23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15320 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor ott a MOL is érdekelt lesz :))))) -
Seeley #15319 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
de szvsz nem tudja a co. hogy hova rejtette el Whistler a cuccost, meg azt kamázhatta (lehet h nem is kamu) hogy bevan biztosítva, szal ha valami baja történik neki akkor annyi a cégnek is....
de ez csak én tippem
-
#15318 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha olyan iratai lennének akkor rágyujtották volna sofia-ra az egész kocerájt meg wistlerre az egész sona-t ... nemszorakoznának vele... szerintem kőolaj lelőhelyeket rejt az a sok koordináta -
#15317 Szerintem lehetséges -
Seeley #15316 pfffffff :DDDD -
Seeley #15315 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudtam h Whistler nem co.-s, hanem csak van valamije ami nagyon nagyon kell a co.-nak!! A tippem az h ügynök (cia vagy mittudomén mi) és tud sok-sok mindent a cégről, ami kínos lenne ha kiderülne! Olyan édes volt a három srác: Whistler-Sco-Mahone beszélgetései, kis lelkizés is volt. :DD
gretchen baromira idegesítő, amikor Sucre-t leugatta, huh, nem tudtam volna megállni hogy pofán ne basszam :/
Bellick meg mióta ilyen gyáva??? Előtte fegyőr volt, főnök is, tuti fegyelmezett meg kemény rabokat már, most meg egyből beszart Sammy láttán...pff, nem vágom.
Van egy olyan érzésem hogy a kis kosaras srác köpni fog, Sco nem akarja bevonni, és szerintem a srác alkut ajánl a rendőrfőnöknek, vagy ilyesmi.
Jah, és szegény Whistler, hogy megverték, de nem köpött!
-
#15314 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meg Kellerman van a táskában -
#15313 nincs szerkesztés, csak törlés :) -
#15312 de akkor csak anynit tettél volna hogy szerkeszted és kész(persze ha lehet)..de amit irt azt mindenki tudja SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,szal mint kell ezen meglepődni?amugy igazad van..:Dhogy csatlakozik bellick is -
#15311 a promóból sem kérünk spoiler nélkül infókat. htxvm -
#15310 előtte is benthagytad a linket,de mind1...és megse emlitetted... -
#15309 asszem ez a Bellick vs. Chuck Norrisos dolog még sokáig lesz emlegetve :D (ez talán nem akkora spoiler) -
Quantumleap #15308 Miután Bellick kiszökik, szembetalálkozik Chuck Norrissal, aki mindenható lévén bedühödött, amiért a háta mögött lelacsonyította. Véres küzdelem lesz. -
#15306 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellicken besz@rtam, hogy ünnepeltette, meg fényezi magát... Kommandós lol... :D
Sammy meg végre megmurdált, irritált a faszi nagyon xD.
Lehet, hogy sosem tudjuk meg mi van a táskában, mint a Ponyvaregényben... :D -
#15305 [poiler] nagy pénz van benne, és ez tényleg elképzelhető, a vizből vett minták is magyarázzák a dolgot [/spoiler] -
#15304 elnézést, nem tudtam, hogy nem szabad ... máskor nem irok ilyeneket :) na megnézzem én is a részt -
#15303 Két hét múlva? ÁÁÁÁÁ!!! -
teminho #15302 sziasztok. nem volt gyenge rész, az tuti, viszont valaki írta h jövőhéten megtudjuk h mi lesz a bőröndben... nos sajnos nem legközelebbi PB rész 2 hét múlva...:S -
#15301 ja? amúgy hatalmas rész volt csak rohadtul tudtam, hogy így lesz vége... -
#15300 emberek, nem akarok még egyszer itt warezt látni. köszike. -
#15299 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy olaj lesz. Még az első évadban arról volt szó, hogy az elnökjelöltet támogatók az olajüzletben érdekeltek... -
Quantumleap #15298 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem gyenge rész volt. Sammy végre odakerült, ahova való. Sucrénak nem kéne ennyire parázni, szerintem nem kapták el a nőjét, csak egyszerűen tudják, hol lakik. Nem értem, Michael miért nem akarja bevenni McGradyt. Attól fél olyasmi történik vele, mint Tweenerrel? Most azért más a helyzet, legalábbis nem hiszem, hogy nyomozna utánuk egy újabb sáros FBI-ügynök.
