23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #12618 Nem kell ironizálgatni. Szerintem valaki azt hinné, hogy csak sím beírás, kék szín ide vagy oda. -
#12617 tényleg? -
Quantumleap #12616 Ez egy link. -
Quantumleap #12615 Sara -
#12614 o.O bazz 131 új üzenet, azt hittem már hamarabb kijött a 3.rész:)) erre csak ez a szavazásos szarság jó lenne ha hamar eldöntenétek és a pb-ről szólna a topik, bár ha kijön a 3.rész úgyis arról fog... -
#12613 -
#12612 ok - okozat.. gratulálok, ügyes gyerek vagy. -
#12611 jaja gondoltam hogy nme rám hiszen én nem is mondtam.Pyrex akkor a házigazda ha már küdött mailt.akkor már megvan:D lezárva a szvazást.-------------------------:D -
#12610 küldtem az email címre emailt tegnap este -
#12609 akkor ne legyen senki
én személyszerint nem adnék olyannak jogot aki "kunyizik" érte meg gürcöl hogy jajj szavazzatok rám, meg ilyesmi (most nem személyesen rád céloztam, hanem ugy általában) -
#12608 jaja de pirex még nem is szolt hogy lenne....:D -
#12607 sráácok, ennek az lesz a vége, hogy mindenki utálni fog mindenkit :) -
#12606 Nem kell szavazás, LEGYEN PYREX. Téma befejezve. Omg. -
#12605 de b+ engem meg már az idegesit hogy egy mondatot nem tudsz ugy leirni hogy szép legyen csunyaszavakat kinem tudod hagyni.ez piszokul idegesit...meg sok szöveg érdekezett a szavazással? hát most neked se kellett volna megszolalnod és akkor még ennyi felesleges hsz sem lett volna.én egyértelműen leirtam hogy irja be aki akr összeirom kirakom a szvazástés kész.nem tehetek rola hogy sok idiota (tisztelet kivétel) elkezd kavarni meg irni erről pedig senki nem kérte.ennyi. -
#12604 kay. amúgy tök relaxos vagyok. semmi bajom. télleg nem vagyok ideges. csak nkm rohattul elegem van ebből.. :| tényleg PB.
nem kell gazda. eddig se kellett. ennyi. -
#12603 -
#12602 -
#12601 :OOO
kicsit felhúztad magad,relax... -
#12600 mértnem mentek a yó an**tokba ezzel a sz4r szavazással?
73 új üzenet és kb 5db a normális pb topikkal kapcsolatba..
mindenki d**ja fel magának a házigazdai cuccát meg mennyen ann**ba szavazni.
ez egy PB topikk, szóval kéretik erről írni.
mindenkinek ezlenne a legjobb. -
#12599 éééjáááá de vicces voltál -
#12598 jah rád is lehet?
zsír akkor már tom hogy kire nem fogok ! xD -
#12597 rám igen -
#12596 lehet már szavazi vagy mi van már ? :D -
Seeley #12595 jah, kis szuperpilóta :DDD -
#12594 Meg amikor leszálltak is arc volt... -
Seeley #12593 hát én azt sajnáltam is, de utána szépe sírt, és végülis hatástalanított egy atomot, micsoda férfi :DDDDD -
Seeley #12592 awww, mét sírok mindig ezen a kurvafilmen :-/ -
#12591 pedig ez a szabály :D ha hg váltásról lenne szó,ott pl jó,ha ír az aktuális hg is,hogy le szeretne mondani,de szerintem itt elég lenne belinkelned egy olyan hg számot,ahol egyértelműen megszavaztunk téged.pl Fyrex leírta,hogy egyhangú a döntés. -
#12590 Mahoneal a zűrben is csak baj van.
De jól meg lett fogva a nyaka a nagy kulccsal :))))) -
#12589 -
Seeley #12588 nem dehogy, amúgy is, az űrben lévő nem számít :DDD
nah nézem, márvan megint :P -
#12587 Megcsalod Scot?
Nem szép dolog:) -
Seeley #12586 én szépen áradozok Mahone-ról,. az bezzeg senkit sem izgat, deha egyszer olyan szép:P -
#12585 őő, ez picit szerintem hülyén venné ki magát ha én írnék, hogy én szeretnék házigizda lenni :) -
#12584 Remélem gyorsan lezárjátok ezt a szavazás mizériát
nem kicsit unalmas... -
#12583 jó persze, csak én pont attól félek picit, hogy most más környezetben hasonló fog történni (de szerintem ezt nem merik megcsinálni, valami csavar tuti lesz benne). -
#12582 én sem értem...
Pyrex:szerintem nyugodtan írhatsz a [email protected]. -
#12581 nem a tapasztalatlansággal volt bajom hanem azzal a normális szócskával a mondatodban de megbocsátok néked.
Pííísz Brádá!
Viszont nekem Linc hangja eredetiben jobb olyan brutálisan mély,tehát karakterhez tökéletesen illő. -
#12580 a szavazás ilyen táblázattal hülyeség mert elég könnyű belepiszkálni
a topikban mindenki Pyrexet akarja
most akkor min vaciláltok? -
#12579 én meg pont,hogy annak örülnék,ha sokáig tervezne Sco és közben meg sok bonyodalom lenne.biztos olyan is lesz majd párszor,hogy úgy látszik,mégsem jön össze a szökés,meg ilyenek,bár ezt már egyszer ellőtték az 1.évadban