23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #15716 Mostmár majd a televíziós nézők is találgatni fogják, hogy meghalt-e Kellerman. -
#15715 elmondok egy hatalmas titkot ...
Két héten belül
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a televiziózás legnagyobb szökését fogjuk láttni :)
-
#15714 istenem ez egy olyan szuper sorozat, TOP 10 be kéne legyen a fórum, dobjuk már fel valamivel .... -
#15713 ja.ahogy mondod.csak annyi köze,hogy összehasonlitottam két filmet és leirtm a véleményemet és kész..na nyugi..:D -
#15712 Szerintem is jó. Nem értem mi bajotok van vele. Kinek a pap, kinek a paplan! :D
De ne kezdjük már megint a szinkronos vitát jó?! -
#15711 szerintem nem rossz a PB magyarúl ... sőt szerintem egészen jó :) -
#15710 miköze a Hitman szinkronjának a Pb szinkronjához?
van amelyiket jól szinkronizálják le van améket szarul... meg hát ízlések és pofonok... -
#15709 csak ne szinkronnal nyomnák:DDD ja szinkron.tegnap előtt megnéztem a hitmant angolul,majd tegnap belebele néztem magyar szinkronnal és hát nem is rossz a magyar verzioja.de a pb-é nem tetszik:D de azért lehet hogy megnézem ma a finale részt..márcsak a szinkron miatt is .DDDDDddd -
#15708 Ma évadfinálé az RTL -en, úgysincs ezen a héten semmi PB, szóval elevenitsük fel az emlékeket és nézzük meg újra a mai részt ... :) -
Quantumleap #15707 És majd agyonlövi McGrady-t, aki nem akarja feldobni a többieket?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maximum Sona hatos lehet, mert T-Bag mínuszban van. Bellickről és Lecheróról nincs infó. -
#15706 Ezen a héten megint nincs PB? Miért?? -
#15705 áhh nem is rossz ötlet
Miután megszöktek Columbo lesz az új Mahone, és ő fogja üldözni a Sona 7est :DDDD -
#15704 Tudom uram. (ahogy én mondom :D) -
#15703 asszonyom,önnek igaza van (ahogy Colombo mondaná:) -
#15702 Hogy férne máá el? Ez nem az 5éves gyerekek viccelődnek a sorozatról fórum. :D -
#15701 hja jön...de minek törölni?:D lol nem el fér???vagy kevés a hely az sg-n?:DDDD na jovan ez már tééleg speeem. -
#15700 nem,de legalább vmi eseményeket látni,mert ez csak duma duma és duma volt :) -
#15699 jaj,úgy tesz mint aki nem tudja :DDdddd -
#15698 Mi van velem? -
#15697 Bad Boys 2 -ben a ruszki főnököt Ambruzzi játszotta vagy nem?:D ma néztem és nagyon hasnlit rá ! -
#15696 na nem baj, jön még ide PyRex :) de mérges lesz , de semmi baj, mivel még sara él ... -
#15695 Miről beszélünk?! Egyből már Lassie jön :) -
Quantumleap #15694 Tényleg! Majd fel fog bukkanni Larry kutya, és megbosszulja Zakkantat Mahonén. -
#15693 Hát azt én sem értem. Mert azt én mondtam hogy Mc-ről Tweener jut eszembe, de Zakkant??? :D -
Quantumleap #15692 Hogy jön Zakkant McGrady-hez és Tweenerhez? -
Quantumleap #15691 McGrady nem más, mint Tweener és Sucre lelkületének multimisztifikális különálló egyesülése. -
#15690 Elemhetnénk forgatókönyvíroknak :) -
#15689 és Lechero lesz a keresztapja, T-Bag meg a molesztáló nagybácsi :DDDD -
#15688 Tudom kire gondoltál :P Csak azért rákérdeztem :) -
#15687 TottiZsolt | #15683
-
#15686 Kinek is? :D -
#15685 megint elment valakinek az esze ... RIP -
#15684 Ez meg már megint mii? :D Mik ezek a fenomenális kitalációk -
TottiZsolt #15683 Talán azért mert Zakkant kölke McGrady.. És a néger ápolónővel "szürteösszealevet" úgymond még réges régen Zaki az elmegyógyon.. -
#15682 Amugy nemtom mért, de nekem McGrady-ről mindig Tweener jut eszembe :D -
TottiZsolt #15681 És McGradyt örökbe fogadják -
#15680 És mostmár azt is tudjuk hogy járni fognak. :D -
Quantumleap #15679 Eleget megtudtunk a spoileres interjúkból, nem tudom mit vártál még. Hogy szemtől pofába lőjék le a poént, hogy Sco és Mahone járni fognak? -
#15678 Inkább örülj nekiii :D -
#15677 csak mert ujat nem tudtunk,láttunk belőle...pont erre számoltam hogy eggyütt tanácskoznak.:D