Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
politikai tartalma miatt.(legalábbis ez lenne az egyetlen elfogadható indok)

ReaL MaDRid x siempre

tommyg
youtuberól mér tötölték??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

hunbasser
meg hát az eredeti jobb volt.

ReaL MaDRid x siempre

Flamer
ahan. :| csak innét nem megy a letöltés :C

http://loal.atw.hu

LOOOL mekkora! "elkurtuk!" 😊😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

gabo91

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
hát nekem is kellene... találtam egy hangfelvételest...
elég érdekes nézzétek meg azért

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Flamer
valaki még belinkelte a tikozs szökés felvételt.. amiben Gyurcsány szövege van.. 😄 valaki lementette?
mer törölték a videot és nkm meg kéne. :C plz plz monggyátok hogy valamejikötök lementette. :o

gabo91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄 megkeresi azt a csávot aki beárulta abruzzy-t és kinyirja...
Elmennek T-bagal (oda ahova akart menni tbag) kezetcsináltatni, meg persze michaelnek lábujjakat...
aztán merényletet csinálnak a kopasz ürge ellen, igy megbomlik a cég... lemegy a "cég" részvényeinek az ára, igy michaelék fingért megveszik 😊
és tbag-el közösen beinditják a saját kis maffia vállalkozásukat...
Ja és T-bag elmegy ovóbácsinak...

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
benevez a Sona karaoke versenyére? 😮OO

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
tudod ki a naív... :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ja, és a 4.évad az õ üldözésérõl fog szólni, mint közveszélyes egyedrõl. 😄
Telepíts a gépre Vobsubot. Vagy használj BSPlayert.
gabo91
kitudja, lehet hogy totál megõrül kinyir mindenkit aki okot ad rá neki, megõrül mint mahone, azán õ is "gyakran jár majd patikába" T-Bag tanítványa lessz... 😄

gabo91
talán ha végig olvastad volna a hsz-t akkor nem irtál volna feleslegessen...
mivel odaírtam, hogy oktober 5-ei adat
Prison break-es forumrol szedtem, ott kelettkezett okt. 5-én a hsz... azóta ugyebár voltak változások...
az pedig hogy akkor minek másoltam be, "válasz erre" gombot használtam igy kilehet talánni, hogy miért...

adios
Hát ez nem megy,pedig átírtam ugyanarra 😞

scorpeeon
Ugyanannak kell lennie a felirat (srt) nevének, mint az avi file nevének.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

adios
Hello!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem látszik a felírat a 3. évad 4.részében?Valahogy amikor lejátszom,nem írja ki a felíratot.A többi résznél gond nélkül megy.
A választ elõre is THX!

Amúgy innen az info:

Nick Santora
Ne légy naííííííííív!<#smile>
Rockynhooo
nem fog gyilkolni sztem, õõõ a yooooság megtestesítõje!

Pont ez a lényeg: gyilkolni.
II Rocky II
ja összekéne fogniuk😄 amugy Sccofield sztem gyilkolni is fog...bár az elsõ részben sem merte megtenni.😛

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
vagy Berényi Miklóssá akár :\

Mondom, szerintem át fog menni dühöngõ, vérengzõ Jack Bauerré.<#wow2>
Csak nehogymár õ legyen a bunyós szuperhõs mert megõrülök 😄 Szokásos, kiderül hogy iskolai középsúlyú boxbajnok, csak nevelõanya féltése miatt abbahagyta 😄D Na csak ezt ne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nem. Keblére öleli Mahone-t és T-Baget.<#eplus2><#wow2>
Seth
tudja a moonwalking-ot?? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Michael spoiler

Állítólag Michaelnek valóban meg fogjuk ismerni egy olyan oldalát, amit eddig nem láttunk. És olyan dolgokat fog tenni, amikre nem hittük volna, hogy képes.
Rockynhooo
és akit Mahone ölt meg ? 😛 csak játék volt ? XD

laca133
vak töltény is lehetett 😄
Flamer
persze azért lõttek beléjük még amikor a földön feküttek 😄

barnie1990
Van benne valami 😄

Amúgy tényleg milyen nagy lenne,ha kiderülni,hogy azok a Sonából tényleg szöktek. 😊

Zene nélkül mit érek én?

Rockynhooo
pont erre gondoltam 😊

II Rocky II
hehe...

