23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Gerygrey
    Baseball... Csesszék meg a hülye amcsik a hülye játékukat, itthon micsoda népharag és nézettségvesztés lenne ha Fradi-Újpest meccs miatt elmaradna a színvonalas Győzike :)

Az a 3 hónap szünet mikor lesz?
  • Flamer
    yövőhéten lesz egy dupla epizod.
    és az 5-s volt az ucso. :D
  • PunkZoli
    hi, bocs, nincs energiám visszaolvasni, egy dolog érdekelne csak, hogy mikor volt az ucso rész, és mikor lesz a következő
    //nem hagytam e ki vmelyiket:)
  • gabo91
    ja arra gondoltam én is :) csak utah-ot itam...
  • tommyg
    panama
  • gabo91
    tényleg...
    ha megcsinálták a parkolóház kamerájának a felvételét akkor ez semmi...
    bár az nem utahban volt... nem hinném hogy az egész cég meg minden a rendelkezésükre áll. De egy videot is megcsinálhatnának simán aztán linc boldogan feszülne vele a teloján... :D
  • Quantumleap
    Amúgy gondolkodtam, nem lehet, hogy Marshall Allman "special guest star" mivolta azt jelenti, hogy LJ meghal? A második évad feléig főcímlistás szereplő volt, onnantól kezdve csak "special guest star". Csak mert Abruzzinál is hasonlóan történt, ő ugyebár csak az első évad feléig volt főcímlistás szereplő. Vagy csak sokat fantáziálok? :)
  • desigo
    Jah abból tényleg botrány lesz....
  • Oncsi
    nah igen !!!!
    de Linc És Sco még nagyon összefognak veszni emiatt,hogy nem mondta el(nem mondhatta el tudom,de Sco ezt ugysem érti meg )
  • Quantumleap
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem nem nagy vaszizdasz a megoldás. Photoshoppal csinálnak egy összevágott montázsképet Sara-ról és LJ-ről. Ha pedig Michael beszélni akarna telefonon Sara-val, az is könnyen megoldható hangszimulátorral, mint amikor Bill Kim próbálta bekamulni Kellermant, hogy Reynolds elnökasszonnyal beszél.
  • gabo91
  • gabo91
    jo de lecso egy üzletember akinek aztán minden mind1 csak péz legyen belőle...
    "lassan örölnek a malmok...valaki viszafogja őket...hát akkor gyorsitsuk be őket"
    99%-ba ő rendezi a balhékat meg... ha pedig valakik közt egy apro kis nézeteltrésvan egyből ringbedobja őket...
    (kiváncsi lennék vajon milenne ha őt dobnák be a ringbe, és az ellenfelének a kezébe csusztatnának egy kést...)
  • tommyg
    a verekedés a terv része lesz szerintem valami figyelemelterelésképp
  • Atisz #13967
    befékül? :D
  • gabo91
    szvsz következtetés az, hogy képet nem fog kapni michael és befékül hogy nem mennek sehová... gondolom ezért lessz ideges james és ezért fognak összeverekedni...

ésszel verekedjenek majd, mert ugye a sona-ban is van igazságszollgáltatás---> irány a ring, onnt pedig jó esetben egy ember kerül ki élve
  • Quantumleap
    Újabb videó a 3x06-ból!
  • gabo91
    ja én is ilyesmire emlékszem...

(na már várom, hogy jöjön valaki és ebbe is belekösön, hogy mi a f***ért veszekszünk...
  • II Rocky II
    remélem tévedsz,énnekem ugy rémlett hogy majd most novemberben nem lessz(vagyis 1 rész) és decben meg lessz.
  • hunbasser
    nem úgy volt,hogy december valahanyadikától április valahanyadikáig?
  • II Rocky II
    én ugytom másfél hónap lessz,ha nincs igazam majd szol vki hogy tévedtem :)
  • gabo91
    nem 3hónap (v. több) lessz a szünet? nekem valami ilyesmi rémlik...
    második évadnál is elég gáz volt a szünet. viszont a szünet utái első rész kárpotolt mindenért...
  • szucsy89
    mert megtehetik
    amúgy baseball miatt
  • II Rocky II
    és mi lesssz amikor másfél hónap szünet lessz :'(
  • Gerygrey
    Mi van mostanában, hogy csak kéthetente van új PB epizód? Ok hogy a következő dupla, de akkor is :(

