Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoviet
Hát ez valami überbrutál befejezés volt...

BlackShadow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õvót 😊 legalábbis én úgyláttam.. 😄 az arcvonásai ill a szeme maradékából következtetve 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kill3r21
én ha jol láttam az télleg belick volt..de nem biztos kurvára összevissza volt csapva 😄
BlackShadow
jájájáj ez a rész jájájáj 😄 ugy a 2. évad felénél kezdtem lemondani a sorozatról.. már csak azért néztem h legyen vége..de a végére megint beindult 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

rapidshare-n mindegyik után kell várni 2 órát?
tnm
most full olyan érzésem van, hogy 3. évad majd ilyen természetfelettis beütést kap ( Scofield különleges képessége, ami a vérében van 😉, meg hasonlók....)

Igen, ezt én is tudom. Ha a következõ részben nem hallunk róla semmi hírt, vagy nem látunk híradóbejátszást, akkor sejteni lehet, hogy ez lesz. De mint már itt írtam: ne menjünk át Aliasba!<#szomoru1>
quantum: már jó ideje tudni, hogy másik sorozatban lesz õsztõl, szóval de. max. egy utolsó részben visszahozzák vendégnek. a kapu nyitva maradt.
Remélem, nem az lesz, hogy majd valamikor kiderül, hogy Kellerman nem halt meg. Baromi erõltetettnek tartanám.
Csá mindnekinek!
Scofield-el milesz a végén?? nem értem😄

Prison.Break.S02E22.HDTV.XVID-XOR

http://rapidshare.com/files/24075217/prison.break.s02e22.hdtv.xvid-xor.part1.rar
http://rapidshare.com/files/24076583/prison.break.s02e22.hdtv.xvid-xor.part2.rar
http://rapidshare.com/files/24078280/prison.break.s02e22.hdtv.xvid-xor.part3.rar
http://rapidshare.com/files/24079420/prison.break.s02e22.hdtv.xvid-xor.part4.rar

Gondolom, Scofield a 3.évadból minimum az elsõ 10 részt Sonában tölti. Kíváncsi vagyok, vajon Mahone-nal milyen párost alkotnak odabent.
Vajon most merre fog haladni a történet? Tutira scofield varázslatos szökése lesz a téma, de most már meg is figyelik a szupertitkos katonai kutatók. Nem semmi volt amikor a végén mondta a tábornok munkatársa hogy a vérében van a szökés😄 . Ja a földön fekvõ ember nem Bellick volt?? Nagyon meg volt tépázva a csóka😊
Huh... nem semmi rész volt. Nagyon tetszett, szerintem még jobb évadzáró volt mint az 1. évadnál. Tényleg elég sok minden megválaszolatlan maradt, úgyhogy mindenki izgulhat õszig... vagy meddig 😞

Ilyen fináléra senki sem számíthatott.
Lesz harmadik évad-így mindenkinek nyugi😊

For the greater good

Hát nem egészen úgy történtek a dolgok, ahogy a pletykák mondták. A fõkarakterek közül csak egyvalaki halt meg, és õ se tuti biztosan. Mivelhogy Kill Bill nem volt fõkarakter. Honnan jött az a szöveg, hogy a fõkarakterek közül egyvalaki egyértelmûen meghal, ketten lesznek látszólag halottak, és izgulhatunk õszig?
kill3r21
rengeteg kérdés marad..sajnos..de majd meglátjuk mi lesz
kill3r21
huuu gyerekek ez no commentes finálé volt....de marad a kérdés.most felakasszam magam vagy várjam hogy hátha fojtatják...asszem lesz itt anyázás...
nem tudjátok, miért van az hogy torrentel sosem jön annyival amennyit bírna, mindig csak negyede...<#szomoru1>
Az elég érdekes. Nekem még most sincs bent.

Amúgy a nyakam rá merem tenni, hogy valaki direkt csinálta valami speciális galád buheramódszerrel.
nekem kb. 10 perc után újra mennt...

Na mindegy.<#boxer> Marad a letöltés. Már be is raktam.<#mf1>
törölték a listából??!!??

Amúgy tököm tele:

Két hete az óraátállítás miatt csesztem rá. Egy hete megszakadt a netem. Most meg ez.
Nekem is eltûnt! Legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül.
gyuriii
nekem is. érdemes volt felkelnem.

Gerbill
Csak nekem tûnt el a Fox a TVU playerbõl?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Munch
Na, ezek után a harmadik évad embertelenül brutális lesz.

doncarlos
de az elõttem szólókka ellentétben én full-mega-giga-beteg rajongó vagyok, és mindegy hány évad lesz ugyanolyan fanatizmussal követem... hát ilyen idióták is vannak mint én... jópáran asszem...

doncarlos
Szerintem nem volt jelentõsége a vinyónak, mert ugye "fbi-cégembere-mahone-supermen" úgyis ki tudta volna olvasni Scofield tetoválásaibol még a vinyó tartalmát is... ugyebár <#email>

"Ez annyira béna hogy hihetetlen.."

nem zseniális? hisz megtalálta, nem? attól, hogy neked nem jutott volna eszedbe, csak arra utal, hogy te vagy a béna😊
lele
igen ez nekem is feltünt egy kicsit de istnem scofield is ember hibáznia kell mahone nak meg nagyobb minust kell adni szal ezt kellet csinálni😄 ez van ezt kel szeretni

