23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • N o N a m e
    hát azért én sem fognák meg egy levágott fejet..
    persze, mert kezdem nézegetni, csókolgatom, beviszem biológia órára mi :D
  • Dave0092
    nekem aztán 8, spekuláljatok nyugodtan....
    nem én találtam ki ezeket
  • 5c0rp330n
    ez megmondom, hogy hol sántít nagyon. már az is, hogy LJ szemét bekötötték, de a Lincoln-os rész iszonyatosan sántít. meggyőződve állította Sco-nak, hogy Sarah halott. egy felnőtt férfiember, méghozzá nem épp a legbeszaribb fajta, egyszerűen biztosan ellenőriznie kellett volna azt a fejet. annyira elképzelem, ahogy belenéz a dobozba és amint látja, hogy valami véres dolog van benne, ellöki magától mint egy 7 éves kislány és bőgni kezd.
  • II Rocky II
    azé nehogy má álom legyen mert az sztem kurva szar lenne...90%h nem ez lessz a megldás :D
  • hunbasser
    hmm,hát lehetne benne egy olyan poén,hogy az egész sonát michael csak álmodta,viszont a cég meg valóban létezik,és Whistler is megálmodta,aztán szembesül vele,hogy Whistler valós személy,sőt Gretchen is :D és akkor ugye így Sarah nem halt meg,ugyanakkor egyszer csak kopogtat valaki és azt mondja: "Pizzafutár!",misi kinyitja,és láss csodát,Kellerman vigyorog rá.

egy ilyen álommegoldással szerintem faszán meg lehetne csinálni,végülis ez az évad csak 13 rész volt,pont elég rövid ahhoz,hogy valaki álmodjon ilyet.
  • II Rocky II
    ott oldalt kiirja ha törölheted... saját topicodban igen.
    pyrex volt az sztem mert spoileresnek gondolta:S mind1 :D
    más nem hiszem ...
  • N o N a m e
    vagy PyRex vagy valamelyik moderátor.. más nem lehetett.
  • Lipi1980
    Tényleg itt volt, én le is mentettem...

Hsz-t nem csak azok törölhetik, akik a büntető pontot osztogatják (valami rendszergizda hozzáféréssel), vagy én is törölhetem akármelyik hozzászólást?
    Szerintem nem...
  • Herold
    Csak azt nem tudom ki volt az a barom aki törölte a postot.
  • tnm #17614
    amúgy itt megvan, meg még mások is
  • N o N a m e
    télleg.. törölték! Szemetek!
  • 5c0rp330n
    #17592->itt pedig már utaltam rá, hogy ki volt az az ügyes, aki eltüntette a képet, de nem kaptam rá választ..
  • tnm #17611
    keresik azt a csoportképet, amin lebegnek a szereplők. pedig az itt nem is volt!! :D:D

• Lipi1980
    Az utóbbi 4 hsz. WTF ról szól???
  • N o N a m e
  • tnm #17608
    pontosan.
  • N o N a m e
    milyen kép?
  • Atisz #17606
    Hová lett a kép? O_o
  • gabo91
    Hát majd kiderül milesz, hogy oldják meg, de mindenesetre elég szinvonal rombolás. wistler is csak ugy eltűnik... elég fontos szereplő lehetett volna...
  • Lipi1980
    Azt értem én, csak így egyszerűbb lenne visszahozni Sárát, mert ha bedobnak egy olyat dumát (mint amikor a Dallasban visszahozták Bobbyt), hogy Májkül csak álmodta az egész 3. évadod, akkor biztos berosálok, de a mai forgatókönyv írókból azért jóval többet is ki tudok nézni, minthogy ilyen gyenge poént süssenek el...
  • gabo91
    meg susan is mondta hogy szörnyű dolgokat kelett művelnie sarahval... stb.
    lj is tudta, és mondta is lincnek hogy megölték sarah-t...

