23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Herr Lehrer
    írjunk má' egy petíciót hogy hozzák vissza Abruzzit. Mér ne? simán logikus lenne pl. hogy volt neki egy ikertestvéáre akit elküldött kinyírni Fibonaccit és Mahone őt nyírta ki. Sőt akár Tweener is túlélhette azt a fejlövést meg Veronica is. Sőt Westmoreland is csak eljétszotta a halálát hogy őt inkább vigyék ki hullazsákban a fox riverből aztán majd a hullaházból megszökik:D de még Westmoreland macskája se halt meg csak Bellick adott neki 2 hamburgert azért hogy úgy csináljon mintha megpusztult volna.
    Ugye milyen idiótán hangzanak ezek? Na most az hogy igazából nem is Sara feje volt a dobozban, csak egy másik csaj fejét küldték el aki pojnt úgy nézett ki mint Sara, na az pont ugyanilyen hülyén hangzik. szal no comment....
  • Rockynhooo
    amúgy 2. kép loál :D ez a Linc nekem mindig is egy gorilla marad :D
  • Rockynhooo
    nem hittem volna h beveszitek xd de pont nem hogy Pyrex fog rákérdezni :D

na yo tom most jár a bannhammer :-|
  • Seeley
    jajj, azért az úját törmném le..nem szeretem az ilyent

Sco-ról képeket, és és és Whistler?
  • Seeley
    :DDD ez egyre jobb lesz :P
  • szucsy89
    az első képen belóg egy hajtincs. biztos arra gondolt:D
  • 5c0rp330n
    hol?
  • PyRex
    hol.
  • Rockynhooo
    :OOOOOOOOO az ott nem Sarah????
  • Quantumleap
    Ha mondjuk vissza akarok olvasni, nem szeretek vagonnyi képeket legörgetni. De evvel szerintem nem csak én vagyok így. A Netbulvár sorozattopikjait például annyira nem is szeretem, mert ott az esetek 60%-ában csak képeket szúrnak be.
  • 5c0rp330n
    helyes, helyes :)
  • tommyg
    eggyértelmű
  • tommyg
    az miért baj?
  • 5c0rp330n
    tuknád?
  • Quantumleap
    Ezeket inkább linkelni kellett volna, mert nagyon foglalják a helyet.
  • Bulykin
  • tommyg
    harmadik
  • tommyg
  • Bulykin
    hehe, a 2.képXD
  • tommyg
    Első forgatási képek, semmi extra sajna!

• Quantumleap
    ALIAS? :)
  • SötétBarom
    Ja igen, a "papa" CiA, anyuci meg meghalt nagyon régen.. Aha, persze -.-
  • SötétBarom
    Én ezt már tavaly is megmondtam, és biztos vagyok benne, hogy így lesz.. Kicsit gyanús a testvérpár, ahol az egyik egy szuperbrutál vaddisznó állat, a másik meg a hiperintelligens kis gyík.. Meg kopasz gyanús faszik laborköpenyben mondják, hogy "pontosan ez az amit akarunk" (mikor mondják az embernek, hogy a Sona-ba került..").

Szal tuti ilyen JC Denton szintű augmentált klónozott kis gyökér..
  • Quantumleap
    Ezek után tuti az is kiderül, hogy Sco és Linc csak féltestvérek, és Sco igazi apja a kopasz cetlifirkász.
  • Herold
    Nem, csak kiderül, hogy android.
  • Seeley
    Nah igen...nem kell minden igényt kielégíteni, egy sorozat ha azzal törődik tönkre teszi magát..persze, ha scifit akarunk akkor sco az x-edik évadba űrbörtönben lesz vagymi??..áá.
  • Quantumleap
    Sco: "Dehát hogy lehetsz a Cég embere? Hiszen te és Kellerman..."
    Sara: "Át kellett, hogy verjük a nézőket."
  • tnm #17149
    pod people*, és csak Sco, meg Mr. Bauer* maradt egyedül önmaga, mki más már az [flipv]űrlény[/flipv], akarom mondani a cégnek dolgozik:D

*Hint: Two Guys, a Girl and a Pizza Place
  • II Rocky II
    ja és ha azt mondja Sco.: "az unokaöcsém látott téged ...."
    válasza Saranak.: " ő is beépített ember lett "
    -.-
  • hunbasser
    Hát,akkor már legyen az,hogy Sco végighenteli a Céget,aztán az évad utolsó részében meg megjelenik Sarah,és megkérdi,hogy mire volt ez jó,és elárulja többek között azt is,hogy valójában ő is a Cég tagja,és az elküldött fej a dobozban pedig csak egy műfej volt.Ebből pedig az jön,hogy Linc a hibás mindenért. :D
  • hunbasser
    aha :D (gyk: Kellerman,pedig ő igazán visszajöhetne,milyen frankó lenne már egy Mihály feat Kellerman punishment)
  • Quantumleap
    A Lostot nem nézem. És olyan is volt már, hogy egy szereplő visszatérését keltették, interjú is volt vele, meg forgatási fényképek, és aztán mégsem így lett? :D
  • tommyg
    lehet hogy nem fog visszatérni, lostnál is mit csinálnak a rendezők?? hülyeségekkeletetik a népet hogy folyton arról beszéljenek aztán nem is azt történik végül, lehet hogy itt is az lesz, csak dobtak egy témát hogy el ne felejtsük nyáron :O
  • Quantumleap
    Nem valószínű, mert elég hivatalos.
  • precision
    hát pedig ugy nézett ki a végén hogy Mahone nem igazán tartozik ehhez a brancshoz...szal esetleg fake spoiler? :)
  • Quantumleap
    Számomra amúgy az újabb spoiler a negyedik évadról csak még gázabb:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sco, Linc, Mahone, Bellick, Sucre és T-Bag egy brigádot alkotnak, és be kell jutniuk egy börtönbe. Na menjenek már...

• Quantumleap
    Na, igen. Én is direkt ezt szeret(t)tem a sorozatban, hogy szinte bárki meghalhat. De innentől kezdve már egy ilyen eset se lesz igazán megrázó, mert az lesz, hogy "ugyan, fgojunk össze, petíciózzunk, és úgyis visszahozzák."
  • Seeley
    Nem Ő szúrta szíven...
  • Seeley
    Én a Sarah-s dologtól félek...

elveszne Sco motivációja, pedig én szeretném őt végre habzószájjal vendettázni...

Meg őszíntén, szépen kidolgozták Sarah halálát ésaz azt követő drámát, hogy titkolni kellett Sco elől, és amikor megtudta..

most ha visszahozzák, senki halálát nem vehetjük komolyan, visszahozhatnak bárkit, igen, Kellermant is :D Csak egy magyaréázattal elintézik, ndem is úgy volt..blabélabla, megölik a feszültséget, hogy 'komolyan' izguljunk a szereplőkért a senki sincs biztonságban miatt..de így, hogy fejetlenül visszatérnek :D
  • precision
    az első évadon kívül mindegyik a pénzről szól
    najó persze, az első is, de a többi az kegyetlenül ráhajtott a hype -ra és agyonerőltetik az egészet

az hogy hogyan fogják visszahozni nemtom... bár amit a #17131 -ben írtam az mókás lenne :P