Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Michael-ék bizonyitékot találtak!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
elég érdekes nézzétek meg azért
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
mer törölték a videot és nkm meg kéne. :C plz plz monggyátok hogy valamejikötök lementette. :o
http://loal.atw.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elmennek T-bagal (oda ahova akart menni tbag) kezetcsináltatni, meg persze michaelnek lábujjakat...
aztán merényletet csinálnak a kopasz ürge ellen, igy megbomlik a cég... lemegy a "cég" részvényeinek az ára, igy michaelék fingért megveszik 😊
és tbag-el közösen beinditják a saját kis maffia vállalkozásukat...
Ja és T-bag elmegy ovóbácsinak...
mivel odaírtam, hogy oktober 5-ei adat
Prison break-es forumrol szedtem, ott kelettkezett okt. 5-én a hsz... azóta ugyebár voltak változások...
az pedig hogy akkor minek másoltam be, "válasz erre" gombot használtam igy kilehet talánni, hogy miért...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem látszik a felírat a 3. évad 4.részében?Valahogy amikor lejátszom,nem írja ki a felíratot.A többi résznél gond nélkül megy.
A választ elõre is THX!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
24 - Exile -Nov.23
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amúgy tényleg milyen nagy lenne,ha kiderülni,hogy azok a Sonából tényleg szöktek. 😊
Zene nélkül mit érek én?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
24 - Exile -Nov.23
October 15, 2007 (8/7pm): Episode 3.05 - Interference
October 22, 2007 (8/7pm): Episode 3.06 - TBA
October 29, 2007 (8/7pm): Episode 3.07 - Vamonos
November 5, 2007 (8/7pm): Episode 3.08 - Bang & Burn
December 12, 2007 (8/7pm): Episode 3.09 - Boxed In"
plz, ilyen fals dolgokat ne mmásolgass be, mert még valaki elhiszi. 15-e és 29-e nem pb-nap, és egész novemberben lesz pb
http://atwwebmaker.tx.hu/
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
October 15, 2007 (8/7pm): Episode 3.05 - Interference
October 22, 2007 (8/7pm): Episode 3.06 - TBA
October 29, 2007 (8/7pm): Episode 3.07 - Vamonos
November 5, 2007 (8/7pm): Episode 3.08 - Bang & Burn
December 12, 2007 (8/7pm): Episode 3.09 - Boxed In
*Airdates are unofficial unless bolded
ezt találtam... okt. 5-ei adat...
Az a jó sori ami leköt, meg nézem...
pl. utálom a korházas idióta barom sorozatokat, de house-t meg imádom...
de ez már vicc...
most a héten nem volt. lessz még két epizod, aztán szünet másfél honapig, utánna megint lessz két epizod és pihi
viszont ha most novemberben is szünte lessz, akkor nem lehet dec. 17-én a 3×12 ep...
<#wow3>#wow3>
ReaL MaDRid x siempre