23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14146 Ezt olvastátok már???
http://www.sg.hu/cikkek/55928
Tweener "visszakerült" a sittre! -
Hoz_Hun #14145 Hát ezt muszáj ide belinkelnem. Ha már volt bocs. A sorozathíreknél Tinman linkelte be a képet, de nagyon ott van (pedig én nem szeretem T-Baget).
-
ALDO #14144 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre volt egy kis izgalom a szökési jelenetnél. Bár azt nem tudom, hogy ezután hogyan fognak megszökni, mert ugye ez elég gyanús lenne, ha az őr megint elkábulna. Mahone szerepére kíváncsi leszek: kihozták a börtönből, elmegy tanúskodni és aztán mi lesz vele? Bellick kezd egész emberien viselkedni, sokkal jobb így a karakter, hogy már nincs akkora arca, mint amikor még odakint volt. Amúgy engem is meglepett, hogy Lincoln is feliratkozott a "gyilkosok" listájára, miután lelőtte a tagot. -
#14143 Nekem annyira nem tetszik a sorozat. Oké, izgalmas, tényleg. Csak a már lentebb írt hibák és egy-két idegesítő karakter sokat ront rajta. Tudom, film, ne keresgéljek hibákat, de hát ez van. Ha egyszer úgy érzem hogy össze lett csapva a forgatókönyv és nem figyeltek a részletekre, akkor zavar. Hol van itt már az 1. évad precizitása? (Pl a Lincolnos mentőakció vicc volt...) Már a 2. évadot is szenvedésnek tartottam... de tény hogy ez vmivel jobb mint a 2. évad. Nem azt mondom, hogy nem fogom tovább is nézni, de nem fogom várni, hogy mikor jön már ki. Kb. elvárások nélkül fogok leülni megnézni a köv. részeket. -
#14142 mostantol minden rész vége nagyon nagyott fog ütni:D -
Quantumleap #14141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Izgalmas részek voltak. Amikor Michael megtudta, mi történt Saraval, azthittem, lesznek majd fekete-fehér múltbeli bevillanások is. remélem, nem az lesz, hogy Mahone rég kint van, ők pedig még mindig bent vacakolnak. Ez nem az első alkalom volt, hogy Linc embert ölt? Michael lehet megkérdi Linctől Susan személyleírását. -
#14140 7. rész után:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem volt rossz ez a rész sőtt....(a vége nagyot ütött)
De kicsit elkurtak mán mindent. (látszik hogy szenved a sorozat)
Lincoln hogy lehet ilyen fasz istenem....Előnybe volt jóval.
Kinyirta volna a csajt meg a söfört és megkerüli a kocsit és leüti aki kijön. Vagy eleve 3an voltak a kocsinál simán Sucréval összefogtak volna és megölik öket. Erre mivan... Szarakodnak szenvednek...
A sorozat meg kezd kiszámítható lenni. -
#14139 mi pl? -
#14138 yaya nem rossz de azért kéne rá akkor pár motívum. mer igy elég üresnek tűnik :o -
#14137 Szerintem jó. Illik a sorozathoz is. meg aztán, ki tudja kiket (ny)írnak még ki mostanában, nem kell legalább váltogatni. Úgyis ők a főszereplők. -
#14136 Kint a 7. rész felirat! -
#14135 Csináltam new banner, ha már unnátok a mostanit:)
-
#14134 yepyep. mi Victorpictor meglepetése?:D -
zsozsizsá #14133 én reggelig várok!! xD
Nem tok úgy suliba menni h nem láttam a 7. rész :D -
#14132 Motorola V3!Minden sorozatban az a menő.Nekem is olyan van:) -
#14131 http://www.opensubtitles.org/hu/download/sub/3159797 -
csabiks #14130 Tényleg, véletlenül nem tudja valaki hogy a második évadban Mahone milyen telót használ? motorola? milyen tipus? -
csabiks #14128 annyira azért nem nagy hiba :) , amikor bejelentették a 3ik éveadot azthittem hogy csak egy unott folytatás lesz, tévedtem nagyon izgalmas ez az évad is! -
#14127 nem arrol van szó csak ennyi ilyen hibát..:S joban figyelhettek volna... -
