23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • gabo91
    innét nézve igen, mert mi látunk mindent,
    de az aproságok néha nem aproságok...
  • zeus89
    Az én verzióm lesz úgyis a legjobb :) mármint amit mondtam a táska tartamáról meg háteréről ...
  • Rockynhooo
    nem akarunk megmagyarázni semmit, csak kicsit rugalmasabbak a dolgok mint gondolod..
  • gabo91
    bocsi de ragaszto volt a szájukon hogy ne kiabáljanak... igyis sikerült odacsőditeniük lincolnt a másik pedig hogy lj se tudta/tudja mit akarnak tölük.
    igen együtt voltak fogságba de egyiksem ismerte a másikat...
    am. látom kiba**ottul meg akartok mindent magyarázni
  • Rockynhooo
    yo akkor az én élméletem rossz de akkor ott a #15480! kis logikád tényleg lehetne :\
  • gabo91
    de figyu beszélnek róla, szerinted menekülés közben arra lesz idejük?
    a másik pedig hogy nem is igazán beszéltek vele, és találkozni meg nem találkoztak
    mert ha még telefonon elmondja hogy van egy csaj saranak hivják attol mgé nem fogja felismerni...
  • hunbasser
    na,pont ezt akartam mondani :) együtt voltak a videófelvételen is,ha jól tudom,nameg egy szobában voltak fogságban lj-jel,és hát gondolom,hogy azért nem volt muszáj kussolniuk...azt csak nem tiltották meg...
  • Quantumleap
    Jajj, istenem! LJ és Sara együtt estek fogságba, Sara nyilván elmondta LJ-nek, hogy kicsoda. Hahó, egy kis logika!
  • Rockynhooo
    nem feltétlen kell ,hogy mutatssák, ahogy mondja neki... szted csak annyi életük van amennyit mutatnak ? :\ simán beszélhetett neki rola!
  • gabo91
    Linc mesélt Lj-nek? És mikor? Láttál ilyent a sorozatban?
    amikor pedig volt pár percük nem hinném hogy michael szerelmi élete volt a legfontosabb megbeszélni valójuk...

lj sarat max a forgatásról, meg a partykról ismere de amugy...
    ez nekünk nem kérdés mert mi látunk mindent, tudunk a kopaszról de lincolnék nem. ha most elkezdenénke csak ugy a kopaszrol dumálni hát kb. az is ilyen lenne...
  • Rockynhooo
    talán mesélt neki az apja ? -.-'
  • gabo91
    Egy kérdés!

S03E09
    Linc-et elviszi Susan LJ-hez. Kapnak 1 percet... Lj kétségbe van esve stb. "vigyázz vele ez egy örült, levágta Sarah fejét"
    Kérdésem a következő: Lj honan a tudja, hogy ki az a Sara, mi köze Michaelékhez, stb.

Megfejtés: Sehonét, sosem találkoztak...
    Nem is tudta Lj hogy van egy csaj aki elég fontos Michaelnek. Leadták a gyereket annak a csajnak hogy vigyázon rá, majd a cég kezébe került, meg Sara is, DE SOSEM TALÁLKOZTAK!
  • gabo91
    Miféle föld minták? ... óceánból max vízmintát vesznek...
  • akdestroyer
    Igazából csak járt az agyam.... Biztosra veszem hogy a PB írók az utolsó részekre valami hatalmas meglepetést tartogatnak, amin mindenki dob egy hátast. Én a helyükben tuti ezt találnám ki, hogy egy régi már jól bejáratott szereplő lenne a co.főnöke aki egész végig ottvolt az orruk előtt.... vagy nemtom. Valami agyrém forulat tuti lesz még itt.... :)
    aminek mi örülünk:)
  • Rockynhooo
    én is így látom mint te :)
  • Rockynhooo
    szerintem nem nagy esély van erre ... amúty mek Abruzzi él xD
  • hunbasser
    hát azért szerintem elég cink lenne,ha a co. vezetőjét lesittelnék...:DDDDddddd szerintem egyáltalán nem vezéregyéniség.még Sco-t sem tudta kinyírni.

szerintem is pénz lesz a táskában,legalábbis ez járható útnak tűnik.
  • II Rocky II
    ja elég jó teróia..:D nem elképzelhetetlen:))) de az utolsó kétszó nem kellett volna..:...lool :DDS undorító még mindig bepaszni a kellermanos poént....:S
    eldugott piiiz lenne a szatyorban??:D hát lehet..megtakaritott pémze hogy ha szabadul akkor legyen miből kenyeret+tejet vennie:D ja és hát ez a kopasz feltünhetne már megint...kiváncsi vagyok ki is volna ő...azt akarta h Scofield megszökjön..megfog történni és mi lessz aztán?...majd megtudjuk;)
  • akdestroyer
    eszembe jutott valami ami eddig senki másnak. Mivan ha Whistler a company vezetője? és a Cetlifirkász csak az a helyettese... És azért akarják annyira kihozni. És azért kell szkófildnak azt hazudnia hogy halász hogy ki ne nyirja ott helyben... :):):):)

de egyébként zeusznak lesz igaza. az ő teóriája nekem is tetszik.
    de ha kiderül hogy mégis Whistler lesz a co. főnöke akkor emlékezzetek rám!!!! én előre megírtam... xDDDDD

