23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14534 Egyetértek. -
Seeley #14532 amúgy lopva belelestem, jó nagy kép :D -
Seeley #14531 [whose name sall not be spoken]
lesem erem már írni a nevet, nem kell ide csipogás -
#14529 Ó, ez úgy látom tiltva van. Na akkor elnézést, és akkor itt kell rákattintani a kiválasztott szereplő képére. -
#14528 semmi nncs itt...:D holnap akkor PB yeah..gondolom estére megint felirat és meccs előtt lehet nézni..:D hopsz most jut eszembe most nics mecs:S -
#14527 Itt pedig egy jó nagy kép a hölgyeményről.
-
Seeley #14526 nyilván lesz az ő karakterében is bőven csavar. -
#14523 basszus, komolyan, sírok... elég legyen már a mindenségit!
Önkényesen törölgetek? Bssszus, nézzétek vissza, hogy akárki személyeskedni kezd, azt a hsz-t törlöm. Akkor azt hagyjam bent, ami "ellenem" szól? Sorry, de nem, ha valakinek nem tetszik lehet menni sírni a moderátorokhoz, hogy váltsanak le (lol kb. mint az oviban). Már úgy is az összes micsodám tele van ezzel az egésszel kb. Egyesek azt hiszik, hogy ez most jajjdejó. Nemtom hány topicban vagyok vagy voltam házigazda, itt vagyok az SG-n X éve és túl sok idiótát láttam már (akinek nem inge ne vegye magára). Azért akartam itt házigazda lenni, mert tetszik a sorozat és valamit hozzá akartam tenni egy online közösséghez, nem azért, hogy elmondhassam, hogy bibibíí én vagyok a hg...
"De amikor szükséges lenen hogy itt legyél és törölj akkor meg nem vagy."
Miii? Ember te hol élsz? Szerinted ezért fizetnek nekem vagy mi? Mi az, hogy szükséges lenne? Gondolkozzál már..! Dolgozó ember vagyok, nincs időm itt lógni a nap 24 órájában, vagy éppen bármikor máskor, amikor beszabadul egy barom, hogy megvalósítsa önmagát.
Kész, vitát lezártam, akinek nem tetszik, lehet privizni, vagy a moderátoroknak írni. Az összes ehhez a témához kapcsolódó hsz törlésre fog kerülni, függetlenül attól, hogy mellettem vagy ellenem szól. Uff! -
#14522 látom nem veszed észre,hogy itt csak neked van különösebb problémád a hg-vel :) sztem te fejezd be. -
#14521 najovan itt hagyd abba.ja de tegyük hozzá van rossz hg is...szal meglehet kérdőjelezni simán.(főleg miaz hogy sose:most ne tégy ugy mintha egy isten lenne a hg.mi meg azrt nem szolhatuink mert a csicskai...ezt most gyorsan felejtsd is el....lol.na hagyd abba mondtam hogy megprobálok visszafogni magam.ezt nem kellett volna beirnod mikor elnézéstkértem megminden..
szerk: 14522.
nincs nekem problémám.1 problémám volt hogy kitörölte a hszemet ami egy élemény volt semmi offra vagy offkeltésre nem adott okot.ennyi volt. -
#14520 1.szabály: sose véleményezd/kérdőjelezd meg a moderátorok és a házigazdák döntését.(nem véletlenül vannak ilyen pozíciókban) -
#14519 igaz amit irsz,de én tudom mit irtam és mit nem és milyen mértékben off.például te jo hg vagy a fifatopic meg egyb helyen is ahogy látom irvki egy offt vagy vmi nem törlöd egyből.ha naon off rednben törölje de ne azt amit én irok és csa véleményezek.amugy meg beleszolok ami nekem nemtetszik.szólás,szabadság van vagy tévedek?:Pna akkro azért elnézést kérek pírex.tőled.de az baszta fel az agyam hgy tegnap irtam kért sort és törölted.na mégegyszer bocs,probálkozom viszafogni magam. :) -
#14518 most te magaddal beszélgetsz?
egyébként Pyrexnek keménynek kell lennie,és igaza van abban,amit mond,és szerintem jól is csinálja,amit csinál.egy hg-nak törölni kell mindent,amit nem lát jónak,és nem véletlenül ő lett a hg.befejezhetnéd már,hogy mindenbe beleszólsz? :P (és ezt nem csak itt láttam tőled) -
#14517 Azért tuti lesz egy olyan csavar a sztoriban, amikor megtudják Michaelék róla az igazságot, miközben épp jó nagy sz*rban van, és majd szépen magyarázatot kell adnia rá, mit miért csinált és végülis a jólelkű (?) Michael lovag majd megbocsát neki. -
#14516 nem, én sem gondolom hogy úgy a tagja mint a többiek, de akkor is teljesen más az igazság, mint ahogy ő állítja magáról. -
Seeley #14515 túl kiszámítható lenne (bár így is volt már egy-két olyan dolog) ha annyi lene Whistler 'sötét múltja' hogy a co. tagja... -
#14513 Szerintem Whistler volt. Eddig sem volt szimpi a sunyisága miatt és be is igazolódott, hogy hova játszik... -
Seeley #14512 szerintem is Mahone volt. Drogos, kiakart jutni, de nagyon, aztán látta hogy eléggé ott ólálkodik az új csóka, tehát zavaró tényező. Eléggé megvan zavarodva Mahone a drogok miatt is, szerintem simán megölte...emlékezzetek, amikor Sco verekedett valakivel, akkor is bevédte és simán törte a fickó nyakát... -
Seeley #14511 valami oka csak van hogy annak adja ki magát, vagy tényleg az volt... -
#14510 hát sztem nem nagykövetség az.De énszerintem tuti hogy Mahone ölte meg,neki nem volt annyira szimpi hogy gyilkojon és ő meg is teszi.tuti ő volt,bár akkor nem tagadta volna le hanem mondta volna Sconak hogy igen én öltem meg mert zavaró tényező...stb..de akkkoris Mahone volt sztem.Whistler,meg érdekes kettős ember. :D holnap kiderül remélem.de akkor most vki mndaj már meg hogy most is van,egy rész és szünet vagypedig akkor a 10.rész után lessz a matiné? -
#14509 Arra gondolok hogy miért dolgozna egy halász egy nagykövetségen és hogy mi van ha tényleg ő ölte meg a csávót? -
#14508 mármint hogy halásznak adja magát és arra gondolsz?hát sztem lehet hogy halász is volt de tuti vmi más is a foglalkozása.. -
#14507 *vagy mi? -
#14506 No akkor én kérdeznék vmit: Bellick buzi lett a börtönben vagy mit? Mert amikor ott elég félreérthetően beszélt a girhes csávóról, háát...
