23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#12538 ...ja -
#12537 nagyon unatkozol? -
#12536 NA megnéztem a 3. részt zsír volt.
Bár nem értek sok mindent.
pl
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy minek nézitek meg a spoiler részt, ha tudjátok hogy nincs még 3. rész?:D -
#12535 nem hiszem,mondom,eddig egész jól bírja :) (legalábbis szellemileg) -
#12534 Jaja most mondta hogy akit el akar bruce báttyó küldeni azt most küldje el.:D
Hajrá Mahone csak keményen.
Btw Mahone szerintetek megzakkan?
Mert ugye nincs dilibogyója:D -
#12533 Mahone szerepel az Armageddonban
most az rtlen:) -
#12532 szerintem is te lennél a legalkalmasabb.te több topikban is hg vagy,van már tapasztalatod a dolgokról,és te egyébként is sokszor itt vagy -
Seeley #12531 jah, és sztem megint nem látom kedden, egész nap otthon sem leszek :SSS addig bese szoktam ide nézni :DDDD -
#12530 tényleg nem kéne házigazda,ha winnie itt lenne.de őszintén megvallva,én már rég láttam itt(vagy csak én vagyok vak?) -
#12529 A szavazásra gondolsz vagy a pb-re?:D
De viccet félretéve én is naon várom hogy mi lesz a folytatás. -
#12528 na emberek ne vitázzunk má' :) holnap újabb izgi rész... :) -
#12527 ok decsakazértis.:D -
#12526 vegyél vissza egy kicsit, lehet írtad nem figyeltem de hülye még nem vagyok.nemkell eza óvodás viselkedés... asszem te is néztél el már vmit... és nem támadt rád senki ilyen hangnemben... -
#12525 te hülye vagy????? azzal kezdtem hogy aki akar az szoljon és akkor aa végén szavazás lessz a jelentkezőkre.ennyi.olvass gondolkodj aztán szövegelj. -
Seeley #12524 Jah, neki happy enddel zárult a sztori... -
#12523 Mindenki induljon és mindenki szavazzon magára :)
egyébként meg kérdezzük meg Scot... -
#12522 na várj... egy dolog a vicc, meg megint más a moderálás. ;)
(amúgy meg egy házigizdát bármikor le lehet váltani) -
#12521 amugy szavazás egyszerűbb lenne... -
#12520 megmár mondtam sztem felesges ide házigazda... -
#12519 Már megbocsáss de honnan veszed hogy én mennyire lennék alkalmas?
Azért mert nem írogatok be gyakran?
Vagy ezt miből szürted le? -
#12518 na persze és csak a Kellermanozás menne egész nap
sőőőt a bannerban is csak ő lenne :))))))))) -
#12517 hát eddig te lennél rá a legalkalmasabb... -
#12516 én is jelentkezem - bár úgy is le leszek hurrogva :) -
#12515 Én má itt vok több mint egy éve.
Regisztráció időpontja: 2005. 07. 11. -
#12514 csak az lehet hg aki már 1 éve regelt sg-re...
amugy felesleges házigazada mivel winnie modi tv/sorozatok részlegbe és ő hakell berakja bannert és kitörli hsz-et és figyeli is topikot... -
#12513 meg én is :D lol...design,progabe,qautem...(sry nemtom a neved)..meg akik itt vannak vártam még mást is hogy szol mind1...na gyerekek akkor most aki akar megkövez.holnap este 21:00 ig aki pályázik a házigazdaásgra az irja be ide akkor 3 személy már van.aki akar az szoljon.holnap 21:00kor szavazást csinálok ami kilessz téve a bannerba(a linkje) és pl 5 nap idő lesssz rá.(vagy mondjatok időt menyni időt adjunk a szavazásra.) -
#12512 leszek az ellenfeled :D -
#12511 na most akkor mi lesz ezzel a házigazda dologgal?
Mert úgy látom eddig rajtam kívül más nem vállalkozott más a feladatra így pedig szavazni se lehet:D -
#12510 sztem a karektert szidja, nem azt aki kitalálta, a konkrét személyével volt neki baja szvsz! -
karajjj #12509 pedig szerintem jó karakter volt... -
#12508 ugye azt azért tudod,hogy most ezzel az írókat szidod?mert ezt olvasva kb az jön le,hogy ez szerinted egy dokumentumfilm :\ -
#12507 Irritáló volt és buta mint a föld.. A cselekvései irritáltak.. Akkora orbitális marhaságokat művelt, hogy rossz volt nézni :| -
#12506 kicsinálta? megölték? jáj :C -
Quantumleap #12505 Mármint milyen szempontból irritált? Hogy fel akarta nyomni Michaelt? -
#12504 Én e... -
#12503 Engem irritált, örülök hogy nincs. -
#12502 levan az zárva, hiába emeled ki a nevét... -
#12501 kicsinálta a bannert? -
Quantumleap #12500 A színész mondta, hogy nem lesz többet. És nem is kell. Szerintem erőltetett hülyeség lenne visszahozni. -
Dave0092 #12499 pedig de... asszem kapott uj papirokat, és uj életet kezd