23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15937 !"Mindenki használja a spoiler taget a legfrissebb (USA-ban vetített) epizódhoz megjelenő felirat napját követő nap éjfélig!
(gy. k.: ha kedden van magyar felirat, akkor szerda éjfélig! :)"! -
#15936 A kis madárhatározó!! nem a széfben volt,vagy már nemjól emléxem?
Tehát a cég nemtudta hol van.Ennyi:-) -
Quantumleap #15935 Panamának nincs kiadatási egyezménye az USA-val. Jó reggelt! Sucre valószínűleg pont egy olyan fószer személyazonosságát vette magára, akit helyben köröznek. -
akdestroyer #15934 Pedig pofoneccerű...
elhozzák neki a lakásából a kis növényhatározót, és megfenyegetik hogy sofia halott ha nem adja az infot. ennyi.
ezért nem kell megszöktetni...
logikai bukfenc, kész. -
#15933 nincs itt se bukfenc se hiba...kivan ez találva jól -
#15932 mert eddig fejtette -
#15931 De mivel vették volna rá,hogy kiadja? Ja és a kis határozó nemvolt nála,tehát nememlékezett rá.Ahhoz kikellettvolna hozniuk,hogy elmenjen a kiskönyvért,mert a kis barátnője később került a képbe.
Úgyhogy nincs logikai bukfenc.:-) -
#15930 he te amúgy kajak nem nézed a sorozatot egyáltalán, csak így bele bele nézegetsz?? vajon miért körözik szted???? mert megszökött a fox riverből... -
akdestroyer #15929 Hajjátok.... én egy alapvető hibájára jöttem rá a sorozatnak.....
Ez az egész hacacáré a 3. évadban azert van, hogy kihozzák Whistlert, mert ugye a koordinátákat akarják..... kérdem én, nem lehetett volna neki egyszerüen a kerítésen kiadnia már előbb?? minek ehhez megszöktetni???? Itt a logikai bukfenc.... Alapvetö hibája a sorozatnak.... -
#15928 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nos a részemről várt terv beigazolódni látszik... 3 hülye kimegy előre, elkapják őket, michaelék megvárják, majd mikor már rájuk nem is gondolnak spuri :)
mindenesetre rendkívül sok kérdés maradt még azért
mindenesetre nekem Wistler egyik pillanatról a másikra nagyon szimpatikus lett :D eyecandy xD -
#15927 kosaraskártyát... :D -
Quantumleap #15926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!McGrady nyilván azt akarta mondani: "Mindössze annyi a bűnöm, hogy elloptam egy vacak baseballkártyát!"
Remélem, Mahone mostmár nem fog ismét gecivé válni. -
#15925 erre én is meglepődtem... -
#15924 Szerintem nagyon jó rész volt, rég volt ilyen jó. -
#15923 sry... -
#15922 még a végén miattad lessz 30 másodpercél tovább sötétség...
tudod... kultúra kivágta a biztosítékot... hasznukra fog válni... -
#15921 good
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!am. miért is körözik sucret? gondolom amilyen "mázlista" egy panamában körözött bűnöző nevével csinált magának új útlevelet. aztán most fizunál lett a gond -
#15920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!basszák meg a jó kurva anyjukat, komolyan mondom, még csak most indulnak neki az utolsó pillanatban...wáááá -
#15919 oké -
#15918 egyszer már leírtam. -
#15917 #15890:
"minek örült enyire? "
Annak, hogy mégis kap fizetést.
Istenem...
#15894:
Istenem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak örült, hogy bejött a terv(autó hekkelés).Ennyi.Nem hiszem, hogy ilyen bonyolult volt. -
#15916 Prison Break Trailer 3x12 The Art of the Deal -
#15915 lesz itt még izgalom bőven :) -
#15914 S3E12 Hell or High Water Sneak Peek .... körübelül 2 perc a folytatásból ... jaj már alig várom :( szegény cukor :D -
#15913 ja,elég drámai volt. -
#15912 SPOILER: mindenki használja a spoiler taget a legfrissebb (USA-ban vetített) epizódhoz megjelenő felirat napját követő nap éjfélig!
(gy. k.: ha kedden van magyar felirat, akkor szerda éjfélig! :) -
#15911 Kicsit sok volt a duma a mai epizódban de azért jó rész volt
Eléggé húzzák már.
Bellick,hogy parázik már :)))) -
#15909 na már megint akkor lett vége amikor nemkéne:) -
#15908 :DDDDddddddddd
gabo:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért vigyorgott,mert ugye elvágta a csövet Sucre,és amikor odaértek,eléggé elégedetlenek voltak a dzsipben utazók,mivel már haldoklott a kocsi,ergo a dzsipesek nem fognak Mihályék után menni :) -
#15907 Ezt az oldalt láttátok már? -
#15906 látom nagyon figyelted az eseményeket -
Quantumleap #15905 Tényleg. Nem tudom, mi értelme volt betenni a visszatekintésekbe, ha szó se esett róla. -
#15904 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a lényeg annyi hogy én majdnem összefostam magam! -
#15903 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most tényleg elaludtam, vagy nem láttuk a táskát?:D -
Quantumleap #15902 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy Bellick ajánlgatta magát Mahonénak, eszembe jutott, hogy elkészülhetne egy új Dracula-feldolgozás, ahol Mahone a címszereplő, Bellick pedig Renfield, a hűséges bogárevő szolga. -
#15901 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát a rész elég jó volt.#15894-re gondolok én is,mármint hogy azért mosolygott Sucre.De mekkira má hogy a Susan csak ugy megfogta Sucre nyakát ott mindeki előtt...legalább betehették volna hogy ad egy pofont a csajnak a sucre,majd jött volna a duma ha mégegyszer megteszi akkor megöli Maricruzt...stb.Amugy arra számoltam,miszerint már a lyukból kifele fognak mászni,de még nem :( majd a kövi részben.sajna akkormár csak 2 részt fogunk látni majd várni kell hónapokat megint?
amugy ugy hallottam vagy olvastam,az írók már 99.99%ban megegyeztek,csak a papirokat kell aláirni. -
#15900 hát monjduk arra is gondolhatott,hogy Tbaget leakarta adni a zsaruknak... -
#15899 nem kiszúrni akart velük csak nem szólt nekik a pénzről -
Quantumleap #15898 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-Bag mire mondta azt, hogy amikor a Fox Riverből szöktek, Sco mindenkivel ki akart szúrni? -
#15897 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén ahogy kialudtak a lámpák, máris elvesztettek 30 mp-ből 3 mp-et. Igy nem fognak kijutni. De bent az alagútban égett a villany.. Akkor ez most hogy van? :D
Jó rész volt. Már várom a következőt, és remélem hogy az irok megegyeznek és 22 részes lesz ez az évad is.