Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnéztem a final break-et...<#eljen><#eljen>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

5c0rp330n
hmm, valósnak tûnik pedig:
Wentworth @ twitter
mondjuk majdnem 3 napja nyomta ki..

Herold
Jajmá, elrontottad a tréfámat. <#eplus2> <#ejnye1>

De az nem a SKY1-eshez készült... gondolom csúszna a felirat.

KAMIONOS KOGYO
<#idiota><#idiota><#idiota><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
te mibe vagy???

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

mért ne lenne?
tommygear
ottvan hosszupuskán a magyar lool
Herold
Õ a magyarra értette. Magyar felirat nem lesz a final breakhez. <#felkialtas><#nezze>

tommygear
tegnap óta van
mikor lesz felirat?

tommygear
😄
jobb is 😄
mind1... majd eljátsza jason statham ezt a szerepet is... 😄

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

tommygear
imdb-t bárki bármikor szerkesztheti, nem biztos forrás
imdb-n még mindig április 1 van? habár az is igaz, hogy zárójelben megjegyezték az információ pletyka szintjét is :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

tommygear
looool ezt még április elsején sütötték el poénként, fél világ bevette de látom a gamekapcson még mindig téma <#wilting>
ezt néztem múltkor az imdb-s profilján, hogy õ lesz Jack... háááát... félek tõle... nem lenne jó, ha a benézései miatt komédia lenne belõle 😞 meg nem is tudom, hogy állná meg a helyét a bioshock film... vagy jó lesz, vagy nagyon sz@r... más lehetõség szerintem nincs...

grebber
MEdievil
Most miért? Saranak is levágták a fejét és még abba se halt bele.. rosszabb mint egy hegylakó <#idiota>
Amúgy szerintem jobb is, hogy vége már a final breaket sem igazán értem elég lezárásnak a 22. rész.

F

De hát ezt a hibát az elsõ évad idején még úgy ahogy toleráltam, erre még tudtam azt mondani, hogy oké, ez sorozat, nem a való élet. ellentétben azokkal, amik jóval késõbb jöttek.
Én leginkább a pedofíliára céloztam. Mindig azt hallani, hogy a gyerekmolesztálokból és/vagy gyerekgyilkosoblól odabent a sitten csicskák lesznek, egy merõ pokol az életük, ha keménykedni próbálnak, agyon is verhetik õket. De õ még azt hiszem hangoztatta is az elsõ évadban, hogy miért került be.
Való életbõl magyar példaként tudnám mondani a százhalombattai rémet, aki "csak" nõket gyilkolt meg, mégis elzárva tartják, nem engedik ki a többi rab közé, mert valószínû kinyírnák.
már abruzzinak el kellett volna vágnia a torkát... kicsit fura volt az a helyzet is, ahogy "megtért"... egy ilyen kaliberû embernek általában ha valaki az életére tör, az "csomagolhat is családostól a túlvilági útra"... mondtam már: a többiek is titkon szerintem élvezték, ahogy t-bag a 4évad alatt folyamatosan kib@szott velük... még talán várták is, mikor mivel lepi meg õket... tényleg annyiszor kicseszett velük, hogy akár a legbékésebb szereplõrõl is el tudtam volna képzelni, hogy beleereszt pár golyót a fejébe...

érthetõ, hogy nem írták ki, mert az egyik legjobb színész és egyik legösszetettebb karakter is volt egyben... hiba lett volna kiírni... de a húzásai már olyanok voltak, mint mondjuk a barátok köztben a mikinek... mármint, hogy õ is folyamatosan kavarja a sz@rt, keresztbe tesz mindenkinek, teljesen öncélú és mindig megússza egy "ejnye-bejnye"-vel meg pár nap morgással :S kinyírni meg megpróbálják több soron, de soha nem teszik meg...

Herold
Ez a valószínûbb, már csak a testi erejénél fogva is (ami nem lehet túl nagy), nemigazán fog tudni uralkodni egy ilyen alkatú ember a többi fölött.

