23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#17624 hát azért én sem fognák meg egy levágott fejet..
persze, mert kezdem nézegetni, csókolgatom, beviszem biológia órára mi :D -
Dave0092 #17623 nekem aztán 8, spekuláljatok nyugodtan....
nem én találtam ki ezeket -
#17622 ez megmondom, hogy hol sántít nagyon. már az is, hogy LJ szemét bekötötték, de a Lincoln-os rész iszonyatosan sántít. meggyőződve állította Sco-nak, hogy Sarah halott. egy felnőtt férfiember, méghozzá nem épp a legbeszaribb fajta, egyszerűen biztosan ellenőriznie kellett volna azt a fejet. annyira elképzelem, ahogy belenéz a dobozba és amint látja, hogy valami véres dolog van benne, ellöki magától mint egy 7 éves kislány és bőgni kezd. -
#17620 azé nehogy má álom legyen mert az sztem kurva szar lenne...90%h nem ez lessz a megldás :D -
#17619 hmm,hát lehetne benne egy olyan poén,hogy az egész sonát michael csak álmodta,viszont a cég meg valóban létezik,és Whistler is megálmodta,aztán szembesül vele,hogy Whistler valós személy,sőt Gretchen is :D és akkor ugye így Sarah nem halt meg,ugyanakkor egyszer csak kopogtat valaki és azt mondja: "Pizzafutár!",misi kinyitja,és láss csodát,Kellerman vigyorog rá.
egy ilyen álommegoldással szerintem faszán meg lehetne csinálni,végülis ez az évad csak 13 rész volt,pont elég rövid ahhoz,hogy valaki álmodjon ilyet. -
#17618 ott oldalt kiirja ha törölheted... saját topicodban igen.
pyrex volt az sztem mert spoileresnek gondolta:S mind1 :D
más nem hiszem ... -
#17617 vagy PyRex vagy valamelyik moderátor.. más nem lehetett. -
Lipi1980 #17616 Tényleg itt volt, én le is mentettem...
Hsz-t nem csak azok törölhetik, akik a büntető pontot osztogatják (valami rendszergizda hozzáféréssel), vagy én is törölhetem akármelyik hozzászólást?
Szerintem nem... -
#17615 Csak azt nem tudom ki volt az a barom aki törölte a postot. -
#17614 amúgy itt megvan, meg még mások is -
#17613 télleg.. törölték! Szemetek! -
#17612 #17592->itt pedig már utaltam rá, hogy ki volt az az ügyes, aki eltüntette a képet, de nem kaptam rá választ.. -
#17611 keresik azt a csoportképet, amin lebegnek a szereplők. pedig az itt nem is volt!! :D:D
-
Lipi1980 #17610 Az utóbbi 4 hsz. WTF ról szól??? -
#17609 -
#17608 pontosan. -
#17607 milyen kép? -
#17606 Hová lett a kép? O_o -
#17605 Hát majd kiderül milesz, hogy oldják meg, de mindenesetre elég szinvonal rombolás. wistler is csak ugy eltűnik... elég fontos szereplő lehetett volna... -
Lipi1980 #17604 Azt értem én, csak így egyszerűbb lenne visszahozni Sárát, mert ha bedobnak egy olyat dumát (mint amikor a Dallasban visszahozták Bobbyt), hogy Májkül csak álmodta az egész 3. évadod, akkor biztos berosálok, de a mai forgatókönyv írókból azért jóval többet is ki tudok nézni, minthogy ilyen gyenge poént süssenek el... -
#17603 meg susan is mondta hogy szörnyű dolgokat kelett művelnie sarahval... stb.
lj is tudta, és mondta is lincnek hogy megölték sarah-t...
lehet, hogy úgy fog szerepelni csak mint zakkant a 3. évadban...
bár egy lost-ban ez okés, de itt...
ilyen látomások messze nem valoságosak...
az a szomorú helyzet van hogy sulyed a szinvonal... -
#17602 a két csaj most igy nem is néz ki vmi jol:S
t-bag bajusza fura:D
linc nek meg az a brutál vastag nyaka:DDDDd
meg televan tetováltatva,nem áll jól sztem:S
de mekkora egy állat ez hihetetlen:D -
#17601 a lényeg h sara feje volt a szerep szerint kajakra.
linc is megmondta sconak h ő az,szvsz ennyi...nincs min vitatkozni.kiváncsi leszek h hozzák vissza mostmár de tényleg:S -
Quantumleap #17600 Gretchen sose mondott olyat, hogy ő vágta le. Valami olyasmit mondott, hogy borzalmas volt megtennie, amit tett. Ezt arra is érthette, hogy nehéz volt kiadnia a parancsot. -
#17599 loooler
bajuszkirály xDDDDDD -
#17598 én is vmi ilyesmire gondolok, de ettől még lehet ugyanolyan köcsög, mert:
- akkor és ott elérte a hatást
- és mégis van még nála egy adu, LJ visszaadása után is.
amúgy T. Steadman-t is átszabták a sztori szerint, az is lehet, hogy a dobozban egy ismeretlen nő "sarásított" feje volt, csak hoyg Linc-et megtévesszék.
akárhogy is, elég nehéz lesz most utólag úgy kozmetikázni az akkor történteket, hoyg emészhető legyen, de hátha sikerül... -
#17597 sztem jobb lenne ha rohadék maradna, jah. de sehogysem jön össze a fejemben a dolog. ő a saját kezével vágta le a fejét és tette egy dobozba az eddigi sztori szerint. ha most eltekintünk a scifis megoldásoktól (a múltból egy időgéppel visszajött vagy vagymi laborban visszaolvasztották úgy a fejét, hogy varrat sem lett), akkor valami olyasmira gondolhatunk, hogy nem ölték meg, és a dobozba mondjuk a fejének a pontos másolatát tették (ilyet tudnak csinálni, viaszból), Lincoln pedig nem ért hozzá, hogy megbizonyosodjon róla, hogy valóban húsból van-e az a levágott fej, ebben az esetben pedig Gretchen mégsem olyan f@szkópé. más magyarázatot én nem tudok elképzelni. -
#17596 váá kurvajóó :D -
Quantumleap #17595 Amúgy ti örülnétek, ha úgy derülne ki, hogy Gretchen is tudta, hogy nem halt meg? Nem lenne jobb, ha ő megmaradna hiteles rohadék karakternek? -
Quantumleap #17594 Jaj, ne kelljen már agyba-főbe önmagunkat ismételnünk! Ötezerszer meg lett tárgyalva, hogy a szerep szerint pontosan ugyanolyan fej volt. -
#17593 T-bag nagyon nagy leszXD -
#17592 ezt most remélem nem komolyan mondtad. már írtam, hogy miért néz ki máshogy. mert nem az a színész.
(ki tüntette el a #17567-es hsz-t? :| ) -
Lipi1980 #17591 Egyszerű!
Azért nem látszik Sára nyakán a varrás,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert nem az ő feje volt a dobozban, mert annak a gizinek (ahogy a #17560 hsz. ben belinkelt képen is látszik, fekete a haja és kicsit sem hasonlít rá -
#17590 Gretchen levágta a haját:( -
#17589 T-Bag hogy néz már ki :D -
-
-
#17586 lebegnek a levegőbe -
#17585 MÉG 47 NAP! -
#17584 nem én csináltamXD