Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
és izgi helynek találom 😄
help
meg honan lett volna tervrajza micaelnek a börtön tervrajzát is csak onan tudta mert ök tervezték át..
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mi van akkor, ha Michael alapból számolt azzal, hogy Panamában elkapják õket, és mondjuk a Sonaba viszik õket? Annak a tervrajza is a testén van? Szerintem beletervezte ezt a lehetõséget is. Panamanak úgysincs kiadatási szerzõdése az USAval, szóval beleférhet ez a variáció is.
A Kellermanos résznél mi van, ha megrendezte a halálát, mert úgy gondolta, hogy ok. jó fiú lesz, de azért életfogytigot/halált nem vállal be? Simán van akkora agy. Ráadásul minek takarták el a "gyilkosok" az arcukat, ha benne volt a sofõr? Ilyet 1x nem tettek más gyilkosok két széria alatt sem, meg ki nem szarta volna le? 😊
A medve nem játék.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Egy miliobol nemhozná ki öket, szerintem még 100miliobol se, mert a katona mondta nekik mikor michaelék a házban voltak, hogy panamában nem vesszük félválrol a gyilkosságot...
na meg szerintem az ögyvédet, meg biroságot se igen ismerik...
De még mindig van pár kérdéses dolog.
Amikor a tábornokot (kopasz csávo a cég fönöke) mutaták hogy beszélt a másik profeszoral akkor valami katonai bázison voltak, nem a sonában, de kell nekik valamiért scofield...
És azt mondta a prof hogy "meg fog szökni" erre a kopasz hogy "ezt si várjuk töle"
de mért? kikell neki hozni onan valakit, vagy miért? Ha kikel onan hozni akkor meg a kopasznka mi köze a sonához? Mert ö mindig a sonárol beszélt egész filmben meg azt az aktát elsték, az nyilvánvalo hogy valami haláltábor féle az a hely, de akkor kilyé az? mert edig minden ara utal hogy a kopasznak van valami köze hozzá, de akkor meg mért kell michaelnek megszökni onan?
A másik pedig az, hogy ez már rég nem arrol szol hogy lincet ki kell végezni minden áron, ez másrol szol, de nemtudom miröl, mert linc csak azért volt fontos hogy eltereljék vele a figyelmet terens stadmentröl... de felmenteték lincet meg carolina lemondott már nem is volt az utolso 2-3 részben benne, és még mindig megy a hajtovadászat...
Az elnökség meg az ország irányitása se a cég kezében van... akkor meg mért kell nekik baros és michael?
És mi lehet a terve enek a kopasz tábornoknak? Mert mr kim aztmonda hogy nem ér semitse a rongyos 5 millio itt nagyobb pénzekröl van szo...
Szerintem meghalt Kellerman, és a zsaru is. Nem hinném, hogy egy emberre pazarolnának ennyi lövedéket (pláne a zsarura).
Nem értem, Michael miért párosítja oda Abruzzit Tweener és Haywire mellé. Õ szabályosan lelövette magát avval, hogy tüzelni készült. De persze Michael lehet nem tudja, hogy konkrétan hogy történt.
Azt én se értem, mit kerestek ott a rendõrök az indulni készülõ hajónál. Talánm Kim azt tervezte, hogy lelövi Lincet, aztán azt mondja, hogy Michael tette?
Kíváncsi vagyok, vajon Linc részérõl mivel fog kezdõdni a 3.évad? Végigjárja az összes helyi kocsmát Sara után, és amikor ott találja mattkészen, a szeme láttára elrabolják?<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2>
Brutális vég, de hát a tesóka tovább élhet.
egyedül a Sucre szálra nem tudnék igy hirtelen mit kitalálni.
De mivel nem igy lett, hát kiváncsian várom mit kavarnak még bele a 3. évadba!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amikor a készítõk azt mondták, hogy a 3. évad brutálisabb lesz az eddigieknél...már értem mire gondoltak 😄
Unleash Your Inner Monkey
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem az elsõ évad tetszett,azzal a történetel,helyszinel ami volt,ugy az egész egyben.Amikor vége lett,és ahogy vége lett,akkor azt gondoltam hogy ebbõl akármit csinálnak nem lehet a 2. évadra egy ugyanilyen érdekes szezont összehozni.Ehhez képest most hogy véget ért,el kell ismernem hogy sikerült.
A 3. meg nem tudom mirõl fog majd szólni,de az alaphelyzet ahonnan majd indulunk,az nem lesz semmi...Michale,Mahone,Bellick,és majd nyilván T-Bag,jo kis bandát sikerült egy helyre összehozni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Escape from Sona? <#idiota>#idiota>.
addig láttam eddig összvissz 😊
legalább telik az idõ napközben
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
persze hogy róluk (is)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ennek is csináltak egy véget... Át kell addigis térni vmi másik sorozatra
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
az így most túl kiszámítható lenne, és tudjuk, hogy ez nem az a sorozat 😊
mellesleg tényleg nagyon jó rész volt, victorpictornak pedig köszönet a fáradhatatlan munkásságáért
football without ultras is nothing
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
de azé megnéztem. elég durva volt. :C sõt.. szerintem már nagyon durva.. :|
http://loal.atw.hu
http://loal.atw.hu
mondjuk az egy kicsit tulzás volt hogy modnta a rendõr hogy inen már te mész egyedül...
féltek bemenni,
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Elõször is érdekes vége lett, tele van megint olyan szálakkal, amihez hozzá lehet majd nyúlni késõbb (lásd: Kellerman, aki sztem valami haverjait hozta oda és simán túlélte. Az meg, hogy mit ígérnek egy sorozatnál, bebizonyosodott, hogy semmit sem jelent, szal lesz még Kellerman, aki szerintem alap szereplõ).
Feliratok ügyében: három verzió van. Egyik: megtanulsz angolul. Másik: ha nem tanulsz meg, akkor vársz a magyar szinkronra és nézed a TVben. Harmadik: nem baszogatod a fordítót, türelmesen kivárod, amíg fent lesz a magyar felirat, mert nem azért veszi a fáradságot pl VictorPictor, hogy állandóan menjen a rinya. Ha van ideje, megcsinálja, ha nincs, akkor majd késõbb. Ha sokat van basztatva, akkor megunja és senki nem csinálja. Szóval szerintem legyen a 3. verzió a normális.
Utólagosan is mindenki nevében köszi VictorPictor a feliratokat és a munkádat vele (tudok angolul, így el kell ismernem, hogy elejétõl a végéig színvonalas, remek feliratokat készítettél).
<#wave>#wave><#worship>#worship>
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
már nagyon vontatott lesz sztem és kezd nagyon irreális lenni
természetesen ettõl függetlenül nézni fogom 😊
hja kezdünk átmenni picsblekkbe!
3.évad úgy kezdõdne hogy scofield napszemcsibe kigyúrva gyapja a népet vah...
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
kicsit csuszott most a felirat...
nekem nagyon teccik ez a 2. évad
és nagyon izgi volt ez a rész...
Bement nagy miskákhoz, aztán bement vmi arénába a végén, nagyon jo lesz a 3. évad, már várom!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
HTXBIGRESPEKTETC.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer