23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #22605 De most tényleg, esetleg lehet tudni olyanról, hogy valahol valaki(k) öngyilkos(ok) lett(ek), mert Sco meghalt? Nem lennék meglepve. -
#22604 Szerintem ez bosszú volt a FOX-nak akik levették a műsort, mert így rájött a csatorna, hogy mekkora hülye volt, hogy nem adta (azt hiszem főműsoridőben), hiszen a halálon rengeteg ember fölháborodott, hogy miért is így kellett, hogy vége legyen. -
#22603 Azért, hogy az ilyen hülyék ne ugorjanak a folyóba bánatukban. -
Lipi1980 #22602 És azt sem mutatták hogy meghalt volna, csak a szikrázást láttuk...
Mi értelme van ilyen sejtelmes halált csinálni, hacsak azért nem hogy így hagyták benne a folytatás lehetőségét.
De én nem hiszem -
#22601 Nagyon könnyű!
Ugye Misit otthagyták a börtönben, nem jött ki... elméletben megbszta az áram!
Na most miért ne lehetne, hogy semmi baja nem lett, elkapták és hopp egyből be is börtönözték! De mivel a Fox Rájvert már ilyen jól kijátszotta, ezért átszállítják valami szupertitkos másik börtönbe, ahonnan majd a mostoha bátyja; Linc fogja kiszabadítani a csapat többi tagjával, s most már a kis Szkófild is segíteni fog! -
#22600 kiderülhet
csak egy kibaszott sírkövet mutattak:D -
#22599 Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó 2 részt láttam de bíztam benne hogy lesz egy film. :( Mégsem lesz :(
-
Orionk #22598 hát ezaz! ezt mondtam, csak nem hittétek el, hogy Scofield nem halt meg, csak nem akar célkeresztben lenni. A spin off soriban benne lesz -
#22597 :D és fölnéz a sarokba is :P -
#22596 tudom már várom , szerintem lesz folytatás láttam Scofield szemén a videoban , ha jobban megézitek egyszer kacsint -
#22595 Gretchent leszarom amúgy, inkább T-Bag krónikák lennének. -
Orionk #22594 Szerintem a Gretchen Morgan files -ra gondolt, a spin off sorozatra, hogy mikor jön -
#22593 Szeptemberben jön -
#22592 Semikorra,ugyanis nem lesz! -
#22591 szisztok!
Mikorra várható az 5. évad? -
#22590 Minek?Már lehúzták az összes rókabőrt,egy jó kis sorozat ért VÉGET,RIP PB! -
#22589 Lesz mozifilm és kiderül hogy Scofield él -
Lipi1980 #22588 Annyiban azért igazad van, hogy régen tervbe volt véve egy "egész estés mozifilm", ami nem a lezárásról szólt volna (mint a Final Break), hanem egy börtönbekerülés-és onnan megszökésről...
Bár ha úgy nézzük, akkor ez a Final Break is félig meddig arról szólt...
De szerintem semmi nem lesz a mozifilmből :( -
#22587 The Final Break a címe,tegnap lestem meg! -
#22586 pontosan az a 23/24. rész -
#22585 23/24 rész az amire gondolsz. egy dupla epizód még szünet sincs benne. -
#22584 De az ami össze foglalja azt a 4 évet.
Ami eltelt. Vagy az nem lesz? -
#22583 Szevasz.
A Szökés "film" a 23/24-es rész volt. -
#22582 Sziasztok!
Arról a szökés filmről lehet már tudni valamit? Lesz nem lesz?
Vagy már van?
-
Quantumleap #22581 Hát már itt tartunk. Az indokuk nyilván a következő: Így kellett fordítsuk, mert a tirpák magyar nem tudja, hogy a "mexikóit enni" a mexikói kaját jelenti, és nem értenék a poént. -
#22580 szánalom az egész.. ki tudja még hány filmet fordítanak félre?! Ezután csak eredeti nyelven nézek filmeket az tuti... -
#22579 jah azt láttam de nem kapcsoltam:D -
#22578 azt hiszem eredetileg így volt: "mit ettél ? romlott mexikóit? " "valami olyasmit"
szinkron "mit ettél? tán csilis babot?" "valószínű" -
#22577 arról lemaradtam:S -
#22576 ja szánalom :D -
#22575 a romlott mexikóis poént faszán lefordították -
#22574 RTL ON -
#22573 Upsz, kicsit elírtam a fonetikus változatot, Hőrkjulesz, Hőrkjulisz...vagy nem is tudom...mindegy, a lényeg remélem átjött:) -
#22572 Már ne is haragudjatok, de ez akkora marhaság. Ez olyan, mintha az eredeti angol nyelven néznéd a Herkulest (hogy a görögöknél maradjunk), és később a magyar szinkronos változatnál azon röhögnétek, hogy Herkulesnek mondják a főszereplőt és nem "Hérkjulesz"-nek -
#22571 és hogyha meleg, kinemszarjale? engem jobban érdekel az, hogy a 2-3 féle nézésén kívül mikor fog már új dolgokat tanulni a színészetről... -
#22570 T-Bag a Heroesban. -
#22569 Semmi bizonyíték nem volt arra, hogy meleg lenne, kb ilyen blikk féle pletyka az egész. -
#22568 nem meleg, ezt már sokszor pletykálták, de attól még, h nincs barátnője jelenleg, nem meleg. ennyi erővel az összes sztár aki nem avatja be a sajtót a magánéletébe, meleg? -
#22567 hát ez gecijo, kedvenc sorozatom föszereplőját alakito szinész a való életbe 1 köcsög, hát ez naccerü :D -
#22566 csak nem véletlen hegesztette meg Saraht