Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeus89
Sucre meg tutira nem hal meg ... a kinzás után a Sona új tagja lesz 😄 .... T-Bag a goré, és ahogy mondtam, Gretchen lesz a halott a távozó szereplõ .... és kiváncsi vagyok ki Whistler igazából 😊 de cég fõnöke meg embere nem lehet, mert már mondtam miért 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

ForzaInter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sucre az, de sztem nem ölik meg, amolyan vallatási módszer ez szvsz, mintha közben kérdeznének is tõle vmit Scofieldról...

Yo, Bitch!

tommyg
nem is mondtam hogy meghal 😄 élve temetik ez egy vallatási módszer

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

zeus89
na a második videón a 2 másodpercbe láthatjátok hogy Whistler elkapja Gretchen nyakát ... szerintem õ lesz az aki lelövi Gretchent hátulról, úgy mint mikor Bill Kim lõt volna, de a semmibõl egy lövés, Sara volt ... Szóval jegyezzétek meg a tippemet 😄 .... Whistler öli meg Gretchent ..

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Fyrex
akkor a végszõ: én biztos vagyok benne, hogy sucre nem fog meghalni 😊

Avanti Crociati!

tommyg
lecheron piros ruha volt, nemhiszem hogy átöltöztették, sucre az

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Fyrex
arra alapozva tehát, hogy ez így túl egyértelmû, és kicsit jobban megnéztem

Avanti Crociati!

tommyg

zeus89

hunbasser
jajnemááár 😞 most ebbõl gondolhatok bármit...azt is,hogy lesittelik,azt is,hogy meghal.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
ezek szerint akkor tuti ezaz évad 13 részes lessz.A folyattás nem 14.rész hanem a 4.évad elsõ része majd? Azért kérdem mert azt mondják benne hogy season finale...
amugy pirec mért nem lehet linet betenni???régebben egy szót nem szóltál mikor vki linket tett be.ezért is nem értem.

24 - Exile -Nov.23

akit érdekel mi lesz Sucre barátunkkal... 😞

S03E13: SUCRE-t élve eltemetik a FEGYÕRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK!!!!!!!!!! brutális vallatási módszer , beszarok , lassítsátok a promot a közepe felé lesz!! durva!!!

Utolsó promo ebbõl az évadból 😞

S03E13 Promo

ForzaInter
T-Bag számára tuti az, valószínûleg csak akkor adja oda könyvet, ha valahogy kivitetik onnét...

Yo, Bitch!

tommyg
sztem nem kerül be 😊)
de a könyv az miért a Sonából kivezetõ kulcs? 😄

passatgt
halyó?<#idiota>

hunbasser
James 😊

ReaL MaDRid x siempre

kill3r21
Tetszenek, csak elfelejtettem , ezé nem kell beszolni meg lehülyézni ...😄
normálisan is lehet, jah tom ember nem tévedhet me vannak szabályok :d
Mahone miért lett volna számító? El akart búcsúzni, erre Lincolnban feltámadt a bosszúvágy. Nem értem, mire gondolsz.
Whistler lehet, hogy csak színlelte a bokaficamot.
SG rock
Jakab barátunk ??? az ki?<#pardon1><#nyes>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

hunbasser
maga a szökés szerintem nagyszerû volt.Whistler akkora egy buzi...nem csak hogy nem tud vigyázni a legnagyobb értékre,de még a bokáját is kificamítja...valahogy éreztem,hogy egyikük el fog esni,vagy valami,de én konkrétan McGradytõl vártam ezt a "bravúrt". Linc is nagyon hülye volt,ment volna szép szóval is,aztán meg késõbb ráért volna a vendettával...nem hülyegyerek,de az ilyen elõre el nem tervezett dolgokban nagyon hülyén tud viselkedni.Whistler meg bekaphatja.remélem LJ élve marad és Sofia is. Sucrét meg eléggé sajnálom...amikor McGrady apja észrevette,hogy a hajó nem indult el,akkor valahogy éreztem,hogy be fog pattani,és el fog értük menni 😄 és akkor most végülis mi van? Miska és Linc ottmaradtak a raktárépületnél,és állnak,mint egy...vágjátok mi 😄 és odamennek Gretchenék,és gondolom leakarják meg gyilkolni Lincéket.kíváncsi vagyok,hogy hogy oldják meg a dolgot.de lehet,hogy útközben összejut Jakab barátunk a cég embereivel,Sofiát elengedik,LJ meg meg tud szökni.várom a 13.részt!

ReaL MaDRid x siempre

SG rock
Nagyon jó rész volt 😊. Már várom a következõt.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Szívás... Hülye Whistler megszökött,ezt nagy titokba kell tartaniuk Gretchen elõtt, mert ha megtudja, hogy Whistler nincs velük akkor már õ is megtudja keresni és akkor már semmi szükségük nem lesz LJ-re és Sofia-ra. Szerintem mikor Gretchen odamegy cserére akkor Mahone-t elkapják és a fejére zsákothúznak vagy ilyesmi, és aztmondják, hogy õ Whistler és úgy cserélik el, vagypedig mikor odamegy Gretchen és megtudja, hogy nincs ott Whistler akkor LJ megszökik Sofi-val nemtom milesz.

