23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14187 a 2. évadból volt bevágva, hogy emlékeztessenek rá ki mahone felettese. -
#14186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mit keres a s03e06 -az előző részek tartalmábólban Mahone az irodában....a 7dik réz végén meg kiderül hogy lessz rá esélyhogy jot vágtak bele....meg oylan hogy amikor a két ügynök megy mahonehoz az a párbeszéd is mintha már lezajlott volna hármojuk között...szvsz bedaraboltak egy jelenetet az előző vmeik részből... -
r4pt0r #14185 Mahone nem volt az irodában. Az csak 2. évadbol volt. -
#14184 [URL=http://www.petitiononline.com/wantmisa/][/URL] -
#14183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone hogy kerülhet az irodájába? Hát hiszen őt szabályosan drogbirtoklásért lecsukták a Sonába, akárhogy is nézzük, ezt az USA-ban is büntetik, ráadásul szerintem a 2 munkatársa is tudja róla, hogy drogos, szóval amúgy sem az a makulátlan jellem. Ezt nem értem... Akkora iszonyatosan nagy bakik vannak ebben a sorozatban, hogy ez már szabályosan fáj... -
slimshady #14182 hunbasser,[spoiler] 1 biztos, james hazudik, elég titokzatos, és biztos, hogy nem halász volt! gondolom pár rész múlva majd kiderül, miért is iylen fontos acégnek, hogy kijusson, és hogy hova kell majd repülnie!
lincoln le is lőtt 1 embert, a másikat nem látta, mert hátulról jött ki, és mire észrevette már odarajta a cég embere a pisztolyt LJ fejéhez!
Lechero szerintem nem fog sürgetni semmit, ha megmondják, hogy 4 nap múlva szöknek, szerintem még segíteni is tud, az embereivel. sammy nekem elég unszimpatikus, látszik, hogyő akar majd a főnök lenni, csak verekedni tud de esze nincs! remélem majd t-bag elbán vele vhogy vagy valaki más! [spoiler]
ahoz képest, hogy ez első részben azt mondták, aki ide bekerül, az nem jut ki soha, mahone 5 perc alatt öltönybe öltözött és kijutott :D -
#14181 lol, tényleg :)
sry, csak az élő linkeket figyeltem, hogy van e már ilyen :) -
slimshady #14180 [/spoiler] nah remélem megtanulok már spoilert írni [/spoiler] -
#14179 lool #14171 ugyanez :) -
#14178 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén Whistlerért jön a helicopter...lemerem fogadni pont lekési:D amuigy jo lesz végre igazi akcio is lessz az izgalmon kivül ;) -
#14177 Prison Break 3x08 Bang & Burn trailer
Na, ez király lesz :) -
#14176 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, tök fasza, Lechero is beszállt a buliba, jeee :) -
#14175 T-Bag is szökni fog tuti, (remélem):D
szerintem nem szerepel ő keveset annyit mint a többi... -
Quantumleap #14174 Szerintem T-Bag azért visszafogottabb, mert rájött, hogy ha nem akarja egymás után elveszteni végtagjait, jobb, ha nem annyira pattog. De lehet, hogy a szökéskor majd Sammy levágja neki valamijét. -
akdestroyer #14173 tudod milyen annak aki mazohista és emo??? képzeld el azt a feelinget:D:D:D egyébként nézem meg, mer nemtudom kivárni a jövöhetet. nézd meg te is, mindjárt megérted........ -
#14172 de amúgy miért kínzod magad ilyen trailerekkel? :) -
akdestroyer #14171 8.rész trailere: http://www.youtube.com/watch?v=E-GY-tDOto8
fuuuu gyerekek, ez sokkal durvább lesz bármeik eddigi résznél, ez már már........ááááááááá, nem birom ezt a drámáááááááát!!!!!!!!!!!!!!
