23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    már abruzzinak el kellett volna vágnia a torkát... kicsit fura volt az a helyzet is, ahogy "megtért"... egy ilyen kaliberű embernek általában ha valaki az életére tör, az "csomagolhat is családostól a túlvilági útra"... mondtam már: a többiek is titkon szerintem élvezték, ahogy t-bag a 4évad alatt folyamatosan kib@szott velük... még talán várták is, mikor mivel lepi meg őket... tényleg annyiszor kicseszett velük, hogy akár a legbékésebb szereplőről is el tudtam volna képzelni, hogy beleereszt pár golyót a fejébe...

érthető, hogy nem írták ki, mert az egyik legjobb színész és egyik legösszetettebb karakter is volt egyben... hiba lett volna kiírni... de a húzásai már olyanok voltak, mint mondjuk a barátok köztben a mikinek... mármint, hogy ő is folyamatosan kavarja a sz@rt, keresztbe tesz mindenkinek, teljesen öncélú és mindig megússza egy "ejnye-bejnye"-vel meg pár nap morgással :S kinyírni meg megpróbálják több soron, de soha nem teszik meg...
  • Herold
    Ez a valószínűbb, már csak a testi erejénél fogva is (ami nem lehet túl nagy), nemigazán fog tudni uralkodni egy ilyen alkatú ember a többi fölött.
  • Quantumleap
    Azért maradjunk abban, hogy T-Bag karaktere sem volt teljesen életszerű. A valóságban egy ilyet jóllehet ki se engednének a többi rab közé, mert félő lenne, hogy kinyírják. De az biztos, hogy csicska lenne, és párszor megagyalnák.
  • Quantumleap
    Nem hiszed el, de vannak, akik tényleg abban reménykednek, hogy nem halt meg, mert nem mutatták a holttestét, és majd biztos feltámad a Gretchen Morgan Files-ban vagy egy folytatás mozifilmben. Szerintem ezek egyike se lehet idősebb 16-nál, vagy ha igen, az őt minősíti.
  • Herold
    Az baszna be...
  • Flamer
    listába nincs is benne lol :D
  • pyrohun #22439
    Igen a kábeles dolgot én sem értem. Szerintem nem is halt meg Michael és lesz 5. évad...
  • Herold
    Nah... ez tényleg nem volt nagy szám, és itt főleg az olyan dolgokat értem, mint azt, hogy pl. női börtönben soha nem verik szét egymás arcát a rabok, mert abból azonnal kiderülne, hogy verekedtek, és azért több hónapos magánzárka jár.
    Meg nem értem, Michaelt miért rázta meg az áram, hiszen a kábelek szigeteltek voltak, és nem a végét fogta meg. Ha azt fogta volna meg, akkor már azelőtt megrázza, hogy összeérinti őket.
  • BB7
    Tedd hozzá, hogy a Lalee féle, mert már tegnap is volt dögivel!
    link
  • Herold
    Kész a magyar felirat a Final breakhez.
  • kuzco007
    sztem álmodtad:D
  • Dynamic
    Az jutott eszembe, hogy ez nem annak a Grécsenes filmnek a felvezetése? Vagy csak álmodtam, hogy külön sorozatot fog kapni?
  • kuzco007
    h megmutassa az eltelt 4 évet, amit átugrott a 22edik rész a végén:)
  • kommersz
    szanalombol:D
  • Dynamic
    Egyébként ez a Final Break epizód tulajdonképpen miért készült?
  • kommersz
    nem nem az
    hanem hogy egy okadek tbag koppitans volt
    de mar nem egy ember irta
  • tnm #22429
    én nem hiszem, hogy lennének ilyen nők a börtönökben. az egész karakter teljesen mondvacsinált volt. mi az amit egy férfi nem kap meg börtönben: p*nci, "természetes", hogy ezt valahogy pótolja és csinál magának bnőket.
    azt még elfogadom, hogy egy nőnél az anyai ösztönök maradnak beteljesítetlenül, de miért akart ő Daddy lenni? vagy ha meg meleg volt, akkor meg a gyerekek neccesek, de egyébként is. semmi nem volt a karakterben, csak zakkant volt és itt a következő kérdés, hogy a p*csába szedte össze a családját? T-bag karizmatikus volt, és rohadtul tudott helyezkedni. "Mindig a talpára esett." Ezeknek segítségével simán el tudod érni egy pozíciót a börtönben, plusz a pszichopata hajlamai meg sunyisága miatt a többiek is inkább békén hagyták, így aztán a rémült fiókákat (vézna newbie-kat) simán összeszedhette. De ez a nő semmi értékessel nem rendelkezett.

