Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kellerman tuti meghalt szerintem. Az elõzõ részben amúgy is öngyilkos akart lenni. Az eddigi bûneiért, amúgy is halálra ítélték volna. A vége, börtönbekerülõs szál elég elkapkodott volt. Mike-ot beviszik, mert kinyírta Kimet. Persze a rendõröknek meg kellett volna vizsgálnia a kezét, hogy van-e rajta lõpor maradvány, mert kell lennie, ha valaki elsüt egy pisztolyt. Bellicknél szintén. Mert õt ugye a prosti megölése miatt vitték be + nála volt a stukker. Nem hiszem, hogy T-Bag psztollyal nyírta ki a csajt. Amúgy meg nehogy már az 50 kilós Kim simán belerúgja az 5 milliós (na jó 4 millió valamennyit)zsákot a vízbe, ami valszeg nem két kiló volt. Amúgy ha megszöknek a Sonából tuti legalább egy panamai rab is velük megy, akivel ott haverkodnak össze.
És hogy rendezte volna meg a halálát? Kiderül, hogy csak kábítógolyók, és majd megszökik a hullaházból? Vagy kiássa magát a sírból? És az szerintem hülyeség, hogy nem vállalja be a halált, hiszen öngyilkos akart lenni, csak besült a stukker.
a.carkey
Szerintem a Sona egy egyszerû latin-amerikai börtön, ahol alapból ilyenek a körülmények.

A medve nem játék.

Drephis
azért kiváncsi lennék h az egész sona hogy néz ki mer elég keveset láttunk belõle
és izgi helynek találom 😄

help

gabo91
Ez hülyeség az egséz, senki se tudta mi az a sona, msot mrá tudjuk valami haláltábor de gondolom hogy nemfogják ezt kiplakátolni hogy van ilyen, gondolj bele ezt amcsik megtudták volna tuti háboru lenne, 21. században haláltábort létesiteni. ez szigoruan titkos szarság szerintem...
meg honan lett volna tervrajza micaelnek a börtön tervrajzát is csak onan tudta mert ök tervezték át..

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

a.carkey
Kim direkt szólt a rendõröknek, azért kerültek oda. De, hogy pont a hajóhoz hívta õket, na az kb. olyan "tuti baromság" volt, mint a kézfelvarrásos.

Mi van akkor, ha Michael alapból számolt azzal, hogy Panamában elkapják õket, és mondjuk a Sonaba viszik õket? Annak a tervrajza is a testén van? Szerintem beletervezte ezt a lehetõséget is. Panamanak úgysincs kiadatási szerzõdése az USAval, szóval beleférhet ez a variáció is.

A Kellermanos résznél mi van, ha megrendezte a halálát, mert úgy gondolta, hogy ok. jó fiú lesz, de azért életfogytigot/halált nem vállal be? Simán van akkora agy. Ráadásul minek takarták el a "gyilkosok" az arcukat, ha benne volt a sofõr? Ilyet 1x nem tettek más gyilkosok két széria alatt sem, meg ki nem szarta volna le? 😊

A medve nem játék.

gabo91
igen, de tbg vigyora idegesitöbb. Belick meg is mondta neki hogy unja már a vigyorát, Macskamosoly aliz csodaországbol ... <#vigyor><#idiota><#wink>ez viszont kicsit b*zis volt t-bag töl...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Szerintem a rendörök ugy kerültek oda, hogy a doknál elég nagy mészárlás volt, és oda metnek a zsaruk mert mahone kihivta öket, lett is áldozat elég sok, kellerman pedig adott egy infot a zsaruknak hogy a tettesek hol vannak, (kihiszi neki el, az nemszámit mahone fegyvere van náluk, és ugye mr kim lelövi valamejiket akkor ujabb halott azért meg irány a sitt).
Egy miliobol nemhozná ki öket, szerintem még 100miliobol se, mert a katona mondta nekik mikor michaelék a házban voltak, hogy panamában nem vesszük félválrol a gyilkosságot...
na meg szerintem az ögyvédet, meg biroságot se igen ismerik...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Drephis
de megint mosolygott egyfojtába kicsit télleg idegesítõ<#zavart2>

help

desigo
egyetértek!
gabo91
Hát én azért sajnálom kellermant, miota áttért a helyes utra azota egyik kedvenc szereplöm lett... kárr hogy számára vége a sorozatnak...