kérem a bannt!:D -
#14170 "James a cég embere"
ugyanmár... :D a cégből senki nem kerül börtönbe.a cég attól cég,hogy elintéz bármit.bár azt még mindig nem értem,hogy ha a kormány felett állnak,akkor miért nem tudják egyszerűen kihozatni onnan Jamest...úgy gondolom,ez csak egy játék annak a kopasz ürgének. -
#14169 ha szerencséje van,akkor lecsukják Wentworth Millert is,és akkor ugyanoda kerül,mint ő ^^ -
#14168 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem túlzok,ha azt mondom,ez a két rész kurva jó volt!de tényleg,annyira...azt hittem már,hogy Sco megbolondul,és tényleg leszámol Jamesszel,de hát mondom tényleg nem tehet ő róla,ez így eléggé el lenne baszva,és hát szerintem ti is sejtettétek,hogy ebben valami csel van.örülök,hogy Lechero(Milkman,ahogy a tábornok mondta ^^) is szökik,szerintem az lenne a legjobb,ha beszerveznék Sammyt is,én kezdem csípni a búráját :Dddddd és hát azért Lechero sokmindent el tud intézni még így is,nem hiszem,hogy ennyire megtört volna a hatalma a Sonában.Linc meg nyugodtan lelőhette volna az emberkét,becélozza a fejét,utána már csak Susant kell megölnie,és húzhatnak LJ-jel,Scofieldék meg ráérnek szépen kitervelni a szökést,mert akkor már nem lesz sietős a dolog.csak félő,hogy most meg majd Lechero fogja siettetni a szökést(ugyanúgy,mint az első évadban c-note).Sucre is mekkora király már...Mahonet meg sztem tényleg bepalizták,de nem értem,hogy most miért ilyen sietős neki.vagy csak azért van,mert szimplán ideges?Bellick is végre elővette az emberibb felét,ennek örülök.remélem t-bag-et kihagyják majd a buliból(bár mostanában elég keveset szerepel a sorozatban,csak néha-néha megmutatják,meg szól 1-2 szót,szerintem nem jár az agya,és már tudja,hogy mi lesz. -
#14167 van olyan gomb hogy makrok és ott benne van egy ctrl c +ctrl v és csak beirod közé amit akarsz...ja és irtál egy teszt szöveget akkor mienk kellett aztán lerini a lényeget ha egyszer láttad hogy nme jo::: -
slimshady #14166 :D nembaj, ahogy elnéztem szinte mindnki már itt tart. de azér bocsi -
#14165 Hát én látom alapból:D -
slimshady #14164 jah semmi jó lett, csakén hittem rosszúl, hogy mindneki látja... -
slimshady #14163 Eddig nem voltam annyira biztos benne, de szerintem James a cég embere, nem véletlenül akajrák kiszabadítani, a filmben amúgy meg semmi értelme nem volt megölnie mahone-nak azt az új fiút, nem árttot neki semmit, nem értem mi értelme volt ennek a jelenetnek, megoldhatták volna másképp is, hogy mahone elmegy. Örülök, hogy lechero is szökni fog, így legalább könyebb lessz a szökésre készűlni, igaz most vmi új tervet kell kitalálni. szerintem még t-bag is megszökik, meg még talán 1-2 alak aki véletlenűl megtudja.
Amúgy meg én már korábban gondoltam, hogy mi van ha nem fog sütni a nap, vagy elmegy, de eszembe nem jutott volna a rész közben, hogy ez lessz. jó a sorozat még mindíg de szerintem egyre hihetetlenebb dolgok vannak, amire már a néző is ezt mondja, hogy ezt már csak húzzák.. [/spoiler]
az előzőt ne olvassátok el, vki törölje ki! -
slimshady #14161 kössz :)
[/spoiler] nah ez teszt -
#14160 vááá istenem nem tettem szoközt na mindeggy mégeccer :D a zárójelben nem kell szoköz [ spoiler ] szöveg [/ spoiler] -
#14159 [spoiler] szöveg [/ spoiler] a perjel útán nem kell szóköz :) -
slimshady #14158 hogy kell írni, hogy csak az lássa aki kijelöli? mert spoilert-t szeretnék írni, és még új vagyok. -
#14157 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!" szökésre, nem értem miért nem adott a co. többet neki?" hát érdekes, a rivert tudta hogy néz ki meg minden tudta hogy fog kijönni,itt meg semmi ilyen még keményebb és hát ismeretlen helyre ment,szvsz ez is meglepő azért innen szökjön meg naon hamar amonanna meg sokára...igaz ott a báttyát is kikelett szöketeni.....mondta am vi hogy kb 8résznél vhogy meg kéne szökni sztme is nem kéne tulhuzni szökjenek meg és számoljanak le a cég embereivel és tegyék tönkre,de van olyan érzésem hogy ez az évad a szökésről szól vagyis évad végén megszökik majd egy kép hogy szabadok és a cég nyomába erednek,na és a 4dik évad meg arrol szol hogy leszámolnak a cég embereivel...na ezt kéne ebbe az évadba betenni..tudtuk hogy amugy nemfognak olyan hamar megszökni, várhato volt hogy vmi közbejön ugyis,vmi véletlen (csak sok a véletlne nagyon).