24 - Exile -Nov.23

Én már vágom mi lessz a 3. évad vége. Kiszöknek, és Kellerman segítségével elmenekülnek. Igen. Mert Kellermann él. És Michael elhajózik a naplemenében Saraval. Mert Sara is él. Csak kölcsönadta a fejét hogy hiteles legyen hogy meghalt - dede visszakapja majd... Lincoln meg ismét összejön Veronicával (mert õ se halt meg). Eközben Westmoreland (aki eljátszotta a halálát, hogy megszerezze a pénzt, és Michaeléket követte) kiszedi a táskát a vízbõl és a vaktölténnyel meglõtt Kimmel eggyütt elmennek, és életük végéig horgásznak valahol. Ambruzzi meg közben dél olaszországban nyaral Tweenerrel. A dilis aki eljátszotta a halálát, kiszökik a hullaházból (is), elrepül Hollandiába és tulipánokat ültet. Jaés, azok az emberek se haltak meg, akiket egyfolytába kivisznek a Sonából, hullaként... Nem. Õk Szöknek. Csak ezt senki nem tudja.... Igazából senki sem halt meg, hanem az lez a poén az utolsó részben, hogy egy nagy házibuli keretében mind öszejönnek, tajtészegre isszák magunkat, tábortüzet gyújtanak, és vidám nótákat énekelnek... aztán estére elmennek bázisugrani és go-cartozni. Nem is hiszem el hogy, ez a lehetõség egyikõtöknek se jutott eszébe...<#idiota><#zavart2><#wilting><#falbav>

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

II Rocky II
mikor lessz akkor a 1.5 hónap?hiszen 1hónap 1 hét lessz azaz 5 hét szünet lessz,ha jol néztem ki.😊

24 - Exile -Nov.23

"October 8, 2007 (8/7pm): Episode 3.04 - Good Fences
October 15, 2007 (8/7pm): Episode 3.05 - Interference
October 22, 2007 (8/7pm): Episode 3.06 - TBA
October 29, 2007 (8/7pm): Episode 3.07 - Vamonos
November 5, 2007 (8/7pm): Episode 3.08 - Bang & Burn
December 12, 2007 (8/7pm): Episode 3.09 - Boxed In"

plz, ilyen fals dolgokat ne mmásolgass be, mert még valaki elhiszi. 15-e és 29-e nem pb-nap, és egész novemberben lesz pb
dotkom
hat azer a lefejezes az telleg tulsagosan es nem beleilloen durva volt. en pl almomba se gondoltam volna hogy sarah feje lesz a dobozban. inkabb vmi kis szepen becsomagolt ujjra, vagy fulre gondoltam xD

http://atwwebmaker.tx.hu/

Más fórumokon egyesek azon hitetlenkednek, hogy a lefejezés nem passzol korunkbeli filmekbe. A kis naívak, nem hallottak még a durvább maffia- és galerimódszerekrõl.<#hehe>
hunbasser
ez már rossz,mivel ebben benne van a 15-e is és a 29-e is.

ReaL MaDRid x siempre

tommyg
Azért volt ásás hogy LEGYEN áram, mivel a Kesslivol(amivel a hullát lefújják) hõ hatására megolvasztja az acélt esetünkben a kerítést, és mivel az áram hõt termel ezért kellet áram alá helyezni a keritést.

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Azért volt az ásás, hogy bebiztosítsa, hogy ne legyen áram a kerítésben, mondta is

gabo91
October 8, 2007 (8/7pm): Episode 3.04 - Good Fences
October 15, 2007 (8/7pm): Episode 3.05 - Interference
October 22, 2007 (8/7pm): Episode 3.06 - TBA
October 29, 2007 (8/7pm): Episode 3.07 - Vamonos
November 5, 2007 (8/7pm): Episode 3.08 - Bang & Burn
December 12, 2007 (8/7pm): Episode 3.09 - Boxed In
*Airdates are unofficial unless bolded

ezt találtam... okt. 5-ei adat...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

II Rocky II
ez komoly akkor két rész után 1.5 hónap szünet?😮

24 - Exile -Nov.23

gabo91
Nálam is igy van.
Az a jó sori ami leköt, meg nézem...
pl. utálom a korházas idióta barom sorozatokat, de house-t meg imádom...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
már egy hete (volt az kettõ is már) irtam, hogy novemberben szünet...
de ez már vicc...
most a héten nem volt. lessz még két epizod, aztán szünet másfél honapig, utánna megint lessz két epizod és pihi
viszont ha most novemberben is szünte lessz, akkor nem lehet dec. 17-én a 3×12 ep...
<#wow3>

hunbasser
ja,tudatos volt.Bellicket el akarja valahogy távolítani(megölni biztos nem fogja 😊)

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
meghát a Scofield tudta hogy a belik figyelni fog és direkt azért csinálta mégjobban ugy mintha elásott volna vmit...😄

24 - Exile -Nov.23