Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos a korábbi kurva.
Hát igen, csak így tudták bevinni Michaelt. Bár egy jó ügyvéd biztos be tudná magyarázni, hogy jogos önvédelem volt. Kiváncsi vagyok, hogy a nagyhatalmú Cégnek, ami elvileg mindent el tud intézni, miért kell annyira Michael. Amúgy T-Baget milyen vádpont alapján kapták el Panamában?
MirP
Viszont az tény, hogy valakinek el kell vinnie a balhét azért, mert kinyírták M. Kimet!

MirP
Szerintem az nem hasonmása a faterjuknak! Viszont véleményem szerint Sucre és Kellerman is tuti túléli! Mr. Kim az 100%, hogy meghalt, amúgy is csak a kopasz csicskája volt eddig és mivel Scofield megvan ezért nincs már szükség rá! Szerintem Sucre is segíteni fog Scofieldéknak, hogy kijussanak Sonából, mivel Bellick csak akkor mondja el, hogy hol a csaj, ha kiszabadítja! T-Bagnek meg kell a lóvé az tuti! Sarah szerintem valamikor el fog tûnni egy idõre, mert a valós életben terhes és kiírják a sorozatból, de majd visszatér a szülés után!

Mi?
Fido4life
feri egy szar

Új:

Valaki egy másik fórumon azt írja, hogy szerinte T-Bag Michael és Linc apjával beszélt, legalábbis a hasonmásával. Errõl mi a véleményetek?
fsgh
megnéztem és király volt😊 tuti nézem majd a 3. évadot😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

II Rocky II
igy van Sucre tuti él.

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
nem tom én akkor is kizártnak tartom h Sucre meghaljon.... ott a város közepén csak segít neki vki egy forgalmas uccán! az már megint más téma h utána belehalhata vérveszteségbe...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gabo91
Igen ez si benne van nemtudni hogy mi pontosan a SONa, meg a tlejes feliratot se mutatták sajna.
Körülményekröl meg anyit hogy lehangolo, és ha belick feküdt a földön akkor ez csak egy a sok "börtön" közül. Meg már emlitettem, hogy nem egy agyon civilizált ország hatalmas a szegénység (GDP is ezt mutatja), persze vannak szép meg fejlet helyek de alapbol szegény ország, és biroságot se nagoyn ismerik meg megvan a maguk törvénye amint észrevehettük. Mert szarnak rá hogy belick mit pofázott nekik, ügyvéd, tolmács minek az...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
mértnem tudta volna belerugni a vizbe? 50kilo? kicsit több, meg nefelejcsed el mitmondott mikor michalet ütötte egyik részbe valami katonai suliba járt ott meg van kiképzés.
És ha kételkedsz a dologba rakd meg sulitáskád könyvekel aztán rugjál bele meglátod hogy simán arább tudod rugni, majd utána rugj bele egy téglába... (lehet hogy lábuj törés lessz a vége)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Akárhogy nézzük kellerman halott.
Nem volt senkise aki megmentse, meg nem is akarta hogy megmentsék, mindig egyedül dolgozott cégnél se volt ul joba az emberekkel caroline meg átvágta azota ellenefordult és mégjoban mgutálták a volt "munkatársai" ugyhogy öt csak azért teték el láb alol hogy nepofázon többet. a másik meg az ohgy egy embere sok lett volna anyi sotgun löszer, na meg a sotgun ien ávrol (1-2méter) nem valami pontos mert a lövedék szétszorodik, szoval ahoz hogy ö nesérüljön meg ahoz kikelett volna szálnia...