gabo91
Megnéztem felirattal is, igy mr töb mindent értek.
De még mindig van pár kérdéses dolog.
Amikor a tábornokot (kopasz csávo a cég fönöke) mutaták hogy beszélt a másik profeszoral akkor valami katonai bázison voltak, nem a sonában, de kell nekik valamiért scofield...
És azt mondta a prof hogy "meg fog szökni" erre a kopasz hogy "ezt si várjuk töle"
de mért? kikell neki hozni onan valakit, vagy miért? Ha kikel onan hozni akkor meg a kopasznka mi köze a sonához? Mert ö mindig a sonárol beszélt egész filmben meg azt az aktát elsték, az nyilvánvalo hogy valami haláltábor féle az a hely, de akkor kilyé az? mert edig minden ara utal hogy a kopasznak van valami köze hozzá, de akkor meg mért kell michaelnek megszökni onan?

A másik pedig az, hogy ez már rég nem arrol szol hogy lincet ki kell végezni minden áron, ez másrol szol, de nemtudom miröl, mert linc csak azért volt fontos hogy eltereljék vele a figyelmet terens stadmentröl... de felmenteték lincet meg carolina lemondott már nem is volt az utolso 2-3 részben benne, és még mindig megy a hajtovadászat...
Az elnökség meg az ország irányitása se a cég kezében van... akkor meg mért kell nekik baros és michael?
És mi lehet a terve enek a kopasz tábornoknak? Mert mr kim aztmonda hogy nem ér semitse a rongyos 5 millio itt nagyobb pénzekröl van szo...

T-Bag pedig -mint kiderült- ebben a játszmában csak egy szerencsétlen balek volt. Az õsz hajú fickó lehet, hogy csúfos vég elé néz a 3.évadban.
Na, megnéztem felirattal is.

Szerintem meghalt Kellerman, és a zsaru is. Nem hinném, hogy egy emberre pazarolnának ennyi lövedéket (pláne a zsarura).

Nem értem, Michael miért párosítja oda Abruzzit Tweener és Haywire mellé. Õ szabályosan lelövette magát avval, hogy tüzelni készült. De persze Michael lehet nem tudja, hogy konkrétan hogy történt.

Azt én se értem, mit kerestek ott a rendõrök az indulni készülõ hajónál. Talánm Kim azt tervezte, hogy lelövi Lincet, aztán azt mondja, hogy Michael tette?

Kíváncsi vagyok, vajon Linc részérõl mivel fog kezdõdni a 3.évad? Végigjárja az összes helyi kocsmát Sara után, és amikor ott találja mattkészen, a szeme láttára elrabolják?<#wow1><#wow2>
Kmarha
kár volt igy csinálni.. bár igaz semmit nem tudunk az új szálról, biztos lesz értelme.

Olyan tökéletesen be lehetett volna fejezni. Mindenki elrohad a börtönben, ferdeszemü meghal, Lincoln megmenekül, Kellerman meghal, Michael pedig mikor fegyvert szoritva a csaj homlokához kilép a rendörök elé, ellöki magától a leánykát és fejbe lövi magát. Elöször azt hittem az lesz, de persze akkor mirõl is szólna a 3. évad.

Brutális vég, de hát a tesóka tovább élhet.

egyedül a Sucre szálra nem tudnék igy hirtelen mit kitalálni.

De mivel nem igy lett, hát kiváncsian várom mit kavarnak még bele a 3. évadba!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

N3v3rland
Mindenki azt mondja, hogy a földön fekvõ emberke Bellic, és így másodikra télleg, de amikor elõször láttam én fullra azt hittem hogy Abruzzi az 😊
Amikor a készítõk azt mondták, hogy a 3. évad brutálisabb lesz az eddigieknél...már értem mire gondoltak 😄

Unleash Your Inner Monkey

Rockynhooo
nem is Kim hítta õket hanem Mahone! a pénz az szó szerint elúszott az 100%! amúgy meg érted attól függetlenül h Panama még a saját hazájában fenn kell tartani a békét... szal Szkófildéket azért nem háborgathatták vna mert amerikában adtak ki rájuk körözést!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

scorpeeon
A pénz ennyi volt sztem, 1 rugás és kész 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

