23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#22565 ő nem is csak miller -
#22564 Én nem hinném,hogy Sco meleg!!! -
#22563 végülis az is -
#22562 hátha a reflektor mondja akkor biztos ugy van:D -
#22561 Na mit találtam:
link
Lehet, hogy volt már. Elmondják benne, hogy Michael Scofield (Wentworth Miller) meleg.
T-bag a legnagyobb arc a sorozatban. -
#22560 Lincoln hangja azért szar, mert meghalt Selmeczi Roland. Az első két évadban jó volt a hangja. -
#22559 Hát ez a magyar szinkron!!!!!! Uhhhhhhhhhhhh kicsit szar
Főleg Lincolnál -
#22558 Nagyon jó a szinkron (persze hogy más mint az eredeti), mint a magyar szinkronok általában :P
A szkülla pedig szkülla, az Odüsszeiát már PB előtt lefordították magyarra -_- -
#22557 pont ez a kettő a leggyengébb szerintem :D T-bag alvilági hangjábol kb egy impotens buzi hang lett xd -
#22556 Miért ne lehetne lefordítani? Pl: Odyssey - Odüsszeusz. -
#22555 sztem is a "sz(c)illa" sokkal jobb lett volna -
szarazfifa #22554 az lehet, de azért amit angolul szilának mondanak, azt nem kéne magyarra fordítani és le szkülázni... -
#22553 Az magyarul szkülla, akármennyire is ki vagytok akadva tőle. -
szarazfifa #22552 sztem t-bagé teljesen jó én kb Sco és T-Bag hangját találtam jónak a többi elég vicces volt az angol után:D de a Szkülla mindent viszXD -
#22551 mahón se -
#22550 BEGVÖLL se kutya -
#22549 Jah s Szküllán én is behaltam -
#22548 hát ez a szküla beszarás :D -
#22547 pont most akartam irni -
#22546 szánalmas ez a szinkron :D -
#22545 Kb most hallom másodjára a szinkron hangokat , van akinél eltalálták jól :) egyedül T-bag aki nevetséges :D az ő hangját nem lehet utánozni semmilyen szinten az szent :D -
#22544 De milyen furcsa a szinkron most már nem Scylla hanem Szkülla ! -
#22543 Jaja jó volt megint ujra látni Sofiát ha csak rövid időre is ! -
#22542 4. évad most megy az rtl-en : D -
#22541 Most ez a Gretchen Files komoly? O_o
-
#22540 Végén mutatták hogy a foxriverben van még az utolsó részben nem a final breakben, az pedig 4 ével később volt. -
#22539 Sztem nem ideiglenesen..:D -
#22538 Attól még lehet Fox Riverben, T-Bag is ottvan, Miamiban kapták el őket ezért ideiglenesen vitték oda őket gondolom T-baget és a tábornokot biztos. -
Quantumleap #22537 Szerintem az egész hozzászólást poénnak szánta. -
#22536 Milyen Fox River? Ez a börtön Miamiban volt ha nem tévedek. -
Quantumleap #22535 Szerintem az álmodozó rajongóknak nyitniuk kéne egy külön "Scofield él!" topikot, lohasztó belegondolni, hogy most az idök végezetéig ezt kell majd olvasgatni a PB topikokon. Ha beindulna a Gretchen Morgan Files, szerintem annak topikjaiban is havi rendszerességgel lehetne olvasni a reménykedéseket, hogy hátha Scofield egyszer majd be(fel)támad a sorozatba. -
cargame #22534 Scofield el mert nem mutattak, h halott :P es most ott a Fox Riverben...es az 5. evad pedig az lesz, h Lincoln es tarsai bevonulnak majd ujra megszoknek. -
#22533 a zinternetrő'
google / prison break s01 torrent v. ilyesmi -
#22532 sziasztok....valaki megtudná mondani honnan tudnám leszedni az első évad részeit angolul???... -
#22531 igen -
#22530 láttad az utolsó rész utolsó percét? -
#22529 dehogy halt meg honnan veszitek ezt? -
#22528 Szkófild él
csináltak egy "befejezést" ,hogy ha pár év múlva kitalálják hogy kéne 5. évad akkor elmondják :SZKÓFILD ÉÉLLLLLL -
Lipi1980 #22527 Egy építészmérnöknek tudnia kell, hogy nem rázza meg a szigetelés miatt, és ergó nem halt meg...
Vagy elbaszták a befejezést...
Lehet választani! -
#22526 vagy egy bekapcsolt generátort