23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Atisz #14770
    Mé? Lincoln nem biológus, lehet hogy csak egy latex fej volt :D

Komolyra fordítva rám is lehet hogy hasonlóan hatna akár Sarah, akár Kellerman vissztérte (az imdb-n a mai napig úgy van leírva annak a bizonyos résznek a tartalma, hogy Kellermanért jöttek és nem megölték :/)
  • DJ BP
    LOL :D
    Gondolom agyaltak mi legyen a monitoron, ,,ugyan mit szarozzunk, BIOS setup oszt kész" :D
  • Rockynhooo
    tegyük fel visszahozzák :D xd ....
    akkor mi van ? nézem ugyanúgy tovább...! ennyi!
  • Fido4life
    nyugi ugyanazt játsza le amit a 24 topikban, pöppet sem unalmas...
  • II Rocky II
    haggyad már és kibirnád hogy ne nézd meg és tudd meg mi okbol hozzákvissza?( amugy sztem odribális hiba lenne visszahozni egy olyat aki meghallt)
  • Flamer
    yeee :D amúgy szerintemis feltámadtak.. és Kellerman a goré :D
  • precision
    A haverom unokatestvérének az apjának az üküküknagyapjának a felesége meg azt mondta hogy minden eddigi halott feltámad, megharapják a mostani szereplőket, és a PB átmegy egy pörgős zombie-action movieba.
  • Quantumleap
    Egy másik fórumon azt írja egy illető, hogy valami youtube portálon azt írják, hogy Sara halála csak blöff volt, és visszatér a 12.részben. Ha ez igaz, én olyan cancelt adok a sorozatnak, mint ide Nagykáta.
  • Rockynhooo
    true
  • Herold
    Igaz, hogy januárban jön a következő rész?
  • skinnyman
    Ez kemény :) Nincs vkinek HD változata? Onnan még több dolog kiderülne.
  • Bandee1987
    baaazmeg :DDD
    Amúgy megtaláltam 36:50-nél van a xor-os releaseben
  • gabr
    Wentworth Miller is all smiles, resurfacing at LAX airport on Sunday. The Prison Break star caught a flight out of Los Angeles. Destination? Most likely Texas to finish up filming season 3 of Prison Break.

Savor these pictures, they might be the last ones you’ll see for a long while! The next all-new episode (”Boxed In”) of Prison Break doesn’t air until Monday, Jan. 14, 2008!

http://justjared.buzznet.com/2007/11/19/wentworth-miller-cap-vest/
  • hunbasser
    gondolom a legutolsó.abban is volt egy irodás jelenet,és a kamera gondolom a asztalról indul felfelé irányulva.
  • Dave0092
    ez mikori rész?
  • II Rocky II
    hát aki nem jártas ebben annak nagy feladatnak is tünhet?:DDDDDDDDDDDDD
  • PyRex
    azaz d:ASD:
  • hunbasser
    bios setup :DDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  • Petko
    a műveleti irányítóteremben komoly munka folyik:

• hunbasser
    ha jól van előadva,akkor vicces...de már nekem is a f*szom kivan,mikor hallom,hogy ne fürgyé le :\
  • II Rocky II
    de jobbak....na majd vki bealakit lehet...amugy a ne fürgyé le már nekem szvsz naon unalmas...vagyis felénk,eleinte minden poénos csak mikor az ember soksszor halja akkor kezd uncsivá válni.:D
  • Quantumleap
    Egy merő káromkodáshalmaznál csak jobbak, nem?
  • hunbasser
    az hülyeség,vannak ilyenek a youtubeon,szvsz elég gyengék lettek :\
  • Quantumleap
    árgógumipapírból=rágógumipapírból
  • Quantumleap
    Mit? Ja, lehet. De én a hagyományos értelemben vett paródiára gondoltam, tudod, Gálvölgyi-módra. Valaki beöltözne Mahonénak, Sco-nak, Lincnek, ésatöbbi, s ki lenne figurázva Mahone nyomozói tehetsége, teszem azt, egy elejtett árgógumipapírból megállapítja, hol vannak a szökevények.
  • hunbasser
    Mahone 02x01-es beszédénél pedig az őszödi beszédet lehetne bevágni.
  • Quantumleap
    Szinkronparódiákra gondolsz? Azokat csakis és kizárólag akkor érdemes, ha nem csak f*szomozásból és b*zdmegelésből állnak, mert utóbbiak szvsz nem viccesek.

Ami nekem átlagos értelemben vett paródia gyanánt eszembe jutott, mint kifigurázható dolog, az Mahone 2.évados "mindenre rájövök" zsenialitása.
  • tommyg
    na nem mered megcsinálni
  • hunbasser
    ha jó sok időm lenne,folyamatosan gyártogatnám a pb-s paródiákat... :) pl olyanokat,hogy Scofield mondja mondjuk Sucrénak,hogy "itt az egésznek a kulcsa",és feltűrné a pulcsija ujját,és ott virítana a "Ne fürgyé le!" tetkó :) (a gif-et is én csináltam,és valóban nem lett jó,inkább az ötletre koncentráltam,az megint más kérdés,hogy az ötlet honnan jött:))

aztán olyanok is eszembe jutottak,hogy telefonálós részek.mondjuk Sco felhívja Veronicát még a Fox Riverből,és ugye "Szia,Gyuri vagyok...",és ezt el lehetne még játszani Abruzzival vagy C-Notetal is,mert ők is sokat telóztak,de a 3.évados Lechero telójával folytatott beszélgetéseket is meg lehetne ugyanígy csinálni.de nem csak a gyurissal,hanem még csomó ilyen telefonossal,olyanokkal,mint pl a "Veréb az nem madár",meg ezek.

néha bevillannak ilyen hülye ötletek,és több ilyen ötletem is volt,csak már elfelejtettem őket.unaloműzésre jók ^^ aki érez magában tehetséget,és van ideje,az megcsinálhatná ezeket,és felnyomhatná youtube-ra,legalábbis addig is lenne mint nézni.
  • PyRex
    mi lesz itt a következő részig...
  • hunbasser
    látom nagy az unatkozás :D
  • Quantumleap
    Chuck Norris lefordulatbólpofánrúgná az egész Céget, amiért ilyen hülyék, hogy egy fogollyal akarnak kihozatni egy másik fogylot.
  • skinnyman
    Ugyanmár, Chuck Norris nem egy jótékonysági szervezet. Abból a csőből szar fojna, Chuck Norris csapjából meg sör :)
  • sztyui2
    Chuck Norris elkérné Lechero mobilját, és odaadná neki. Így ő lenne a Sona új főnöke és mindenki McDonald's-os kaját enne és a csőból víz helyett kóla folyna
  • hunbasser
    ne,ő kinyírná Sco-t is :c - véletlenül.
  • r4pt0r
    Szerintem meg Chuck N. Ha ott lenne egy csapás és nem lenne fal. :D
  • PyRex
    esetleg chuck norris...
  • hunbasser
    még MacGyver kéne :O
  • desigo
    Bellick és T-bag nem sok szerepet kap mostanában :(
  • II Rocky II
    hát akár,tuti rájönnének a gyenge pontjára (tudjuk a kriptonit az),de ők találnának mást is.. :D