23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
karajjj #12718 nekem is akadt, de megéztem -
#12717 Nekem akad.
és a felirat meg tökéletes. -
#12716 megint kezded? -
#12715 nekem kiválóan ment -
#12714 tuti nem mivel minden holttestet még1x fejbelőttek! -
Rohamoszti #12713 XOR verzió másoknál is akad?? Nem tom mi a faszvan, leszedtem már mindenféle Codec-el megpróbáltam de ugyanúgy copik... érdekes mód egyedül ez akad minden más videóm ugyanúgy fut mint az állat ahogy eddig is... -
Csaba007 #12711 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem valamilyen végtag van benne:D
Király rész volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy olyan érzésem,hogy húzzák még a szökést egy kicsit!Scofield nagyon nézte a holttesteket,remélem nem csempészik ki magukat halottként.Ezt mintha láttam volna már sok más filmben.
-
Quantumleap #12710 kell=kel -
Quantumleap #12709 Nem igaz, nekem is ez jutott eszembe.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, és majd önálló életre kell, mint Ash keze az ED2-ben.
-
#12708 be is baszna :D -
#12707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megtalálták T-Bag kezét és belerakták a dobozba :PP -
#12706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem egy orr kandikál ki :OO tehát elképzelhető,hogy fej van a dobozban.ezt már egyszer elsütötték a Hetedik c. filmben :\ -
Quantumleap #12705 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy hentesárútól mirefő parázna be? -
Quantumleap #12704 Ez elég szőrszálhasogatás. Na mindegy.
Akkor:
Mit tudtok kinézni?
SPOILER!-Egy dolog a mostani epizódból -
karajjj #12703 kicsit töltelék rész volt... semi extra, megy ezis a levesbe... -
Quantumleap #12702 Láthatják, hogy spoiler hsz.-re válaszolok. A képlink neve pedig tényleg semmit nem mond. -
#12701 valóban igen spoiler volt... sry, töröltem. -
Larvin #12700 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. Elhiteti vele, hogy azok ellene szervezkednek, hogy ő maga intézze el őket, vagy intéztesse el őket másokkal. egyébként tuti, hoyg valami hentesáru van a dobozban. Biztos csak rá akartak ijeszteni -
#12699 ok.kérdezz meg mást spoiler e filmből egyes képkockák megjelenitése.
amugy tökugyanaz hogy képet rak be (nem spoiler) de leirni meg igen.érdekes.de sztem mindenki szerint spoiler a kép-na vége.:) -
Quantumleap #12697 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy próbálom kisilabizálni, akár levágott mell is lehet. Az biztos, hogy valami testrész, elvégre vér szivárog a dobozból. -
#12696 mondjuk ez is spoiler. -
#12695 egyetértek részben vagyis ezzel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amugy sztem is nagyon jó rész volt.most már még jobb lessz végre elkezd scofield gondolkodni merre mehetne a cél felé.Sara feje van a dobozban sztem,vagyis elsőre erre gondoltam deaztán hát nemtom elég durva lenne.de a doboz oldalánmeg alján lehetett a vért látni szal durva lehet,meg Linc is miet sohajtott.durva--:) -
#12693 szerintem is...nem tudom mit várnak itt a topiklakók -
#12692 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone sztem leszarja T-Baget,nomeg T-Baget eléggé benyalta magát,mindig ott van Lecheroval,Lechero közelébe meg nem nagyon mennek.egyébként jól értettem azt,hogy T-Bag azt kéri Lecherotól,hogy a többi csicskát távolítsa el maga mellől?
egyébként szerintem a dobozban egy kéz van.
Mahone tényleg kezd bekattanni,már azon jár az esze,hogy szúrjon egyet,hátha jobb lesz.
Linc akciója sem volt semmi,majdnem meglettek,csak hát hordania kéne magánál egy fegyvert,ez lenne a minimum... -
#12691 Hát átlagos volt semmi extra nem volt a 3. részben. nem tetszett most annyira. -
#12690 ez kurva jó rász volt -
Quantumleap #12689 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A logika egyfelől azt diktálja, hogy Sara feje van a dobozban, másfelől meg azt, hogy nem az övé, mert túl egyértelmű lenne. Bár én Michael lábujjaival is így voltam az 1x02 végén.
Ami dühít, hogy még mindig nem láthattunk egy rendes Mahone-T-bag randit. Meddig húzzák még? Nem tudom, ez tudatos-e a készítők részéről. -
#12688 na a S03E02 eleje tiszta heroes :D legalábbis a szöveg meg a hangnem nekem ez jut eszembe(nem spoiler amugy csakegy mondat):D -
#12687 köszi előre is mindenki nevében.:)
hunbasser: sry :) -
szilvalé #12686 izé..felirat..vagymi.. -
szilvalé #12685 s03e03 -
#12684 majd spoilerezzetek mert én még ma nem nézem meg :D -
#12683 link esetleg? -
#12682 kösz! -
#12681 Van felirat! XOR-oshoz! -
#12680 én speciel erre gondoltam akkor:
"Nem, hanem akkor megvárja, míg törvényes úton kihozzák, és átszállítják."
azt hittem elsőre,hogy ő már tud valamit a következő részekből,de utána elolvastam mégegyszer,és látom,hogy csak spekuláció,szóval ezt benéztem. -
#12679 #2952 A szökés s03e03 Prison Break s03e03 (HDTV-Caph ) Schwarz402 2007-10-02 angol -
#12678 megnéztem a 03-at.hát,nem volt rossz,bár eléggé lassú,talán kellett is egy ilyen.talán pont e miatt nem volt benne annyi baromság :\
viszont a fekete csajszi(bannerban Sara mellett) mekkora egy rohadt nagy antiszínész!le merem fogadni,hogy férfi castolta be :D -
Quantumleap #12677 burki6 hozzászólása valóban spoiler, be is rakta ebbe a keretbe. A rá adott válaszokat vizont minek kellene betenni, hiszen nem derül ki belőlük, hogy mire adatottak. -
#12676 itt mit kell spoilerezni???? ez még az elmult részek voltak:)