"értelek! de eddig sem mutatták olyan nagyon sokat"

jaja, most is csak akkor volt, mikor a másik sorozata megbukott. és volt már, hogy másik színész játszotta. az esély megvan.
kell vmi érzelmes dolog is a filmben

Michael és Sara nem elég?
Rockynhooo
értelek! de eddig sem mutatták olyan nagyon sokat... lehet bevállalják más színésszel! lehet nem...!

off: azért egyesek helyesírása már idegesítõ

football without ultras is nothing

"Sucre szerintem életben marad, kell vmi érzelmes dolog is a filmben és ez az a szál lesz h Sucre és a nõje (szerintem)!"

a "nõje" nincs betervezve a 3. évadba - mint ahogy a másodikba sem volt, illetve volt, csak másik színésszel. (megint másik sorozatban szerepel camille guaty)
Érdekesen viszik a történetet a fiúk.. Barinõm által minden részt bevállaltam, és bár érdekel mi lesz a köv. részekben, mindíg jól elmorfondírozok rajta, hogy mi miért olyan nevetséges szerintem a sztoriban. Kiváncsi vagyok mikor jutnak el a fõ fõ fõ fõnökhöz, aki nem más mint a Nebulon naprendszer Tégen7 bolygójának uralkodója, aki képes idõben és térben mutánsokat küldeni az univerzumba, akik manipulálni tudják a tudatot..
Véleményem:
A fórumon az összes elhangzott (leírt) módon lehetne folytatni a sztorit..
Rockynhooo
jav: vízbe esik

Oncsi
Én nem emléxem rá,hogy mutatták volna Marycruzt bezárva...lehet Bellick csak átbaszásbol mondta,hogy bezárta és közben maryék ott etették a disznokat hátul kertben....
Kellermanba bizom hogy nem halt meg !!
Mahone Scofield szökés durva lenne..
Bellicknek sztem segitenek majd..T-baget meg kinirják börtönbe vagy valami hasonló....Bellicknek birom a karakterét.. kell még õ ide.. föleg mély hanja😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
na itt az én véleményem: Sucre szerintem életben marad, kell vmi érzelmes dolog is a filmben és ez az a szál lesz h Sucre és a nõje (szerintem)!
Kellermant 99%ra veszem h kinyírták... nézzétek meg a 22. részben h beszélt a tárgyaló teremben, és a rendõr autóban is mondta h az volt annno a nagy megtiszteltetés , büszke halál , ha a gyilkosod arcába mosolyogsz.. és mi volt róla az ucsó kép? mosolgygott az álarcosokra! Kim sztem 100% hogy halott , ne mondja nekem senki h kap egy golyót tüdõbe , 2mp-n belül összeesik.. eleve már nehéz így a légzés , meg ugye vítba esik... szóval lehetetlen túlélni (szerintem)! Persze ezek is csak találgatások de nekem eza véleményem! <#fogmosas><#nevetes1>

a.carkey
Azért volt itt csonkolás, visszavarrás, szíven szúrás, egyebek. És T-Bag és Sucre is él.

A medve nem játék.

Végülis meghalhat Sucre. És akkor, lehet majd Linc találja meg Maricruzt.
Eljátsza a SAW 4-edik részét!

én a Commander vagyok én

sopi
Nah ez meg amásik 😊)

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Drephis
én remélem h nem 😞 akkor mi lesz maricruz-al?

help

sopi
Aki az uccso részben benne volt az benne lesz a 3. évadban is....lehet Kim nem de a többiek igen mivel mindenkihez kötödik egy szál...az hogy mi? azt kitaláljátok ti is 😊

sopi
"de sucre meghalt, " De nem 😛 "ha mutatáok volna" 😛 "akkor " 😛 " nem izgalmas" 😛 😄

Drephis
akkor túl se élte volna

help

nekem ugytûnt...

Drephis
sztem sucre nem halt meg vsz am. nem sziven szurták...

help

ha vlaakit csavarhuzoval sziven szurnak, és még utána a meelgben szaladgál, sok esélye nincs a tulélésre, azért nem mutaták a hlálát hogy kombináljunk milesz a 3. évadban...
ha mutatáok volna hogy egy részben 3 man meghalnak, akkor csak azlenne hogy, scofiled a börtönbe, mahone emg belickel együtt, lincoln felmentve, sarát meg vki követi, nem izgalmas, de igy lehet találgatni...
és ne feledkezünk meg az öregrõl, aki kifejezetten sonát javasolta, és a végén mondta hogy a szökést várják tõle....
õis egy elég erõs mellékserelõ lesz a 3. évadban szerintem

Ez most viccnek veszem, vagy a korodnak betudható, tipikus tini baromságnak! 😄

én a Commander vagyok én

Drephis
lol

help

vaoságban létezik oyan is.. amcsiba volt ez hogy egy öregemebrnek agytumora volt, már öngyilkos akart leni, meghuzta a ravaszt, és semmibaja nem let, csaka tumort lötte ki....

vaoságban létezik oyan is.. amcsiba volt ez hogy egy öregemebrnek agytumora volt, már öngyilkos akart leni, meghuzta a ravaszt, és semmibaja nem let, csaka tumort lötte ki....