A rendõröket biztos Kim hivta?Mert még Mahone hivta a rendõröket,aztán onnan szökött mindenki mindenfelé,a rendõrök (vagy katonák) meg szimplán kerestek mindenkit.Vagy nem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

doncarlos
na csak nem hagy nyugodni pár dolog :

1. a pénzzel mi van? tényleg csak annyi hogy Kim lerugta a vízbe és kész? ha Linc visszamenne érte 1 millióbol simán ki tudná hozni az öcsit, és még szökni se kéne, a többiek meg ott rohadjanak meg. 2. ha azért mentek panamába hogy nincs kiadatási parancs ott, akkor milyen alapon híatott oda rendõröket Kim???

Drephis
sehonnan majd leszokik szépen.

help

desigo
Azért arra kíváncsi leszek,hogy Mahone honnan szed bogyókat a sitten...
nesster
megnéztem ujra felirattal. Micheal-nek sara apja barátja és Linc fog segiteni. mahone-nak pedig pam. ez a katonai szál pedig azért kellett mert az elnök visszalépett. és most nem az elnök lesz a hunyó hanem a katonaság. bár ez nem biztos, mivel semmit se tudunk róluk. most mindent elfelejtettem ami a rész alatt megfogalmazódott bennem, de majd ha visszajön beirom.

doncarlos
Én nagyon úgy éreztem hogy az évadot a hajónál akarták lezárni ahol mindhárman ott voltak, max Kim-et még lelövik, meg a végébe még annyi belefért volna, hogy sucre kihozza bellick-et, megleli szerelmét, t-bag meg ment volna a sona-ba, és ez lett volna a zárofelvétel, ahogy dugják hátulrol <#vigyor1>. na jó ez egy kicsit csúnya volt, de na... én így éreztem volna tökéletesnek a végét.

Hát az én részemrõl elismerés a sorozat készitõinek.
Nekem az elsõ évad tetszett,azzal a történetel,helyszinel ami volt,ugy az egész egyben.Amikor vége lett,és ahogy vége lett,akkor azt gondoltam hogy ebbõl akármit csinálnak nem lehet a 2. évadra egy ugyanilyen érdekes szezont összehozni.Ehhez képest most hogy véget ért,el kell ismernem hogy sikerült.
A 3. meg nem tudom mirõl fog majd szólni,de az alaphelyzet ahonnan majd indulunk,az nem lesz semmi...Michale,Mahone,Bellick,és majd nyilván T-Bag,jo kis bandát sikerült egy helyre összehozni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hmm. Nemtom elképzelni mirõl fog szólni a 3. évad.

Escape from Sona? <#idiota>.
Remélem hamar kifog kerülni onnét Scofield, mert eléggé lehangolt az a hely. Áhh. Olyan jó vége lehetett volna ennek a 2. évadnak, szntem nem kellett volna így megcsavarni!

doncarlos
csak nem egy stalker fan? én is tolom izomból...

bertino
hjajjdejo én még csak holnap esek neki a második évad 7ik részétõl tovább

addig láttam eddig összvissz 😊
legalább telik az idõ napközben

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Drephis
ez a bellickes jelenet ütött a végén<#vigyor1>

help

doncarlos
de.. majd a 4. évadra visszatérünk scofield-ékre...<#mf1><#lama><#action><#wilting>

persze hogy róluk (is)

Drephis
akkor most a 3. évad mégse másokról fog szólni?

help

doncarlos
banner ötleteimet kivel oszthatom meg???

ha megoszthatnám valakivel írjon ide:

[email protected]

Rockynhooo
"A nézõk felháborodnak hogy ennyire nem érdekel az áldozataim szenvedése, lehet hogy brutálisnak tûnök, de csupán egy színész vagyok, aki csak a TV-ben keményfiú" by Kellerman <#law><#worship><#fogmosas> ! mostmár nem ilyedek meg ha összefutok vele <#guluszem1><#eplus2><#crazya>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

motyodlee
Na bakk 😄
Ennek is csináltak egy véget... Át kell addigis térni vmi másik sorozatra

