23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#22485 en mar vagy 4x almodtam azt hogy a csajom:D -
#22484 Amibe Gretchen van, arra én 'izgulok'... -
#22483 Ki tudnak abból még hozni olyat, hogy izguljunk rajta? -
Quantumleap #22482 Ez már biztos? -
Dave0092 #22481 Jó de azért lássuk be, Fox River azért nagyobb börtön volt, sokkal keményebb arcokkal , ahova elkélt a tervezés, és senki sem kivülről szöktette meg SCoékat.. Az apu az kegyetlen volt, szerintem jó karakter. De novembertől elvileg menni fog a Gretchen Morgan Files, amibe tuti hogy még szerepelni fog. -
Quantumleap #22480 Meg Hale volt LJ anyjának gyilkosa. -
#22479 Az milyen volt már a női börtönben,hogy autókat szerelnek?
Azon azért elmosolyogtam rendesen...
A FinalBreakben megnézhettük,hogy meg lehet szökni egy börtönből két résznyi idő alatt is.Nem kell ehhez egy egész évad.
A szemüveges nő hatalmas volt.Egyedül a hangja volt kicsit gáz.
Jó volt ez a Final.
Kár,hogy nem lesz több rész
RIP -
#22478 "miért haragudott rá az a csaj,aki elvesztette a férjét"
mert az első évadban a férj volt Kellerman-nek az a társa, aki besokallt és Kellerman fémet tett bele... -
xido #22477 Hajnalban nekem az jutott eszembe,hogy szép-szép a Final Break,de csak nem mesélték el,Mahoney hogy is jött össze a feka csajjal meg Kellerman hogy lett öltönyös képviselő és miért haragudott rá az a csaj,aki elvesztette a férjét... -
Dave0092 #22476 igaz, csak az egy kis irónia lett volna, hogy megszökött a foxriverből nehézségek árán, majd elvesztette kezét lábát minden rosszon keresztül ment, majd bezárták a sonába, és végül ismét ugyanott köt ki ahol kezdte. -
#22475 Elkezdtem nézni elölről az egészet. Most járok az S01E07-nél és nagyon jó. Most volt a börtönlázadásos rész. Egyértelmű, hogy az első évad az isten, a 2. évad még elmegy de a többi már csak rókabőr. A szinkron meg szerintem jól sikerült és ezt úgy mondom, hogy 4 évadot láttam angolul. -
#22474 en szerintem egy embert mar nem zarnak be olyan helyre,ahonnan megszokott:S -
#22473 Később került a Fox Riverbe. -
Dave0092 #22472 a 22. rész végén t-bag nem a fox riverbe volt? mostmeg valami más börtönbe van -
mephi666 #22471 megnéztem, de olyan lett a véleményem, mint szállító1->2 kapcsán... eltúlozták az egészet meg elment nagyon a kamu irányába a film... a snittek viszont elég frappánsak voltak :)) jó színész, csak kicsit félek, hogy belemegy minden filmbe és jönni fog pár kritikán aluli szerepe is... -
#22470 Jól kereshet az ürge mostanában, nagyon fel van kapva. Crank2 megvolt? -
xido #22469 Sajna börtönös fogócskán kívül nem élhetett volna részről részre a sorozat,mint egy A-team vagy Mission Impossible...hiányozni fog azért a heti várakozás.. -
#22468 hátigen ez viccesvolt. mármint hogy felmentés aztánmeg sára go to prizön :D vicc :D -
cargame #22467 Kar volt megneznem a Final brakot ilyen keson ....csak a kedvem vette el :D de en ugy veszem, hogy a sorozat akkor ert veget mikor midnenki felmentest kapott es boldogan elnek amig meg nem halnak :DD -
Kalozoner #22466 megnéztem a final break-et... -
#22465 hmm, valósnak tűnik pedig:
Wentworth @ twitter
mondjuk majdnem 3 napja nyomta ki.. -
#22464 Jajmá, elrontottad a tréfámat. -
Dave0092 #22463 De az nem a SKY1-eshez készült... gondolom csúszna a felirat. -
#22462 -
#22461 te mibe vagy??? -
Balin #22460 mért ne lenne? -
#22459 ottvan hosszupuskán a magyar lool -
#22458 Ő a magyarra értette. Magyar felirat nem lesz a final breakhez. -
#22457 tegnap óta van -
Dave0092 #22456 mikor lesz felirat? -
#22455 :D
jobb is :D -
mephi666 #22454 mind1... majd eljátsza jason statham ezt a szerepet is... :D -
#22453 imdb-t bárki bármikor szerkesztheti, nem biztos forrás -
mephi666 #22452 imdb-n még mindig április 1 van? habár az is igaz, hogy zárójelben megjegyezték az információ pletyka szintjét is :S -
#22451 looool ezt még április elsején sütötték el poénként, fél világ bevette de látom a gamekapcson még mindig téma -
mephi666 #22450 ezt néztem múltkor az imdb-s profilján, hogy ő lesz Jack... háááát... félek tőle... nem lenne jó, ha a benézései miatt komédia lenne belőle :( meg nem is tudom, hogy állná meg a helyét a bioshock film... vagy jó lesz, vagy nagyon sz@r... más lehetőség szerintem nincs... -
#22449 Wentworth Miller lesz a Bioshock film főszereplője? -
#22448 Most miért? Saranak is levágták a fejét és még abba se halt bele.. rosszabb mint egy hegylakó
Amúgy szerintem jobb is, hogy vége már a final breaket sem igazán értem elég lezárásnak a 22. rész. -
Quantumleap #22447 De hát ezt a hibát az első évad idején még úgy ahogy toleráltam, erre még tudtam azt mondani, hogy oké, ez sorozat, nem a való élet. ellentétben azokkal, amik jóval később jöttek. -
Quantumleap #22446 Én leginkább a pedofíliára céloztam. Mindig azt hallani, hogy a gyerekmolesztálokból és/vagy gyerekgyilkosoblól odabent a sitten csicskák lesznek, egy merő pokol az életük, ha keménykedni próbálnak, agyon is verhetik őket. De ő még azt hiszem hangoztatta is az első évadban, hogy miért került be.
Való életből magyar példaként tudnám mondani a százhalombattai rémet, aki "csak" nőket gyilkolt meg, mégis elzárva tartják, nem engedik ki a többi rab közé, mert valószínű kinyírnák.