Szerintem a táskát Gretchen rakta oda, és Sara végtagjai vannak benne. -
#15294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem arra alapoztam. leirtam egy elméletet a táskára, de mint irtam nem valószinű... pénz vagy iratok lesznek, de az iratoknak nem kell ekkora táska meg elvitte volna a másik házba, hogy a csaj ne találja meg. a pénz pedig mégiscsak jobb ha közelben van. majd kiderül milesz benne. de a kérdés az, hogy ki valójában meg mit tud ami a cégnek kell... -
#15292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!msot ha arra alapozol hogy a táskában olyan van amiért érdemes kockáztatni...akkor sztem rossz uton haladsz..a táskában lehet a whistler személyazonossága(a,b terv szerint),vagy pénz elrejtve ha kij9n legyen vmije.de akármi lehet..jövöhéten megtudjuk ez tuti:D -
#15291 hát érdekes egy rész volt, :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sucre igen nyukált még a kocsiban, zerintem nem aktiválta a bombát... :S igy szart sem ér. szerintem most félti aszontársát és nem lessz őszinte lincel...
szinte biztos hogy wistler a cég embere... de a poziciója kérdéses... egy sima csicskáért nem fognak enyit kockáztatni... igy gondolom fontos valamiért...
milehet a táskában? drog? vesznek máshol mástol, vagy állitanak elő, vagy akármi, meg ez nem lenne egy hatalmas tétel amiét megéri kihozni a sona-bol.
lehetséges, hogy vegyi fegyverhez dolgok vagy hasadó anyag vagy ilyesmi van a táskában... de azt se igy vinné a cég... ha pénz lenne akkor meg nem kellene hozzá ekora hazugság stb, uj utlevél stb.
a könyvben lévő koordináták pedig nem véletlenül vannak feljegyezve ott valamit rejteget, az kell a cégnek...
esetleg elsülyedt régi hajok kincsel :D de nem az a térség...
viszont mondta wistler hogy a gyerek akit elvitt oda mintát vett a vizből...
következtetés, hogy esetleg valami vegyi hulladékot tettek oda company-ék és most elakarják tüntetni... vagy ilyesmi...
a másik ami méginkább reális, hogy kőolaj lelőhelyet találtak, ez epdig k**va sok pénzt jelent... -
Larvin #15290 jah ezt már sokadszorra lövik el, már kitalálhatnának valmai újat -
#15289 Köszi szépen -
#15288 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes...:D azelőtt a kérdés így hangzott.: mi lehet a dobozban? most meg így: mi lehet a böröndben:Damgugy jo rész volt ahogy vártam,erre nme számoltam hogy Sucre nőjét is elkapják..bár lehet,h csk blöffölt a Susan:D (na jo csak tán nem mer blöffölni:P:D -
#15286 Tecnamo és prisontrack rakott be múltkor direkt linket az aktuális rész letöltéséhez. Most ismét kellene a segítségük, mert az nagyon jó volt. Nagyon gyorsan jött és nem volt kockázat, hogy valami szart töltök le. PLS direkt linket!!! -
#15285 Ilyen hamar? Az kemény... :D -
#15284 Ez fincsi rész volt:D -
#15283 Ja és elfelejtettem vmit!
Victorpictor -
#15282 Kész a viktopictor által készített felirat!!!
"A helyzet az, hogy a felirat elkészült, de a mailbox jelen pillanatban nem küldi el a leveleket, de kitalálok valami mást mindjárt.
Nekem a freemail is szarakodik, úgyhogy elküldtem a Hosszupuskának." -
#15281 nem -
#15280 olyan linket tud valaki adni mint multkor, egybe avit?:) -
#15279 na ez a rész nem gyengén odabaszott.. -
#15278 miért pont azt NE lehessen?
szerintem inkább az lehet, hogy azt annyian akarják nézni, hogy nem elég neki a sávszél :) -
Quantumleap #15277 Nekem a FreeNetTVPlayerrel nem jön be a Fox, így jártam a múlt héten is. De amikor egyszer később próbáltam, akkor érdekes mód bejött. Gondolom, direkt úgy csinálják, hogy a PB-t ne lehessen nézni, minden mást igen. -
#15276 Igen igen :) De azért ari volt a megjegyzésed :) Ha véletlen sok sssss-t küldenék akk azé van me elaludtam a billentyűzeten. Megyek is mielőtt megtörténne :D -
#15275 Semmi, csak vannak benne "érdekes" fordítások, amiket egy angol anyanyelvű is eléggé nehezen vagy egyáltalán nem ért meg. A webfordítók egyelőre nincsenek olyan szinten, hogy minden mondtaot tökéletesen lefordítsanak, vannak benne elég csúnya dolgok, mégha alapvetően nem is fordít rosszul.