23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15274 Az, amugy webfordító, mivel én nem vagyok túl jó angolos.. :D -
#15273 Mért? Mi bajod van vele? -
#15272 Jesszus az az angolszöveg az oldalon... Mi ez, webfordító? -
Jelentkezetek! :) -
DJ BP #15247 alulról 7. is :)
és felülről 2. témában hsz: ,,Bolshoi Booze 6/4" -
neoG #15246 yeee.köszi:) -
#15245 :))) -
#15244 :D nekem is új.. mindig is meg akartam nézni hogy valós oldal-e de mindig elfelejtettem a film végére :)
Tetszik :) -
#15243 bocshavótmá, nekemuj:D
(alulrol harmadik) -
#15242 ja biztos hogy az..vagy ő azaki szintén segiteni fog..:D
igazad van ja ugyis belelehet törölni:D -
#15241 inkább azon gondokozzatok hogy a legutóbbi rész végén bemutatott új ezredes a cég embre e vagy nem! én mondom elég nagy szerepe lesz még a sorozatban...hm -
#15240 mert ha leveszi nem tudja beletörölni ? :\ -
#15239 ugyanerre gondoltam én is:Dmeg hát alapból nem tervezik előre ilyen hosszasan a sorozatokat. -
#15238 ha jól emléxem 13. rész után nem is látszik a tetkó fullra rajta csak részletek...ja de amikor bekerül az elmegyógyba, de én a behind of prison break-be hallottam ezt -
#15237 Úgy tűnik szabotálják (tipp: valószínűleg vki megvette a jogokat üzérkedés céljából és most vár a magas ajánlatra). Én lehet hogy majd külföldről beújítom ha még sokat tökölnek vele... -
Seeley #15236 de hogfy vehették fel két nap alatt az összes tetkós jelenetet ha elsőre alapban csak 13részre tervezték a sorit? :O
Meg Bellick másodikévados fox riveres cuccait hogyan? anno nem volt ennyire előre tervezve... -
#15235 szerintem meg nem akarja mutogatni a tetkóit.. mer ráindulnának :DDD
de amúgy téllegn m mutaogatnám a hejébe.. nem mindenki tudja hogy tetkókkal szökött meg az előző hejről.. -
Rohamoszti #15234 Nekem inkább az lenne a tippem, hogy az erős nap nem kifejezetten tesz jót a széttetovált testnek :D -
#15233 énszerintem azért hagyta magán a pulcsit mert igy az izzzatságot beletudta törölni a pulóverébe:)amugy hova törölte volna???? a kezébe ugyanmár:S -
Quantumleap #15232 Meg asszem a 2.évadban Bellick foxos raboskodását is még az első évad idején vették fel, mert a stáb egy szezonra kapta meg a börtönt. -
#15231 kérdésedben a válasz, pontosan 2 nap alatt vették fel azokat a részeket ahol TELJESEN látszik rajta az egész tetkó! -
#15230 őőő még anno olvastam! asszem a hivatalos oldalon, de nem merném rátenni az életemet ,hogy ott! -
#15229 2 nap alatt felvettek minden olyan jelenetet ahol latszodik? sztem nem -
#15228 eleve ugy volt rajta, és összesen 2 napig viselte :) -
Quantumleap #15227 Valahogy nem lehet azt a tetkót felmatricázni? Legfeljebb nem mutatnák olyan közelről. -
Seeley #15226 nálad a pont, ez full jogos :D -
#15225 jó,én ezt vágom,hogy 4 óráig matricázzák Millert,nade akkor is,azért mégis ki olyan hülye,hogy 51 °C-ban pulcsiban üldögéljen? -
leonaprofi #15224 Sziasztok!Valaki azzal kapcsolatban nem tud valamilyen infót,hogy mikor jelenik meg itthon DVD-n a sorozat? -
#15223 Mert akkor pingálhatták volna rá a tetkót megint, ami megdobta volna a ktsgvetést... na meg a tábornok is rászólt volna, hogy: "nana, nem csalunk" -
Seeley #15222 télleg :DDDD -
Seeley #15221 jegyezd meg újra és újra, akkor biztosan nem lesz az.
(és lefosom :D) -
#15220 :DDDDDDDddddddddddd
jó lenne már,ha Mahone tényleg leszokna.he can do this. -
#15219 mekkora cink már,hogy Scofield még a szaunában sem vette le a pulcsit :S a marhája...:D -
Quantumleap #15218 Na, a stáblista! Az az, amit baromira nem értek, hogy még maga a Fox sem rakja bele. Pedig szerintem az is hozzátartozója lenne a sorozatnak a zenéjével együtt. -
#15217 Avi splitterrel meg lehet csinállni, ha levágom a film végéről a stáblistát, müködik mindkét nyelv is csak az a baj hogy a stáblista alig 400 kb. Fekete alapon fehér betük meg csak sima zene nem sok helyet foglal. De az az ötletem támadt hogy egy részt lecserélek TvTime-ra. Az csak magyar nyelvü és csak 350 mega, és jó a minősége is és igy meg kifér 1 dvdre 11 rész :) -
#15216 okés bocs.én azt hittem olyan van mint neked cask nagyobb méretben...sorry..akkor enked két nyelvben van...:D nekem csak angolba és kész. -
#15215 de azt nem tudom, hogy ha kivágok belőle akkor marad-e a két választható nyelv, vagy összeégeti a kettőt és mindkettő fog hallatszodni? -
#15214 mondjuk sztem bár nme vok 1000as benne de egy avi splitterrel simán vágsz annyit amennyit akarsz. -
#15213 Én azt csinálom, az első évad 22 rész, 1-11-ig első dvd, 12-22-ig második dvd. De ez a SzMoRyBoY relase és dualdubos és arra gondoltam hogy az angol hangot valahogy kiszedném a filmből. Esetleg hogyan tudnám levágni az epizódok végéről a stáblistát? -
#15212 hang nélkül akarod kiirni?:S érdekes...de hát nem értem én kitudtam irni és semmi gond nem volt vele.mindig megfeleztem az évadot...