Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor, hogy tiszta legyen:

Victorpictor írta, hogy nyolcig dolgozik, ma ne számítsunk feliratra. Holnap lesz, és elõször nem is a feliratok.hu-ra fog felkerülni, hanem egy www.gyorsfelirat.hu nevû helyre.
InfectedMann
go victor go!
remélem már ezerrel a feliraton dolgozol 😛 Ha még éjfélig vagy kicsivel utána lesz felirat akkor meghajolok elõtted 😄
Elõször gondoltam megnézem angol felirattal, de annyira nem vagyok biztos sajna az angol tudásomban!
De ahogy olvasom itt a nem spoileres hszeket jó az utsó rész és valszeg a 3. évad is talán jó lesz... 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

"már kész a történet...
csak étnézik, de megvannak a föbb szálak pontok hogy mi hogy lesz a 3. évadban...."

ó, az csak nagyon nagy vonalakban - pár szóban. lesz ez meg ez, majd ez és a végén pedig ez. az, hogy a részekben pontosan mi is fog történni, hogy hogy ankezdõdik meg mi lesz pontosan a részekben, az csak a napi munka folyamán eerül ki.
Hali emberek! Valami olyamit mond a csávó a végén annak a kopasznak az orvos társa hogy michael tuti hogy megfog szökni mert benne van a vérében! És a kopasz direkt vitette oda mert sztem számít rá hogy szökni fog. Lehet hogy van valaki bent a börtönbe aki fontos lehet a "cég"számára. vagy nem....

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Õ maga írta, amit írtam. Nem kisujjból szoptam.<#ejnye1>
kill3r21
sztem bizhatunk victorban de majd kiderül 😄😄 sztem ö is megnézi a rész oda meg vissza is 😄
dehis...
már kész a történet...
csak étnézik, de megvannak a föbb szálak pontok hogy mi hogy lesz a 3. évadban....

"Olvastam, hogy a harmadik évad elsõ része ugy kezdödik "

ilyeneket nem érdemes olvasni, hiszen még el sem kezdték írni. majd júniusban.
itt egy link, már akinek kell: http://rapid-download.info/download.php?file=a858b6de623dec41098842474410e461
elég gyorsan jön le...

Spoilerezni kéne! Nem sokan látták még, különösen azok, akik mindig megvárják a magyar feliratot!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mibõl gondolod, hogy az említett börtön és Sona két külön hely? Szerintem ez haláltábor és börtön egyben.

gabo91
Hát ha jolgondolom ez a sona valami haláltábor szerüség lehet.
Olvastam, hogy a harmadik évad elsõ része ugy kezdödik hogy egy föszereplö mexikoban börtönben ül...
ha ez biztos és michael az akkor elkerül inennen, bár szerintem mutatják, hogy mi folyik a sonában...
amugy mikorra várhato a harmadik évad, van rá eszély ohgy elkezdik augusztus végén ?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
sziasztok
Hát ez durva, kegyetlen vége lett...
Régeben valaki irta hogy harmadik évad elejében michel mexicoban börtönben nyaral majd, ez szerintem megnyugtato, mert ahoz tull kell élnie ezt a haláltábort.
Most mrá tudjuk mi az a sona...
kegyetlen egy hely, meg az a kopasz ember is, 21. századi hitler vagy még kegyetlenebb talán...
anyira örültem mikor meglátam sarat a hajon, és tesék utána meg minden elveszik egy csapásra...
most hogy michael felbérelte a mafiát az is jo volt, meg hogy kokaint tetek mahone hajojába, t-bag és belick is börtönbe,
de msot meg sara eltünt linc egyedül szabadon testvér nélkül...
sucre-val kitudja mivan/lett/lessz maricruz rol semmi hir...
és michael meg haláltáborban...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Ne. Holnap lesz, és elõször nem is a feliratok.hu-ra fog felkerülni, hanem egy www.gyorsfelirat.hu nevû helyre.
Flamer
várni lehet.. 😄 de én abban reménykedemhogy ez igazán kemény rész és ucsó is és már mindhárom verzióhoz van angol felirat, hogy victor megcsinálja még ma szerintem a magyart. de nem tudom hogy van -e dolga vagy vmi. én várok éjfélig az biztos 😄 marhakiváncsivagyok már 😄

http://loal.atw.hu

kill3r21
én nemtudom hogy várjam e a magyar feliratot mára...
Japep
Milyen bannerre gondoltok ???
Mert ha majd megnéztem a 22.részt (holnap) megpróbálnék összedobni valamit...csak valami elképzelést adhatnátok (pl. ilyen stílus mint a mostani, vagy más...) , de nem muszáj! <#vigyor3>

Legjobb sorozat, már alig várom a HUN feliratot !!! <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Smuge
Ez volt a legjobb az egészbe, nem tudom mi bajod volt ezzel. Legalább elgondolkodtato volt kicsit.