Azért maradjunk abban, hogy T-Bag karaktere sem volt teljesen életszerû. A valóságban egy ilyet jóllehet ki se engednének a többi rab közé, mert félõ lenne, hogy kinyírják. De az biztos, hogy csicska lenne, és párszor megagyalnák.
Nem hiszed el, de vannak, akik tényleg abban reménykednek, hogy nem halt meg, mert nem mutatták a holttestét, és majd biztos feltámad a Gretchen Morgan Files-ban vagy egy folytatás mozifilmben. Szerintem ezek egyike se lehet idõsebb 16-nál, vagy ha igen, az õt minõsíti.
Herold
Az baszna be... <#zavart1>

Flamer
listába nincs is benne lol 😄

http://loal.atw.hu

pyrohun
Igen a kábeles dolgot én sem értem. Szerintem nem is halt meg Michael és lesz 5. évad... <#falbav><#banplz><#help><#wilting><#bdead><#bdead>

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Herold
Nah... ez tényleg nem volt nagy szám, és itt fõleg az olyan dolgokat értem, mint azt, hogy pl. nõi börtönben soha nem verik szét egymás arcát a rabok, mert abból azonnal kiderülne, hogy verekedtek, és azért több hónapos magánzárka jár.
Meg nem értem, Michaelt miért rázta meg az áram, hiszen a kábelek szigeteltek voltak, és nem a végét fogta meg. Ha azt fogta volna meg, akkor már azelõtt megrázza, hogy összeérinti õket.

BB7
Tedd hozzá, hogy a Lalee féle, mert már tegnap is volt dögivel!
link
Herold
Kész a magyar felirat a Final breakhez.

kuzco007
sztem álmodtad😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Dynamic
Az jutott eszembe, hogy ez nem annak a Grécsenes filmnek a felvezetése? Vagy csak álmodtam, hogy külön sorozatot fog kapni?
kuzco007
h megmutassa az eltelt 4 évet, amit átugrott a 22edik rész a végén😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

kommersz
szanalombol😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Dynamic
Egyébként ez a Final Break epizód tulajdonképpen miért készült?
kommersz
nem nem az
hanem hogy egy okadek tbag koppitans volt
de mar nem egy ember irta

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

tnm
én nem hiszem, hogy lennének ilyen nõk a börtönökben. az egész karakter teljesen mondvacsinált volt. mi az amit egy férfi nem kap meg börtönben: p*nci, "természetes", hogy ezt valahogy pótolja és csinál magának bnõket.
azt még elfogadom, hogy egy nõnél az anyai ösztönök maradnak beteljesítetlenül, de miért akart õ Daddy lenni? vagy ha meg meleg volt, akkor meg a gyerekek neccesek, de egyébként is. semmi nem volt a karakterben, csak zakkant volt és itt a következõ kérdés, hogy a p*csába szedte össze a családját? T-bag karizmatikus volt, és rohadtul tudott helyezkedni. "Mindig a talpára esett." Ezeknek segítségével simán el tudod érni egy pozíciót a börtönben, plusz a pszichopata hajlamai meg sunyisága miatt a többiek is inkább békén hagyták, így aztán a rémült fiókákat (vézna newbie-kat) simán összeszedhette. De ez a nõ semmi értékessel nem rendelkezett.

egy orbitális f*szság a többi közül még így pluszba. Sara-t nem ítélték el, akkor hogy a fenébe vegyítették õket a hardcore rabokkal (mint pl. az a nagydarab õrült nõ). az elején még el is mondják, hogy a cellékba zárt emberek vannak a prison-ben, középen meg a Jail van. nem is érintkezhettek volna, kajálni is más idõpontba kellett volna járniuk.

de f*szság volt az is, hogy Sara-ra pikkeltek a börtönõrök, csak azért kellett oda, hogy valamivel meg legyen magyarázva, hogy miért nem fordulhat hozzájuk segítségéért.

(az meg non-szensz, hogy jól megverünk valakit mert utáljuk, de vigyázunk, hogy ne vetéljen el. férfiak is úgy szoktak ügyelni bunyóban arra, hogy ne tépjék le egymás heréit...)

