Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Itt van a 4×23 MAGYAR FELIRATA
NAGYON GAGYI! 😄 Elõre szólók!
ForzaInter
megnéztem de oda magyar felirat tuti nincs belinkelve, ha már neked van feltehetnéd vhova.

Yo, Bitch!

ForzaInter
lincet tudsz adni?

Yo, Bitch!

én ma magyarfelirattal néztem meg de elég halovány minõségü. prison break.hu -n a forumban belinkelte egy srác

ForzaInter
Ma még biztos nem lesz felirat.

Yo, Bitch!

Két kérdés:

1. Mi van a szokesfan.hu oldallal? Végleg megszûnt?, ha nem, akkor mikor indul ujra?

2. Mikorra lesz felirat a Final Break-hez, ugy tudom, hogy azt is Lalee fordítja mint, ahogyan mostanában a többit is.

Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

ja tényleg bocs. 8-án lesz Hétfõnként

DöflingR
Én úgy tudom,hogy 8-án.

Junius 5-tõl jön az RTL-en a szökés 4. évada. 22 orás idõpontban. fenn van a müsorujságban is.

Nem volt rossz rész, ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sarat a 22 rész végén lecsukják és ott van vége és a 22 igazi végét rakják a 24dik végére jobb lett volna. Sõt talán az lett volna a legjobb, ha nem húzzák el annyira, és a 22dik van úgy vége ahogy lett eredetileg, de a 23-24dik részt belerakják.
Értitek?😄
Köszönöm a válaszodat, akkor nem marad más mint várni!😞
Sil3nt
egyelore all... normalis angol sub nincs, addig meg nem kezdi el...

Szoasztok!Nem tudjátok mikor lesz felirat?Vagy hogy áll?Már alig várom😊
Scouser
Ez a nem jó változat. Totál nem az van odaírva, amit mondanak😊

You\'ll Never Walk Alone

desigo
doxadmin
Szvsz ahhoz képest amilyen csipet csapatosdival kezdõdött a 4. évad, szinte semmi köze nem volt az elõzõ 3 évadhoz, és már lassan címet is lehetett volna váltani, elég jó befejezést hoztak ki. Igaz lehetett volna kicsit fantáziadúsabb, de így is elég jó lett.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Sil3nt
ITT VOLT, de levettek, valoszinu ahogy irtam, komolyabb bajokkal kuszkodott

kuzco007
és hol van angol felirat?😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Sil3nt
ugy ertettem, hogy az egesz sorozatnak (4X22 veszem en a sorozat vegenek) es az elozo reszeket nezve a vegere belehuztak az irok. valoban final breakben en is ugy ereztem, hogy basszus nemar, mar megint stb...DE azert lepodtem meg kellemesen, mert teljesen masra szamitottam, eszembe nem jutott volna egy ilyen masfel ora.

tnm
hát nem tudom, én úgy éreztem, hogy elég gyenge lett a final break vége, ami sajnos egy hatalmas emelkedés az elsõ 2/3-ához képest.
tényleg minden baromságot összehoztak. ha ebbõl sorozat lett volna, akkor instant bukás, esetleg néhány feminista nézte volna egy darabig.

spiritualized - lay it down slow
Sil3nt
nem fogsz rohogni, mivel ennyi volt... van angol felirat, bar eleg gyatra...legalabb az idozites megvan. senki ne varja, hogy olyan tempoban meglesz mint eddig, mivel masfel oras filmrol beszelunk+pb soha nem volt az rovid,keves, konnyed dolog felirat szempontjabol. oruljetek, hogy Lalee bevallalta az uccso pb feliratot. remeljuk, hogy holnap nekilat a feliratnak. /off

ez a duplaresz vagy mifene meglepetest hozott szamomra. azt hittem valami nyugis attekintes lesz, de orommel mondhatom, hogy az elmult X reszben az irok osszeszedtek minden erejuket es melto befejezest adtak a sorozatnak+ melto feelinges attekintes volt ez a masfel ora(nemannyitudom)

