Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Évadonként esetleg lehet váltás, de évadon belül soha.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

A retekklubon is avval ment az elsõ két évad.
Inkább sajnálom azokat, akik így látják elõször. Nekem is vannak ismerõseim, akik nem szeretik feliratosan a filmeket.
PyRex
Alias az AXN-en megy (ment?) 12-tes karikával, ha jól tudom.

Rockynhooo
látom nagyon megrázott ez a kis finomítás téged :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mondjuk az Alias. A Filmmúzeum pedig korhatárkarika nélkül nyomta a Monty Pythont, de egy idõ után átálltak 12-esre.
Meg én úgy vettem észre, hogy a két lövés hangerején is finomítottak az eredetihez képest.
PyRex
igen? pl. melyik sorozatban...?

PyRex
ez kb. egy erõs 16-os 21 óra után...

Hát azért ez megér egy +18-ast 😄

Rockynhooo
nem véletlen 13-14 éveseknek tanítják :\

Remélem, csak lemaradt a smiley a hsz.-ed végérõl. De példának okáért, az Egri csillagokban nem durva a levágott törökfej?
Mi az, hogy nem lehet? Egyes sorozatoknál oda-vissza váltogatják.
Rockynhooo
yo de gondolj már bele ha ezt egy 10 éves gyerek nézi ? !

PyRex
Én is de nekem kell is! 😊

Meg amúgyis:

Annyira durva, hogy 4-5 másodpercig felülnézetben látjuk a csajt fejbe-szíven lõve? Nem is olyan bazi nagy golyókkal lõtték le, hogy sugárban ömöljön a vér.
PyRex
Az ORTT nem mond le, az egy szerv(ezet) 😊 Maximum megszûnik a fennhatósága a kereskedelmi televíziókra, de ez olyan formában biztos nem fog bekövetkezni, ahogy sokan szeretnék.

16-os karika meg nem lehet, most nem mennék a részletekbe, de higgyétek el, hogy nem a televíziók tehetnek errõl.

Rockynhooo
Retek klubbot eleve utálom szval nekem tök 8 😊

Akkor legyen 16-os karika! Az ORTT pedig remélem, hamarosan lemond, mint rebesgetik.
PyRex
Kicsit szeretném rendbetenni ezeket a gondolatokat: nem azért vágjuk ki a jeleneteket és nem azért light-osabb a szinkron, mert azt mi úgy gondoljuk, hogy ettõl jobb lesz a film / sorozat, hanem mert az ORTT keményen megb*sz (értsd: egy-egy bennemaradt káromkodás vagy durva (véres, erotikus, stb.) jelenet a nem megfelelõ mûsorsávban sokmillió forint bírságot jelenthet a kereskedelmi televízióknak).

Tehát ne minket szídjatok, hanem az ORTT-t 😊

II Rocky II
nekem scodild hangja nem tetszik semennyire sem.szal nálam õ a best😄
tegnap is mondom megnézem ,elis kezdtem de nem tudtam végnézni. a szinkron miatt.most nmetom lehet azért mert eleve felirtaosan néztem minden részt és azért.?:S ha szinkronnal kezdem nézni és felirat utána nemtom már akkor mi lett volna .:S szal a lényeg nme is néztem .😊

24 - Exile -Nov.23

Kellermannél majd csak annyit mutatnak, hogy a bérencek feltépik a rabomobil ajtaját és beszegezik a fegyvert. Utána ugrás a következõ jelenetre.<#wow2><#zavart1>
Rockynhooo
a Magyar szökésben , T-bag sem lesz félkezû <#idiota>
és kellerman sem hal meg <#ravasz1><#idiota><#idiota>

Atisz
De a szinkron tetszett. Mint általában...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Azta, tényleg. Elég szembetûnõ volt. Biztos nehéz lett volna kirakni a 16-os karikát (eddig az volt, nem?)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nincs meg vkinek a sori Score-ja (tudjátok filmzene, de nem az ami pl. Nickleback meg a többi..)?? Nagyon kéne 😄 . Amazon.com-on láttam, de sehol sem találom a score-t..

ChaosTeam
Sajnos a TV-ben majdnem mindenbõl kivágnak egy csomót. Sokszor 1-1 film kulcsfontosságú jelenetét is láttam már kivágni, mert az okosok szerint a TV-nél az nem volt olyan fontos, hogy bekerüljön.... így viszont teljesen más lett a film "értelmezése"...

Nekem megvan DVD-n a 2. évad feliratosan, Mahone hangja tényleg gáz 😄
Meg valahogy Bellick se olyan beleéléssel beszél magyarul, mint eredetileg (pl amikor a vonatnál futnak és rkiabál Scofieldre, hogy leszedi....

Nade mind1... ezt kell élvezni 😊
Fido4life
legalább van egy nyomos okom arra hogy miért nem tv-zek már lassan 2 éve 😊

desigo
ilyen is volt...
scorpeeon
Jesszus, tényleg ilyet tett az rtl? Ez még annál is durvább, amiket a szinkronnal csinált, abból is kihagyott részeket egészen egyszerûen. Lehet h így érték el h ne 16+-os legyen, csak 12+-os és ezzel akarnak nagyobb nézettséget szerezni. Ha viszont ez így lesz akkor lehetne a neve Prison Break - for kids version is.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tommyg
ezért nem szabad az rtl-en nézni 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Rockynhooo
lehet a magyar változatba nem hal meg senki <#ravasz1><#idiota>

Hja. Meg gondolom Abruzzit és Tweenert is meg fogják nyirbálni. Utóbbinál gondolom csak annyit mutatnak majd, hogy Mahone lõ.
Rockynhooo
mint kellermant ? XD

Most így egypár naív tévés nézõ lehet találgatni fogja, vajon tényleg meghalt-e?
Eredetileg miután Veronicát lelövik, és Lincoln felkiált, megmutatják Veronica fejen-szíven lõtt hulláját.
tommyg
azt amikor mutatják a jukat a fejébe xD

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ProGabe
komolyan?nem lehet hogy rosszul emlékeztek?elsõ évadnál is jöttek a hsz-ek hogy ezt meg azt vágtak ki,közben nem nyúltak hozzá!egészen pontosan mit vágtak ki?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Már ne haragudj, de te vagy a buta! Nem látod a smiley-kat a hozzászólásom végén? Ezek szerint nem vagy érett a nethasználathoz.
tommyg
jaja

Ja. Egészen pontosan kivágták a hulláját.
Fido4life
ez csak az elsõ 15 perc nem ?

Fido4life
Uramisten RTL most se okozott csalódást (kivágtak a Vernoicás részbõl)

Ice Cortez
Ha valakit érdekel a szökés 3. évad elsõ része akkor:

Part 1
Part 2

Mahone hangja nagyon gáz <#ijedt>

Elég béna volt, ahogy az elején a neveket olvasták. David "A Kisgyerek" Apolskis. Brrr!
Fido4life
nekem tökéletes volt, mind addig amíg az eredetit megnem ismertem 😊

ForzaInter
elé gynegus szinkron SS:

Yo, Bitch!

Fido4life
kifogja mindjárt nézni az elsõ részt ? <#gonosz1><#vigyor3> kiv. leszek a szinkronra (bár az elsõ évadot végig úgy néztem, de már elfelejtettem)

Rockynhooo
szerintem kellerman meghalt <#gonosz1>