23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • precision
    talán mert nem kamu? :P
  • Tomsteel
    épp ezért kérdezem, hogy miért írnának ki kamu adatot?
  • zsilike
    látom nem értetted meg!nem a valóságot várom egy filmben,természetesen,de sok részletre figyelni kéne,mikor irják,de birom amugy!
  • Seeley
    Jaj, fiktív-nem fiktív én imádom! Jó ez így, mindig kipukkantják a lufikat, nem agyalós, hanem leülsz és kapsz egy jó akciósorozatot, jó szereplőkkel. Az első évad maga volt a csoda, főleg a 13.-dik részig, ugye annyira tervezték, addig olyan szinten tökéletes volt a terv, hmm, precíz, Scofield. De az évad második fele is hasonlót produkált. A második évadtól már voltak kiszámítható dolgok, de élvezetes menekülés volt. A harmadikban újra börtön, már a rutinosok tudják a csavarokat, mindig ki is derül igazunk van-e vagy sem...

Ilyen is kell, nekem másik kedvencem a Lost és hát ott mindig megesz az ideg a sok rejtély miatt, ide a sok akció kell :)
  • juve1127
    Látszik, hogy kik nem igazi PB fanok. Ti csak olyan filmet néztek ami a valóságban is megtörténhet? Mert olyat nem sok értelme van forgatni...
  • precision
    áprilsi tréfa biztos...
    ugyan miért írnának ki kamu adatot?
  • Tomsteel
    az igaz, hogy a 3.ik évad 13 részes összesen?
    prisonbreak.hu-n van kiírva, hogy következő rész: 4.évad ősztől
  • zsilike
    amugy izgi és remélem a fordulatokat!
  • alert
    Ezzel egyetértek. Én az alap sztorira gondoltam, hogy "többször megszökni". A többiből sokkal jobbat is lehetett volna kihozni.
  • zsilike
    ja!de nézem azért!
  • II Rocky II
    böri=börtön?
  • zsilike
    ok h fiktiv a sztori,de a történelemben akinek sikerült az egymaga ment,v páran,de itt mind2helyen az egész böri tudott mindent!ilyen nincs amit ketten tudnak azt az egész böri tudja,!ez az igazság!és kreativabb stori kellenemennél én jobb forgatókönyvet írnék!ja és 1 szökés után bekerülsz újra az fix h magánzárka!és havi 10 percaz udvaron egyedül örizettel!sajna ez igy van és a délamerikai helyeken is van elkülönítés és nem egy piacszerü hely a böri!de nem gáz csak nekem ez a véleményem!nem valós sztorut várok,csak sztm sokkal többet ki lehetett volna hozni asztoriból is
  • alert
    Sokan fújolják az egészet hogy irreális történet blabla pedig nem áll olyan messze a realitástól, ha pl megnézed a történelmet nem egy olyan ember volt aki 2 vagy 3 börtönből is megszökött alagútfúrással vagy őrök kijátszásával sőt úgy is szöktek már meg nem is olyan rég hogy külső kapcsolatokkal rávettek egy pilótát hogy szálljon le egy helikopterrel a börtön urdvarán és viszlát :) szvsz a PB alaptörténet a "bekerülős megszöktetős" sztorin kívül nem egy fiktív elképzelhetetlen történet. Amúgy hasonlókkal kapcsolatban is olvastam már cikkeket dél amerikai régiókban, de azt nem tudom, hogy azok valósak-e vagy sem.
  • zsilike
    nem túlzás ez már?most sona...hány böriből szöknek még majd?már olyan messze jár a realitástol h nem igaz!ami nem gáz,de ez már sok h még1szer ugyanaz más háttérrel,lehetnének kicsit kreatívabbak ezek a sztrájkoló forgatókönyvirók!
  • precision
    http://www.sg.hu/cikkek/55745/noi_prison_break_keszul
  • Bulykin
    csak kamu az egész, én is hallottam már, de csak pletyka az egész, nem igaz XD
  • precision
    nem a prison break női változatára gondolsz? mer asszem lesz egy ilyen női börtönös "Miháélá Szkófinella" féle sorozat... :)
  • Dave0092
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Énmeg anno még régebben oylat olvastam, hogy lesz egy olyan szőke nő az évadban, aki hasonlo tehetséggel bir, mint sco, lehet ez a janinak a felesége :)
  • danikarate
    Lehet, hogy 4. évados spoiler! :D:D

