Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Kicsit off:
De 27-én jön a nyitó 1 órás My nam is Earl-is ami nekem naon tetszik várom azt is.
Aztán lesz még Dr.House 4. szezon😄
Lessz mit nézni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Rockynhooo
és az nem jövõhét? 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Smuge
agyad jövöhéten, HOLNAP 😄

dienesoft
Bízzunk benne, hogy jó is lesz ám a nyitórész! 😊

jax
ÁÁááá, fel se tudom fogni, jövõhéten már PB3!!!
New Prison, New Break!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

II Rocky II
nem kell....😄 egyszerûen annyi hogy ha lessz felirat az vki ugyis berakja vegye tudomásul mindenki és akkor nem is kell felslegesen leirogatni majd...😊
Nyarlathotep miért vagyunk szinkron pártiak?ha azok lennénk akkor nem is lennénk hanem másik topicba...😄

24 - Exile -Nov.23

Attila8805
Kezdjük el most és akkor nem kell holnap ezt nézni😄
Mikor lesz már felirat?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ProGabe
ha-ha-ha,ismét jót derültünk 😛PP
kell egy hg,aki rendesen törölget,és akkor nem fogjuk azt olvasni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Látom a szinkron pártiak máris támadásba lendültek! 😄 😄

Kurva jó lesz holnap 3-4 oldalon keresztül azt olvasni, hogy "mikor lesz már felirat?"...

II Rocky II
tökéletes válasz és / vagy kijelentés.😊

24 - Exile -Nov.23

ProGabe
nehogy el kezdjetek ezen vitatkozni!
a lényeg:ne szapulja az angolul tudó azt aki nem tud(fõleg ne úgy mint Nyarlathotep ,mehet is a warn.én is a nélkül nézem,mégsem küldök el senkit az anyjába mert nem tud olyan szinten angolul,hogy teljes mértékben élvezni tudja a sorit).
viszont mehetne annak is,aki majd feliratért könyörög,fõleg úgy,hogy 10 perccel a rész vetítése után teszi azt :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én tudok annyira angolul, hogy megértsem a filmet mégis igénybeveszem a feliratokat, mert úgy kényelmesebb nekem

II Rocky II
részben igazad is van,de legalább szebben irtad volna le és nem néznéd le és/vagy ocsárolod le azokat akik nem tudnak angolul...örülj neki és huzzz a csába....

24 - Exile -Nov.23

SötétBarom
Jó kérdés ..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

holnap lesz fenn az elsõ rész?már nagyon várom!!

Herr Lehrer
ilyen parasztok mé nicnsenek még bannolva?

Your suffers will be legendary even in hell!

"Szegény victorpictort már elõre sajnálom a sok türelmetlen ember miatt... De végülis remek fordítást kapunk és mi értünk csinálja én mindenesetre fejet hajtok elõtte."

Én azok elött hajtok fejet, akik megtanulnak angolul, és nem olyan kibaszott lusták, hogy csak feliratokat képesek kuncsorogni, mint mondjuk TE!

SötétBarom
Tenksz!!!!

mike0013
azt tudom, hogy bsplayer-ben Ctrl+nyilak, de aztán lehet, hogy a többibe is jó

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

SötétBarom
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy miként lehet korrigálni az elcsúszó feliratot??? Második évadból WAD verzióm van, és leszedtem az összes létezõ feliratverziót, de mind késik, vagy siet... =(

HaLp!

InfectedMann
De jó lesz újra hétrõl hétre izgulni és várni az újabb részeket <#vigyor><#pias>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

laca133
Nem nagyon zajlik a élet nálatok node hétfõn vááááá. Szegény victorpictort már elõre sajnálom a sok türelmetlen ember miatt... De végülis remek fordítást kapunk és mi értünk csinálja én mindenesetre fejet hajtok elõtte. <#worship><#worship>
PyRex
Írhatsz ide, csak spoilerezd a spoilereznivalót....

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Na, én eldöntöttem, jövõ keddig nem írok ide. Talán akkor más lesz a helyzet, második évad vége óta mindenki marhára unja magát. Négy büntetõpontot, ha megszegem. Te is hallottad, Rákinhú?
scorpeeon
Én a maygart hallottam elõször, az elsõ 5 résu után nyomtam le az angol S1-et, de ugyanezen a véleményen vagyok.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

II Rocky II
jaja,,emberek 80%a vagy még több igy van ezzel..de lehet csak azért vagyunk igy vele,hogy elsõre angol hangal hallottuk...😄 amugy a tiszteletet megadhatnád,legalább a nevét rendesen irnád le.!

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
képzelõdsz Kvántumlíp!

na de flém off, legalábbis részemrõl!

