23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Seeley
    igeeeeen, Sharp ezredes, imádom, ahogy előbb sírt, jajj, akkor én is könnyezek mindig láv láv :D
  • PyRex
    remélem nem húzzák sokáig a szökés tervezésével, meg magával a börtönből kijutással :)
  • hunbasser
    gondolom elkezd tervezni,és jönnek a vágottarcú csajtól az újabb fenyegetések.Linc tovább nyomoz,a Sonában újabb bonyodalmak nehezítik meg majd Michaelék dolgát.
  • hunbasser
    ez a sorozat mindig tart valami meglepit,ezért szeretem,biztos lesz itt is jó pár meghökkentő fordulat :)

egyébként szerintem akinek jobb a szinkronhangja,mint az eredeti,az Linc.
  • PyRex
    No ki mire tippel, mi lesz a 3. részben?
  • hunbasser
    nem annak szántam,csupán pontosítottam.

a modoromért elnézést kérek,nincs túl jó napom.
  • II Rocky II
    ez film muszáj sikerülnie.:)vagy pedig váratlan fordulat és kap haladékot.de tuti sikerülni fog:D
    reagálok én is.nekem a scofield hangja nem nyerő nagyon gyerekes az angolhoz képest.
  • Attila8805
    Nekem a szinkronos-ból Mahone hangja nem tetszik.
    de ez csa az én személyes véleményem.
  • AntiHero
    Amúgy sztem annyire nem rossz a PB magyar szinkronja. Sokkal jobb mint pl a LOSTé
  • II Rocky II
    ezzel igy vagyok én is pontosan.:D
  • Attila8805
    Szavazni helyett nyerni!
    bocs.
    Kicsit késő van.
    ki szerint fog sikerülni Sco-nak 1 hét alatt?
    Szerintem nem fog és ebből lesz egy rohadt nagy bonyodalom és mondjuk akár 1 4. szezon.
    Mondjuk az kicsit durva lenne ha úgy elhúznák mint a Lost-ot.
  • hunbasser
    láttam pár rész magyar szinkronnal is,és hát szerintem nem rossz.de teljesen más a két hang,de a magyar szinkron is tűrhető(legalábbis a hang)
  • Attila8805
    Szerintem 3 nap bőven elég.
    vagy legyen 3 rész és a 4. rész közt esetleg?
    Az király lenne hogy két dologra várna mindenki.
    Az egyik a 4. rész a másik meg hogy a jelöltje fog-e szavazni:D
  • AntiHero
    HA ennyire akarjátok akkor jelöltetem magam én is

1 nap bőven elég. Amúgy is holnap mindenki itt lesz sztem:)
  • II Rocky II
    na mégegyszer akkor aki akar az irja ide be és kész holnapra összeirom és nem kell ezen rágódni többet.majd holnap meg mikor meglessz akkor lesz szavazó és kész lehet szavazni ezen meg nem kell rágódni.(amugy sztem nem feltétlen fontos hogy az legyne hg aki már jártas benne mert ő is ugy kezdte legelső hg-i szerepét...szal ez baromság ugyhogy az is lehet aki nem volt még.) na akkor télleg most már csak egy hsz annyi hogy én is szeretnék és kész. a végén a töbségmeg eldönti.rendben?(remélem rendben)
    eddig: Pyrex,desigo (ő még nem is mondta amugy de sztem beirhatom?),és antihero,Attila8805,Rocky (kivi vok majd kire hány szavazat esik) ennyi.na akkor holnap este 21:00 ig várunk és akkor inditom a szavazást.amire majd adjatok időt mennyi ideig lehessen.1,2,3,4 nap?
  • Attila8805
    naon szépen kösz a lenézést.
  • PyRex
    Most olvastam (és nem flame miatt írom), hogy a Kellerman-t alakító színész szinkronhangja Forgách Péter volt...? Izé, aki a magyar szinkronos változatot nézi (nézte) az elmondhatná, hogy illett-e hozzá a hang, mert nekem Forgách Péterről mindig Michael Knight (David Hasselhoff) jut az eszembe :)))))))))
  • AntiHero
    Ohhhh...te kis butus..
  • hunbasser
    most ezt úgy mondtad,mintha CSAK ebben a topikban lehet a házigazda léte,a többiben nem lenne lehetséges.

szóval azt akartam mondani,hogy ez szerintem egy elég komoly topik ahhoz,hogy egy normális,tapasztalt hg legyen a "vezére"
  • PyRex
    naná, a 3. évadra pályázok :D
  • AntiHero
    Ja szóljál:D
    Komolyan ki találta ki hogy én házigazda akarok itt lenni?
  • precision
    na kössz, ha még engem is belekavarsz akkor holnap estig itt fognak vitatkozni :D:D:D
    jahogy kéne a 3. évad mi? kis hamis :P
  • tommyg
    mit??? hogy ő nem akart az lenni?? olvasni meg én tudok :D
  • Attila8805
    ja tényleg bocsi összekevertelek valakivel.
    Hunbasser erről a tapasztalatos dologról meg csak annyit hogy honnan lenne tapasztalatom házigazdaságban hogyha nem lehetek házigazda mert nincs gyakorlatom a házigazdaságban.
    Gondolom érted mire gondolok.
  • hunbasser
    jó,de attól még megfordultál a fejemben,mint lehetséges hg.

vagy nem örültél volna,ha rád voksoltam volna?
  • PyRex
    ÉN RÁD SZAVAZOK! :)))))))))
  • REALista
    Ezt nem te döntöd el!:D
  • precision
    jó akkor legyen Pyrex csak legyen már vki és ne erről szóljon már a topik...
  • REALista
  • AntiHero
    Héj én nem is akartam házi gazda lenni:S
  • tommyg
    meg Mahone is
  • Attila8805
    Majd eldöntik a szavazók.
    És igen szertenék naon házigazda lenni hogy az ilyen hsz-eket kitöröljem időbe.
    És hogy ne legyen teljesen off:
    Abruzzi az Armageddonban:D
  • AntiHero
    "és te akartál lenni a házigazda?"

Nem, sose akartam.
  • tommyg
    ja csak sok álszent veri a nyálát
  • precision
    mit kell így felfujni ezt a házigazda dolgot
    amugyis szavazzatok rám, aki rám szavaz megkapja a teljes 3. évadot előre holnap dual audioval (hun/eng + hunsub)... na? :D

amugy komolyra fordítva a szót, én nemtom ki lenne jó házigazdának
  • hunbasser
    én is 3 személy közt vaciláltam: Pyrex,desigo,és antihero,végül Pyrexre esett a választás,és most tényleg nem bántam meg,hogy nem antiherot mondtam :\ egyébként ahogy utána láttam,ő sehol sem hg,szóval még nincs benne gyakorlata,olyasvalaki kellene,aki több topikban is hg már,és Pyrex az,ráadásul az sg-n is rangidős.
  • II Rocky II
    na azért sztem a topicban sem csak a pbről kell hogy szoljon hanem olykor haverságrol kis apro poénokrol is és hogy jol lehesen dumálni persze apb fővonalán ,de olykor elkerülhetetlen a mellékágak bekapcsolása.:D
  • Fyrex
    pff nem ettől vagy jó házigazda hiábba akaróddzol ennyire, Pyrex alkalmasabb lenne
  • Attila8805
    és te akartál lenni a házigazda?
    Na most ezt kapásból töröltem volna,mert mint látod 3 felesleges Hsz. született az értelmetlen beírásod kapcsán.
    Szavazzatok rám:D
  • tommyg
    pf