Smuge
Csak azt nem értem stratégiai szempontbol miért volt olyan rohadtul fontos ez a Sona . Mi cél van ezzel? Talán a 3. évad választ fog adni minderre

Gerbill
De ott legtöbbször szerintem olyan befejezése voltak, amirõl tudom, hogy befejezés, itt meg csak egyszer vége van. A leggagyibb az volt, mikor elkezdték lejátszani a hangfelvételt, aztán vége. A következõ rész elején, meg megint nem tudtunk meg semmit, csak Sara bamba kamerába "oh my god"-ozását hallottuk. Most az utolsó elõtti részben, meg megint egyfolytában annyira bamba fejjel nézett a színésznõ...ahhh. Annyira idegesítõ mint Michael kemény nézése. Na de mindegy hagyjuk ezt a témát szerintem

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Azt viszont biztosra veszem, hogy nem lesznek a Sonában az évad végéig. Mint már utaltam rá, szerintem nagyjából a feléig.
gerbill: OFF, tudom, de "Meg lehet, hogy lesz a Heroes végén is cliffhanger, de akkor sem minden egyes részt úgy fejeznek be, "

éppen ez a lényege, nem? szerintem ott voltak a legállattabb befejezések, iszonyat durva kliffek. nagyon jól csinálják ezt.
scorpeeon
Viccnek jó, de nem hiszem, hogy ez lesz 😊 Egyrészt nonszensz, másrészt kicsit sem lenne feltûnõ, harmadrészt Linc nem olyan okos h ki tudja hámozni a térképet a mindenféle rajzokból, mint Michael.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Valaki írta egy másik topikban, hogy a 3.évad avval fog kezdõdni, hogy Linc egy panamai tetkószalonban nonfiguratíve magára varratja a Sona alaprajzát.<#wow2><#smile>
scorpeeon
A bannerrel kapcsolatban: sztem 4 szereplõt le lehet szedni nyugodtan (Franklinnel együtt) és Bellick-et és Mahone-t berakni a helyükre. Esetleg a Federal de Sona feliratot is be lehetne tenni a Fox river 8 helyére 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Megnéztem... Hát igen azt gondoltam hogy nem akárhogy zárják le, hogy a 3. évadot is várjuk, nade eeez. Erre biztosan nem számított senki. Az a kopasz is beszarás hogy hol dolgozik, azt lehetett hinni hogy "csak" a Cégnek a fõ vezetõje, erre most kiderül, hogy valami egészen más 😊

Gerbill
Jó, hát én is megtudom mondani a lostról, hogy elmenekülnek a túlélõk a szigetrõl, vagy nem, de nem ez a kérdés, hanem, hogy hogyan, vagy mi történik a szereplõkkel közben. Na itt a PB-ben nem sok minden. Meg lehet, hogy lesz a Heroes végén is cliffhanger, de akkor sem minden egyes részt úgy fejeznek be, meg ez legyen a legkisebb baj egy sorozatnál, nálam nem itt bukott meg a Szökés. Szerencsére a Lostban is egyre kevesebb az ilyen cliffes befejezés(a múltheti azért elég dúrva volt, de az nem cliff, mert nem hiszem, hogy onnan már kimásznak szegény mellékszereplõk😄).

N1ggA

Spread De Love!

gerbill: hidd el, a heroest is cliffel fogják befejezni. hell, még a 24-et is cliffel szokták - ha nem ezt tennék, akkor mindenki "hazamenne".

a pb esetében értelek, de szerintem mindent lezártak, amit kellett. a linc-szálat ígérték. ha csak a vége érdekel, elmondhattam volna, hogy az elsõ évad végén megszöknek, a második évad végén vagy megszöknek vagy elkapják õket (vagy-vagy. ehhez nem kell nézni a sorit, csak megnézni, hogy mi a pálya az évad végén😊 és a harmadik évad végén pedig
megszöknek, gondolom
Gerbill
Nem, a heroest nem cliffhangerrel fogják befejezni, mivel a mostani sztorit az elsõ évad végén lezárják. És amúgysem a cliffhanger miatt hagyom abba a PB-t, hanem azért mert már régen meguntam, csak azért néztem, hogy megtudjam mi lesz a vége, mert állítólag itt sokmindent befejeztek, lezártak volna, de mégsem ez történt.

N1ggA
úgy értem a végén az az aréna vagy mi az mi?

Spread De Love!

N1ggA
Nagyon bunkók, hogy így fejezik be...
De hova vitték Michaeléket a végén? Amúgy a földön aki ott feküdt a folyósón félhalálban, az Bellick volt?

Spread De Love!

