Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeus89
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval t-bag nem tud megszökni velük ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

SeeSee
meg akartam nézni, de amint elindítom, kijön egy ien pókeres oldal...

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

SeeSee
Megeshet 😄, de valyon honnan lehet meg neki? Befolyása van az USA-ban. 😉

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

zeus89
szerintem arra akart most utalni, hogy neki megvan az egész session 3 😊 és most avval akarja ezt alátámasztani, hogy " Ha valakinek kell a sorozat, nekem minden rész megvan"

SeeSee
De! Már meg is néztem õket! (Szerencsére)

II Rocky II
van olyan kinek nincs , pl SeeSee nek sincs minden része meg 😄DDDD 😛PP

24 - Exile -Nov.23

5c0rp330n
Szerinted kinek nincs meg minden része egy Prison Break topicban ami az USA részek szerint megy? 😊

SeeSee
Milyen sorzatok pl?

Sziasztok!
Ha valakinek kell a sorozat, nekem minden rész megvan.
Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok), de ez a kedvenc! 😊
PyRex
én nem tudom, tényleg ilyen buta emberek vannak itt? pár hozzászólással lejjebb lett kiemelve, hogy no warez... ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

N o N a m e
lol! Jó az aláirásod 😄
PyRex
Hopp tényleg, pedig nem amiatt! Tényleg nem! 😊

jovan nekem sikerült kikerülni hogy töröljenek spammelés miatt 😄😄😄
tessék csak nézni az aláírást... 😄😄😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

PyRex
de ez pontosan kimeríti a warez fogalmát 😊
ráadásul nem én találtam ki, hogy az sg fórumaiban nem lehet warezolni (torrent, vagy direkt letöltéshez linket adni, programokhoz crack-et, stb.), hanem egy elfogadott szabály.

Fido4life
egyetértek, plusz a "warez" miatt sem értem miért kell anyázni, Magyarországon élünk ugye 99%-unk csak letöltve tudja meg nézni az éppen aktuálist részt, mivel rávagyunk kényszerülve.. ezt nem igazán nevezném wareznak.

PyRex
gyerekek: nekem nem KELL házigazdának lennem, ha valakinek baja van, szóljon a mod topicban és ennyi. de itt ne flémeljünk már arról, hogy mikor mit törlök, stb. a sima poénokat nem törlöm, de az értelmetlen spam-et igen. vita lezárva, minden további hasonló hsz-t törölni fogok (igen: ilyen szemét vagyok 😊

gyk: ez nem "basztassuk a házigazdát" topic (arra ott van a privát üzenet), ez nem "3 évesek viccelõdnek a sorozatról" topic, szerintem akik beesnek ide, ugyanezt gondolják. mehetnek poénok de ne essünk már át a lovacska túloldalára. uff, én beszéltem. 😊

SeeSee
Jó hát persze, ebben is van valami, monnyuk tegnap este én is benne voltam ebben a viccelõdés dologban. És tök jó volt, meg minden, de most hol beszéljük meg ha nem itt. Ebbõl is látszik, hogy szeretjük a fórumot 😄

egy bizonyos határig mehet a viccelõdés is...

SeeSee
Fiygi, szerintem azért nem muszály ugy mûködnie egy fórumnak, hogy csak arról van szó ami volt, meg mindenki tök szabványosan ugyanazt kell hogy írja. Mértne lehetne egy kicsit viccelõdni? És az üzit ne vedd beszólásnak, mert egyálatlán nem annak szánom. Csak ez is egy vélemény 😊

II Rocky II
ja igy igaz..kössz ez meg a te nézõpontod.
Nem voltam felháborodva,(gondolom rám céloztál)csak leirtam a véleményemet.

24 - Exile -Nov.23

ez elég szánalmas már amit itt megy, leírta PyRex hogy baromságokat hagyjátok abba, erre folytatjátok, és még van aki felvan azon háborodva hogy ki lett törölve a sok fasság, ez itt a pb topik lehet beszélni pbrõl normális keretek közt... de ti már átmentetek hülyeségbe... PyRex pedig tökéletes hg, ugy csinálja ahogy kell.

SeeSee
Jóétvágy 😄

SeeSee
😄 Ez kész (IkSzDé)

II Rocky II
és azért gurult be mert félt hogy rájövünk kiis õ valójában.ahogy mondod 😄DD ja jol teted nem lehetett kihagyni.ha törli is de legalább már láttuk páran😄DDD bocs h ezt meg én irtam ide.