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

én is egybõl erre asszociáltam, hogy valami szperkatona, de neeem, nemhiszem.
az így most túl kiszámítható lenne, és tudjuk, hogy ez nem az a sorozat 😊

mellesleg tényleg nagyon jó rész volt, victorpictornak pedig köszönet a fáradhatatlan munkásságáért

football without ultras is nothing

scorpeeon
Nálam is kicsit rosszul van idõzítve helyenként, de túlélhetõ.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Flamer
hjam. kay. aszittem nkm van vmi szar verzióm.. :| de akkor nope. mármint van csak nem nálam. :C

de azé megnéztem. elég durva volt. :C sõt.. szerintem már nagyon durva.. :|
szegény Sara :C és ráadásul követi valaki.. :C

http://loal.atw.hu

dede, kicsit elöréb volt a szöveg mint a hang

Flamer
én nem tudom ti hogyvagytok vle de nekm a xoros felirat rosszul volt idõzítve.. :C nektek nem?

http://loal.atw.hu

az jovolt, amikor bellick sokkolva ránézett, aztán bevonult a arénába...
mondjuk az egy kicsit tulzás volt hogy modnta a rendõr hogy inen már te mész egyedül...
féltek bemenni,

Bandee1987
Hát ez rohadt nagy rész volt 😊 Michael, Bellick és Mahone 1 börtönben, amig eléggé durva, ráadásul sztem T-Bag is odakerül majd. Na, ez nem lesz semmi 😊 A végét ráadásul elég hatásosan csinálták meg, éjszaka, szakadó esõben 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fritz Von...
Lenne nekem is pár megjegyzésem. 😛
Elõször is érdekes vége lett, tele van megint olyan szálakkal, amihez hozzá lehet majd nyúlni késõbb (lásd: Kellerman, aki sztem valami haverjait hozta oda és simán túlélte. Az meg, hogy mit ígérnek egy sorozatnál, bebizonyosodott, hogy semmit sem jelent, szal lesz még Kellerman, aki szerintem alap szereplõ).

Feliratok ügyében: három verzió van. Egyik: megtanulsz angolul. Másik: ha nem tanulsz meg, akkor vársz a magyar szinkronra és nézed a TVben. Harmadik: nem baszogatod a fordítót, türelmesen kivárod, amíg fent lesz a magyar felirat, mert nem azért veszi a fáradságot pl VictorPictor, hogy állandóan menjen a rinya. Ha van ideje, megcsinálja, ha nincs, akkor majd késõbb. Ha sokat van basztatva, akkor megunja és senki nem csinálja. Szóval szerintem legyen a 3. verzió a normális.

Utólagosan is mindenki nevében köszi VictorPictor a feliratokat és a munkádat vele (tudok angolul, így el kell ismernem, hogy elejétõl a végéig színvonalas, remek feliratokat készítettél).

<#wave><#worship>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

hát sztem elég hülye vége lett :/
már nagyon vontatott lesz sztem és kezd nagyon irreális lenni
természetesen ettõl függetlenül nézni fogom 😊

Na ez a rész se volt rossz!

hja kezdünk átmenni picsblekkbe!
3.évad úgy kezdõdne hogy scofield napszemcsibe kigyúrva gyapja a népet vah...
Oh, már tom mi lesz a 3. évad alcíme: Chronicles of Scofield: Escape for Bucher Bay???? LOL

tsarffi
THX VictorPictor!!!!!!

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Szeretném mindeki nevében megköszönni Victorpictornak hogy a 2. évadot iyen jól leforditotta, szeretnénk ha ugyaniyen minõségi lenne a 3. évad is!
kicsit csuszott most a felirat...
nekem nagyon teccik ez a 2. évad
és nagyon izgi volt ez a rész...
Bement nagy miskákhoz, aztán bement vmi arénába a végén, nagyon jo lesz a 3. évad, már várom!

Attila8805
Ki gondolta volna hogy a SONA az egy börtön??? De még milyen😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

jax
Ezaaaaaazzzzz <#vigyor>
HTXBIGRESPEKTETC.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

scorpeeon
" © Victorpictor ma 20:51 | Válasz | #1498
felirat: www.gyorsfelirat.hu "

Lehet örülni!