Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NAGYON GAGYI! 😄 Elõre szólók!
Yo, Bitch!
1. Mi van a szokesfan.hu oldallal? Végleg megszûnt?, ha nem, akkor mikor indul ujra?
2. Mikorra lesz felirat a Final Break-hez, ugy tudom, hogy azt is Lalee fordítja mint, ahogyan mostanában a többit is.
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értitek?😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
tényleg minden baromságot összehoztak. ha ebbõl sorozat lett volna, akkor instant bukás, esetleg néhány feminista nézte volna egy darabig.
ez a duplaresz vagy mifene meglepetest hozott szamomra. azt hittem valami nyugis attekintes lesz, de orommel mondhatom, hogy az elmult X reszben az irok osszeszedtek minden erejuket es melto befejezest adtak a sorozatnak+ melto feelinges attekintes volt ez a masfel ora(nemannyitudom)
HD varhatoan csut. tajba erkezik.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
szájába tömném azt az sztk keretet
valaki nem tudja esetleg hogy mi annaka számnak a címe ami a 22-es rész végén megy?
am azért a Miami börtönbe került mindenki, mert az volt a legközelebb, nah a másik meg, h hogyan lehettek abban a lakásban és hogyan tervezgethettek ott, miközben onnan vitték el a rendõrök a tábornokot, tehát a lakást elvileg a rendõrök lefoglalják ilyenkor...jah meg h került be az ügynök a lakásba, miközben az valszeg zárva volt😄 v Michael elfelejtett bezárni mielõtt elment otthonról?😄
#22307:
nem, de ha egy valamire való csavar van/lesz a filmben, akkor ez lett volna.
#22310:
de hogy kerül mindenki ugyanabba a börtönbe? áh nem akarom elkezdeni, de a börtönõrök bosszújától, Alex ingadozásán át (meg amivel zarolják), a lány t-bagig, tényleg a legalja. a 37 éves Krantz meg hihetetlen mennyire nem tud játszani (elején mikor Sco-val beszélget), és most csak a legnagyobb dolgokat említettem, de még a végére se értem