PyRex
killer: ha nem tetszenek a "szabályok" amik erre a topicra vonatkoznak és amiket mindenki elfogadott (spoiler tag használata is ide értendõ), akkor inkább te ne gyere ide. Thx!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

kill3r21
jah bocs nem hülye, csak okos 😊
gabo91
csalodott vagyok...naivan azt hittem mahone megváltozott normális lett, és azért engedi michaelt elõre, mert tiszteli, köszönet képpen stb. közben pedig egy számító rohadék. A raktár épültbe mikor bementek azt hittem hogy majd "harcolnak" ellenük, mivel más választás nincs... erre sucra meg játsza az eszét itt mahonénak. Mahone már megmutatta párszor hogy mit tud, talán ha linc nem lenne vele ilyen lekezelõ akkor simán segitett volna nekik. wistler egy ostoba barom. Hogy lehet ilyen buta, egy rohadt kooordináta volt, nemigaz nem birta volna megtanulni vagy csak a lapot eltenn...
szvsz nem elég az a maradék pár rész a lezárásra... lessz itt még 4. évad is.
kiváncsi leszek, hogy t-bag mit fog alkotni a könyvel...
szegény sucre 😞

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

SG rock
De várom, mindjárt lejön! 91% 😊.

PyRex
úgy tudtam, hogy linc a hülye viselkedésével elbassza..., az meg egyértelmû volt, hogy tbag ki fogja szúrni sucre-t, de azt nem gondoltam volna, hogy kiderül a valódi kiléte

amúgy lj tuti meg fog szökni. csomószor mutatták a csuklóján azt a szart amivel össze volt kötözve... gondolom nem véletlenül.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

II Rocky II
ja és az utolsó pár részben látnánk ahogy civilben miket müvelnek a srácok külön külön..mondom egy,max 2 rész erejéig,

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
jó volt.izgalmas.jo lessz a következõ is.és már vágom miért lessz fontos szál még mindig a sona..😄D

24 - Exile -Nov.23

Atisz
Hát annyira nem sikeres már, viszonylag szûk réteg a rajongói tábor (ha hinni lehet a statisztikáknak). Remélem mostmár elkezd majd menni a sztori egy csattanós, mindent lezáró vég felé...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

cement
jo de nyugodtan hasznalhatnad a spoilert mer van meg aki nem latta te okos

respect to the man in the ice cream van

Kezd komédiába átmenni a sorozat. Jó tudom, hogy sikeres és ezért húzni kell amíg lehet, de ez már mindennek a teteje. Mondjuk a 2 évad végén is ezt mondtam és mégis nézem<#idiota>

desigo
Whistler egy szemétláda kb... Sucre durván megszívta 😞 komoly volt amikor mentek a halyón és mutatta a kamera õket egyesével...
cement
jaja nekem is pont ezek voltak feltunok
meg az hogy lincoln elõre tudta hogy uldözni fogjak oket /ergo elore tudta meg az egesz elott hogy majd adni fognak egy idomerto whistlernek amibe nyomkoveto van/ es tudta h ha szimulalja a loveseket akkor egerutat nyer 😄 de amugy jó volt

precision
háááát, ez a sok "véletlen" egybeesés picit már zavart... tehát tbag pont ott esik el ahol van a könyv, tbag pont véletlen meglátja sucre -t miközben verik.... meg egyik pillanatban whistler alig tud lábra állni aztán leugrik a tetõrõl és fut mintha semmi baja nem lenne...
jó jó tudom, film, tetszett ez a rész persze, csak hát ezek már feltûnõ "bakik" (?) voltak

Bazinga!

nem jutok szóhoz. beszartok olyan ez a rész... nézzéteek 😄

cement
asszem befejezem a forditast 😊 legyen tobbfele😊

desigo
kösz!
cement
jah lattam mikor a felirat forditasanak felenel jartam, faszom ez a victor nagyon gyors gyerek😄 na mindegy 😄 megneztem zsir resz volt, váá

Smuge
T-Bag megint ügyes volt. Megtalálta a Sonaból kivezetõ kulcsot, a könyvet... éljeeen. Lechero+Tbag+Bellick+Sucre jó kis csapat lesz a börtönben. És szerintem Lincoln fiát befogják dobni Sonaba...

Huh, ez nagyon ütõs rész volt...
A szökési terv nagyon jó volt, kicsit bellick-et sajnáltam, megin jól megszívta szerencsétlen. A végébõl gondolom, hogy sucre lesz az, aki új fegyenc lesz a sona-ban. Whistler elég genya volt, hogy csak úgy otthagyta Lincolnt és Sco-t, ezzel a barátnõjét is jó nagy szarban hagyta. Várom a folytatást 😊

desigo
akkor jó munkát majd <#eljen>
cement
én elkezdtem leforditani az angol feliratot, remélem dél körül kész leszek
csak le kéne hozzá jönni a résznek is de kurva lassu

Atisz
Valaki aki már látta a 12-est, spolierezhet 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

cement
tenksz, szedem 😊

tommyg
semmi semmi

#16192: hajnalba már fent lesz torrenten 😄

passatgt
mi a probléma?