Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Sucre bekerülése szvsz meg fog történni, azért kell csempészgetnie, így oldják meg a készítõk hogy bekerüljön...márpedig ha bekerül akkor Scofield-ék nem fognak még megszökni(legalábbis ha megszöknek akkor meg Sucre bekerülése nem logikus...szal most akkor vagy ez vagy az).
tommyg
t-bag-et melyik filmbe láttad??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

szucsy89
Mahone-t tényleg sok filmben lehet látni még sorozatban is volt régebben (Rejtélyek városa)
gabo91
én még egy filmben se találkoztam vele...
t-bag-et, de fõleg mahonét látni sok filmben, meg abruzzyt is...
multkor pedig lincet láttam egy filmben "hosszú" zselézet haja volt 😊

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Nickrõl jut eszembe:

Nemrég megnéztem a Kill Point címû 8 részes minisorozatot, ami egy túszdrámás bankrablásról szól.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Õ volt az egyetlen rabló, aki túlélte és a végén el tudott menekülni.
gabo91
Nekem errõl az új gyerekrõl Nick (ügyvéd gyerek) jut eszembe... eléggé hasonnlit rá.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Igen végre most mahone is "fasza csávó" lett... 😊
eddig utáltam, de ebben az évadban...<#eljen>
elején is mikor megmentette michael életét, most meg aktivizálja magát. Azért sajnálom kicsit, mert elég beteg és most meg rákattant a hernyóra
remélem, hogy nem vágják át michaelék a fejét....

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

cement
hát ha tovább csempészget és elkapják, akkor van rá esély

respect to the man in the ice cream van

Egyes találgatások szerint elõször csak Whistler fog kijutni, Michael nem. Mások szerint Sucre elbaltáz valamit, és bekerül a Sonába.
Én azon tûnõdtem, hogy volt-e rajta bugyi

Kirõl volt szó?
Csak nekem jut eszembe errõl a Susan csajról Veronica?...Jó Veronicának elég tukkó feje volt ehhez képest de mégis arra emlékeztet 😄
Rockynhooo
jajaja , milyen cink volt már ,hogy a levegõbõl megállapított h Scofild melyik államba van és milyen ruhába <#idiota>

ez a poharas viszont ott volt tõle végre már 😊

azt várom már h Linc megtukja Whistler nõjét 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hát már ideje volt mert meglátott egy fûszálat a földön és megállapította hogy scofield hol van éppen itt meg nem csinált semmit még .D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Rockynhooo
na úgyérzem én néztem meg utoljára az uj részt xD

nekem bejött nagyon, keciii yoo h Mahone tudása is kezd kibontakozni 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

II Rocky II
mit vitatkoztok hogy kinek melyik tetszik/kell....izlések és pofonok...én a Sucre és Sara közt levõ személyre voksolok 😄 😄 😄 (de a Sucre és Mahone közti személy se olyan rossz.😛

24 - Exile -Nov.23

Flamer
hát nkm inkább a másikcsaj kell. 😄 whistler csaj 😄

http://loal.atw.hu

Kis linc helyében engem is megdughatna😊

gabo91
hát ha jol értelmeztem akkor róla szolt a kis kõrités, volt valami "tábor" félében vagy börtön vagy valahol, ahol nem igazán törödtek a testi épségével... (gondolom ezért is lett bosszú álló maffiozó)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
"nem mer szerültem ha benyultam volna a SUNÁ-ba akkor letörte volna a kezem 😄DDDDDDd"

↓↓↓↓

nem nyulni kell, hanem ny...<#beka3>.... <#nevetes1> lol
megaztán akkor minek flangált egy ingbe meg bugyiba...

tommyg
<#taps><#banplz>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gabo91
#13745: lehet... a promoban láthattuk hogy linc susan fejéhez szegezi a pisztolyt... lehet megtudta, hogy susan megd**gta... 😄
mekkora k***va lincet nem kapja meg jolessz a kicsi linc...

Flamer
nem mer szerültem ha benyultam volna a SUNÁ-ba akkor letörte volna a kezem 😄DDDDDDd

Lehet, hogy lesz egy óriási csavar: A csaj teherbe ejteti magát LJ-vel!<#wow1><#wow2><#ijedt>
gabo91
most az egyszer cseréltem volna LJ-vel... de gondolom te is... 😄

ForzaInter
mikor?.|

Yo, Bitch!

Most már legalább eloszlanak az afféle hülye reménykedések, hogy Sara életben van.<#hehe>
Flamer
sry. :C már nem szerkeszthetõ :CC sry :C
de azthiszem.. nem szükséges. :C gondolom teis megnézted. meg ugyis megnézi mindenki. de azért sry. :C
2hét alatt meg végképpp mindenki megnézi 😄

SPOILERT jelezd!
hunbasser
látod-látod,ez még durvább,mint a PB 😊

ReaL MaDRid x siempre

Flamer
egyszerû lenne az a tetoválás 😄DD

hunbasser
Stohl András lenne a fõszereplõ? 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

Inkább a magyar PB-t kéne megcsinálni, ahol a Csillagból vagy a Narkóból szöknek.<#smile>
precision
ez a hátulütõje hogy alulról felfelé olvasok, ugye logikusan, idõrendben, így utólag láttam hogy te már beírtad...

Bazinga!

hunbasser
sztem csak a PB értékét rontja,és ennek a nõi változatos PB-nek nem lenne vmi sok értelme,szvsz nem lenne túl nyereséges,de majd meglátjuk.

inkább azt mondjátok meg,hogy a PB-bõl csinálnak-e majd/csináltak-e már játékot.szvsz elég nagy lenne rá a kereslet.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sztem nem felfújható gumicsónak van a hûtõtáskában,hanem csak búvárcuccok...3 fõ részére!és gondolom majd a parton zajlik le a "transzfer" is,bár ki tudja...ez a sorozat ettõl jó,mindig van vmi rejtély 😊

ReaL MaDRid x siempre

off: Hova jutott ez az ország? Mondjuk bevallom én is olvastam már egy CD címét "vegyes" helyett "vídzsíz???"-nek, de a viccet "tsz"-el írni már mindennek az alja. Gyerekek tanuljunk meg magyarul! Ezer bocs! Nem flame-nek szántam. Mindenki hibázhat, meg gépelhet rosszul, de ez már ciki volt. Na, magyar óra vége. Anyázást privátba kérem!

Nézd a jó oldalát, 2 részt fognak vetíteni!!!!!!!!!!!!!!<#awink>

II Rocky II
de <#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Flamer
de nem ezt montam énis..

#13721.. omg.. pff

II Rocky II
áááá bakker mértpont igy hagyták abba:S:S:S és most két hetet kell várni mire ujra lehet nézni a pbet ..nagyon jo<#boxer>

24 - Exile -Nov.23

Ha nem fordítva.
gabo91
Köszönöm szépen a felvilágosítást...<#circling>

precision
szvsz = szerény véleményem szerint
angol megfelelõje az imho - in my humble opinion

Bazinga!

ForzaInter
ebbe van vmi😄

Yo, Bitch!

Szerintem Lechero végzete T-Bag lesz.

PSN ID: Lord_Mortanius

gabo91
susannak volt egy jo beszolása, amit birtam...
mikor lincel beszélget az meg ideges volt, kiabált. elkezdi neki hogy higadjon le lincoln, ugy hangzik mintha elvesztették volna a fejüket... erre tudnák egy rosz vitszet mondani saraval kapcsolatban...

gabo91
gáz vagy nem gáz még mindig nem lett okosabb ...<#wow3><#zavart2>

Flamer
szerény véleményem szerint.. elég sux szó 😄