egy orbitális f*szság a többi közül még így pluszba. Sara-t nem ítélték el, akkor hogy a fenébe vegyítették őket a hardcore rabokkal (mint pl. az a nagydarab őrült nő). az elején még el is mondják, hogy a cellékba zárt emberek vannak a prison-ben, középen meg a Jail van. nem is érintkezhettek volna, kajálni is más időpontba kellett volna járniuk.

de f*szság volt az is, hogy Sara-ra pikkeltek a börtönőrök, csak azért kellett oda, hogy valamivel meg legyen magyarázva, hogy miért nem fordulhat hozzájuk segítségéért.

(az meg non-szensz, hogy jól megverünk valakit mert utáljuk, de vigyázunk, hogy ne vetéljen el. férfiak is úgy szoktak ügyelni bunyóban arra, hogy ne tépjék le egymás heréit...)

és nem az, hogy egy-két ilyen volt elszórva másfél órában, hanem az, hogy az első 1 óra ilyenek sorozata volt.

nem akartam ilyen részletesen szidni, de ha valaki ennyire elfogultan és agresszívan próbálja lenyomni a torkunkon, hogy mekkora istenkirály volt az a fos, hát ott azért csak szót emelek.
  • ForzaInter
    Hibákat én nem szoktam keresni, nem ezért ülök le megnézni egy filmet vagy sorozatot, ha tetszik a sorozat stílusa akkor nem foglalkozok ha akadnak benne hibák, de azaz igazság a 4. évadban akadt jó pár. :D Mondjuk ennek ellenére sem volt sztem rossz, mert legalább végig izgalmas volt, meg voltak benne csavarok. (már túl sok is néha:D)
  • Ragnar360
    Jó persze te véleményed...semmi gond

Nemtom nekem kurvára nem az volt (jutott) eszembe, h na ez most véletlenül nem tbages akarna e lenni, mert ha igen akkor szar - én nem éreztem, h eröltetett lett volna, néztem a "filmet" élveztem és annyi

De elég sokszor megfigyelem azt, és most mondanék egy példát:

Sokan sok mindent kritikus szemmel néznek (lehet nem tehetnek róla) értem ezt - van egy film teccik az illetőnek, dehamár olyan részt lát benne amit már máshol (esetleg többször is) látott hú hát akkor már szar meg ilyesmi -

Én nem értem...az emberek nagy rész csak a hibát keresi/látja meg vagy inkább csak semmi nemjó neki, beleköt mindenbe etc.

Na mind1 nincs kedvem most tulzottan belemenni :)

u.i.: attol, h nézek/megnéztem vmit nem biztos h nekem is teccik/teccett - nem tudhatja az ember h tecceni fog e neki v sem - legalábbis nem mindig
  • ForzaInter
    Azért mert túlságosan próbálták T-Bag-essé csinálni a nőt, fullra ugy írták meg a karakterét mint t-bageét, az a menés meg szöveg meg minden teljesen olyan volt, erőltetett volt nagyon ahogy próbáltak vele utánozni, oké hogy vannak ilyen nők a női börtönökben, de ez így SZERINTEM (nagy betűvel írom hogy megértsd hogy csak az én véleményem) egy nagy szar volt, ennyi.
  • Ragnar360
    Miért lett volna szar ? azért mert nem teccik ahogy kinéz ? esetleg a hangja miatt ?