És végülis vajon ki ölhette meg? Lehet hogy Whistler tényleg nem az aminek kiadja magát? -
#14505 csupán annyit irtam hogy félig igaz amit ir.(lsd az én hszemet törölted).De amikor szükséges lenen hogy itt legyél és törölj akkor meg nem vagy.Pl. sim vélemény kifejtés volt,nemértelek.És engem ez tud felbaszni hoy irok egy véleméynt,ha elened szol egyből kitörlöd.Most nem törölted volna az elözö hsz.t nem irnám ezt,csak tudd!ja meg irsz itt gabr.nek félkövér betüvel,ez is mire jo? semmire:D űhiszen már itt mindenki elmondta neki hogy spoiler vagy ez meg az,szvsz a téma lelett zárva.Csak azt tudd hogy nemkéne minden hsz-t törölni amit te ugy gondolsz vagy csak szimplán mert ellened szol,de ha a máésik ellen akkro meg otthagyod.Nos kb ennyit szerettem volna.És nagyon megkérlek ezt ne töröld ki!!!!köszke.(meg ezt is minek irtad neki.:"csak azért is bent hagyom, hogy mindenki lássa a színvonalat..."
szvsz nem kellett vona leirni,egyszerűen nem törlöd és kész..ennyit levan zárva,csak jolenne mégegyszer modnom nem minden hsz.t törölgetni"önkényesen". -
#14503 Ne veszekedjetek már...
Szerintem egyik oldalnak sem kellene ennyire erőltetnie ezt a "Scofield láv" meg "Whistlerné de jó nő" dumát, szerintem egy fórumnak nem arról kell szólnia, hogy mindenki ömleng, meg mindenkinek megnyilvánulási kényszere van. Ha tetszik valaki, rendben, esetleg lehet róla észrevételek tenni, hogy helyes vagy szép, de azért hogy az ember több oldalon keresztül ezt hallgatja, ezt szerintem elég gáz... Mindenki tartsa meg magának, hogy ki tetszik neki, nagyon örülünk neki, ha megtalálta a neki tetszőt a sorozatban, de nem kell itt ezzel fárasztani a többieket. Aki szerint pl szép nő a Whistler nője, az enélkül is így fogja gondolni, aki szerint meg nem, azt meg úgy se hatja meg, ha más azt mondja. Szóval szerintem ez egy tök gyerekes dolog, és igencsak unalmas.
Szerintem állapodjunk meg, hogy ezeket kicsit hanyagoljuk, ha lehet, és nézzük meg, mi másról tudunk csevegni a sorozat kapcsán. Reméljük találunk más témát. -
#14502 gratulálok -
#14501 csak azért is bent hagyom, hogy mindenki lássa a színvonalat... -
Seeley #14500 suvick-suvick
te moderkodsz, úgyis önkényesen azt törölhetsz amit akarsz..szóval innentöl blablabla, rugóra szerelt pöcsökkel meg nem vitatkozok
(igen, akár ezt is törölheted) -
#14499 engem meg kiráz a hideg is tőle -
akdestroyer #14498 ja az eyecandy. engem felbax. :D:D -
#14497 és akkor még az eyecandy-ről nem is beszéltünk ;) -
#14496 az, hogy 20 fórumozó (fiu) EGYSZER leírja, hogy melyik csajszi a jó (szerintük) az nem ugyanaz, mint hogy EGY VALAKI írja le 20-szor, hogy scofield láv... -
Seeley #14495 nekem ez is ugyanolyan :DD
látom volt vmi balhé :D -
Seeley #14494 ez nem ugyanolyan ?? -
Seeley #14493 okés, de akkor nőcik külsejét is moderálgasd..köszi előre is (bár engem baszottul nem zavar, dehát kettős mérce ne játszon be).
T-bag: én elhiszem hogy ilyen kiskirálykodik, igaz ha pedofília akkor azért kapna, de volt ott egyébb is. Annyi esze meg van hogy kiharcoljon magának jó pozíciót, hamar letesz valamit az asztalra, légvárat épít oszt elhiszik hogy veszélyes...Sona-ba is hamar tudta merre fúj a szél... -
#14492 Köszönöm. -
#14491 Alig várom már ...az a baj hogy én nem nézem meg feliratosan:D inkább kivárom a tv-be..(nyáron mivel nincs ott töltök 1000-rel XD) -
#14490 tessék
de ha első kézből akarod akkor ezt nézd meg -
#14489 bakker, alig bírok várni...