Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Ha valaki perfekt angol akkor miért ne nézné meg?
Én is nézném ha érteném...
Flamer
minek kell élõbe nézni?

http://loal.atw.hu

gabo91
<#wow2>
(még szerencse, hogy szerdán nem lessz tanítás suliba 😊 hazajövök aztán...)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

hunbasser
itteni idõ szerint holnap hajnalban.

ezt az elõbb is megírtam,csak Quantumleap kiütött ^^ amikor meg újra el akartam küldeni,akkor meg azt írta az sg,hogy duplikált üzenet 😮 szóval,elképzelhetõ,hogy holnap vmikor majd meg fog jelenni a hsz-em ^^ (láttam már ilyet)

ReaL MaDRid x siempre

gabo91
Haverom unokatesólya kanadában lakik, náluk is akkor vetitik amikor USA-ban. A második évad egyik részét "élõbe" ill. inkább akkor láttam amikor õk. 😄
/persze hangnak nem igazán volt jelentõssége... meg a kép sem volt szuper minõség, de nem számit<#nevetes1> /

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Amúgy most nincs olyan player, amivel lehetne nézni az adást?
Rockynhooo
ja még csak ma vetítik amcsiba xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
Bellick nekem nem hiányozna egy percig se de T-bag eléggé...
Na jó, az túlzás, hogy nem lenne kit utálni, de a feszültség csökkenne úgy 40-50%-al.
De persze az is igaz, hogy ha meghalna, akkor nem lenne kit utálni. Amikor meghal, akkor szvsz egyértelmûvé fog válni, hogy az adott évad az utolsó.

Akit kár volt kinyírni, az Abruzzi. Remélem, lesz valami abból, hogy ebben az évadban visszaemlékezésekben szerepel, mint újonnan leforgatott jelenetekben.
Rockynhooo
most akkor mikor van rész? 😄 vagy már fent vannak torrenten?

gabo91
igen a hangja, durva

II Rocky II
hát T-Bag egyszerûen egy zseniális karakter, a hanglejtés, a mozgás,az arc,a cselekvés.....nekem naon bejön,egyszerûen jó a pb-ben.az egyik legjobb ott a top3ba...

24 - Exile -Nov.23

Sose értettem, hogy lehet kedvelni T-Baget. Azt értem, hogy van aki utálja Bellicket (hát nem egy jellem), de T-Baget kedvelni?!? Hát az egy gerinctelen, gyílkos féreg. Bellick legalább szórakoztatóan ostoba. Én õt azért birom, mert sajnálom akkora luzer.
Amugy szerncsétlen Bellick még mindig a foximaxi bõrtönben teljesítene szolgálatot, ha Michaelnek nem támad azaz ötlete, hogy megszöktesse a bátyát.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én is kérdezem, hogy tudtok-e errõl valamit, hogy hosszútávúra tervezték-e?
Igen, Silas játszotta Zakkantat.
tommyg
ha eredetileg is hosszútávra tervezték a karekterét miért csak guest volt a második részben? 😄
az a Silas a zakkant nem?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Azt amúgy nem tudjátok, hogy a készítõk eredetileg is hosszútávú karakterre tervezték T-Baget? Csak mert az elsõ évadban lelegõször ugye a második részben tûnik fel, és ott még csak "guest star", az utána következõ epizódtól lett fõcímlistás. Azt tudom, hogy Silas Weir Mitchell is el akarta játszani.
II Rocky II
és mivan azzal amit nem mutattak,azaz a színfalak mögött történt?!<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

De Bellick nem ölt embert. Maricruzhoz se nyúlt hozzá.
tommyg
bellick az hobó

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

gabo91
mert undorító... undoritobb mint t-bag...
õvele lehet üzletelni, de belickel nem mindig átvágta michaeléket is...
(adott neki vizet, az infokért, belick meg ment ruháért...)

PyRex
bellicknek? miért? csak egy csöves paraszt (ahogy most kinéz)... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

gabo91
T-bag nélkül egyszerübb lenne/lett volna michaelék élete a soriban...
de kell t-bag...
balickre is hasonló igaz, viszont neki valamó kegyetlen halált kivánok

Bár, ami T-Baget illeti, eddig nem olyan sokat produkált ebben az évadban, csak az egy gyilkosságot, meg az érzelmi megnyilvánulást az apácalotyónak. Ha esetleg a készítõk kifogynak az ötletekbõl vele kapcsolatban, akkor inkább nyírják ki. Amúgy az is lehet, hogy Sammyvel akarják majd pótolni õt.
II Rocky II
"Teodoronak legalább van stílusa, jó a szövege, stb..nagy arc" ahogy mondod óriási vétek lenne kiszedni a soribol😄

24 - Exile -Nov.23

gabo91
ennél jobban nem lehetett volna megfogalmazni 😊 100%-ban egyet értek veled

Herr Lehrer
Bellicket bírod Tbaget meg rühelled ez érdekes
Igaz hogy Bellick nem ölt meg senkit csak egy sima suttyó paraszt, de Teodoronak legalább van stílusa, jó a szövege, stb..nagy arc. De mind a 2 KELL a sorozatba, nélkülük végleg elveszne a régi feeling.