A vinyó volt a legnagyobb f@szság az egészben eddig. Nem az hogy adatokat szednek le róla, higyjétek el azt meglehet csinálni. De az hogy Mahone, vagy hívjuk inkább csak Supermannek lát egy gépet amiben nincs vinyó, na ebbõl még én is arra következtetek hogy vki nem akarja megtudjam mi van rajta. Ezután belegondolok, én hogy érném el, hogy soha ne is tudja meg? Hát az egyik legegyszerûbb hogy leformázom...ennyi. (Scofield a legokosabb ember a földön de ez nem jutott eszébe). Na jó nincs idõm (😄😄) leformázni, akko kiszedem és szétverem, ezután berakom egy kukába, aminek tartalmát már 600-szor elszállítják egy szeméttelepre ahol soha nem találnak meg egy ilyen dolgot. Neeeem, dehogyis, inkább dobjuk a folyóba. Persze ez logikus, mert Scofield buta, és õ inkább a folyóba dobja, me az ugy menõ volt az 1. részben. Na ok, ezzel nincs baj..na de van, 1 kiló, de aszondom ok nincs vele baj. De az hogy Mahone megláûtja a folyót, és a következõ mondata már az hogy: búvárok kutassák át a folyót. Ez annyira béna hogy hihetetlen...áhh most így visszagondolva mennyire sz@r Istenem :S:S😞😞
Rockynhooo
hát télleg kicsit irreális.. de a nemzet biztonság , FBI elég sok mindenre képes! de sztem sincs a 2. évad az 1. nyomában...! viszont az 1. évad nagyon megálta a helyét! a 2. at meg már csak úgy nézem mert pár karakter megfogott, meg a sztorija érdekel, de már nem olyan élvezettel követem mint anno!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

leoon
A winyó, ami nem tom hány napig a vízben ázik?! Én személy szerint kizártnak tartom azt, h arról adatokat szednek le, fõleg, hogy utánna nem tom hány nap múlva is sikerül újabb szektort elõhozni, helyreállítani! De a fene se tudja már télleg a mai világban, minden elképzelhetõ!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

II Rocky II
a vinyorol annyit,hogy már nem a középkorban vagyunk.Elképzelhetõ amit vele müveltek.Amugy a Mahoneval egyetértek,még haggyán hogy kitalálja de még hogy pont találkoznank is adott helyen.......

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Én személy szerint az elejétõl kezdve folyamatban mindig ugyanugy vártam a következõ részeket.1/1 részét is ugyanugy vártam mint 2/22-részét.Lehet bennem van a hiba.Ez van,amugy elkezdem majd a 24 et is és majd kiderül hogy mennyire lessz igazad,sztem (110%) atól függetlenül várni fogom a 3. évadot.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

leoon
Én nézném a 24-et is de nincs meg sajnos! És 1 kicsit télleg idegesítõ a Mahone fickó, mert ennyi mindent télleg nem lehet kitalálni! Ja valamint a vinyó volt sztem elég durva amit kihalásztak a tóból ugyebár és adatokat szedtek le róla... Hát azért.... De amúgy sztem még mindig jó a film és várom, annak ellenére, hogy ilyen valószínûtlen dolgok vannak benne!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Nem marhaság, csak mindenki másképp gondolja. De ne mndd hogy te most is ugyanazzal az élvezettel nézed, mint az 1.-t? Mert nem hiszem el...kezd nagyon irreális lenni...én a 2. évad elején is utáltam már ezt a Mahone a szuperhõs, egy kieszelhetetlen tervet meg is fejt tetkókból és az eszébõl, és persze mindig akkor amikor az épp aktuális. Ok ez még elment, az eleje ok volt hogy keresik a pénzt, voltak izgi részek, még amikor Terrancet vették elõ és fejbelõtte magát akkor is azt mondtam jó, de amikor már a kazettáról szólt az egész, meg most..áhh ez már iszonyat sz@r sztem.
Amúgy ha vki majd nem bírja a 3. évadig, de nem 24 fan, az kezdjen el 24-et nézni és majd nemvárja annyira a 3. évadot 😊
Gerbill
igen

Gerbill
Van valami program amivel fel is tudom venni az internetes adást?

gyuriii
holnap reggel 5kor, ugye?

leoon
Hát sajna van ez így!

scorpeeon
A Heroes-t én már megnéztem 18-ig pár hete... Erre kiderült h pont most van ott 5 hét szünet :S. Már nincs olyan sok belõle.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

leoon
Ja, Scofield-et meglövik és mi már nem látjuk, hogy hol, lehet fejbe, lehet lábon és majd kezdõddik a para! Mondjuk az elég érdekes húzás lenne, ha meghalna! 😄😄

sztem a végére elsz vmi izgalmas, és a vége oyan csapást fog érni, hogy nemfogjuk kibirni a 3. évadig..

II Rocky II
háát lehet ma olyan cselekményáradat fog jönni,hogy nem fogod várni,kitudja.Én sztem várni fogom mert hiába gondolják sokan,hogy ellaposodott a történet,sztem ez marhaság.

24 - Exile -Nov.23

leoon
Héhéhé, nem kell csüggedni, amíg nem jön a 3. évad, addig mindenki nézzen más sorozatot! Én pl a Heroes-t kezdem el nézni és lehet annyira meg fog majd tetszeni, hogy már nem is várom majd a szökést! Nah, jó csak vicceltem, hogy a fenébe ne várnám a szökést!<#nevetes1><#nevetes1>