23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#17583 Mindenesetre az árnyékok baromi hülyén vetülnek, látszik, hogy úgy lett összebarkácsolva a kép. -
#17582 Télleg bazdmeg Gretchent alig ismertem meg a hülye frizurája miatt. -
#17581 zsír lesz^^ -
#17580 Bellicktől jobbra Michael Rapaport (pl. a Két túsz közöttben játszott). -
#17579 -
#17578 whistler, sofia meg lj hova lett? -
#17577 balról jobbra, a kérdezettek:
-új, csóka eltévedt a War at Home-ból
-új, valami vágottszemű hacker lesz asszem
-új, kvóta-karakter
-Gretchen (a csaj, aki Linc-nek parancsolgatott) -
Dave0092 #17576 Bellick mellet az öltönyös az egyik ügynök aki ajánlatot kinál sco éknak, mellete az a koreai az egy hacker... gretchen mellet az egy bérgyilkos -
#17575 majd kiderül :) -
#17574 akkor Scofield megint nem fog ölni.. -
#17573 az új szereplők...már egyszer belinkeltem asszem vmi infót róluk, ha van kedved olvasgass vissza:D -
#17572 bellick és burrows közt ki az a két ember ?
sara és tbag között is kik ők? -
#17571 mármint a nyakán :D -
#17570 hát itt sem látszik sarah fején a varrás nyoma... akkor tényleg más lesz a megoldás... -
#17569 hát ez vmi nagyon szar, ahogy "lebegnek", egyébként spoileres is, bár abba a spoilerbe sztem már mki beleszaladt -
#17568 lol T-bag tiszta Hitler:d -
Lipi1980 #17566 Köszi nagyon kedves vagy!!!
Tényleg nem nagyon hasonlít, de ez várható is, mert nekem ez a 3. évados Sára egy kicsit furcsa volt evvel a mozdonyszőke hajszerkezettel... -
#17565 úgyis visszatér, nem mind1 má? -
#17564 márpedig ez biztosan Sarah feje akar lenni :) a színész más, mert nem vállalta el a 3. évadaot, ettől függetlenül ez ő. -
#17563 ezt egyszer már én is betettem, és mondtam hogy nem Sara feje, de lehülyéztetek.. -
#17562 nem is hasonlít.. -
#17561 a következő részbe fogják mutatni, de úfyse mert kivágják, de eredetileg a következő részbe mutatják -
#17560 Sarah feje. -
Lipi1980 #17559 Azért mert az EHTE reteklubbos-szökéses már két éve le van zárva, a másik pedig 24-el és a LOST-tal van vegyítve, mert valami okosnak logikusabb volt így megcsinálni, minthogy mindháromnak külön-külön topikot nyitott volna!
De lehet, hogy ez CSAK nekem lenne (lett volna) logikus
Már írtam, hogy én csak ezt a PB topikot kísérem figyelemmel! -
#17558 Jaja :D
Nekem sokakkal ellentétben semmi bajom a szinkronnal (Lincoln hangja hatott furcsán ugye, de ennek okait ismerjük), de a "Lechero"-ból hogy lett "Lucséró", arra én is kíváncsi lennék O_o -
#17557 igen én is igy emlekszem -
#17556 megint nem tudom miért ide, de igen Sara feje volt a dobozban, és ha emlékeim nem csalnak, akkor amerikában is úgy volt vége, hogy Linc belenéz és cut, aztán majd csak a következő részben láttuk, hogy mi is az (ettől függetlenül lehet, hogy azt majd vágni fogják) -
Lipi1980 #17555 Tudom, hogy hülye kérdés, de azért felteszem:
A tegnapi részben mi volt a dobozban?
És ha az amire gondolok, akkor miért vágták ki?
A 16-os karika miatt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudom, hogy Sara feje, de nem láttam...
Azért vágták ki mert 16-os karika volt, és nem 18-as...
VALAKI TUDNA EGY KIVÁGOTT KÉPET DOBNI (VAGY EGY LINKET), AHOL LÁTSZIK A DOBOZ TARTALMA???
Vagy a FOX-os verzióban sem látszott???
Bár ahogy emlékszem, a Hetedik c. film dobozos jelenetében sem mutatták a doboz tartalmát és ott is kellő hatással tudta eljátszani Mr. Pitt a felismerés szörnyűségét és a bosszú felszínre törését...
Kíváncsi leszek, hogy ha Scofield feülébe jut, hogy mi volt a dobozban, akkor mit reagál rá?
Tuti, hogy újabb lendületet kap a szökés végrehajtása a Sona-ból... -
#17554 tuti bepróbálták páran,hogy vigye magával őket... -
#17553 végülis közelebbről tudja mit hogy kell:D mert a rabok akik nézték esetleg a szökést csak a film alapján tudjnak megcsinálni... ő meg tapasztalta már..szvsz lehet majd azt olvassuk egyszer az ujságban h megszökött tweener...XD -
#17552 biztos tervezi onnan is a szökést xD -
#17551 börtönbe van ja -
Dave0092 #17550 de valami ilyesmi rémlik, de láthatóanlelötték ... -
#17549 valóságban nem börtönben van? -
Dave0092 #17548 tweener meghalt... -
#17547 tweener nem mert börtönben van. -
Quantumleap #17546 AHA! De akkor ezen logika szerint Tweener, Abruzzi, és Haywire is feltámadhatnak, mondván, hogy csak a hasonló gondolkodású ikertesóikat ölték meg. -
#17545 t-bag levágaott kézzel rohangált nemtudom meddig, mégis él :D -
DJ BP #17544 ez az RTL szinkron, Gretchen hangja mint egy playboy cicának... ,,Lucseró" meg a hangja, áhh. Jó hogy nem Tejes -
#17543 ja így van