Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most pedig elkezdem a finálét!!!!
Alien
A Fox oldaláról a Recaps részbõl.

De oda is írtam 😊

"Ez a kis szöveg a Fox oldaláról van a recaps rovatból, ahol el lehet olvasni a részekben történteket."

tnm
nem láttad az utolsó részt. 😄

ProGabe
én ebben a pillanatban fejeztem be a részt,nem mellesleg "canceleztem" a 17-ik után,hétfõvel kezdve daráltam le gyorsan(21-es rész is,úú,ütött),tudtam hogy a finálét jól megcsinálják,na mindegy a lényeg,hogy: HÚBAZZZEEEEEEEEEEGGGGGG
innentõl meg spoiler,de olyan dolgot vetek fel,ami talán még nem volt,szal majd ha megnézték a feliratra várók,olvassanak vissza pls,hadd tudjam meg mit gondoltok róla 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért dúrvultak benne rendesen,még egy és még egy lapáttal a jóból,ahogy kell,az utsolsó 20 percben már mindenki csak futott 😊

a felvetés:na,azt megtudtuk hogy a kopasz fõmufti tábornok,és valami durva kísérteletek folytatnak úgy néz ki a dolog,de remélem ez nem egy teszt,mármint az,hogy Michael meg tud-e szökni és ha meg akkor megalkottak valami szuperokos katonát,vagy ilyesmi.tudom,ez nagyon hülyén hangzik,már-már sci-fi,dehát ez az a sorozat ahol egy ember kezét visszavarta egy lódoktor 😊
abból is gondolom ezt,ahogy mondta a kopasz azt,hogy "ezt is várjuk tõle",mármint M-tõl hogy megszökjön,nekem egybõl ez a dolog ugrott be
az meg ahogy majd Mahone-val összedolgozik,húha,az durva lesz,két ilyen agy összefog,bár Mahone-nak lesznek elvonási tünetei rendesen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zmeor
nekem van hozzá feliratom....

leszarom a konfigod...

még jól bírom mi?már a 2. napja hogy letöltöttem a befejezõ részt de még nem néztem meg ...DE már nagyon nem bírom úgyhogy jó lenne belehúzni a feliratba eheh eheh eheh eheh
...
...lesz munkája a pszihológusomnak eh eheh eh eheh
....gyerünk LET'S GO ....FALLIN FALLIEN
.....HUH eh eheh eheh
......GO GO GOGOGOGOGOGOGOOGOGOGOGOGOGOGOOGOG
......
.......RUN ,RUN FOREST; RUN RUN VIKTORP. RUN RUN

EH EHEH

fall
nem láttama 22. részt, de ebben van oyan hogy bevonul a sonába...

desigo
Miért pont az utlsó rész feliratát kell elhúzni😞
tnm
hehh, ebben annyi volt csak az 'új', hogy õsszel jön a 3. évad, semmi elõzetes nem volt ( mondjuk meg is lepõdtem volna, ha már van, mikor még sztori sincs, nem hogy leforgatott jelenetek...)

"3. ÉVAD KEZDETE 2007. AUGUSZTUS" talán cserélni kéne -vagy legalábbis utánajárni, hogy hogy is lesz akkor

Attila8805
OK de mikor?😄
Má várom naon!!!!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Rockynhooo
az IMDB az kamu ... nagy kamu.... nincs több rész! majd a 3. évad ... <#wow1><#vigyor2> ja és lesz ma felirat <#worship><#guluszem1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

03 x 01 promo : http://youtube.com/watch?v=ZM_-QW_m-bk

nem...

bertino

<#ravasz1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Japep
Szerintetek lesz ma még felirat ? Nem sürgetem, csak jó lenne már...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gerbill
Magától töltött le valami frissítést. És nem, nem keverem a Fox News-sal, biztos hogy sima FOX

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
ööööö....öööö....ö. a francba megint lebuktam. Most kiderült, hogy a sorozat megszállott rajongója vagyok<#rolleyes>.
Amúgy csak gondoltam beírom, mint közérdekû közleményt, mert múltkor a reggel felkelõk azon háborogtak, hogy nincs fox.