Ma néztem bele elsõnek az Rtl-es változatba , hát a szinkron yo nagy ... :S! eredeti hangal nyolcmilliószor élvezhetõbb 😊

SHADOWEYES7
<#ticking>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Szándékos személyes sértegetés és ebbõl eredõ szándékos vitaszítás. Lehet, hogy ezeket is kellene büntetni.
desigo
Most kellene bezárni a topikot 17-éig...
Rockynhooo
úúúúristen 😄 azt még megértem mert lemertem írni Kellerman nevét azért kaptam 3 bp-t , amúgy ennyi erõvel egy hsz-be se kerülhetne bele ez a név, yoo amúgy elismerem h megérdemeltem de tudnék vitázni!

és miért érdemelnék még egy büntit kedves Kvantumlíp? xD

jax
Azért érdemel meg még egy büntit, mert rád értette h ne járj fórumokra? Haggyuk már...

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Ott is vagyok, de azok kevésbé pörögnek. Epizódok bemutatása után is ezt a topikot találom a legaktívabbnak.
barnie1990
Én igazat adok neked,de van még más PB-fórum is,esetleg keresd fel azokat.

Zene nélkül mit érek én?

Ezért megérdemelnél még egy büntit, már ha rám érted.

Unom már, hogy az utóbbi idõben mindenféle hülyeségen borul a bili. Legjobb, ha mihamarább itt van jövõ hét kedd.
Rockynhooo
én ezt nem neki tanácsolnám!

Mondom, akkor ne járj fórumokra.
PyRex
szerintem meg rosszul gondolod. egy sorozatot az izgalmakért nézik az emberek, ha csomó mindent elõre tudnék, meg sem nézném.

És most mit lehet tudni? Sarah vagy visszatér vagy nem a jelenlegi helyzetállás szerint. 50-50%. És szerintem ilyenkor a legtöbben inkább szeretik tudni, ha teszem azt, nem tér vissza, semmint hogy hiába várják, akik odavannak érte.
Rockynhooo
büntit neki is <#gonosz1>

<árulkodikxD>

II Rocky II
vagy nem említik meg.😄 gondolom azóta van benne mióta feljött témába...de nagyon lol..:S😄haggyuk...😄

24 - Exile -Nov.23

PyRex
különben meg az aláírásomban régóta bennevan, csak azt sokan nem olvasák el 😊)))

II Rocky II
ok....😄

24 - Exile -Nov.23

PyRex
az, hogy "majd valahogy ki fognak szökni", meg az, hogy a csaj kilép a sorozatból szerintem nem ua. az utóbbi sokkal konkrétabb infó. A Kellerman most csak azért ment mert ideges voltam és gondoltam akkor más is legyen az 😊))))))))))

II Rocky II
elsõ évadban is tudtuk,hogy kifognak szökni..mind1.....amugy nem olyan észvesztõnagy spoilert irt hogy igy felkéne dühödni rajta.Másrészt muszáj volt megint elsütni egy Kellerman-t ...lol....de ne veszekedjetek...eddig senki nem jelezte hogy nem érdekli az ilyen hírek.esetleg aki ir csak egy szoval odairhatná hogy érdekli e vagy sem és kiderült..mégegyszer mondom akkor irja oda ha ir vmi lényegeset is ,szal nem csak annyi hogy érdekel.😊

24 - Exile -Nov.23

PyRex
Kellerman visszatérésétõl eltekintve persze! <#mf1>

PyRex
Jó, akkor megismétlem magam: ha a sorozatjunkie-n is a hasonló témájú dolgokat csak egy kattintás után lehet végigolvasni (magyarul spoilerezve vannak), akkor ne gyere már át ide és nyögd be spoiler nélkül, mert kurva idegesítõ. Az egy dolog, hogy az USA epizódvetítések alapján pörög a topic, DE szerintem nem csak én vagyok egyedül, aki nagyon nem akarja tudni, hogy mi FOG történni a sorozatban.

Rockynhooo
sosem kaptam még büntetést egyszer ezt is megkell élni 😊 :S!
amúgy kössz ProGabe 😉!
6 nap méééég, ahoz képest h nem rég még itt találgattunk h Scofield hova lép be stb, meg h jajj még 3 hónap... ahoz képest gyors eltelt 😊

II Rocky II
neked elnéztem a csillagokat.akkor meg nmeértem mért csináltad de mind1.....amugy victorpictor valoban jo...😄 szal mindenki igy van vele,aki nem az meg vagy irigyli vag ynemtom.:S😄kössz a választ amugy...😄

24 - Exile -Nov.23

desigo
még 6 nap 5 óra 35 perc 25 másodperc a premierig...