Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Next PC upgrade: 2022
Amúgy szerintem jobb is, hogy vége már a final breaket sem igazán értem elég lezárásnak a 22. rész.
F
Való életbõl magyar példaként tudnám mondani a százhalombattai rémet, aki "csak" nõket gyilkolt meg, mégis elzárva tartják, nem engedik ki a többi rab közé, mert valószínû kinyírnák.
érthetõ, hogy nem írták ki, mert az egyik legjobb színész és egyik legösszetettebb karakter is volt egyben... hiba lett volna kiírni... de a húzásai már olyanok voltak, mint mondjuk a barátok köztben a mikinek... mármint, hogy õ is folyamatosan kavarja a sz@rt, keresztbe tesz mindenkinek, teljesen öncélú és mindig megússza egy "ejnye-bejnye"-vel meg pár nap morgással :S kinyírni meg megpróbálják több soron, de soha nem teszik meg...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Meg nem értem, Michaelt miért rázta meg az áram, hiszen a kábelek szigeteltek voltak, és nem a végét fogta meg. Ha azt fogta volna meg, akkor már azelõtt megrázza, hogy összeérinti õket.
link
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
hanem hogy egy okadek tbag koppitans volt
de mar nem egy ember irta
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
azt még elfogadom, hogy egy nõnél az anyai ösztönök maradnak beteljesítetlenül, de miért akart õ Daddy lenni? vagy ha meg meleg volt, akkor meg a gyerekek neccesek, de egyébként is. semmi nem volt a karakterben, csak zakkant volt és itt a következõ kérdés, hogy a p*csába szedte össze a családját? T-bag karizmatikus volt, és rohadtul tudott helyezkedni. "Mindig a talpára esett." Ezeknek segítségével simán el tudod érni egy pozíciót a börtönben, plusz a pszichopata hajlamai meg sunyisága miatt a többiek is inkább békén hagyták, így aztán a rémült fiókákat (vézna newbie-kat) simán összeszedhette. De ez a nõ semmi értékessel nem rendelkezett.
egy orbitális f*szság a többi közül még így pluszba. Sara-t nem ítélték el, akkor hogy a fenébe vegyítették õket a hardcore rabokkal (mint pl. az a nagydarab õrült nõ). az elején még el is mondják, hogy a cellékba zárt emberek vannak a prison-ben, középen meg a Jail van. nem is érintkezhettek volna, kajálni is más idõpontba kellett volna járniuk.
de f*szság volt az is, hogy Sara-ra pikkeltek a börtönõrök, csak azért kellett oda, hogy valamivel meg legyen magyarázva, hogy miért nem fordulhat hozzájuk segítségéért.
(az meg non-szensz, hogy jól megverünk valakit mert utáljuk, de vigyázunk, hogy ne vetéljen el. férfiak is úgy szoktak ügyelni bunyóban arra, hogy ne tépjék le egymás heréit...)
és nem az, hogy egy-két ilyen volt elszórva másfél órában, hanem az, hogy az elsõ 1 óra ilyenek sorozata volt.
nem akartam ilyen részletesen szidni, de ha valaki ennyire elfogultan és agresszívan próbálja lenyomni a torkunkon, hogy mekkora istenkirály volt az a fos, hát ott azért csak szót emelek.
Yo, Bitch!
Nemtom nekem kurvára nem az volt (jutott) eszembe, h na ez most véletlenül nem tbages akarna e lenni, mert ha igen akkor szar - én nem éreztem, h eröltetett lett volna, néztem a "filmet" élveztem és annyi
De elég sokszor megfigyelem azt, és most mondanék egy példát:
Sokan sok mindent kritikus szemmel néznek (lehet nem tehetnek róla) értem ezt - van egy film teccik az illetõnek, dehamár olyan részt lát benne amit már máshol (esetleg többször is) látott hú hát akkor már szar meg ilyesmi -
Én nem értem...az emberek nagy rész csak a hibát keresi/látja meg vagy inkább csak semmi nemjó neki, beleköt mindenbe etc.
Na mind1 nincs kedvem most tulzottan belemenni 😊
u.i.: attol, h nézek/megnéztem vmit nem biztos h nekem is teccik/teccett - nem tudhatja az ember h tecceni fog e neki v sem - legalábbis nem mindig
Yo, Bitch!
ÉSKINEMSZARJA le...tökéletes illett a részbe, semmi baj nincs vele poén az egész sztem jó volt
Yo, Bitch!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com