23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#22405 A Final Break egy vadhajtás a producerek részéről, a FOX nem rendelte meg, és nem is tűzte műsorra. A Final Break egyfelől egy lezárási lehetőség akkor, ha a FOX félidőben bemondja az unalmast (ugyebár láttunk már tőle ilyet...), másfelől egy kiindulási alap lehet egy spin-off sorozatnak (ez a Grechen-féle alternatív sorozat).
Emiatt lett ilyen kicsit felemás az egész... -
#22404 "mérnem tudott róla"
sír, mert tudják, hogy baj van/lehet, de az orvosi leletig nem lehetett tudni, hogy nem kezelhető. (lehetett volna az is, hogy az eredeti bajt megszüntették a cég orvosai, de közben volt, valami -korrigálható- műtéti baki)
"miért volt sára háta a 22. rész végén olyan amilyen"
hát nekem nem tűnt fel semmi olyan Sara hátán, amit ne tudtam volna be a Gretchen féle leápolásnak.
#22402:
útobbi 3 hsz-ed alapján pont Te tűnsz úgy, mint aki nem túl érett
(ez nem sértés, nem szégyen ha valaki fiatal. más is az volt, csak aztán kinőtte :D ) -
MagyaR #22403 Van valami amit nagyon nem értek.
A 22. rész végén scofield és sára sétáltak a tengerparton, ami a final break előtt játszódik, és elkezdett vérezni scofield orra.
Sara meg elkezdett sírni emiatt, mert tudta, h scónak annyi. Ez eléggé egyértelmű volt.
NAGYON KIS SPOILEREK:
De itt a final breakbe, ami ezután játszódik, mérnem tudott róla???
A szöktetés után tudta csak meg, ugyebár a levélből. Meg a végén a videóba is elmondta, h "most már bizonyára tudjátok..."
hö?
ui: végre megtudhattok, miért volt sára háta a 22. rész végén olyan amilyen. -
Ragnar360 #22402 Bele is halt volna ^^ mit néztél ?:) - még az orvosi eredeményeit is mutatják, meg ő is elmondja h mivan... -
#22401 Igen ő is aláírja a lapot Kellermannak, tehát őt is felmentették. Nevetséges az egész... Bárcsak ne csinálták volna meg ezt a dupla epizódot... Nagyon elbaszták vele.
Jobb lett volna azt hinni, hogy Michael az agybajba halt volna bele... -
#22400 nagyon ugytunik. -
Lipi1980 #22399 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor most Májkül nem is az agydaganatba halt bele?
Jó volt ez a sorozat. Mind a 4 évad...
Hiányozni fog az egész banda -
Quantumleap #22398 Attól még azért csukják le. Azt nemondom, hogy nem hülyeség. -
Ragnar360 #22397 Idióta kisgyerek! (és ebbe minden válasz benne van, arra h miért nyomtál ilyen smilet)
Bírom az ilyen kis suttyókat akik még nem tartanak azon a szinten, h megértsenek dolgokat, gyk. vmilyen sziten fölösleges is nézniük egy ilyen sorozatot - hamár kiteneveted a másikat, mert az ... - akkor magadról alkotsz véleményt
ugyanezt mondanám a másik nekem kommentelönek... -
#22396 És melyik lenne a jobb felirat a kettő közül? -
#22395 Felmentest kapott, o is alairja a lapot Kellermanek. -
#22394 elítélteknek segített, részt vett olyan akciókban, amelynek következtében emberek haltak meg. valamiféle felmentést/ vagy vizsgálat alóli felmentést tuti kellett kapnia, de mindezektől függetlenül nevetséges volt az egész ürügy.
Lincoln tüdejében volt egy golyó, csomóan látták a nagykövetségen, annyi helyen volt bizonyíték Christina részvételére -
Quantumleap #22393 ???
Sara nem kapott semmiféle felmentést, hiszen öt nem is vádolták semmivel. Ö csak egyszerüen ott volt velük végig a negyedik évad alatt. A Final Break-ben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sco anyjának meggyilkolásáért
csukják le.