#14126 hudenagyon keméény a 6dik rész én is elmondom SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát a hideg kirázott amikor Scofield megtudta hogy meghalt ,nagyon ott volt a hang mninden..aztán meg kíhivja Whistlert..ááá -
csabiks #14125 ezermás sorozat van ha nem tetszik nem nézed ennyi. -
#14124 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6dik rész 34.perc Mahone t meglátogatja a két ügynöik,ez a jelenet már volt korábban mivan ebbena filmben már????ja és odaadja a kést Lecheronak akkor már megyis ki Mahone,ha nagyon kiakarja vitetni magát akkor is telefonhivások meg minden kell hogy kimenjen nem ilyen hamar,szal elég nagy hiba volt sztem -
#14123 Sírjál..nem szégyen -
#14122 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bakker most néztem meg másodjára...mikor Linc elmondja hogy Sarah meghalt..ott az a zene meg minden jájjj elérzékenyültem :) -
#14121 nem -
#14120 jövőhéten nem lesz szünet ugye? -
#14119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemérem a 6dik résznél az előző részek tartalmából: mit keres ott Mahone az irodában???:Omeg hogy kutatják az irodáját:O -
Dave0092 #14118 Juuuj nagyon jo volt, éna végén cska lestem, este 11 re felirat -
#14117 Mer van belőle repack VERZIÓ
6. rész brutális volt...
jöhet a 7. felirat is.
PB I lOVEN IT -
Seeley #14116 jah, mert megérdemlem :P -
#14115 miért? -
#14114 lol most derült ki hogy hibás verziót töltöttem le a hetedik részből XD
prison.break.s03e07.hdtv.xvid-xor.avi <-- ne tölcsétek ! -
#14113 ezt muszáj mindig elmondani? -
#14112 Megnéztem a 6. részt.
Rohadt ultrabrutális volt.
Megérte várni:D -
#14111 7dikhely még nincs felirat? -
Seeley #14110 Nah, nem basztam el a spoiler tag-ot, akkor pár észrevétel még:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkor mi a neve a picsának? Susan vagy Gretchen vagy mi? amúgy láv Sco meglátta eyecandy Whistlert értekezni vele, de elvileg Sco nem tudja h hogyan néz ki Susan, ergo hiheti azt hogy Whistler a nőjével beszélt, nem? Mert eléggé gyanakvóan nézett, ennyire vágná hogy kik a company emberei?
a másik: megint bazi szervezetlen volt a mentő akció..miért nem adtak sucre kezébe fegyvert, és kábé lelővi a három embert...vagy a csajt is beavatják és ő is segédkezik a mentőakcióban és akkor nem kella szerlemét elcsereberélnie....amúgy király volt hogy Linc bebaszott egyet a picsának :DDD
Jah meg extra sírós volt amikor Linc közölte Scoval h Sarah halott :-(
meg még egy dolog: nézzétek a hátteret, foglyok fele amcsi legaláb..azért ez eléggé hiteltelen :D de ez már szőrszálhasogatás amúgy mindedn királyos :P -
Seeley #14109 az volt az egyik...a másik meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor befuccsolt a szökés és ugye élet-halál mérkőzést jáccottak, nyilvánvaló volt hogy valahogy megkell hogy ússzák, és sejtettem, sőt tudtam hogy az lesz hogy leesik a kötél, felfedezik hogy szökés van/volt és mennek befelé, és a meccs lefújva -
#14108 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, az, hogyha Lechero megtudja, hogy miben mesterkedik Scofield, úgy fog reagálni, hogy ő is szökni akar, elég valószínű volt szerintem -
Seeley #14107 huh, gyerekek, bazi fáradt vagyok, most nem értékelném a dupla részt, de annyit hogy nagyon odabaszott, igaz, volt egy-kettő (nekem kettő) kiszámítható fordulat...de Whistler továbbra is durván eyecandy, Scofield meg as ususal, láv. -
#14106 mostmárcsak az a kérdés vajon mi lehet a meglepi? :D