Ez érdekes, mert nálam még mindig nincs. Nem kevered véletlenül a Fox News-szal? Honnan töltötted azt a frissítést?
Dynamic
Amúgy marhára nem értem ezt a kopaszos szálat.Eredetileg úgy tûnt, hogy az elnök meg Kellermanék a Terences dolog miatt akarják kicsinálni Májküléket.Most, hogy az elnöknõ lemondott és Terence is kinyiffant, aktualitását vesztette a dolog, de Májkült és a tesót továbbra is ki akarják csinálni.DE MIÉRT?Meg egyáltalán hogy jött be a képbe a kopasz és mi a szart akar tulajdonképpen?Vagy nem figyeltem eléggé?
zoviet
Gerbill - Minek Neked Fox? Azt üzented, hogy cancel! <#nevetes1><#crazya>

Dynamic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rosszul közelíted meg a kérdést.Az írók nem azért rakták megint börtönbe, mert szabadulómûvész(mondjuk ezzel is lehetne vitatkozni, mert Májkülnek eleve van egy kiemelkedõen jó problémamegoldó képessége), hanem mert ez szökéses, meneküléses mûfaj ennek a sorozatnak a témája vagy "arculata".
Dynamic
Nekem a második szezon az elejétõl fogva jobban tetszik, mint az elsõ együttvéve.Még a banális tûlzások dacára is.Az elsõ a tetkó miatt volt jó(nekem), meg az újdonság varázsa miatt, meg az az 1-2 csattanó a végén, de így utólag visszanézve nem is olyan nagy szám😊A második rész sokkal pörgõsebb és eseménydúsabb, bár tény, hogy az írókkal néha kicsit elszaladt a ló😊
Sil3nt
ma keso este <10-11utan> lesz magyar felirat! tobb feliratkero-erdeklodo kommentet ne...koszi

Rockynhooo
jah akkor boccs, nem láttam ezt a kis szöveget még! ez akkor valóban azt jelenti.... akkor csak jó szmünk van 😄 <#vigyor><#vigyor>

Gerbill
Most egy ideig már nem aktuális, de letöltöttem a TVU frissítését és megint van FOX.

nesster

"Michael looks down to see a familiar face. Bellick lays shaking on the prison floor, near naked and beaten within an inch of his life. Bellick looks up to Michael, his face scarred. A massive inmate standing over him glares at Michael."

Magyarul a lényeg, hogy "Michael egy ismerõs arcot lát, Bellick fekszik reszketve a börtön padlóján..."
Ez a kis szöveg a Fox oldaláról van a recaps rovatból, ahol el lehet olvasni a részekben történteket.
9995. hsz

Nekem a 9926-os hsz.-em. Másnak is akörül van.
Rockynhooo
nem értem miért veszitek annyira biztosra h az Bellick! szerintem is õ! de lehet h nem csak nagyon hasonlít... és azt akarják a rendezõk h ezen kattogjunk õszig.. és lehet semmi jelentõsége nincs az ott fekvõ embernek!
Ki tudja?! senki.. találgatás minden

Japep
Merrefelé találom az "elképzeléseket" ha szabad megkérdeznem, mert nem akarok nagyon visszaolvasni, mert még nem láttam a 22.részt...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

De szereplõk mindenképpen legyenek rajta. Anélkül nem az igazi.
Japep
Ja, bocsi, visszaolvasok...<#buck>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
jah én olyanra gondoltam,hogy 3ba elosztani a részt és a 3 évadot megalapozo képkockát betenni,minden évadból eggyet.3dik évadnak meg azt amit egyik forumozo társam bereakott.

