23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14770 Mé? Lincoln nem biológus, lehet hogy csak egy latex fej volt :D
Komolyra fordítva rám is lehet hogy hasonlóan hatna akár Sarah, akár Kellerman vissztérte (az imdb-n a mai napig úgy van leírva annak a bizonyos résznek a tartalma, hogy Kellermanért jöttek és nem megölték :/) -
DJ BP #14769 LOL :D
Gondolom agyaltak mi legyen a monitoron, ,,ugyan mit szarozzunk, BIOS setup oszt kész" :D -
#14768 tegyük fel visszahozzák :D xd ....
akkor mi van ? nézem ugyanúgy tovább...! ennyi! -
#14767 nyugi ugyanazt játsza le amit a 24 topikban, pöppet sem unalmas... -
#14766 haggyad már és kibirnád hogy ne nézd meg és tudd meg mi okbol hozzákvissza?( amugy sztem odribális hiba lenne visszahozni egy olyat aki meghallt) -
#14765 yeee :D amúgy szerintemis feltámadtak.. és Kellerman a goré :D -
#14764 A haverom unokatestvérének az apjának az üküküknagyapjának a felesége meg azt mondta hogy minden eddigi halott feltámad, megharapják a mostani szereplőket, és a PB átmegy egy pörgős zombie-action movieba. -
Quantumleap #14763 Egy másik fórumon azt írja egy illető, hogy valami youtube portálon azt írják, hogy Sara halála csak blöff volt, és visszatér a 12.részben. Ha ez igaz, én olyan cancelt adok a sorozatnak, mint ide Nagykáta. -
#14762 true -
#14761 Igaz, hogy januárban jön a következő rész? -
#14760 Ez kemény :) Nincs vkinek HD változata? Onnan még több dolog kiderülne. -
#14759 baaazmeg :DDD
Amúgy megtaláltam 36:50-nél van a xor-os releaseben -
gabr #14758 Wentworth Miller is all smiles, resurfacing at LAX airport on Sunday. The Prison Break star caught a flight out of Los Angeles. Destination? Most likely Texas to finish up filming season 3 of Prison Break.
Savor these pictures, they might be the last ones you’ll see for a long while! The next all-new episode (”Boxed In”) of Prison Break doesn’t air until Monday, Jan. 14, 2008!
http://justjared.buzznet.com/2007/11/19/wentworth-miller-cap-vest/ -
#14757 gondolom a legutolsó.abban is volt egy irodás jelenet,és a kamera gondolom a asztalról indul felfelé irányulva. -
Dave0092 #14756 ez mikori rész? -
#14755 hát aki nem jártas ebben annak nagy feladatnak is tünhet?:DDDDDDDDDDDDD -
#14754 azaz d:ASD: -
#14753 bios setup :DDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd -
Petko #14752 a műveleti irányítóteremben komoly munka folyik:
-
#14751 ha jól van előadva,akkor vicces...de már nekem is a f*szom kivan,mikor hallom,hogy ne fürgyé le :\ -
#14750 de jobbak....na majd vki bealakit lehet...amugy a ne fürgyé le már nekem szvsz naon unalmas...vagyis felénk,eleinte minden poénos csak mikor az ember soksszor halja akkor kezd uncsivá válni.:D -
Quantumleap #14749 Egy merő káromkodáshalmaznál csak jobbak, nem? -
#14748 az hülyeség,vannak ilyenek a youtubeon,szvsz elég gyengék lettek :\ -
Quantumleap #14747 árgógumipapírból=rágógumipapírból -
Quantumleap #14746 Mit? Ja, lehet. De én a hagyományos értelemben vett paródiára gondoltam, tudod, Gálvölgyi-módra. Valaki beöltözne Mahonénak, Sco-nak, Lincnek, ésatöbbi, s ki lenne figurázva Mahone nyomozói tehetsége, teszem azt, egy elejtett árgógumipapírból megállapítja, hol vannak a szökevények. -
#14745 Mahone 02x01-es beszédénél pedig az őszödi beszédet lehetne bevágni. -
Quantumleap #14744 Szinkronparódiákra gondolsz? Azokat csakis és kizárólag akkor érdemes, ha nem csak f*szomozásból és b*zdmegelésből állnak, mert utóbbiak szvsz nem viccesek.
Ami nekem átlagos értelemben vett paródia gyanánt eszembe jutott, mint kifigurázható dolog, az Mahone 2.évados "mindenre rájövök" zsenialitása. -
#14743 na nem mered megcsinálni -
#14742 ha jó sok időm lenne,folyamatosan gyártogatnám a pb-s paródiákat... :) pl olyanokat,hogy Scofield mondja mondjuk Sucrénak,hogy "itt az egésznek a kulcsa",és feltűrné a pulcsija ujját,és ott virítana a "Ne fürgyé le!" tetkó :) (a gif-et is én csináltam,és valóban nem lett jó,inkább az ötletre koncentráltam,az megint más kérdés,hogy az ötlet honnan jött:))
aztán olyanok is eszembe jutottak,hogy telefonálós részek.mondjuk Sco felhívja Veronicát még a Fox Riverből,és ugye "Szia,Gyuri vagyok...",és ezt el lehetne még játszani Abruzzival vagy C-Notetal is,mert ők is sokat telóztak,de a 3.évados Lechero telójával folytatott beszélgetéseket is meg lehetne ugyanígy csinálni.de nem csak a gyurissal,hanem még csomó ilyen telefonossal,olyanokkal,mint pl a "Veréb az nem madár",meg ezek.
néha bevillannak ilyen hülye ötletek,és több ilyen ötletem is volt,csak már elfelejtettem őket.unaloműzésre jók ^^ aki érez magában tehetséget,és van ideje,az megcsinálhatná ezeket,és felnyomhatná youtube-ra,legalábbis addig is lenne mint nézni. -
#14741 mi lesz itt a következő részig... -
#14740 látom nagy az unatkozás :D -
Quantumleap #14739 Chuck Norris lefordulatbólpofánrúgná az egész Céget, amiért ilyen hülyék, hogy egy fogollyal akarnak kihozatni egy másik fogylot. -
#14738 Ugyanmár, Chuck Norris nem egy jótékonysági szervezet. Abból a csőből szar fojna, Chuck Norris csapjából meg sör :) -
#14737 Chuck Norris elkérné Lechero mobilját, és odaadná neki. Így ő lenne a Sona új főnöke és mindenki McDonald's-os kaját enne és a csőból víz helyett kóla folyna -
#14736 ne,ő kinyírná Sco-t is :c - véletlenül. -
r4pt0r #14735 Szerintem meg Chuck N. Ha ott lenne egy csapás és nem lenne fal. :D -
#14734 esetleg chuck norris... -
#14733 még MacGyver kéne :O -
#14732 Bellick és T-bag nem sok szerepet kap mostanában :( -
#14731 hát akár,tuti rájönnének a gyenge pontjára (tudjuk a kriptonit az),de ők találnának mást is.. :D