael az akkor elkerül inennen, bár szerintem mutatják, hogy mi folyik a sonában...
amugy mikorra várhato a harmadik évad, van rá eszély ohgy elkezdik augusztus végén ?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Hát ez durva, kegyetlen vége lett...
Régeben valaki irta hogy harmadik évad elejében michel mexicoban börtönben nyaral majd, ez szerintem megnyugtato, mert ahoz tull kell élnie ezt a haláltábort.
Most mrá tudjuk mi az a sona...
kegyetlen egy hely, meg az a kopasz ember is, 21. századi hitler vagy még kegyetlenebb talán...
anyira örültem mikor meglátam sarat a hajon, és tesék utána meg minden elveszik egy csapásra...
most hogy michael felbérelte a mafiát az is jo volt, meg hogy kokaint tetek mahone hajojába, t-bag és belick is börtönbe,
de msot meg sara eltünt linc egyedül szabadon testvér nélkül...
sucre-val kitudja mivan/lett/lessz maricruz rol semmi hir...
és michael meg haláltáborban...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
http://loal.atw.hu
Mert ha majd megnéztem a 22.részt (holnap) megpróbálnék összedobni valamit...csak valami elképzelést adhatnátok (pl. ilyen stílus mint a mostani, vagy más...) , de nem muszáj! <#vigyor3>#vigyor3>
Legjobb sorozat, már alig várom a HUN feliratot !!! <#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
éppen ez a lényege, nem? szerintem ott voltak a legállattabb befejezések, iszonyat durva kliffek. nagyon jól csinálják ezt.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Spread De Love!
a pb esetében értelek, de szerintem mindent lezártak, amit kellett. a linc-szálat ígérték. ha csak a vége érdekel, elmondhattam volna, hogy az elsõ évad végén megszöknek, a második évad végén vagy megszöknek vagy elkapják õket (vagy-vagy. ehhez nem kell nézni a sorit, csak megnézni, hogy mi a pálya az évad végén😊 és a harmadik évad végén pedig
Spread De Love!
szerinted a heroes nem fog baz* nagy cliffhangerrel véget érni? (én mondjuk a heroest nem várom, mert hidegen hagy😊 szerintem a cliffhanger a legjobb az egész sorozatbozniszben.
Nem várom a 3. évadot sem... 😞
Akkor most az lesz hogy T-Bag Bellicks Michael és Mahone is mennek a Sonába? 😄 A poén hogy mindegyik utálja a másik 3-at 😄 tényleg, C-note-al mivan? õ szabad lett ozt happy end? A poén hogy a rész közepe fele mindenkinek éppen kurvanagy heppiend volt kilátásba, és a végére mindenki csúnyán rábaszott 😄
Your suffers will be legendary even in hell!
Szerintem a bannerben T-Bagen, Sucren, Michaelen, és Lincen kívül legyen benne Mahone és Bellick is, ha máshol nem, alattuk.
de sztem kinti részre ment ki..ahol bunyo van,,,
De a vegen mi volt az ajto mogott, amikor ugy elfeheredett minden?? Misi kimegy a fable arenajaba harcolni vagy mi? Mert ilyen tombolast is lehetett hallani