Tudod mit? Szerintem a PB-ben eddig senki nem halt meg. Akik látszatra egyértelmûen, azoknak a hasonmásait nyírták ki. 😊)))))))))
"Amúgy Kim halálát nem mutatták, mindenki halottként kezeli, ahogy Kellermant is."

Véleményem az, ha valakit szíven lõnek, akkor azt nehezen éli túl, nomeg az sem nagyon lehet túlélni ha valakit, szembõl két sõrétes puskával megszornak vagy ötször! Persze ez csak egy film, bármi lehetséges!

én a Commander vagyok én

sopi
Miért gondolod hogy Sucre meghalt? attol mert ott feküdt az uton? az még nem jelenti hogy meghalt 😊 Remélem

Megoldás:

A bannerben augusztusig Sucre mellett legyen egy kérdõjel.
a.carkey
Magát szabadította ki. Ahogy Michael megtervezte a szökését mielõtt bekerült, egy minden hájjal megkent ex-ügynök is simán megtehette ezt.

Amúgy Kim halálát nem mutatták, mindenki halottként kezeli, ahogy Kellermant is.

Ha azt akarták volna, hogy tudjuk, hogy meghalt, megmutatják a halálát mint Abruzziét, vagy ahogy pl. Cattanit kiszedték anno a Polipból, nem hagynak lehetõségeket a találgatásra.

Pont ezért szvsz Kim sem halt meg ...

Akit a PBben megöltek, szereplõt, azt láttuk, az orrunk elõtt tették, akirõl meg nem derült ki egyértelmûen, hogy meghalt, az ált túlélte (legutóbb Franklin, sõt egy beharangozó után soknan Lincolnt temették el egy hete ...).

Amúgy Sona egy aranylelõhely kellõs közepén fekszik a valóságban. Lehet, hogy ez lesz a szál. Pl. vmi van a börtön alatt vagy hasonló. Ezért

A medve nem játék.

a bironál modnta is, hogy mosthogy bevalotta ezeket, még aznap megfogják ölni....
megsneftelték a vezetõt, hogy áljanak le valahol, és amikor odament a 2 si maszkos, akor azt modnta nekik hogy elõbre vártalak titeket, vagy vmi iyesmi... és akokr lelövik kellermant- mert joformán a Céget árulta el, hogy lincoln miért is volt, és caroline miket mûvelt....
uj bannerel kapcsolatban, oyat kéne szerintem hogy
középre, sara.. balodalán scofield, jobb oldalán linc
egy rendõr helikoptert...
és akkor a két szélére akik még szerepelnek, mahone, bellick, t bag...
sztem franklint nem kéne, mert lezárták azt a szálat....
sucre az emghalt, mert kelelrmant se mutatták hogy emghalt volna.... de sucre meghalt,
akkor maradhat ez a sárga warning csik, csak vmi sona szereppel
prison break 3. évad

sopi
És akkor mire kellet két ember meg vagy 8 skulo (shotgunbol) egy köpésröl, hogy lelöjjönek egy embert? 😊))

Szerintem természetébõl adódóan mosolyogva néz farkasszemet a halállal. Én nem is tudnám õt elképzelni rimánkodni.
a.carkey
Pontosan. Erre gondolok én is, pont a szöveg miatt amit levágott, és tök nyugodt volt.

A medve nem játék.

sopi
Miért szabaditották volna ki: mi hasznuk lett volna belölle, hogy mindent kiteritett?

mike0013
és ha Kellermannal voltak?
és csak simán kiszabadították, a mellette lévõ õrbe meg beleeresztettek egy tárat... ennyi

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Na és?
mike0013
nem mutatták, hogy megölték-e vagy sem...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May