a precizitás meg igen az kéne...emlitettem hogy Mahone beszél az ügynökökkel mig Sco ment a Patrohoz és mikoora mutatta neki akkor már Mahone FELÖLTÖZVE megy ki a kapun...hát igen akármilyen gyorsan meglehet inzénzi hogy étszállitsák ,de NEM 5 PERC ALATT FŐLEG OTT BENT A SONABAN,szvsz ez is hiba..:D meg az előztes hogy mahone az idojában van és ...(ezt is irtam( most vhogy sok hiva volt...de remélem nemnagoyn lessz ilyen többet...főleg hogy lesz 3 hónap szünet is:S:S na rövidenennyi..a 7dik részt még most nézem meg :) -
Seeley #14156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, bellick azért furcsa. Lehet csak taktikázik, de lehet hogy egyszerűen csak megzuhant mint állat. Azért ne felejktsük, elismert börtönőr volt, aztán hova jutott? Lehet kicsit magába nézett oszt megállapította hogy ennél lejjebb már nem kéne...meg látjuk. Mindenesetre nem nagy játékos, Sconak nem iogen van rá szüksége, főleg h a börtön vezére is vele akar megpattanni (gondolom a 'hívei' előtt ez titok, ha megtudják akkor lesz csak igazi káosz és anarchia), tehát megfog kapni mindent, nem tesznek majd neki keresztbe.
A másik, jah, nekem se akarják bemesélni h Susan is áldozat, nem fogom tudni megkedvelni...
Érdekel engem is h mi lesz Mahone-nal...
Whistler is, mit kavar..remélem nem fordul ki a karakter, én imádom, Sco után Ő a kedvenc :D
Most vajh mi lesz a szökési taktika?
amúgy én is hiányolom az első évad precizitását...itt kapkodós, pár napja vana szökésre, nem értem miért nem adott a co. többet neki? Tudják h riverben is idő kellett, itt azért pláne...minek kapkodni? Ez vonatkozik Lincre is, elbaszta, már megint... -
#14155 Én még mindig nem tudok rájönni, hogy az ki :S -
Quantumleap #14154 SPOILER-3x08
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A köüvetkező részben visszatér Mr.Kényszernéma Cetlifirkász.
-
#14153 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja felajálja michaelnek, hogy segit bosszut állni... de hát a SONa-ból nehéz ám... ---->>> megy belick is... szerintem amekkora férem, most is azon munkálkodik hogy kivitesse a seggét a sona-ból, csat játsza a fejét... a börtönben is bunko volt sara-val mindig is. És nem voltak olyan joba (nem tegezték egymást) neki csak egy volt munkatárs sara... -
Quantumleap #14152 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellick szerintem láncreakciósan felelősnek érzi magát a Sara-val haláláéert, elvégre anno ő vitte oda a Fox Riverbe. Még az is lehet, hogy megszökik Michaelékkal, és segít neki a bosszúállásban. -
:d -
#14150 -
#14149 -
#14148 nem olyan viccces azért...de megérdemelte biztosan. :D már óvastam ...:)5én 22kor :-) -
Larvin #14147 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Linc helyében én is kinyírtam volna mindenkit, mondom én, de nem nekem tartották sakkban a fiam. Bellick-et szimpivé kellett kicsit gyúrni. Végülis, ő csak egy átlag ember. Nem bűnöző. Eleget szenvedett már :P T-bag továbbra is haláli-> mikor megy körülötte az action a sunyi pofája nagyon ott van. Igazi túlélő. Ez az ember nem lepedődik meg semmin. Arra kíváncsi lennék mitől lett ilyen. Azontúl, hogy rossz volt a gyerekkora. Pl hogy harcolta ki magának az előző helyén, hogy elismerték és féltek tőle. A csaj végre kapott egy maflást már kijárt neki. Már látom arra akarnak kijukadni, hoyg ő is csak áldozat. Hát nekem nem fogják szimpatikussá tenni. Mégha kiderülne róla, hoyg valójában Teréz anya, akkor sem. Túlságosan elégedett pofát vágott miközben csinálta a dolgát. Ha ilyen a szerep akkor oké, de ha valójában őt is zsarolják, akkor rossz színésznő