Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Ez csak egy film, ember. <#wilting>

passatgt
elütötte egy lovaskocsi

dragon11
Így nem lehet vége.. Scofield miért halt meg?😄 az orrvérzésbõl következtetve a mûtéte nem volt sikeres..?

KAMIONOS KOGYO
<#idiota><#wow3><#zavart2><#levele><#levele><#levele><#wilting>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

precision
sztem Scofield nem halt meg, nem mutatták ahogyan konkréten agyonvágja az áram és szénné égve holtan összeesik... az meg hogy rendeztek neki egy temetést, az sem jelent semmit, nem láttuk ahogy a hulláját koporsóban a föld alá temetik

anno poénkodtunk vele hogy Kellerman él, aztán jöttek a fujjolók, hogy ugyanmár telibelõtték shotgunnal...stb.stb., azt nem lehet túlélni... aztán Sarah levágott feje is visszanõtt ugye 😊

lesz még vagy 2-3 évad, Sco visszatér a mélyreszántó nézéseivel... vagy az is lehet hogy 20 év múlva kapcsolódunk be, Sco fia börtönbe kerül, ki akar szabadulni, és megjelnik az 50 éves Sco papa, hogy segítsen neki, aki eddig azért bujkált hogy ne sodorja veszélybe a családját

<#idiota>

Bazinga!

kuzco007
tudom onnan szedtem😄

csak mondom érdekes, h máshol nincs fent, pl ittsem, szökésfanon sem...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

tommygear
hosszupuskán egy hete fentvan kb
kuzco007
jaj már a magyar feliratos final breaket is megkéne nézni😄 persze Lalee beküldte mindenhova, de még sehol nincs fent, igaz asszem találtam vmi linket, v itt volt topikban😊

kuzco007
RTL Klubon láttátok a reklámot? Szökés 4-edik évad jövõhét hétfõ 22.15-tõl, gondolom hetente leadnak egy részt. Jó lesz végre szinkronosan is megnézni😛

DeerHunter01
FAIL 😄DD

\"Erről van szó!\"

kommersz
meghalt😄AS

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Yulcsa
Ma van Michael Scofield, azaz Wentworth Miller születésnapja, HBD neki! 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Rockynhooo
én nézném még éveken keresztül 😄 annyira megszoktam már... lehet azért vagyok így vele mert még más sorozatot nem láttam de nekem nagyon hiányozni fog 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hál istennek, hogy vége kett a Prison Break-nek.
Mostmár legalább én is szabad vagyok, ahogyan Scoefield is mondta, meg, ahogyan az utolsó epizód cime is.

üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

davidka003
Ja igen Bellick kérdezte tõle, hogy budapesti-e és mondta a csaj, hogy prágai.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rockynhooo
mármint abban a Gretchenös sorozatban ? me akkor tuti nézni fogom 😄

5c0rp330n
jah, ez a majdnem budapesti luvnya 😊

tommygear
hát nálam õ volt a fav 😄

http://prisonbreak.wikia.com/wiki/Nika_Volek
Szerintem nagyon jó karakter volt, nekem a határozottsága hidegvérûsége és a kegyetlensége tetszik. épp ezért tudnak belõle kihozni olyat ami még izgalmas, fõleg hogy T-bag is elég fontos szereplõ lesz

sambauer
én se pedig szinkronosan néztem akkor még

Turn Me On Dead Man

Na jó, talán még õ, de inkább belsõ tulajdonságra. Nem értem amúgy, miért mondják sokan, hogy idegesítõ karakter volt.
pyrohun
háát, Sáránál jobb 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

BB7
Õ miért nincs a PB.wikia-ban?
BB7
És Chi Chi?
Rockynhooo
most néztem meg , nekem nagyon tetszett. de most hozzánézem a 22. rész végét😄

davidka003
Nekem õ az aki még bejön: link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003

sambauer
Debra ?

