23171
![11866197451219315601.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1186619745/11866197451219315601.jpg)
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Van 5.évad!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HOAX ON -
ez egy igazi sötétbaromra vallt:D -
"abbahagytam az ötödik éved elején, annyira röhejes volt már"
van 5. évad? -
valami van benne.. -
EZT NEM HISZEM EL BAZDMEG :DDDDD
Iszonyat rég voltam a topikban, meg ezt a szart is abbahagytam az ötödik éved elején, annyira röhejes volt már.. De az asszonyt érdekelte, hát jó, nézzük meg, úgyis ez az uccsó évad. HÁT BAZDMEG :DD NEM HISZEM EL!444 Ennyi ökörséget összehozni közel emberfeletti. Előkerült szkófíld anyja, utána random feltűntek/eltűntek szereplők hosszabb-rövidebb időre, a szküllával pingpongmeccset játszottak egy egész évadon keresztül, kiderült HOGY KELLERMAN ÉL (BAZDMEG!!!), majd a fináléban előkerült c-note meg sucre (??WAT??), ÉS A TELIBEVERT UTOLSÓ KÉT RÉSZBEN MÉG A NŐIBÖRTÖNÖS ÖKÖRSÉGET IS ELSÜTÖTTÉK.
OMFG.
Végig olyan érzésem volt, hogy az írok rájöttek, hogy mennyire elkúrták már ezt az egészet, ezért elkezdték a netes fórumok alapján megírni a hátralévő részeket
Nem akartam megbántani senkit, de ez most kikívánkozott.. :) -
Nekem is.:P -
cargame #22643 Nekem most a Chuck tetszett meg :D -
Igen ebben teljes mértékben igazad van, de akkor is azért ezek az élmények megmaradnak :D Végülis ez volt az első sorozat amit tényleg rendszeresen néztem. -
"adó-/áfamentes"
ahapersze :) csókoltatom az APEH-ot, jót röhögne ezen. -
enebali #22640 Tehát mindenki rendeljen nyugodt szívvel! -
enebali #22639 Természetesen minden szabályt betartok :D
Ezek nonprofit, a Fox River fegyenceinek megsegítésére létrejött alapítvány céljából, a szökött fegyencek által készített adó-/áfamentes, Super-Permium "hiper"-pólók! XD -
bocs:D -
Azt hittem, az nem is kell említenem!
-
és természetesen T-bagnek az óvadékra:D -
A bevétel háromnegyede a Fox River-nek megy!
Fejlesztési és felújítási célokra! -
ugye a bevételből adózol és áfás számlát is adsz...? -
enebali #22633 Üdv
Egyedi Prison Break pólók rendelhetőek ITT -
thx -
Jó szórakozást! :) -
Azokat a részeket, amiket eddig leadtak az RTL-en (S4E01-05), nem lehet valahonnan letölteni? (magyarul) -
Legalább nézz utána mit írsz...
A Gretchen Morgan Files helyett jött a Final Break. IMDb-s adatlap is így változott. Vki még okoskodni hogy mégis lesz? -
Dave0092 #22628 de lesz... -
Nem lesz Gretchen M. files? -
#22606: Nem lesz spinoff!!
#22607: Te miről beszélsz? :D A végére már olyan sz.r nézettséget hozott, hogy már csak becsületből adták le, nemhogy még új évad jöjjön...
Tényleg egy korszak zárult le. rip Scoooo :( "We are free" -
gát akkor -fav -
feliratok.hu -
sziasztok, a 4. évadhoz magyar feliratot honnan lehet letölteni?? -
winnie #22620 "Furcsa hogy már nem lesz többé az izgulás és a heti várakozás a szökésre."
ez egyszer mindenkivel megtörténik. ilyenkor jön egy új sorozat felfedezése, mert azt elhiheted, hogy nem egy sokkal jobb is akadhat ennél (ezt nem én mondom, ez törvényszerű), aminek a folytatását még jobban fogod várni. -
deszar hogy nem lesz több rész,pedig elnéznék még egy mozifilmet is belőle :D -
Igen mert most vége is lett a heroes új évadjának. :) Ha jön a legújabb valószínű elkezded folytatni... -
Hát igen!
Furcsa hogy már nem lesz többé az izgulás és a heti várakozás a szökésre. Az első komoly sorozat amit elkezdtem nézni, akkor még megvetettem minden sorozatot és a szökés mutatta meg nekem, hogy milyen jól is meg tudnak oldani egy ilyen sztorit sorozatban. Szerintem a 3. 4. évad már kicsit laposabb volt, de az 1. 2. az mindent vitt. Összeségében is tetszett az egész!
Korszak zárult! -
Sziasztok!
Rájöttem hogy én a 21-22. részt véltem FINAL nak és ezért volt furcsa.
Most sikerült megnéznem mind a 2 részt. Hihetetlen hogy meg tudták csavarni. Én teljesen másra gyanakodtam.
Hát ezzel egy korszak zárul le nálam
"Mert azok vagyunk. Szabadok. Végre"
-
Quantumleap #22613 Akárcsak én. Én azért kezdtem bele csak a negyedik évadba, mert tudtam, hogy ez lesz az utolsó, igaz akkor még nem volt erről szó, de gondoltam , csak nem süllyednek olyan mélyre. -
kizárólag azért fejeztem be a negyedik évadot mert tudtam hogy ezzel legalább vége.. Heroes-t tovább húzzák, azt abba is hagytam pl. -
Szerintem nem volt azért annyira rossz a 4. évad.
-
A válaszok 90% ez!De igaza van sambauernek. -
ugyanúgy néznéd teis tovább -
én még mindig megdöbbenve csodálkozok azon hogy valaki egy negyedik évad után még mindig tovább nézné a sorozatot. -
lehet még 5. évad ha van igény rá ezt mondta az egyik pali,hátha megjön az esze a Fox-nak :D -
Orionk #22606 most akkor mi van a spin off sorozattal?