Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
,
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
ReaL MaDRid x siempre
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
színészi játékát nem ítélném meg abból a rövidbõl, amit PB-ben láttam.
egyébként SWC játékával különösebb problémám nincs.
amiért lehet megköveztek az az, hogy így a vége fele Robert Knepper-nél éreztem azt, hogy mostmár túljátsza. túl sok a kényszercselekvés (száját nyalogatja, kitartja a nyelvét, fejét "rángatja"), meg túl mély sokszor a benyalás is
amúgy nekem se jön be SWC, de megértem, hogyha valakinek igen, persze én anno nem az eye-candy miatt kezdtem el. Whistler menyasszonya kb. a legszebb nõ a sorozatban. jah meg még Scofield felesége. (sõt, nekem még az a nõ is felkeltette az érdeklõdésemet, aki a General-lal volt, aztán otthagyta)
viccet félretéve, szerintem simán lehetett volna találni helyette olyan nõt (nõket), aki festék nélkül is szép és alkalmas a szerepre (színészileg is tehetségesebb) nekem menyasszonyom 100szor jobban tetszik és szökõévente 1szer festi ki magát... soha nem szerettem azokat a nõket, akiknek az arca 1 buli után reggelre totál szétkenõdött, mint egy zombinak...
Amúgy meg betehetnétek magatokról is egy képet, magatokkal biztos nagyon meg vagytok elégedve, ha ennyire tudtok fikázni mást. :-P
ReaL MaDRid x siempre
azt hittem,hogy az utolsó rész után még pár napig lesz hsz,aztán szépen lassan meghal a topik,de látom tudtok témát generálni :S 😄
ReaL MaDRid x siempre
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ReaL MaDRid x siempre
csak hogy ne legyen félreértés: többé-kevésbé én is egyetértek veled,csak az a különbség köztünk,hogy én nem fröcsögök minden rész után és nem próbálom tényként beállítani a saját véleményem.
ReaL MaDRid x siempre
de igen sok sorozatot nézek, természetesen egyik se hibátlan. viszont nem is kell szélsõségesnek lenni. az is hülyeség, ha az ember minden szarba beleköt és emiatt nem néz semmit, meg az is hülyeség, ha az ember minden szart lenyel/ elenged maga mellett és igénytelenül megnéz bármit is. utóbbi egyébként sztem nagyobb hiba.
nem kéne újra feléleszteni a Kellerman vitát, de az alap dolog, hogy ha valakinek nem látjuk a halálát, akkor arról akár ki is derülhet, hogy életben van. most Sara feltámasztása még így is necces, de ott is el tudom képzelni, hogy az egész írók összevesztek a színésznõvel duma csak azért volt, hogy minden nézõ maradéktalanul elhiggye, hogy õ volt a dobozbamacska
respect to the man in the ice cream van
Mondj 1(egy!) olyan akciófilmet, amiben nincs 10 percenként valami orbitális bullshit.
ez tényleg az "igénytelenség receptje"... az a szégyen, hogy elvakult módon istenítik sokan azt is, ami lett a sorozatból... és pont emiatt nem fogják majd abbahagyni a további részek készítését, mert van rá igény :S ha a nagy fanok 90%-a is kicsit belegondolna, hogy milyen volt és milyen hitvány lett, akkor "kicsit" megcsappanna a nézettség... de így szerintem bebizonyítják az írók, hogy a pöcegödör még sokkal mélyebb...
az elsõ évad az tényleg prison break volt... (már csak a nevébõl is) a második évad kellett, mellesleg pörgõs/fordulatos akció volt az egész... a 3. évad kicsit megsínylette az írói sztrájkot, de nem volt rossz... (már amennyi rész lett belõle) de ez a 4. évad már közel nem prison break: csicskáztatták a bandát izomból... a cégesek elõször üldözték õket, aztán felvették csicskáknak... gagyi fordulatok jöttek tucatszámra meg feltámasztások/stb... jöttek a gondolatolvasók... többször eljátszottak olyan dolgot, hogy arra építettek, hogy "xy" miket fog csinálni... ezt használta ki a másik... t-bag itt is átkúrálta a jónépet pár soron, mégsem lõtték agyon... mintha olyan mazohista lett volna a csapat, hogy élvezték t-bag szívatását :S a véletlen egybeesésekrõl meg ne is beszéljünk... ha valaki épp nagy szarban volt, mindig véletlenül valaki kimentette...
szerintem ez a final break csak a kezdet lesz... lehúznak még errõl annyi rókabõrt, amennyit csak lehet... ahhoz meg, hogy a színvonal megint helyrekerüljön, kb 0 az esély... pláne, hogy alig van igény a magasabb színvonalra... ennyi erõvel brazil szappanopera is lehetne belõle... :S