Én valami olyasmit olvastam, hogy lett volna egy bizonyos karakter Molly Lief, akinek a férjét megölte a "Cég" és most bosszút akar állni. Ezt a karaktert kiírták a 3. évadból a sztrájk miatt, lehet, hogy a 4. évadban benne lesz. Valamint gondolom a férje Jason Lief!
  • PyRex
    igen :)
  • Quantumleap
    Tényleg? Melyikek azok? Vagy már törölve lettek?
  • hunbasser
    ennek viszont örülnék...:)
  • PyRex
    ez nem érzékenylelkűség, ha spoilereztek más sorozatból, oda kéne írni, hogy abból van a spoiler.

én pl. a 24-et nemsokára elkezdem, de csak az elmúlt 2 hétben minimum 3 24-es spoiler volt ebben a topicban.
  • Seeley
    najó, de Linc meg kiakarta nyírni :DDD

amúgy szerintem sem rossz, csak helyezkedik.
  • zeus89
    a számkódok szerintem megfigyelt emberek nevét tartalmazza akik fontosak a Cég számára .... szerintem
  • zaki
    Amiben mi lehet benne, ami ilyen fontos? :S
  • zeus89
    azt a szálat elvarhatnák lassan ... bár nem fogják mert ott a könyv ...
  • Quantumleap
    Muszáj, hogy Panamában is játszódjon egy kicsit, elvégre ott van Sucre, Bellick és T-Bag dolga.
  • zeus89
    Viszont az rajta van a lapon h Arizóna .. tehát a Session 4 valószinüleg Amerikába fog játszódni :)
  • Quantumleap
    Látom ismét dolgozott az érzékenylelkű moderátor. Na akkor, hogy senki szája ne ríjjon:

24 spoiler

Ha Mahoneról kiderülne, hogy valójában Michaellel szövetkezett, az tökre olyan lenne, mint a 24 3.évadábában, amikor Gael Ortegáról kiderült, hogy Jackékkel van.

• precision
    oda van írva, megfigyelési jelentés
    kb percenként leírja hogy a megfigyelt személy mit csinált
  • adamboro
    A win is si-ben írja ki a kapacitást, de mögötte ot van zárójelben a valós érték.
  • zeus89
    Na testvéreim ebből rá kénne jönni valamire ... ez az az irat amit talál Mihály ...
  • II Rocky II
    sehogy.felteszed a gépre kicsomagolod kiirod egy ujrairhato lemezre és kész...megprobáltam túlirt lemez készitését...4500 ről fellehet tenni 4600ra..nekem 4543 megás lenne az írando cuccos.de nem engedi :((
  • adamboro
    Azért nem fér rá mert:
    A dvd kapacitását milliárd bájtban jelölik ami 4,7GB, és a számítógépes állományokat meg gigabájtban mérik. Sajnos mindkettőt GB-vel jelölik, így egy 4,5GB-os(4,5 gigabájt) file nem fér rá egy 4,7GB-os(4,7 milliárd bájt) lemezre, mert a file 4,8 milliárd bájtot tartalmaz.

Vagyis a fájlnál az SI mértékegységrendszert használják (kilo, mega giga) és itt 1000-es a szorzó (10^3, 10^6, 10^9)
    De a lemeznél meg bájtokban számolnak ami 1024-es szorzót jelent.(2^10, 2^20, 2^30)
  • precision
    próbálkozz túlírással (neroban az optionsben van valahol)
    ha így sem megy akkor dual layer dvd lemez

levágdosni a részekből nem tudsz mit, már így is le van vágva belőlük minden (ugye kezdődik hogy previously on prison break és az utsó képkockánál is snitt, el is vágták)

újrakódolni alacsonyabb bitrátával meg nem szerencsés mert rosszabb lesz a minősége...bár elég ha egy részt újrakódolsz a többi maradhat úgy... erre amúgy virtual dub nevezetű program jó lesz
  • N o N a m e
    ha zipbe tömöritjük akkor az asztali dvdn hogyan lehet lejátszani?
  • N o N a m e
    velem is ez van :)
  • tommyg
    házba de mind1, nem eredeti borítóra gondoltam hanem valami összevágott házilag készített borítóra
  • hunbasser
    szerintem az usában fog játszódni,elvégre ott ténykedik a cég.