ÉSKINEMSZARJA le...tökéletes illett a részbe, semmi baj nincs vele poén az egész sztem jó volt
  • ForzaInter
    Viszont tényleg vannak hasonlók a női börtönökben, szal kellet egy ilyen karakter is, de tényleg nagyon szar volt. :D
  • pyrohun #22423
    Hát ez a szemüveges "daddy" ASD:DAS:D:DD tényleg szánalom volt :)
  • pyrohun #22422
    Mondjuk szvsz a Final Break-ben egyértelműen Jodi Lyn O'Keefe játszott a legjobban (meg persze T-Bag, de az egyértelmű :). Sőt, még Sara bárgyú tekintete és "törékeny nő" szerepe is egész jól illett ebbe a közegbe, szerintem talán a 4 évad összes része közül ebben alakított elfogadhatót egyedül :)
  • tommygear
    ja az elég szánalmas volt
  • tnm #22420
    igen
  • kommersz
    szerintetek is a szemuveges csaj egy igenytelen tbag "copy" volt? vagyis az akart lenni:DSA:DSA.
  • pyrohun #22418
    Amúgy nekem is bejött a Final Break. SOKKAL szarabbra számítottam, mint ahogy azt ki is fejtettem amikor megtudtam, hogy miről fog szólni. De elég jót sikerült alkotniuk. Persze ha az első évadhoz nézzük, akkor nyilván más volt a színvonal.
  • KAMIONOS KOGYO
    The Final Break
  • 5c0rp330n
    nah, van HD végre :)
  • csrolli
    Itt nyomon tudod követni a felirat "hogylétét".
  • Orionk
    Kérdések: (köszi a válaszokat)
    1-Lalee feirat mikor lesz, és honnan lehet leszedni, mert a szokesfan.hu behalt
    2-milett a szokesfan.hu-val, többet nem is lesz?
    3-ma reggel jöttek uj releasek, mert tegnap este angliában is leadták a sky1-en. Ezek a releasek jobbak. Ugy lehet letölteni, hogy a 23-ik, és 24-ik epizód. Ehhez a két részhez is lesz felirat?

köszi
  • kuzco007
    nah van angol felirat:P kezdődhet a fordítás, ami meg szégyen h eddig nem kezdődött el...
  • Ragnar360
    u too
  • tnm #22411
    keep up the good work -.-
  • Ragnar360
    #22409 #22408: -.- :P
  • MerlinW
    Én is csak az első évadot tartottam meg, a többi kuka.
  • tnm #22408
    értettem, hogy arra utal, de annyira nem érdekelt. (egyébként sejtettem final break nézése közben, hogy valahol kellett lennie egy utalásnak a fináléban, mert annak a jelenetnek amúgy nem sok jelentősége lett volna")

de nincs az az isten, hogy mégegyszer leszedjem+megnézzem a végét, már final break-et is töröltem.
  • MagyaR
    Nézd meg jobban a 22. rész végén a vállát amikor a virágokat veszi. Ott van rajta az a kígyó vagy nemtom mi, amit a final breakbe az a szemüveges "csaj" ráégetett.

cifu: a finálét valószínűleg már akkor tudták (történetileg) az írok, amikor még nem volt tisztázott, hogy most lesz-e még két rész vagy sem.

Mondjuk azt a jelet lehet csak utólag találták ki, hogy akkor az ott legyen sára vállán, szal miután már biztos volt a final break.

De végülis annyira nem lényeges :).
  • Quantumleap
    Amúgy eszembe jutott két dolog. Tudom, megint kapom majd az osztást, hogy én direkt a hibákat keresem, de nem érdekel:

1.Amikor C-Note Sucréval találkozik, utána csak úgy társalognak, mintha mi sem történt volna. A legutóbbi találkozásuk alapján Sucrenak úgy kellene C-Note emlékében élnie, mint egy nyamvadt kétszínü rohadéknak, aki "lelépett Westmoreland pénzével". A véletlen találkozásukról ne is beszéljünk.

2.C-Note elég toleransan viselkedik Mahone társaságában. Nem egészen reális, hogy csak így elfelejtette, hogy kötelet küldött neki a cellájába, meg hogy a családjával fenyegette, és ilyen gyorsan elfogadja, hogy közben ö is jófiú lett.