és nem az, hogy egy-két ilyen volt elszórva másfél órában, hanem az, hogy az elsõ 1 óra ilyenek sorozata volt.

nem akartam ilyen részletesen szidni, de ha valaki ennyire elfogultan és agresszívan próbálja lenyomni a torkunkon, hogy mekkora istenkirály volt az a fos, hát ott azért csak szót emelek.

ForzaInter
Hibákat én nem szoktam keresni, nem ezért ülök le megnézni egy filmet vagy sorozatot, ha tetszik a sorozat stílusa akkor nem foglalkozok ha akadnak benne hibák, de azaz igazság a 4. évadban akadt jó pár. 😄 Mondjuk ennek ellenére sem volt sztem rossz, mert legalább végig izgalmas volt, meg voltak benne csavarok. (már túl sok is néha😄)

Yo, Bitch!

Jó persze te véleményed...semmi gond

Nemtom nekem kurvára nem az volt (jutott) eszembe, h na ez most véletlenül nem tbages akarna e lenni, mert ha igen akkor szar - én nem éreztem, h eröltetett lett volna, néztem a "filmet" élveztem és annyi

De elég sokszor megfigyelem azt, és most mondanék egy példát:

Sokan sok mindent kritikus szemmel néznek (lehet nem tehetnek róla) értem ezt - van egy film teccik az illetõnek, dehamár olyan részt lát benne amit már máshol (esetleg többször is) látott hú hát akkor már szar meg ilyesmi -

Én nem értem...az emberek nagy rész csak a hibát keresi/látja meg vagy inkább csak semmi nemjó neki, beleköt mindenbe etc.

Na mind1 nincs kedvem most tulzottan belemenni 😊

u.i.: attol, h nézek/megnéztem vmit nem biztos h nekem is teccik/teccett - nem tudhatja az ember h tecceni fog e neki v sem - legalábbis nem mindig

ForzaInter
Azért mert túlságosan próbálták T-Bag-essé csinálni a nõt, fullra ugy írták meg a karakterét mint t-bageét, az a menés meg szöveg meg minden teljesen olyan volt, erõltetett volt nagyon ahogy próbáltak vele utánozni, oké hogy vannak ilyen nõk a nõi börtönökben, de ez így SZERINTEM (nagy betûvel írom hogy megértsd hogy csak az én véleményem) egy nagy szar volt, ennyi.

Yo, Bitch!

Miért lett volna szar ? azért mert nem teccik ahogy kinéz ? esetleg a hangja miatt ?

ÉSKINEMSZARJA le...tökéletes illett a részbe, semmi baj nincs vele poén az egész sztem jó volt

ForzaInter
Viszont tényleg vannak hasonlók a nõi börtönökben, szal kellet egy ilyen karakter is, de tényleg nagyon szar volt. 😄

Yo, Bitch!

pyrohun
Hát ez a szemüveges "daddy" ASD😄AS😄😄D tényleg szánalom volt 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Mondjuk szvsz a Final Break-ben egyértelmûen Jodi Lyn O'Keefe játszott a legjobban (meg persze T-Bag, de az egyértelmû 😊. Sõt, még Sara bárgyú tekintete és "törékeny nõ" szerepe is egész jól illett ebbe a közegbe, szerintem talán a 4 évad összes része közül ebben alakított elfogadhatót egyedül 😊

tommygear
ja az elég szánalmas volt
tnm
kommersz
szerintetek is a szemuveges csaj egy igenytelen tbag "copy" volt? vagyis az akart lenni😄SA😄SA.

pyrohun
Amúgy nekem is bejött a Final Break. SOKKAL szarabbra számítottam, mint ahogy azt ki is fejtettem amikor megtudtam, hogy mirõl fog szólni. De elég jót sikerült alkotniuk. Persze ha az elsõ évadhoz nézzük, akkor nyilván más volt a színvonal.

KAMIONOS KOGYO
The Final Break <#eljen><#eljen><#eljen><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>