Jó volt az évad záró, de azért még feliratosan is megnézem.
A Kellrman az rabszállítóban rész érdekes volt. Furcsa, hogy nem mutatták közelrõl, hogy kinyírták, lehet, hogy csak megrendezték a Cég ellenes volt ügynökök? Bár nem valószínû. Remélem a lóvé nem úszott el szó szerint, meg lehet azt még menteni <#nevetes1>Szinte sajnáltam, amikor Mahone beszélt a feleségével a végén. Pedig egész jól le lehetett volna zárni a történetet, hogy Lincoln, Michael és Sara elhajóznak a naplementébe, talán a következõ évadzáróban. VAjon mit tudnak majd kitalálni 22 részen keresztül az új évadban. Amúgy durva lenne, ha úgy kezdõdne a harmadik évad, hogy Lincoln ül egy panamai tetkó szalonban, közben összeállna az új szökési csapat: Michael, Bellick, Mahone, T-Bag <#nevetes1>
" így olyan mintha vége sem lenne, de mostmár totállisan nem érdeke"

szerinted a heroes nem fog baz* nagy cliffhangerrel véget érni? (én mondjuk a heroest nem várom, mert hidegen hagy😊 szerintem a cliffhanger a legjobb az egész sorozatbozniszben.
scorpeeon
Hehe, én most kapok észbe h itt az utolsó rész a 2. évadból 😊 Mind1, jó kis forrásaim vannak, 10 percen belül lent is lesz. Valaki azt írta egy másik fórumon hogy jobb ha meg sem nézi az ember mert nem fogja szeptemberig kibírni 😊 De akkor is meg kell néznem 😊

Gerbill
Ez mekkora egy szar rész volt. Azthiszem hogy cancel, már egyáltalán nem várom a következõ évadot, annak örülök, hogy ennek vége lett, bár egy csomó minden nyitva maradt, így olyan mintha vége sem lenne, de mostmár totállisan nem érdekel. Jönne már inkább a Heroes, az nagyon brutál, minden rész egyre jobb és jobb.

Mahone és Bellick szerinted utálják egymást?
lele
Nem akarok Láma lenni de körbenéztem egy két nagyobb site-on és s sehol nem láttom az utsó részt...de miért? se piratebay se ishount se torrentspy nem értem...

Magoo
talán senkit sem érdekel, de én személy szerint a 16-17 rész környékén canceleztem a sorozatot magam számára. Annyira nem volt jó hogy az már fergeteges! Azóta nem is nézem és nem is izgat! Túl lett barmolva.
Nem várom a 3. évadot sem... 😞

Herr Lehrer
NA EZ tényleg kurvanagy rész volt 😄
Akkor most az lesz hogy T-Bag Bellicks Michael és Mahone is mennek a Sonába? 😄 A poén hogy mindegyik utálja a másik 3-at 😄 tényleg, C-note-al mivan? õ szabad lett ozt happy end? A poén hogy a rész közepe fele mindenkinek éppen kurvanagy heppiend volt kilátásba, és a végére mindenki csúnyán rábaszott 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

JAST
szerintem Scofield közkedvelt lesz a Sona-sok körében, látták a híreket. Nem fogkák bántani, de lehet hogy mégis 😄[/spoiler

Azt ziherre veszem, hogy ez a Sona olyan durva börtön, hogy a Fox River hozzá képest Hilton szálló.

Szerintem a bannerben T-Bagen, Sucren, Michaelen, és Lincen kívül legyen benne Mahone és Bellick is, ha máshol nem, alattuk.
Hogyne tudnád? Makrók-spoiler opció
Smuge
Eddig pedig ez volt jó , hogy volt némi realitása a sorozatnak, de hát ha télleg ilyen lesz tökön szurom magam.

Smuge
Hát nemtudom, imádom PB-t egyetlen sorozat amit élvezet és nézek is , de ez az utolso rész valahogy nem vágott hanyatt , nem nagy szám szerintem.. Elég hülyén hagyták abba lehetett volna jobb is ,sõt az lett volna a legjobb ha happy end a vége és befejezik egészet. Viszont várom folytatást!

kill3r21
biztos mondják ,mert a idmb ki van irva a foxon viszont nincs szal hülyeség 😄😄
de sztem kinti részre ment ki..ahol bunyo van,,,
kíváncsi vagyok, hogy ki mondja elõször, hogy lesz 23. rész is😊
AtiRadish
Ne olvasd tovabb mert spoileres(kitakarni meg nem tom a szoveget xd)

De a vegen mi volt az ajto mogott, amikor ugy elfeheredett minden?? Misi kimegy a fable arenajaba harcolni vagy mi? Mert ilyen tombolast is lehetett hallani

ForzaInter
😄DDDDDD

Yo, Bitch!

kill3r21
én már átástam bátyám szobájába XD
Vaxi

Tuti, hogy õ volt. kurva kíváncsi vagyok, hogy mit akarnak Scofieldtõl. miért pont sona.
na meg h ki követe Shara-t.
Mikor jön a kövi szezon?😄
most cirka a falat kaparom 😞

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.