Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki egy másik fórumon azt írja, hogy szerinte T-Bag Michael és Linc apjával beszélt, legalábbis a hasonmásával. Errõl mi a véleményetek?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Körülményekröl meg anyit hogy lehangolo, és ha belick feküdt a földön akkor ez csak egy a sok "börtön" közül. Meg már emlitettem, hogy nem egy agyon civilizált ország hatalmas a szegénység (GDP is ezt mutatja), persze vannak szép meg fejlet helyek de alapbol szegény ország, és biroságot se nagoyn ismerik meg megvan a maguk törvénye amint észrevehettük. Mert szarnak rá hogy belick mit pofázott nekik, ügyvéd, tolmács minek az...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
És ha kételkedsz a dologba rakd meg sulitáskád könyvekel aztán rugjál bele meglátod hogy simán arább tudod rugni, majd utána rugj bele egy téglába... (lehet hogy lábuj törés lessz a vége)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nem volt senkise aki megmentse, meg nem is akarta hogy megmentsék, mindig egyedül dolgozott cégnél se volt ul joba az emberekkel caroline meg átvágta azota ellenefordult és mégjoban mgutálták a volt "munkatársai" ugyhogy öt csak azért teték el láb alol hogy nepofázon többet. a másik meg az ohgy egy embere sok lett volna anyi sotgun löszer, na meg a sotgun ien ávrol (1-2méter) nem valami pontos mert a lövedék szétszorodik, szoval ahoz hogy ö nesérüljön meg ahoz kikelett volna szálnia...
jaja, most is csak akkor volt, mikor a másik sorozata megbukott. és volt már, hogy másik színész játszotta. az esély megvan.
Michael és Sara nem elég?
football without ultras is nothing
a "nõje" nincs betervezve a 3. évadba - mint ahogy a másodikba sem volt, illetve volt, csak másik színésszel. (megint másik sorozatban szerepel camille guaty)
Véleményem:
A fórumon az összes elhangzott (leírt) módon lehetne folytatni a sztorit..
Kellermanba bizom hogy nem halt meg !!
Mahone Scofield szökés durva lenne..
Bellicknek sztem segitenek majd..T-baget meg kinirják börtönbe vagy valami hasonló....Bellicknek birom a karakterét.. kell még õ ide.. föleg mély hanja😄
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Kellermant 99%ra veszem h kinyírták... nézzétek meg a 22. részben h beszélt a tárgyaló teremben, és a rendõr autóban is mondta h az volt annno a nagy megtiszteltetés , büszke halál , ha a gyilkosod arcába mosolyogsz.. és mi volt róla az ucsó kép? mosolgygott az álarcosokra! Kim sztem 100% hogy halott , ne mondja nekem senki h kap egy golyót tüdõbe , 2mp-n belül összeesik.. eleve már nehéz így a légzés , meg ugye vítba esik... szóval lehetetlen túlélni (szerintem)! Persze ezek is csak találgatások de nekem eza véleményem! <#fogmosas>#fogmosas><#nevetes1>#nevetes1>
A medve nem játék.
én a Commander vagyok én
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
ha mutatáok volna hogy egy részben 3 man meghalnak, akkor csak azlenne hogy, scofiled a börtönbe, mahone emg belickel együtt, lincoln felmentve, sarát meg vki követi, nem izgalmas, de igy lehet találgatni...
és ne feledkezünk meg az öregrõl, aki kifejezetten sonát javasolta, és a végén mondta hogy a szökést várják tõle....
õis egy elég erõs mellékserelõ lesz a 3. évadban szerintem
én a Commander vagyok én
Véleményem az, ha valakit szíven lõnek, akkor azt nehezen éli túl, nomeg az sem nagyon lehet túlélni ha valakit, szembõl két sõrétes puskával megszornak vagy ötször! Persze ez csak egy film, bármi lehetséges!
én a Commander vagyok én
A bannerben augusztusig Sucre mellett legyen egy kérdõjel.
Amúgy Kim halálát nem mutatták, mindenki halottként kezeli, ahogy Kellermant is.
Ha azt akarták volna, hogy tudjuk, hogy meghalt, megmutatják a halálát mint Abruzziét, vagy ahogy pl. Cattanit kiszedték anno a Polipból, nem hagynak lehetõségeket a találgatásra.
Pont ezért szvsz Kim sem halt meg ...
Akit a PBben megöltek, szereplõt, azt láttuk, az orrunk elõtt tették, akirõl meg nem derült ki egyértelmûen, hogy meghalt, az ált túlélte (legutóbb Franklin, sõt egy beharangozó után soknan Lincolnt temették el egy hete ...).
Amúgy Sona egy aranylelõhely kellõs közepén fekszik a valóságban. Lehet, hogy ez lesz a szál. Pl. vmi van a börtön alatt vagy hasonló. Ezért
A medve nem játék.
megsneftelték a vezetõt, hogy áljanak le valahol, és amikor odament a 2 si maszkos, akor azt modnta nekik hogy elõbre vártalak titeket, vagy vmi iyesmi... és akokr lelövik kellermant- mert joformán a Céget árulta el, hogy lincoln miért is volt, és caroline miket mûvelt....
uj bannerel kapcsolatban, oyat kéne szerintem hogy
középre, sara.. balodalán scofield, jobb oldalán linc
egy rendõr helikoptert...
és akkor a két szélére akik még szerepelnek, mahone, bellick, t bag...
sztem franklint nem kéne, mert lezárták azt a szálat....
sucre az emghalt, mert kelelrmant se mutatták hogy emghalt volna.... de sucre meghalt,
akkor maradhat ez a sárga warning csik, csak vmi sona szereppel
prison break 3. évad
A medve nem játék.
és csak simán kiszabadították, a mellette lévõ õrbe meg beleeresztettek egy tárat... ennyi
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May