23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #17216 Már megint mi ez az érzékenykedés? Nem vitázni akarok, de neked nincs humorérzéked? -
#17215 Mint pl. a Két túsz között c. filmből is kivágták a levágott fület. -
#17214 ja nem neki akartam címezni -
#17213 ja lehet hogy elnyomtad a gombot nem?
mert csak képeket tett be az sztem nem baromkodás :D
de jó felpörgött a topic :D
csak kár hogy sok hülye fikcioval van tele :P -
Lipi1980 #17212 Sajnos a kereskedelmi tévékből símán kinézem, hogy megvágják, ha már arra is képesek, hogy újraszinkronizálással elbasszák a fasza első szinkronokat, mert olcsóbb nekik leszinkronizálni, mint megvenni az eredeti szinkronnal :(:(:(:(
Én is kiváncsi leszek rá, bár én nem láttam a FOX-os eredetit, hogy mennyire látszik Sara feje...
Bár ha megvágják, akkor a reteklubbos magyar nézők könnyebben elfogadják Sara visszatérését, mert elvileg nem is az ő feje volt a dobozban... -
#17211 ezt fejtsd ki bővebben kérlek -
#17210 baromkodást fejezzük be... -
Quantumleap #17209 Ötlet megvan hozzá:
-
#17208 Petíciót:
Élesszék újra a "Zakkant"-ot!
-
#17207 nem,mert aztán jönne a slusszpoén,hogy álmodta az egész Sonát,közben meg a karakterek egy része mégis ott van,és így kicsit átmenne a dolog rejtélyesbe :) kicsit John Does meg Jason Bourneos lenne a dolog,de azért ezt megnézném :D és akkor a 4.évad: Prison Break: a Scofield rejtély,5.évad meg Prison Break: a Scofield csapda :D és az 5.évadban leszámolna EGYMAGA az egész céggel :D -
#17206 sajnos de -
Larvin #17205 akkor ki kéne írni a sorozatból pár szereplőt -
#17204 hmm,de ezt az álommegoldást úgy kéne megcsinálni,hogy Sco az egész Sonát csak álmodta...:D aztán felébred valahol,és azt se tudja mi van,hol van,és keresi a megoldásokat :D -
daydream #17203 Oké! :-) De azon sem sértődtem volna meg, ha rám célzol. És én ugyan nem tartoztam a Fox-ot levelekkel bombázó "hozzátok vissza Sara-t" mozgalomhoz, de a védelmük érdekében annyit mondok, szerintem ők nem keverték a valóságot a fikcióval, mint az Isaurások, egyszerűen csak csalódottnak érezték magukat, mert - gondolom - a nagy részük Michael&Sara shipper, és várták nagyon a folytatást.
Abban biztos vagyok, hogyha Sco-t nyírnák ki és úgy folytatódna a sorozat, kitörne a világháború és még több levéllel bombáznák a Fox-ot, hogy hozzák őt vissza.
Retekklub: arra leszek nagyon kíváncsi, hogy megvágják-e majd a dobozos jelenetet. -
Lipi1980 #17202 Félreértesz, én nem rád céloztam csak arra, hogy ha valakit kiírtak egy sorozatból, akkor miért kéne őt visszahozni???
Annak is megvolt az oka, hogy kiírták (szerintem)...
Mondjuk még nem láttam a armadik évadot, és csak majd a reteklubbon akarom megnézni, és egy hetet izgulni azon, hogy vajon mi lesz a következő részben!
Az első két évadot kb. 2 hét alatt néztem végig egy hónappal ezelőtt, és ebből kifolyólag furcsa lesz, hogy majd a reteklubbon nem tudom majd a főcímet, meg a stáblistát áttekerni :):):):) -
Quantumleap #17201 Talán van valami új hír? -
#17200 nem hozzák vissza. -
daydream #17199 Én csak azt mondom, amit olvastam. Döntse el mindenki maga, hogy hisz-e nekik vagy sem.
Nekem mondjuk 8, hogy kinek a hatására hozzák vissza. -
Quantumleap #17198 De azért nem is annyira unrealisztikus, mint mondjuk az Alias, tehát nem ártana bizonyos határokat tartani. -
Quantumleap #17197 Na és? Olyanról még nem hallottál, hogy utólagos kamuszöveg? Ez olyan dolog, mint amikor egy zenekar feloszlik, mondván, hogy soha többé nem játszanak, majd később mégis összeállnak, és utólag azt kamuzzák, hogy igazából nem oszlottak fel, csak szünetet tartottak. Mellesleg a sorozatnál maradva, olyasmit márpedig mondtak, hogy a kérdezősködésnek hatása volt. -
daydream #17196 Én is ezt mondom.
Ez a sorozat amúgy sem a relativitás-elméletről szól. -
daydream #17195 Ők nem ezt mondják. -
daydream #17194 Ha ezzel most énrám céloztál: nem nézek Mónika showt és Győzikét, és Isaurának sem gyűjtöttem pénzt. Ettől függetlenül még nem butázom le azokat, akik nézik.
Amúgy sem hiszem, hogy Sara, illetve Isaura példája összehasonlítható lenne. Mint ahogy Veronica halála sem vethető össze Sara-éval. -
daydream #17193 150-es IQ? Lehet, hogy van annyi a készítőknek.