24 - Exile -Nov.23

Herr Lehrer
lehet PyRex a Company fõnöke 😄DD
(na jó tudom ez most olaj volt a tûzre, de ezt egyszerûen nem hagyhattam ki bocs 😄 )

Your suffers will be legendary even in hell!

SeeSee
Végülis, egy részrõl megérthetõ a törlés, mert mikor fórumot regisztrálsz, akkor kiírja, hogy mik a mod dolgai :S

😊😊😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Én most elsõsorban az általam írt poénra gondoltam. Az azért mégse ugyanaz volt, mint a Michael anyja LJ, meg hasonlók.
PyRex
ez most ugye nem komoly kérdés volt? szerintem a poénon lehet röhögni, ez viszont nem volt más, mint: spam-spam-spam-egg-sausage-spam....

érted, ha valaki benyög egy ilyen poént azt nem szoktam törölni, de hogy 30 hsz-en keresztül mennjen az idiótábbnál idiótább viccelõdés (ami mégcsak nem is volt vicces)... na nee. De ha nem tetszik, hogy töröltem szívesen átadom a házigazda szerepét.

De most õszintén:

A poénkodásokat miért kell kimodizni? Bunkózásokat megértem, na de ezt...
PyRex
végre kiélhettem magam 😊

tommyg
na srácok nem kell túlzásba vinni a dolgokat, most már álljunk le ezzel a mókával 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

II Rocky II
Abruzzi az rtlklubbon😄DDDD

24 - Exile -Nov.23

SeeSee
Ozt kész is szökés 😄

N o N a m e
Scofield a Co. fõnöke <#papakacsint>
Akkor egy abszurd abszurdum:

A Company igazi fõnöke T-Bag foxos haverja, akire rákente az õr meggyilkolását. xD
Látom, már esik lefele az ékszíj.<#vigyor2><#buck>
tommyg
na az könnyen meglehet

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

passatgt
Tényleg, és mi van a hûtõtáskával?

Lehet az van benne a bõröndben

PyRex
a sok szpemet tessék befejezni. köszi.

hunbasser
most amúgy megnéztem,és nem volt ott semmi felvett hang,szóval akkor egyelõre még ez is rejtély,hogy miért vették fel...de kell még nekik,csak úgy,mint az a ház is.gondolom ki akarja majd nyírni Gretchent.

egyébként ne felejtsétek el,hogy Whistler neve lehet,hogy nem is Whistler,de nem is Gary Miller...ki tudja,lehet,hogy tényleg McFadden? vagy ha ennyi neve van,akkor csak nem egy szimpla halász,akit egyszer lepénzeltek azt jó tettesz...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jahh,pontosan 😊

ReaL MaDRid x siempre

Count Adyn
Meghaladja a fantáziáját sok dolog😄 Amugy általános dolog hogy ien apró sazrokon fennakadnak az emberek, az ordító marhaságokat meg észre se veszik😄 De amugymeg ez egy szórakoztató célú kitalált történet nem egy dokumentumfilm ezt nem vágják sokan😄 Pl májkül panamában felhuzott kapucniban mászkál álcázandó magát az nem volt furcsa senkinek?😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hunbasser
vagy kiderülne már,hogy õ nyírta ki Kellermant...😄

(jaj,bocsánat,nem Kellermant,Kellerman õrzõit,elnézést 😄)

ReaL MaDRid x siempre

Derüljön ki, hogy ismerte Abruzzit, és legyen valami fasza visszaemlékezés egy fergeteges Stormare-alakítással!
hunbasser
valószínûleg összeszedték a folyóból...😄 de tényleg,az bekakó lenne,ha kiderülne,hogy Whistlernek van valami köze a 2.évados történésekhez... 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ja,amúgy digitalizálás.hallottál már ilyesmirõl? így csinálnak a vhs-bõl is digitális jelet.és nem,nem csak a nasa-nal tudnak ilyet ^^

ReaL MaDRid x siempre

Megvan! A táskában Westmoreland pénze van! Valaki átpakolta.<#wow2><#vigyor0>
hunbasser
fogalmam sincs már,hogy mivel játszották le,de nem tudom,hogy hol említettem én telót 😊 te biztos jobban tudod,magyarázd már el nekem,hogy ilyet hol írtam.

ReaL MaDRid x siempre