Turn Me On Dead Man

pyrohun
Én meg élõben csajozok 😄DDD

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Nekem nem nagyon volt olyan csaj az egész négy évad alatt, aki az esetem lenne. Esetleg Debra a második évadból belsõ tulajdonságok és kisugárzás alapján. Vagy talán még Jane.
BB7
Én csak tolni szoktam álmomban.. azért csajnak kicsit drágább mulatság lenne! xD
kommersz
en mar vagy 4x almodtam azt hogy a csajom😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

BB7
Amibe Gretchen van, arra én 'izgulok'...
pyrohun
Ki tudnak abból még hozni olyat, hogy izguljunk rajta? <#confused>

Ez már biztos?
Jó de azért lássuk be, Fox River azért nagyobb börtön volt, sokkal keményebb arcokkal , ahova elkélt a tervezés, és senki sem kivülrõl szöktette meg SCoékat.. Az apu az kegyetlen volt, szerintem jó karakter. De novembertõl elvileg menni fog a Gretchen Morgan Files, amibe tuti hogy még szerepelni fog.

Meg Hale volt LJ anyjának gyilkosa.
desigo
Az milyen volt már a nõi börtönben,hogy autókat szerelnek?
Azon azért elmosolyogtam rendesen...

A FinalBreakben megnézhettük,hogy meg lehet szökni egy börtönbõl két résznyi idõ alatt is.Nem kell ehhez egy egész évad.

A szemüveges nõ hatalmas volt.Egyedül a hangja volt kicsit gáz.
Jó volt ez a Final.
Kár,hogy nem lesz több rész

RIP <#szomoru1>
tnm
"miért haragudott rá az a csaj,aki elvesztette a férjét"

mert az elsõ évadban a férj volt Kellerman-nek az a társa, aki besokallt és Kellerman fémet tett bele...

Hajnalban nekem az jutott eszembe,hogy szép-szép a Final Break,de csak nem mesélték el,Mahoney hogy is jött össze a feka csajjal meg Kellerman hogy lett öltönyös képviselõ és miért haragudott rá az a csaj,aki elvesztette a férjét...
igaz, csak az egy kis irónia lett volna, hogy megszökött a foxriverbõl nehézségek árán, majd elvesztette kezét lábát minden rosszon keresztül ment, majd bezárták a sonába, és végül ismét ugyanott köt ki ahol kezdte.

davidka003
Elkezdtem nézni elölrõl az egészet. Most járok az S01E07-nél és nagyon jó. Most volt a börtönlázadásos rész. Egyértelmû, hogy az elsõ évad az isten, a 2. évad még elmegy de a többi már csak rókabõr. A szinkron meg szerintem jól sikerült és ezt úgy mondom, hogy 4 évadot láttam angolul.

kommersz
en szerintem egy embert mar nem zarnak be olyan helyre,ahonnan megszokott:S

Herold
Késõbb került a Fox Riverbe.

a 22. rész végén t-bag nem a fox riverbe volt? mostmeg valami más börtönbe van

megnéztem, de olyan lett a véleményem, mint szállító1->2 kapcsán... eltúlozták az egészet meg elment nagyon a kamu irányába a film... a snittek viszont elég frappánsak voltak 😊) jó színész, csak kicsit félek, hogy belemegy minden filmbe és jönni fog pár kritikán aluli szerepe is...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Herold
Jól kereshet az ürge mostanában, nagyon fel van kapva. Crank2 megvolt?

Sajna börtönös fogócskán kívül nem élhetett volna részrõl részre a sorozat,mint egy A-team vagy Mission Impossible...hiányozni fog azért a heti várakozás..
Flamer
hátigen ez viccesvolt. mármint hogy felmentés aztánmeg sára go to prizön 😄 vicc 😄

http://loal.atw.hu

Kar volt megneznem a Final brakot ilyen keson ....csak a kedvem vette el 😄 de en ugy veszem, hogy a sorozat akkor ert veget mikor midnenki felmentest kapott es boldogan elnek amig meg nem halnak 😄D