Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
t-bag-et, de fõleg mahonét látni sok filmben, meg abruzzyt is...
multkor pedig lincet láttam egy filmben "hosszú" zselézet haja volt 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nemrég megnéztem a Kill Point címû 8 részes minisorozatot, ami egy túszdrámás bankrablásról szól.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
eddig utáltam, de ebben az évadban...<#eljen>#eljen>
elején is mikor megmentette michael életét, most meg aktivizálja magát. Azért sajnálom kicsit, mert elég beteg és most meg rákattant a hernyóra
remélem, hogy nem vágják át michaelék a fejét....
respect to the man in the ice cream van
ez a poharas viszont ott volt tõle végre már 😊
azt várom már h Linc megtukja Whistler nõjét 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
nekem bejött nagyon, keciii yoo h Mahone tudása is kezd kibontakozni 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
24 - Exile -Nov.23
↓↓↓↓
nem nyulni kell, hanem ny...<#beka3>#beka3>.... <#nevetes1>#nevetes1> lol
megaztán akkor minek flangált egy ingbe meg bugyiba...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
mekkora k***va lincet nem kapja meg jolessz a kicsi linc...
http://loal.atw.hu
de azthiszem.. nem szükséges. :C gondolom teis megnézted. meg ugyis megnézi mindenki. de azért sry. :C
2hét alatt meg végképpp mindenki megnézi 😄
http://loal.atw.hu
Bazinga!
inkább azt mondjátok meg,hogy a PB-bõl csinálnak-e majd/csináltak-e már játékot.szvsz elég nagy lenne rá a kereslet.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
PSN ID: Lord_Mortanius
mikor lincel beszélget az meg ideges volt, kiabált. elkezdi neki hogy higadjon le lincoln, ugy hangzik mintha elvesztették volna a fejüket... erre tudnák egy rosz vitszet mondani saraval kapcsolatban...