-
#22392 dettó. :) marad a HD :) -
#22391 az oké. a 40es tv-men más a helyzet. -
#22390 -
#22389 Fel van mentve o is. Szoval nevetseges.
-
#22388 De akkor sincs semmi értelme, hogy miért ültetik le Sara-t... -
#22387 sose jó azaz oldal -
#22386 -
Ragnar360 #22385 Na hy again!
Nem bírtam kivárni A normális feliratot ígyhát megnéztem ilyen összetákoltal, de tökéletesen jóvolt (demajd persze újranézem ha kész lesz a rendes) -a lényeg, hogy SOKK hatása alatt vagyok
Szerintem ez tekinthető méltó befejezésnek, agyonütött, odabas*ott és még sorolhatnám - rosszul éreztem magam a 22. záróepizód végén, viszont most akkor nem is tudom mit mondhatnék - ez kész Áhhhhh pulzus az egekben, lélegzetvétel kb a duplájára nőtt és a végén még meg is hatódtam - áhhh ez volt maga a tökély nincs rá szó, nemtudom most leirni igazából, h mit érzek
Ez volt a csúcs, ez volt a megváltás, ez volt a az egész sorozatot áthidaló, annak minden varázsát "egybegyüjtő" momentum - ez a FINAL BREAK!
Lay it down slow! Lay it down eeasy! Lay it down free
Hiányozni fog :( ennyi -
#22384 se szökésfan, se felirat, de érdekes mert szökésfanon mégcsak a szokásos fekete hátteres változat sincs, ennyire fagyna?:S -
Micsu #22383 20 körüli monitoron jó a hdtv rip is nem kell hd -
#22382 :) -
#22381 ja, a feliratra értetted.. mind1, a lényegen nem változtat. holnap lesz rendes hd, aki eddig arra várt, az mostmár nem fog egy szar változatot megnézni.. -
#22380 elfogadható minőség? lófasz. 100*50 pixel is elfogadható minőség.. valakinek biztos. holnap biztosan lesz rendes HD, azt mondják, illetve ma este kerül leadásra.. -
szabolcs94 #22379 uhh kár sajnálom pedig reméltem az ellenkezöjét és hogy lesz 5 évad de sajnos nem azért köszi -
#22378 Mondta neked? -
#22377 meghalt -
szabolcs94 #22376 helo bocsi lehet hogy már kérdezték de a negyedik évad végén meghal tényleg michael mert volt aki azt mondta hogy ezis csak egy félre vezetés a rendöröknek hogy ne találják meg most kélek segitsetek mert bele zavarodtam válaszotokat elöre is köszönöm -
#22375 Magyar felirat
Magyar felirat 2
ELFOGADHATÓ MINŐSÉG! Érdemes ezzel megnézni!
Lalee féle holnapra várható -
#22374 Szerintem a zene üt! Nekem bejön! -
#22373 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahah überfos :D -
#22372 szokesfan oldallal mi lett? -
#22371 rlz-be volt csomagolva héber felirat, gondolom amelyik mondat nem volt meg angolul, azt a héberből kell fordítani.
egyébként nem értem mi ez a szenvedés, hallás alapján is tökéletesen (95%+) érthető volt sztem (de lehet csak én szoktam már meg House óta, hogy szakszöveg nem értésére nem is figyelek, persze sosem volt sok szakszöveg pb-ben...) -
#22370 de ebbe hébürel is van pár dolog:\ fasza -
Suffering #22369 beszéltem csanyival ép, megkértem hogy lektorálja le és ami héberül van azt forditsa le. szerencsére elvállalta. szerintem még ma kapunk egy normális feliratot -
#22368 Aki még nem látta volna...
Aki nem látta a 4×22-t, annak MEGA/GIGA SPOILER VESZÉLY! xD -
#22367 bepróbálom aztán ha nagyon szar abbahagyom:D kösz -
#22366 Itt van a 4×23 MAGYAR FELIRATA
NAGYON GAGYI! :D Előre szólók!