lehet, hogy úgy fog szerepelni csak mint zakkant a 3. évadban...
    bár egy lost-ban ez okés, de itt...
    ilyen látomások messze nem valoságosak...

az a szomorú helyzet van hogy sulyed a szinvonal...
  • II Rocky II
    a két csaj most igy nem is néz ki vmi jol:S
    t-bag bajusza fura:D
    linc nek meg az a brutál vastag nyaka:DDDDd
    meg televan tetováltatva,nem áll jól sztem:S
    de mekkora egy állat ez hihetetlen:D
  • II Rocky II
    a lényeg h sara feje volt a szerep szerint kajakra.
    linc is megmondta sconak h ő az,szvsz ennyi...nincs min vitatkozni.kiváncsi leszek h hozzák vissza mostmár de tényleg:S
  • Quantumleap
    Gretchen sose mondott olyat, hogy ő vágta le. Valami olyasmit mondott, hogy borzalmas volt megtennie, amit tett. Ezt arra is érthette, hogy nehéz volt kiadnia a parancsot.
  • desigo
    loooler
    bajuszkirály xDDDDDD
  • tnm #17598
    én is vmi ilyesmire gondolok, de ettől még lehet ugyanolyan köcsög, mert:
    - akkor és ott elérte a hatást
    - és mégis van még nála egy adu, LJ visszaadása után is.

amúgy T. Steadman-t is átszabták a sztori szerint, az is lehet, hogy a dobozban egy ismeretlen nő "sarásított" feje volt, csak hoyg Linc-et megtévesszék.

akárhogy is, elég nehéz lesz most utólag úgy kozmetikázni az akkor történteket, hoyg emészhető legyen, de hátha sikerül...
  • 5c0rp330n
    sztem jobb lenne ha rohadék maradna, jah. de sehogysem jön össze a fejemben a dolog. ő a saját kezével vágta le a fejét és tette egy dobozba az eddigi sztori szerint. ha most eltekintünk a scifis megoldásoktól (a múltból egy időgéppel visszajött vagy vagymi laborban visszaolvasztották úgy a fejét, hogy varrat sem lett), akkor valami olyasmira gondolhatunk, hogy nem ölték meg, és a dobozba mondjuk a fejének a pontos másolatát tették (ilyet tudnak csinálni, viaszból), Lincoln pedig nem ért hozzá, hogy megbizonyosodjon róla, hogy valóban húsból van-e az a levágott fej, ebben az esetben pedig Gretchen mégsem olyan f@szkópé. más magyarázatot én nem tudok elképzelni.
  • cement
    váá kurvajóó :D
  • Quantumleap
    Amúgy ti örülnétek, ha úgy derülne ki, hogy Gretchen is tudta, hogy nem halt meg? Nem lenne jobb, ha ő megmaradna hiteles rohadék karakternek?
  • Quantumleap
    Jaj, ne kelljen már agyba-főbe önmagunkat ismételnünk! Ötezerszer meg lett tárgyalva, hogy a szerep szerint pontosan ugyanolyan fej volt.
  • Bulykin
    T-bag nagyon nagy leszXD
  • 5c0rp330n
    ezt most remélem nem komolyan mondtad. már írtam, hogy miért néz ki máshogy. mert nem az a színész.

(ki tüntette el a #17567-es hsz-t? :| )
  • Lipi1980
    Egyszerű!
    Azért nem látszik Sára nyakán a varrás,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert nem az ő feje volt a dobozban, mert annak a gizinek (ahogy a #17560 hsz. ben belinkelt képen is látszik, fekete a haja és kicsit sem hasonlít rá
  • zeus89
    Gretchen levágta a haját:(
  • N o N a m e
    T-Bag hogy néz már ki :D
  • N o N a m e

• N o N a m e

• tommyg
    lebegnek a levegőbe
  • N o N a m e
    MÉG 47 NAP!
  • Bulykin
    nem én csináltamXD