23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • II Rocky II
    Vajon mi lehet Benjamin Franklinnel ?????????????????? nemhiszemhogy csak ugy levan zárva az a szál..
  • Mincsi
    csak örexik..
  • NeoMaN
    Matrjoska codec.
  • CoD23
    hja azért
  • Attila8805
    Lehet azért mert Mkv-s Prison Break-et akar nézni:D
  • Rockynhooo
    de miért itt kérdezed meg ? nem értem... :\
  • PeeTeR
    pl, TheKMPlayer (free)
  • CoD23
    hali
    azt szeretném megkérdezni hogy az .mkv formátumú file-ket mivel lehet lejátszani ??
  • SötétBarom
    Egyre darabosabb a mozgása. :|
  • hunbasser
    eddig még egész jól bírja sztem :)
  • desigo
    Nem Sco fog itt durván bekattanni hanem Mahone...
  • PeeTeR
    kisse meleg a szitu
  • tommyg
    a bekerült jómadarakon kívül eddig én vagy 10 fehéret számoltam a szökésen nem tanakodtak csak egy fél percig beszélt szkófildal hogy hogy szöknek meg lehet hogy akkor nem kellett köhögnie
  • zaki
    Van egy szökőkút, ahol csak barackpálinka csobog... Jó kérdés... :D
  • JAST
    Sona-ról: a bekerült jómadarakon kívül van 2 fehér ember
    Whistler-ről: köhög a meghűléstől, alig bír állni, 1 pohár víz után meg máris a szökésen tanakodik Scofield-el.

Jó lenne ha nem csapnák össze a későbbi részeket, mert az idő szorítja őket és még csak a 6. részt forgatták le...
  • Rockynhooo
    leesett a kamionról xD
  • AntiHero
    :P

Valószínüleg a Sonai penny marketből:)
  • hunbasser
    most látom,hogy csak egy nappal előbb regeltél ide sg-re,mint én :D

ON
  • hunbasser
    a kosaras srácot vmiért jobban bírom,bár mindkettő kétszínű...de talán ő hasznosabb lehet Scofieldnek.

egy kérdés:honnan szerezhette azt a vödörnyi piát Scofieldnek?
  • AntiHero
    Ugyan olyan volt mint Sona-ba a kosaras srác...
  • hunbasser
    Tweenernek nagyon nem tetszett a stílusa...ahogyan haverkodni akart a fekákkal :\ szégyen legalja volt az a gyerek
  • II Rocky II
    szvsz tweemer volt a legjobb eltidta játszani a barát az ellenség a menekülöemeber szerepét is ;)
  • hunbasser

de mikor,és hogy? :) vagy a 3 rész promojában benne van?vagy honnan tudjátok?

mondom,szvsz ő volt a legjobb,aki három különböző karaktert is jól tudott játszani a PB-ben(ugye eljátszotta az ügynököt,eljátszotta az alkoholistát és eljátszotta a menekülő ember szerepét is)
  • Rockynhooo
    hát én biztos nem fogom cancelezni mert tegyük fel Kellerman visszajön, még csak nagyobb pöri lesz :) ujra PB lázba vok xD
  • Seeley
    szerintem fog ölni Scofield, Sona ráveszi, az egy olyan hely.Az is érdekes szitu lesz majd hogy hogyan számol el a lelkiismeretével, érdekesen megzakkanhat pl. ami visszaveti a tervében is...szerintem érdemes lenne erre ráfeküdniük az íróknak.
  • gyuriii
    mire felkerül a netre, már nem vagyok itthon és csak későn érek haza. de korán reggel meg tudnám nézni.
  • PyRex
    nem tudsz várni pár órát, míg jó minőségben felkerül a netre?? :)
  • gyuriii
    a TVU Player-ből még az előző season vége felé eltűnt a Fox. van valami olyan progi amivel lehet nézni a Fox-ot?
  • PyRex
    Remélem, hogy akkor kénytelen leszel cancelezni a sorozatot, mert Kellerman visszatér :)))) (Amúgy ilyen miatt cancelezni szerintem botorság, dehát...)
  • Quantumleap
    Én már meg vagyok ijedve, hogy Kmanről eddig nem tudtunk meg semmit. Azt hittem, legalább Sucre hazamegy és meghallja a halálhírét. Remélem a sorozat alkotói nem késztetnek cancelre úgy, mint ahogy a 24 készítői máris megtették a 7.évados spoilerrel.
  • hunbasser
    egyik legjobb karakter a sorozatban szerintem
  • AntiHero
    10 perces néma csönd kellerman megemlékezésére ha mégse élné túl:D

Kellerman hiányzól...
    Kellerman szeretünk
  • AntiHero
    Viszont az meg olyan fasza hogy KELLERMAN ÉL!!!
  • hunbasser
    én úgy tudom,hogy lesz benne szerelmi szál,lehet,hogy összejön tényleg Linc ezzel a csajjal,azt majd ő is átáll,mint Kellerman is.(no,még azt az embert bírtam)
  • PyRex
    csak azt sajnáltam, hogy nem nyírta ki tíbeget :)
  • zaki
    Ez komoly? Jejejeeeeeee... :D

• Quantumleap
    Pedig valószínű, hogy ki fog róla derülni.

Ha igazak a pletykák, hogy Abruzzi látható lesz visszaemlékezésekben, kíváncsi vagyok, hogyan és miképp. Gondolom, valamelyik Sonásról kiderül, hogy kapcsolatban állt vele még a kinti életben.
  • torrente
    Prison Break - I'm lovin' it!
  • desigo
    leknagyopp volt

béke poraira:)

[támasszákfel]
  • szucsy89
    Abruzzi gyásztopic lesz itt mindjárt nem is pb...