Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-Lalee feirat mikor lesz, és honnan lehet leszedni, mert a szokesfan.hu behalt
2-milett a szokesfan.hu-val, többet nem is lesz?
3-ma reggel jöttek uj releasek, mert tegnap este angliában is leadták a sky1-en. Ezek a releasek jobbak. Ugy lehet letölteni, hogy a 23-ik, és 24-ik epizód. Ehhez a két részhez is lesz felirat?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
de nincs az az isten, hogy mégegyszer leszedjem+megnézzem a végét, már final break-et is töröltem.
cifu: a finálét valószínûleg már akkor tudták (történetileg) az írok, amikor még nem volt tisztázott, hogy most lesz-e még két rész vagy sem.
Mondjuk azt a jelet lehet csak utólag találták ki, hogy akkor az ott legyen sára vállán, szal miután már biztos volt a final break.
De végülis annyira nem lényeges 😊.
1.Amikor C-Note Sucréval találkozik, utána csak úgy társalognak, mintha mi sem történt volna. A legutóbbi találkozásuk alapján Sucrenak úgy kellene C-Note emlékében élnie, mint egy nyamvadt kétszínü rohadéknak, aki "lelépett Westmoreland pénzével". A véletlen találkozásukról ne is beszéljünk.
2.C-Note elég toleransan viselkedik Mahone társaságában. Nem egészen reális, hogy csak így elfelejtette, hogy kötelet küldött neki a cellájába, meg hogy a családjával fenyegette, és ilyen gyorsan elfogadja, hogy közben ö is jófiú lett.
Emiatt lett ilyen kicsit felemás az egész...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
sír, mert tudják, hogy baj van/lehet, de az orvosi leletig nem lehetett tudni, hogy nem kezelhetõ. (lehetett volna az is, hogy az eredeti bajt megszüntették a cég orvosai, de közben volt, valami -korrigálható- mûtéti baki)
"miért volt sára háta a 22. rész végén olyan amilyen"
hát nekem nem tûnt fel semmi olyan Sara hátán, amit ne tudtam volna be a Gretchen féle leápolásnak.
#22402:
útobbi 3 hsz-ed alapján pont Te tûnsz úgy, mint aki nem túl érett
(ez nem sértés, nem szégyen ha valaki fiatal. más is az volt, csak aztán kinõtte 😄 )
A 22. rész végén scofield és sára sétáltak a tengerparton, ami a final break elõtt játszódik, és elkezdett vérezni scofield orra.
Sara meg elkezdett sírni emiatt, mert tudta, h scónak annyi. Ez eléggé egyértelmû volt.
NAGYON KIS SPOILEREK:
De itt a final breakbe, ami ezután játszódik, mérnem tudott róla???
A szöktetés után tudta csak meg, ugyebár a levélbõl. Meg a végén a videóba is elmondta, h "most már bizonyára tudjátok..."
hö?
ui: végre megtudhattok, miért volt sára háta a 22. rész végén olyan amilyen.
Jobb lett volna azt hinni, hogy Michael az agybajba halt volna bele...
You\'ll Never Walk Alone
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó volt ez a sorozat. Mind a 4 évad...
<#rinya>#rinya>Hiányozni fog az egész banda<#rinya>#rinya>
Bírom az ilyen kis suttyókat akik még nem tartanak azon a szinten, h megértsenek dolgokat, gyk. vmilyen sziten fölösleges is nézniük egy ilyen sorozatot - hamár kiteneveted a másikat, mert az ... - akkor magadról alkotsz véleményt
ugyanezt mondanám a másik nekem kommentelönek...
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Lincoln tüdejében volt egy golyó, csomóan látták a nagykövetségen, annyi helyen volt bizonyíték Christina részvételére
Sara nem kapott semmiféle felmentést, hiszen öt nem is vádolták semmivel. Ö csak egyszerüen ott volt velük végig a negyedik évad alatt. A Final Break-ben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csukják le.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Nem bírtam kivárni A normális feliratot ígyhát megnéztem ilyen összetákoltal, de tökéletesen jóvolt (demajd persze újranézem ha kész lesz a rendes) -a lényeg, hogy SOKK hatása alatt vagyok
Szerintem ez tekinthetõ méltó befejezésnek, agyonütött, odabas*ott és még sorolhatnám - rosszul éreztem magam a 22. záróepizód végén, viszont most akkor nem is tudom mit mondhatnék - ez kész Áhhhhh pulzus az egekben, lélegzetvétel kb a duplájára nõtt és a végén még meg is hatódtam - áhhh ez volt maga a tökély nincs rá szó, nemtudom most leirni igazából, h mit érzek
Ez volt a csúcs, ez volt a megváltás, ez volt a az egész sorozatot áthidaló, annak minden varázsát "egybegyüjtõ" momentum - ez a FINAL BREAK!
Lay it down slow! Lay it down eeasy! Lay it down free
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Hiányozni fog 😞 ennyi
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Magyar felirat 2
ELFOGADHATÓ MINÕSÉG! Érdemes ezzel megnézni!
Lalee féle holnapra várható
egyébként nem értem mi ez a szenvedés, hallás alapján is tökéletesen (95%+) érthetõ volt sztem (de lehet csak én szoktam már meg House óta, hogy szakszöveg nem értésére nem is figyelek, persze sosem volt sok szakszöveg pb-ben...)