Your suffers will be legendary even in hell!

II Rocky II
tbagre szükség van nagy arc,kell a sorozatba....nagy veszteség lenne-...birom a srácot nagyon😄

24 - Exile -Nov.23

Én azt a suttyó Bellicket bírom. Kiváncsi leszek mi lesz vele. T-bag meg már igazán megnyúvadhatna, de valami ritka csúnya módon.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

precision
vihar elõtti csend 😄

Bazinga!

II Rocky II
3 napja senki,pedig maholnap a nagy nap hiszen két részt láthatunk....😄

24 - Exile -Nov.23

N1ggA
télleg 3. 😄

Spread De Love!

Ájájájájájáj! Ájjunk csak meg!.... Mi az hogy Kellermann halott??!!!! Ne idegeljél föl! Mindjárt jön Pyro aztán kibasz a fórumról,<#idiota><#zavart2> egy ilyenért 😊😊😊😊😊😛😛😛😛

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

gabo91
ja egyébként fura, hogy mindig cetlizget, ha beszél akkkor kint a tengeren csónakba nehogy lehallgassák õket stb...
aztán miko michael sona-ba kerül megy hozzá a telefon, lazán felveszi és beszélnek... holott körülötte van vagy 5-10 katona meg professzor stb...
Tényleg ki is hivta fel, hogy michael sona-ba van?
(nem emlékszem, hogy megtudtuk-e vagy nem) De mr kim halott kellerman halott...

Azért KÉNYSZERnéma.
II Rocky II
a kopaszra gondolsz? hiszen az már beszélsz azota,vagy tévedek?

24 - Exile -Nov.23

Én azt várom már, hogy mikor lesz újra látható Mr. Kényszernéma Cetlifirkász.
gabo91
igaz, de azért már nem olyan bunko mint volt...
megváltozott, de nem feltétlenül jó irányba... 😄

II Rocky II
Mahone is miért,mert a saját érdekét nézte,,,Michael a kulcs a kiúthoz,azért segit neki meg mentette meg...😊

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
T-bag legnagyobb arc 😄

gabo91
kimet rohadtul utáltam, buta f@sz volt, mindig játszotta az agyát hogy katona meg hogy ez egy háború ahol kellerman is csak egy katona...

Viszont érdekes hogy a "gonosz" egyéniségek a végére egész normálisak lesznek (persze nem mindenki)
-kellerman társa...
-kellerman...üldözte õket, a végén mindent bevalott
-sara apja nem nézte át lincoln aktáját, de a végén mikor megtalálta a bizonyitékot akkor hivta sarat... szoval õ is valamilyen szinten megváltozott...
-mahone eddig üldözte õket, most pedig elég normális (meg mentette michael életét stb)

T-bag ... számító rohadék, a telefont is csak a zsarolás végett lopta el...

gabo91
Kül. tényleg, michael néha elég számitó alak. mondhatnám hogy mindig az érdekeit nézi csak, jó persze ez nem teljesen igy van mert van még pár ember akiért mindent megtenne, de amugy átvágja a többieket... ugyanakkor könnyû õt is bepalizni, meg szivatni... lásd: twener beköpte mégis kivitte...

Én ma a Brother's Keeper-t néztem meg. És megint eszembe jutott, hogy talán kéne a 3.évadba is ilyen elõzményepizódféle.
Rockynhooo
urammmmm...... :\
nézd ujra az 1.évadot, és rájössz Bellickel miért nem kedves!

hunbasser
3. 😊

ReaL MaDRid x siempre

N1ggA
és nincs 2. évad 😊

Spread De Love!

hunbasser
pfuuu,tényleg...Kim b*szta el az egészet,ha õ nem jelenik meg,már rég nem ott vannak,és akkor nem kapják el õket.

ReaL MaDRid x siempre

ancsie18
Mármint hogy ilyeneket csináljanak velük. Hogy bátnsák õket meg levetkeztessék, meg ilyenek. Szerintem rohadtul számító egy valaki.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Amúyg mekkora hülyeség már, hogy Michealnek az a betegsége vagy mi, hogy mindenkin segít. Hát szerintem meg rohadtul magának való egy valaki. Ennél még engem is jobban érdekel az embertársaim sorsa, pl. én se Bellickkel se a többiekkel nem hagytam volna hogy ilyeneket csináljanak.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

II Rocky II
hjaja ugyvan az ahogy mondja..😊

24 - Exile -Nov.23