Kellerman él!
  • szucsy89
    tulságosan be volt szarva xD má ragasztót is kunyerált volna csak legyen vmi:D:D:D
  • grebber
    Ezek a Bellickék miért nem szóltak nekem? Gyógyszergyárban dolgozok ott van aceton adtam volna neki szivesen 1 vödörrel.
  • zeus89
    RAP 4ever ...
  • solikka
    Huhh...te tudni akardod mi a címe?:D Hát én meg az olyan számoktól kapok hkányingert. Le is halkitottam amikor az jött. Dehát ízlések és pofonok...
  • Quantumleap
    Na dehát mindannyian tudjuk, hogy nem Susan a főgonosz, hanem Mr. Kényszernéma Cetlifirkász. A 13.epizódban kinyiffanhatna Susan, és utána a kopasz ürge volna a főgond.
  • Rockynhooo
    érdekes :D :\
  • PyRex
    "mikor edzik summy"

te jó ég
  • Atisz #15461
    Ne felejtsd el, hogy Whistler nevében írta az üzenetet a kis kurva ;)
  • Oncsi
    Kis fekete ribi irta smsben vagy mibe,hogy eléggé sok a kiadás.
    Lehet ,hogy pénz van benne,de nehogy már arra apénzre legyen szüksége a CÉGnek...nehezen hihető !! lehet,hogy aföldminták vanank benne,és a madárhatározóban vannak a kordináták,ahol méricskéltek ! már minden lehetséges!
    11-es promoja nagyon druva!
    u.i. nekem is kellene a szám cime:)
  • AntiHero
    hitmanbe, Pont tegnap néztem meg.
  • nud

t-bag a hitman-be :-)
  • AntiHero
    Szerintem is igazad van, Mi más lehetne benne:) Az emberek már képzelődek és mindenhova fejeket akarnak meg minden mást:D

U.I.: A szám címe nekem is kéne.
  • AntiHero
  • zeus89
    amúgy mi a zene cime mikor edzik summy?
  • zeus89
    Na láttom mentek itt a találgatások, hogy mi lehet a táskába, elmondom nektek, hogymi és szerintem 100% hogy az lesz. Mivel ebbe az utolsó részbe Whistler egy csomo mindent mesélt volna magáról csak sajnos SCO meg Alex nem hallgatta végig, mert hát szerintük hazudik. Szerintem igazat mond Whistler. Szerintem valóban egy hajón dolgozott, és a kis fekete ribi felbérelte őtet, hogy vigye ki őket arra a helyre ... ezert mondta is ebbe a részbe, hogy egy csomó pénzt felajánlottak neki, ezt el is fogadta, és szerintem az a rohadt sok pénz van abba a táskába ...

Tehát a táska tartalma nem más mint az a sok pénz a cégtől amit kapot cserébe .... új ház és új útlevél meg szerintem azért volt, hogy lerázza a céget ... legyen egy új élete a csajával.
  • Szolnokboy1
    arra kiváncsi leszek, hogy az őröknek feltűnik-e, h 3 hulla is van akiknek golyó okozta a halálát...
  • akdestroyer
    na mondom az én meglátásaimat
    1. lincoln sofia románc nagyon durva, örülünk neki.
    2. a bombát tényleg csak ki akarta venni, szóval az robban, de sztem ugyse akkor, amikor susan benne ül, mert akkor nem maradna főgonosz.
    3. Kellerman fog segiteni nekik szökni, hatalmas owning lesz. xDDD
    4. Samy még náluk is ügyesebb volt, ő már megszökött :P:P:P
    5. Westmoreland macskája viszatérhetne és átvehetné az írányítást a sonaban.
  • cement
    szerintem hat es fel kilo hubba bubba rago lesz benne, es kiderul majd whistler-rol hogy cukorfüggő, és mivel sucre = cukor, gretchen elkapja sucret, es odaviszi whistlerhez aki megeszi sucret. erre lincoln felidegesedik, es lecsapja gretchent, megkurja sofiat es hazamegy aludni. -.-
  • Quantumleap
    Ha Sucréből spion lesz, én nem fogom sajnálni, ha meghal.
  • Quantumleap
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mármint mire gondolsz? Megszökni nem akkor fognak. Az lehet, hogy T-Bag akkor válik vezérré. De kérdés, hogy mit értünk vége alatt, mert most lehet, hogy megoldódik a sztrájk.
  • dtm
    Megnéztem a Bang and Burn-ös tetkós részt és nincs igazad. Ott a heg!