24 - Exile -Nov.23

Már írtunk javaslatokat.
Mindig kell egy karakter, akit a nézõ úgy utál, hogy a kést hatvanhatszor megforgatná benne.<#vigyor1>
Japep
Amúgy banner milyen legyen ???
Úgy értem 1., 2. évados, vagy a sorozatról ??? (Vagyis rajta legyen pl. Abruzzi, Mahone, Kellerman ... stb, vagy csak inkább Scofield és Burrows.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nem tudom, szerintem a bátyja nincs olyan ész, hogy kijuttassa Scofieldot onnan. De ki tudja...
Mindegy, szerintem T-bag is át fog kerülni.
Tuti Bellick Fekszik a földön!!!! 100%
Amúgy szerintem most a bátyja kell hogy kiszabdítsa!
Úgy lenne fer!😄
scorpeeon
Még a Fox szerint is 😊 (#9995)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Zs0lt1
"michaelnem egy szabadulómûvész, egy kibaszott okos ember aki építészmérnök, tervezett egy börtönt"

ööö bocsi, de a Fox River-t nem Michael tervezte, hanem a cégének egy partnere, így tudott hozzájutni a tervekhez ha jól emléxem.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

scorpeeon
Olvass mán vissza egy kicsit... Igen, õ az.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

II Rocky II
ha kicsit is visszábbolvasnál akkor rájönnél,hogy mindenki szerint Bellick fekszik a földön megagyalva.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

hy!...szerintetek aki a végén fexxik a földön pucéren csávó összeverve az nem bellick mer én nagyon úgy láttam de lehet h tévedek akkor bocs :/
gabo91
Szerintem pedig az a börtön ahol most T-bag van tutu hogy nem a SONA, mert michalet ugy szállitoták, mindenhol láncok voltak rajta az épület elött levetek rola mindent és kinyitották az ajtot, egy börtönben szerintetek csak ugy sétálgathatsz?
Itt ebben lehet, mert ha rosz helyre mész meghalsz, na meg elöbb utobb ugyis véged... szoval onan csak a halál a kiut...
és ha michael onan élve akar kikerülni akkor kénytelen lesz fegyvert fogni a kezébe...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

II Rocky II
az bellick,ezt benézted.Mindenki tudja hogy bell van ott.Hisz odavitték és Bagwellt is odaviszik sztem.

24 - Exile -Nov.23

gabo91
Csak abbol gondolom, hogy a haláltábor ahol msot van panamába van.
Az emlitett börtön meg mexikoban.
És hogy mért gondolom ilyen biztosra hogy panamába van a haláltábor...
Csak azért, mert mexikobanüldözhetik öket, meg szerte a világon, de panama olyan ország ahol nincsen elfogási meg kiadatási parancs ellenük, vagyis a bárhol elkövetsz valamit bárhol elkaphatnak a világon és üldözhetnek, de panamában nem. (meg van még pár ilyen ország, kuba is az ha jol tudom) Ha viszont panamában elkövetsz valamit akkor az a panamaiakra tartozik, a törvények véget nemfognak ugy itélkezni hogy michael körözott személy mindenhol akkor irány a vilamos szék, elég ha elviszik egy ilyen kegyetlen helyre. na meg ugye ez a hely gondolom nincs kiplakátolva hogy mifolyik ott szépen csöndbe mennek a dolgok, (azért a fegyveres katonák is ottvoltak) szoval valami titkos hely, eböl gondolom ohgy panamába van, és elviték oda michaelt mit sem foglalkozva azzal hogy kicsoda valojában, nekik egy rendes elitélt, de a kopasz csávonak meg a kedvenc játékszere lessz...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Gerbill
Szerintem hülyeség, ilyen software nem létezik, mert esetleg a szavakat lefordítja, tán még fel is olvassa, de biztos hogy nem fogja neked nyelvtani szabályok szerint átrendezni a mondatbeli szavakat. Sõt gyakran nem is ugyan azokat a szavakat használják mint ami az eredeti, hanem magyarossá teszik õket.

Flamer
hátazyósoká lesz még :C

http://loal.atw.hu

Rockynhooo
Amúgy szerintem a végén az ott nem BEllick hanem Franklin 😄 <#idiota><#idiota><#beka2>

Cmdr!!!!

És mi annak a szoftvernek a neve esetleg?