23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#12675 könyörgöm,spoilerezni miért nem lehet? :\ -
Quantumleap #12674 De arról volt szó, hogy átszállítják, és ekkor jött a zsarolás. -
#12673 FQM a proper, remélem ahhoz lesz felirat :) -
#12672 erre kevés esély van...
3/01 igy kezdodik, a nightclerk mondja lincnek.
"Sona is a one way street. Who goes in, never comes out." -
Quantumleap #12671 Nem, hanem akkor megvárja, míg törvényes úton kihozzák, és átszállítják. -
#12670 Michael imád Sonába lenni. Gyerek kora óta oda vágyott. -
Quantumleap #12669 De akkor viszont Michaelnek már nem lenne miért megszöknie. -
#12668 Sry hogy egy oldallal előbbi postra válaszolok, de hát ugye a sok spam :)...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 3. évad előzetesben Sco valami olyat mond Linc-nek, hogy 1 hét nem elég, és hogy Linc-nek kell kiszabadítani Sara-ékat -
#12667 kire gondolsz.lol. énis a xort szedem.:D rem ahhoz lessz előbb ha nem akor szopokanyaloka.:) -
#12666 annyi hogy holnap nézem meg, addigra lesz mind2 fajta verzio ennyi...! -
#12665 © Victorpictor
Prison Break 3x03 elkezdve, este 7-8 körül kész lesz.
Pasz meikhez készíti:) Letöltöttem a xor verziót. Max ha nem az letöltöm a másikat is. (FTPén jön gyorsan:D) -
Dave0092 #12664 nah... mutlkor meg xorhoz, döncse már el meyikhez, és tüntesse fel, mert azis biztos hogy a xor kifogja adni az egés évadot.., akkor miértnem a xorhoz készit végig? -
Quantumleap #12663 Az pont jó. -
#12662 valszeg ehez: Prison Break s03e03 (HDTV-Caph ) -
Quantumleap #12661 Én nem kértem feliratot, csak kérdeztem, hogy melyikhez készül. És nem mindegy, hogy melyik verzióhoz készül, mert nincs kedvem időzítgetni, mert avval is poént lövök le magamnak. -
#12660 Nem tök mind1?
Úgyis át lesz időzítve a másik változathoz is rövid időn belül. -
#12659 szted? (majd egyszer kész lesz és be linkelik itt!)
U.I.:
Banner alá ki kéne írni hogy: AKI FELIRATOT KÉR BANNOLVA LESZ -
Quantumleap #12658 Nem tudjátok, hogy Pictor melyik PB 3x03-verzióhoz készíti a feliratot? -
#12657 juhh lent is van az uj rész :) remélem lesz még felirat ma , és akkor a Bl meccs után megtom nézni :)
bazz mekkora Spammerek vannak itt :\ -
#12650 figy, az összes (utóbbi időben) nem a témába vágó hsz-t töröltem. neked azzal volt gondod, hogy azt is töröltem amiben méltatlankodsz, hogy "bezzeg xy emberét miért nem töröltem". Sorry de ez csak spam spam spam :)
szóval pls... azt hiszem minden olyat töröltem, ami vitára adhat okot. nem válogattam, mégha úgy is érzed. -
#12647 amugy felirat megint a xor verziohoz fog készülni vagy a caphez?:D elsőre? -
karajjj #12645 már reggeltől megvan, szerintem mingyá megnézem... :D -
#12644 már lejött régen, feliratra várok, meg crysis bétát töltök :) -
Larvin #12643 Mekkora csönd lett. mindenki tölt :D -
#12642 Prison.Break.S03E03.PROPER.HDTV.XviD-XOR
Prison.Break.S03E03.HDTV.XViD-Caph -
#12641 Nemtud valaki olyan oldalt linkelni ahol a sorozatok nézettsége felvan tüntetve melyiké jobb? -
#12640 Megjegyzem, ez, hogy a linkeknél nem müxik ilyen formában a spoiler tag, enyhén égő bug :) pedig simán meg lehetne csinálni, sőt még az is lehet, hogy meg is tudom csinálni, pill... :) -
#12639 Töröltem "pár" hozzászólást - gondolom nem baj :)
Quantumleap, mivel a spoiler tag a linkeknél nem igazán működik, please legközelebb a link címe ne legyen spoileres :) Thx! :) -
#12638 jó
akkor online adásban nézni... -
#12635 élőben csak a film stábja látja,meg a producer(meg még egy-két kiváltságos ember) :P -
#12629 derossz :D -
Quantumleap #12628 Mert gondolom, már holnap hajnalban akarja nézni a 3x03-at. -
#12626 nincs minek az?? -
#12625 nincs valami olyan progi most amivel lehet nézni a FOXot? -
Quantumleap #12624 Brutalis 3.évad? -
#12623 Hát igen ez a demokrácia.
-
Quantumleap #12622 Jóvan na, azt hittem láthatatlan lesz a szöveg, fene hitte volna, hogy kék marad. -
#12621 :DDDDDasasdsads
ezt nem gondoltad volna,mi?kellett az a spoiler^^
nem lehetett volna a link neve mondjuk az hogy S.W.C. interjú?
Pyrex ezért letépi a huevos-aidat :)
egyébként nem volt semmi 100%-os,és most sem az! -
Quantumleap #12620 Lehet, majd az lesz, hogy Michaelnek nem sikerül kihoznia Whistlert egy hét alatt, és ezért kinyírják Saraht, majd üzenik, hogy újabb egy hét múlva LJ következik. Na de ez is olyan dolog, hogy hulla nélkül kissé aránytalanul jönne ki. -
#12619 Volt már róla szó régebben. Emiatt azt hittem h Sara hulláját mutatják Lincolnnak majd, dehát nem.