Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De oda is írtam 😊
"Ez a kis szöveg a Fox oldaláról van a recaps rovatból, ahol el lehet olvasni a részekben történteket."
innentõl meg spoiler,de olyan dolgot vetek fel,ami talán még nem volt,szal majd ha megnézték a feliratra várók,olvassanak vissza pls,hadd tudjam meg mit gondoltok róla 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a felvetés:na,azt megtudtuk hogy a kopasz fõmufti tábornok,és valami durva kísérteletek folytatnak úgy néz ki a dolog,de remélem ez nem egy teszt,mármint az,hogy Michael meg tud-e szökni és ha meg akkor megalkottak valami szuperokos katonát,vagy ilyesmi.tudom,ez nagyon hülyén hangzik,már-már sci-fi,dehát ez az a sorozat ahol egy ember kezét visszavarta egy lódoktor 😊
abból is gondolom ezt,ahogy mondta a kopasz azt,hogy "ezt is várjuk tõle",mármint M-tõl hogy megszökjön,nekem egybõl ez a dolog ugrott be
az meg ahogy majd Mahone-val összedolgozik,húha,az durva lesz,két ilyen agy összefog,bár Mahone-nak lesznek elvonási tünetei rendesen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
...
...lesz munkája a pszihológusomnak eh eheh eh eheh
....gyerünk LET'S GO ....FALLIN FALLIEN
.....HUH eh eheh eheh
......GO GO GOGOGOGOGOGOGOOGOGOGOGOGOGOGOOGOG
......
.......RUN ,RUN FOREST; RUN RUN VIKTORP. RUN RUN
EH EHEH
fall
"3. ÉVAD KEZDETE 2007. AUGUSZTUS" talán cserélni kéne -vagy legalábbis utánajárni, hogy hogy is lesz akkor
Má várom naon!!!!!!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Amúgy csak gondoltam beírom, mint közérdekû közleményt, mert múltkor a reggel felkelõk azon háborogtak, hogy nincs fox.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Michael looks down to see a familiar face. Bellick lays shaking on the prison floor, near naked and beaten within an inch of his life. Bellick looks up to Michael, his face scarred. A massive inmate standing over him glares at Michael."
Magyarul a lényeg, hogy "Michael egy ismerõs arcot lát, Bellick fekszik reszketve a börtön padlóján..."
Ez a kis szöveg a Fox oldaláról van a recaps rovatból, ahol el lehet olvasni a részekben történteket.
9995. hsz
Ki tudja?! senki.. találgatás minden
CHELSEA FOOTBALL CLUB
24 - Exile -Nov.23
Úgy értem 1., 2. évados, vagy a sorozatról ??? (Vagyis rajta legyen pl. Abruzzi, Mahone, Kellerman ... stb, vagy csak inkább Scofield és Burrows.)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Amúgy szerintem most a bátyja kell hogy kiszabdítsa!
Úgy lenne fer!😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ööö bocsi, de a Fox River-t nem Michael tervezte, hanem a cégének egy partnere, így tudott hozzájutni a tervekhez ha jól emléxem.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
24 - Exile -Nov.23
Itt ebben lehet, mert ha rosz helyre mész meghalsz, na meg elöbb utobb ugyis véged... szoval onan csak a halál a kiut...
és ha michael onan élve akar kikerülni akkor kénytelen lesz fegyvert fogni a kezébe...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
24 - Exile -Nov.23
Az emlitett börtön meg mexikoban.
És hogy mért gondolom ilyen biztosra hogy panamába van a haláltábor...
Csak azért, mert mexikobanüldözhetik öket, meg szerte a világon, de panama olyan ország ahol nincsen elfogási meg kiadatási parancs ellenük, vagyis a bárhol elkövetsz valamit bárhol elkaphatnak a világon és üldözhetnek, de panamában nem. (meg van még pár ilyen ország, kuba is az ha jol tudom) Ha viszont panamában elkövetsz valamit akkor az a panamaiakra tartozik, a törvények véget nemfognak ugy itélkezni hogy michael körözott személy mindenhol akkor irány a vilamos szék, elég ha elviszik egy ilyen kegyetlen helyre. na meg ugye ez a hely gondolom nincs kiplakátolva hogy mifolyik ott szépen csöndbe mennek a dolgok, (azért a fegyveres katonák is ottvoltak) szoval valami titkos hely, eböl gondolom ohgy panamába van, és elviték oda michaelt mit sem foglalkozva azzal hogy kicsoda valojában, nekik egy rendes elitélt, de a kopasz csávonak meg a kedvenc játékszere lessz...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
És mi annak a szoftvernek a neve esetleg?