HD varhatoan csut. tajba erkezik.

röhögnék ha ez csak a 23. volt és holnap meg leadják a 24.-et azaz még 1 90 perces epizodot 😄

kuzco007
nincs külön 23 és 24, egybe van a két rész😊

exTrem
23hoz tud vki linket dobni ?

kuzco007
lehet h van, de én nem találom és a szökésfan is megfagyott:S

már van angol felirat Lalee szerint

Írtam a modi topikba, kicsit felszaporítottam itt akaratlanul a fölös hsz.-eket.
tnm
#22313 tól kezdve az összes kérdésedre "nem" a válasz, kivétel a #22330-as.

Még angol sincs, tudtommal.
tommygear
úristen annak az ocsmány pápaszemes nõnek milyen hangja van már <#wow3>
szájába tömném azt az sztk keretet
feliratot mára ne várjatok mert Lalee még el se kezdte forditani mert most a (kb 5-10 magyar nézõs) Harper Islandot fordítja

Sziasztok
valaki nem tudja esetleg hogy mi annaka számnak a címe ami a 22-es rész végén megy?
kuzco007
oké ott a pont😄

tnm

kuzco007
kijelentõ mondatokban tudsz beszélni?😄

A szökésfan nektek sem jön be?
kuzco007
jólvan😄 <#banplz>

Herr Lehrer
Ejjj, ez kurvanagy volt😊

Your suffers will be legendary even in hell!

Csoda!<#hehe>
passatgt
nem volt ez olyan vészes

kuzco007
mi lenne ha nem kérdezgetnél minket hanem megnéznéd?😄

Kellerman szerepel benne?
tnm
nem tudom, hogy ezt nem kéne még spoiler-be rakni, de engem ez idegesített legjobban, eddig:
Sara kiszedi a titkos üzenetet a levélbõl, majd nem semmisíti meg a levelet, simán úgy hagyja, vagy kihajtogatva, vagy csak, hogy a hajtásnyomok látszódjanak. Meg persze az is hihetõ, mikor Scofield abszolút zagyván beszél Sara-hoz közben meg nagyokat néz, de senkinek se esik le, hogy itt kódolt üzenet lenne. Ok, hogy nem tudják megfejteni, de annyira egyértelmû, hogy volt valami.

kuzco007
nézzd meg😄

A Fox River szerepel benne?
kuzco007
miért olvasod, ha még nem nézted meg?😄

am azért a Miami börtönbe került mindenki, mert az volt a legközelebb, nah a másik meg, h hogyan lehettek abban a lakásban és hogyan tervezgethettek ott, miközben onnan vitték el a rendõrök a tábornokot, tehát a lakást elvileg a rendõrök lefoglalják ilyenkor...jah meg h került be az ügynök a lakásba, miközben az valszeg zárva volt😄 v Michael elfelejtett bezárni mielõtt elment otthonról?😄

tnm
ehh, ezt se kellett volna elolvasni még xD (sajnos más dolgom is van közben ezért megszakításokkal nézem)

#22307:
nem, de ha egy valamire való csavar van/lesz a filmben, akkor ez lett volna.

#22310:
de hogy kerül mindenki ugyanabba a börtönbe? áh nem akarom elkezdeni, de a börtönõrök bosszújától, Alex ingadozásán át (meg amivel zarolják), a lány t-bagig, tényleg a legalja. a 37 éves Krantz meg hihetetlen mennyire nem tud játszani (elején mikor Sco-val beszélget), és most csak a legnagyobb dolgokat említettem, de még a végére se értem

kuzco007
jah meg h kerül bagwell és a tábornok a fox riverbe?

kuzco007
A másik baki, Sarah-t körözik nem? Hisz megszökött egy börtönbõl, mégis elhajóznak vhova és 4 év múlva meg kitudja, hogy csoportosan jelennek meg, a Mahone meg, h jött össze a néger csajszival? aztse mutatták...