Álom-megoldás alias Dallas? Ezt én sem mondtam.
-
daydream #17192 Arra gondolok, hogy maradtak kérdőjelek körülötte, mivel nem a szemünk előtt zajlott és a történet szempontjából is elég logikátlan volt. Nagyon lehetett érezni rajta, hogy csak azért találták ki, mert a színésznő elment szülni és valahogyan ki kellett írni. A többi halálesetnek ott volt a helye, ennek szerintem nem. -
#17191 Attól, hogy 1 embert visszahoznak, miért kéne mást is visszahozni?
túldramatizáljátok:) -
Seeley #17190 Teljesen egyetértek veled.
ezekután egy halálesetet sem lehet majd komolyan venni... -
Seeley #17189 Szerintem nagyon jó volt a harmadik évad.
És éppenhogy Sarah halála adott új löketet az egésznek, főleg a végén. Sco is kicsit kibújhat a bőréből és vendettázhat végre... -
Quantumleap #17188 Az nagyon is valószínű, hogy ha nem indítanak petíciót Sara visszahozásért, és nem bombázzák levelekkel a késztítőket, hogy tényleg meghalt-e, akkor nem jut eszükbe meglépni ezt a hülyeséget. -
Lipi1980 #17187 Kissé off:
Ez annyira magyar mentalitás
Annak idején még gyűjtöttek is hogy felszabadítsák Izaurát, utánna meg gyűjtöttek annak a vak spinkónak a szemműtétjére! Szánalmas, hogy mennyi buta ember van a világon, pláne itt nálunk, mert akik a Mónika shown és Győzikén jót szórakoznak, azoknak nem hiszem, hogy 100 fölött lenne az intelligencia hányadosuk (IQ), és ők vannak úgy vele, hogy egy sorozatból kiírt embertként hozzanak vissza, és a forgatókönyv írók (a nép akarata előtt behódolva) ezzel basszák a sorozatok nagy részét, hogy vissza is hozzák az említett karaktereket!
Egy-két hsz.-el lentebb tipikus (POÉNOS) példája ennek, hogy hozzuk vissza Zakkantot, vag Ambruzzit, vagy Westomreland macskáját!
A macskával csak az egy gond, hogy nem az Stephen King féle indián temetőbe temették el, mert ha oda ásták volna el, akkor magától visszajönne (lsd. Kedvencek temetője)...
Miért nem hozzák vissza akkor már Veronikát, hogy Lincnek örüljön a szája, mert ha Scofieldnak vissszahozzák a Dokinénit, akkor Linc is megérdemel egy kis muffot és neki meg Veronika jön be... -
Quantumleap #17186 Amúgy rólam szerintem azt hiszik egy páran, hogy én nem bírtam a karaktert, és ezért nem akarom a visszatérését. Szó nincs róla, igenis bírtam. De aki halott, az halott. Abruzzi és Zakkant is kedvenceim voltak (illetve a második évadban Tweener is), és vesztzeségnek érzem, hogy ki(ny)írták őket, mégse örülnék, ha kitalálnának valami gagyi hülyeséget, hogy visszajöhessenek. -
Quantumleap #17185 Nem arról van szó, hogy hiányos volt-e vagy sem, maga a visszatérés alapötlete gagyi, és egy rakás kérdést szül, amihez szerintem 150-es IQ kell, hogy ne erőltetetten legyenek megmagyarászva. Vagy te az se bánnád, ha álom-megoldást alkalmaznának, csak térjen vissza? -
#17184 " de a doki néni esete különben is speciális volt."
mire gondolsz? -
#17183 szerintem nem lett gyengusz, ha meg igen:D akkor sem a doki néni hiánya miatXD -
daydream #17182 Sziasztok.
Szerintem meg jó, hogy visszatér a doki néni, szimpi nagyon és a harmadik szezon gyengusz lett a hiánya miatt. Na meg Sco a lelke mélyén elég elveszettke nélküle.
Kis fantázia kérdése az egész, nem lesz nehéz kimagyarázni. Az fk.írók nem fognak hülyét csinálni magukból.
Amúgy meg miből gondoljátok, hogy akkor most mindenkit vissza lehet hozni petícióval, meg senkinek a halálát nem lehet komolyan venni? Ezt egyszer elsütik, kész, ennyi. A többieket nyilván nem fogják visszahozni, de a doki néni esete különben is speciális volt. -
Quantumleap #17181 Jöjjön vissza Zakkant is! Ugyebár neki egy neuroanatomikus seb károsította a retikuláris aktiválórendszerét. Majd kiderül, hogy ez az alváshiány mellett avval is jár, hogy nem törnek a csontjai zuhanás után, és képes magát hullának álcázni azáltal, hogy pause-olja a szívverését. Ahogy beszállították a hullaházba, kicipzározta magát és tiplizett. Hőseink a negyedik évadban Hollandiában akadnak vele össze. -
#17180 sajnos de -
#17179 tényleg óriási dráma, hogy visszajön, péntek depi, szombat öngyi:/
nemtudom mit kell ezen ennyit drámázni -
#17178 nem tér az vissza... -
Seeley #17177 a Westmoreland macskáját hozzuk vissza...
amúgy jah, ezt irtam...a Sarah meggyilkolására épült sok minden, feszültség, sírás, vendetta...és most készek lesznek egészet elsöpörni...:-/