~S02E06-tól S03E03-ig egy hétvége leforgása alatt daráltam le a sorit, mégha hetente lenne akkor csakcsak elviselném, de ez a kéthét elég gáz, miért csinálják ezt Foxék?
  • II Rocky II
    cask azota elment a tréfa irányába is,de valoban a lényege ez volna:Dcsak tegyük hozzá,hogy aktuális hszek alapján észrelehet venni ,h komoly vagy csak poénból teszik be :)
  • Larvin
    legalábbis eredetileg ezt jelenti...
  • Larvin
    azt, hogy ezt nem kellett volna és jelzés a moderátoroknak, hogy utasítsák rendre az illetőt
  • gabo91
    a héten nem volt új rész. Jövőhéten lessz 2 epizód (ha minden igaz)
  • daneelolivaw
    üdv! azt szeretném kérdezni, hogy a legújabb epizód megjelent-e már torrenten, ha igen, aki legyen szíves valaki küldjön egy linket! előre is köszönöm!
  • 50cent911
    hy valaki leirná ami az 5ik rész végén volt,mert nem nagyon értem mért lenne az őr a kezükbe ha megszerzik azt a szart
  • ancsie18
    <- Ez mit jelent ez a jel? Sose értettem...
  • PyRex
    1. nem beszóltam, vicc volt, ott volt a smiley.
    2. ez NEM egy USA fórum, itt MINDENKI tudja, hogy a szökés az a pb :)
    3. éppenhogy te kötöttél bele abba, aki szökésnek írta..

4. még egyszer valaki beszól akárkinek a sorozat angol / magyar címével kapcsolatban azt kivágom. eléglegyenmá!
  • hunbasser
    köszönöm szépen :)
  • dienesoft
    Boldog szülinapot HunBasser!!!
  • hunbasser
    köszi :)
  • II Rocky II
    meg ottt...Boldog Születésnapot Kívánok...:D
  • ForzaInter
    ma house lesz:S
  • hunbasser
    ott a pont.

mellesleg osztálytársamnak én is szökésként emlegetem,mert ő így ismeri(először az rtl klubon kezdte el nézni,aztán mostanra már ő is töltögeti le keddenként az új részt),egyszer próbáltam neki úgy mondani,hogy prison break,hát nem nagyon akarta megmondani.

itt fórumon persze pb marad nekem mindig.

(de amúgy ki nem szarja kedves gabo91,hogy ki minek hívja,az a lényeg,hogy tudjuk,hogy miről van szó,nem?)
  • ancsie18
    Az EZTV-n sincs fent még új rész, úgyhogy máshol sem lehet.
  • ancsie18
    A Prison Breaket én is mai napig Prison Breaknek írom (95% anak is mondom, kivéve ha olyannal beszélek, aki a tv-ben nézi és nem ismeri az eredeti címet), ezért egy másik példával élnék.
    Amikor elkezdődött az abc-n a Desperate Housewives, ezen a néven ismertem és szerettem meg. Később a tv2 elkezdte Született feleségek néven adni. Ma már én is így hívom. Mégis, amikor le akarom tölteni vagy utána akarok nézni a neten, mai napig a Desperate Housewives-ot írom be. De soha, egy percig sem éreztem, hogy ez ne ugyanaz lenne, sohasem okozott törést bennem, hogy két neve van. Aminek csak lehet, a magyar ember magyar nevet ad, ahogy a török törököt. Mert így sokkal könnyebb beszélni róla, és beilleszteni a mindennapjaiba. De attól még mindnyájan tudjuk, miről van szó.
    Ha akarod, hívd csak Prison Breaknek, de ne köss bele senkinek, amiért Szökésnek hívja, hiszen te is, és mindenki más is tudja, mire gondol, hát akkor meg mi a probléma? A névnek pont az a lényege, hogy jelöljön valamit és ha a Prison Break és a Szökés név mindnyájunk számára ugyanaz jelöli, akkor mégis mi kivetnivaló lehet abban, hogy egyik így hívja, a másik meg úgy?!